HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölemeyen kadın!

3. kattaki alüminyum brandaya düşen ve burnu bile kanamadan kurtulan hemşirenin, daha önce de 2 kez canına kıymak istediği öğrenildi

Ölemeyen kadın!
Diyarbakır Devlet Hastanesi’nde görevli hemşire Sibel Akarsu (26), hastanenin 11. katından atladı. 3. kattaki alüminyum brandaya düşen ve burnu bile kanamadan kurtulan hemşirenin, daha önce de 2 kez canına kıymak istediği öğrenildi
Diyarbakır Devlet Hastanesi’nde çalışan hemşire Sibel Akarsu (26) önceki gün nöbetçi olarak bulunduğu Acil Servis’te “Öğle yemeğine gidiyorum” diyerek görev yerini terk etti. Habertürk'ün haberine göre; Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen ve daha önce de 2 kez intihar girişiminde bulunduğu için disiplin cezası alan genç hemşire, binanın 11. katına çıktı. Burada bir telefon görüşmesi yapan Sibel Akarsu; hasta ve hasta yakınlarının bakışları arasında yaklaşık 48 metre yükseklikteki pencereden atladı. Binanın 3. katındaki alüminyum çatıya büyük gürültüyle düşen Sibel Akarsu’ya ilk müdahale görev yaptığı acil servisteki arkadaşları tarafından yapıldı. İlk müdahalenin ardından Akarsu, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek Göğüs Kliniği Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alındı.
**‘HATIRLAMIYORUM’**
Yapılan muayenede genç hemşirenin vücudunda şans eseri kırık tespit edilmedi. Bilinci açık olan Sibel Akarsu, “Özel problemlerim vardı. Nasıl atladığımı hatırlamıyorum. Gözümü hastanede açtım. Bundan sonra hayata dört elle sarılacağım. İnsan ölümün kıyısına gelince yaşamanın güzelliğini anlıyor” diye konuştu.
**"Böylesi mucize bir olaya ilk kez şahit oluyorum"**
Hastayla özel ilgilenen Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yusuf Yağmur ise meslek yaşamında böylesi mucize bir olaya ilk kez şahit olduğunu belirterek, “Hastamız hayati tehlikeyi atlattı. Bilinci açık ancak yine de gözlem altında tutuyoruz. Önümüzdeki hafta taburcu edeceğiz” dedi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler