HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölüm onu balayında yakaladı!

Balayı için gittiği Bodrum'da eşiyle birlikte kaza geçiren Hande Çakır'ın beyin ölümü gerçekleşti.

İstanbul'dan balayı tatili için geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi Turgutreis Beldesi'nde, geçen cuma günü meydana gelen kazada eşiyle birlikte ağır yaralanan Hande Çakır'ın beyin ölümü gerçekleşti. Çakır'ın organları ailesi tarafından bağışlandı.

Bodrum'dan Turgutreis Beldesi'ne giden 30 yaşındaki Taner Çakır yönetimindeki 01 GJ 725 plakalı otomobil, geçen cuma günü İslamhaneleri Mevkisi'nde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Savrulan otomobil yol kenarında park halindeki 48 TS 110 plakalı kamyona arkadan hızla çarptı. Otomobilin şoför mahalinde sıkışan Taner Çakır ile yanındaki 6 günlük eşi 24 yaşındaki Hande Çakır ağır yaralandı. Turgutreis Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan Taner Çakır, Bodrum Devlet Hastanesi, beyninde ödem oluştuğu tespit edilen eşi Hande Çakır ise Üniversal Hospital Bodrum'a kaldırıldı. Balayı için Bodrum'a gelen genç çiften Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü'nden bu yıl mezun olan Hande Çakır'ın, bugün sabah saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti.

BODRUM'A GELEN AİLE ORGANLARI BAĞIŞLADI

Doktorlar, kazanın ardından Bodrum'a gelen Çakır'ın annesi Müşerref Gülkıran (44) ve Eczacıbaşı A.Ş. Muhaberat Yetkilisi olan babası Hakan Gülkıran'a (48) acı haberi verdi. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilen Gülkıran çifti acılarını bir tarafa bırakıp, kızlarının organlarını bağışlama kararı aldı.

Üniversal Hospital Bodrum Anestezi Uzmanı Dr. Deniz Güven, organ naklinin gerçekleştirilmesi için Organ Nakli Koordinasyon Merkezi ile acilen temasa geçildiğini belirterek, “Çakır'a gerekli tetkikler yapıldıktan sonra bugün geç saatlerde de olsa organları alınarak uygun hastalara nakledilecek” dedi.

‘EN MUTLU GÜNÜNDE KAYBETTİK’

Gözü yaşlı baba Hakan Gülkıran, “Hande'yi okulundan mezun olup, mutlu bir yuva kurduğu, hayatının en güzel günlerinde beklemediğimiz bir anda kaybettik. Bunun bir şaka olduğunu düşünmeye çalışıyorum. Bu acı gerçeği kabullenmemiz çok zor. Ancak, kızımın organlarının başka insanların hayatını kurtaracağını söylediklerinde bir an olsun tereddüt etmeden kabul ettim. Başka insanların hayatının kurtarılması, eşimle birlikte acımızı biraz olsun haifletecek” dedi.

Çakır'ın İstanbul'da eğlence mekanı işleten eşi Taner Çakır'ın kazada kırılan kol ve bacaklarının, yapılan ameliyatların ardından alçıya alındığı, Bodrum Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü'nde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Taner Çakır'ın hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Hürriyet

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler