HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Önce tecavüze uğradı sonra pazarlandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 14 yaşındaki bir kız çocuğuna zorla tecavüz ettikleri iddia edilen iki kuzenin, daha sonra da küçük kızı para karşılığı başka erkeklere sattıkları ileri sürüldü.

Önce tecavüze uğradı sonra pazarlandı

Edinilen bilgiye göre, 12 kardeşli bir ailenin en küçüğü olan İ.S. (14) maddi imkansızlıklardan dolayı okulunu yarıda bırakmak zorunda kaldı. Ailesine yardımcı olabilmek için evlere temizliğe giden küçük kız, bir gün iş çıkışı evine gitmek isterken kuzen olduğu öğrenilen G.Ş. ve İ.H.E. tarafından yolu kesildi. 14 yaşındaki İ.S.'ye "Senle biraz dolaşalım daha sonra seni eve bırakırız" diyerek arabaya bindiren iki kuzenin İ.S'yi alarak şehrin dışına Fırat Nehri kıyısına götürdüğü ileri sürüldü. İki kuzenin

ilişkiye girmek istemesini red eden küçük kıza zorla tecavüz ettikleri iddia edildi. G.Ş. ve İ.H.E., yaşanan olayı kimseye anlatmaması için İ.S'yi tehdit ettikleri ileri sürülürken talihsiz kızı başka erkeklere de 20 TL karşılığı sattıkları iddia edildi. Fuhşa sürüklendiği ileri sürülen kız çocuğunun üzüntülü hareketlerinden şüphelenen baba A.S. kızıyla konuştuktan sonra muayene için hastaneye götürdü. Hastanede yapılan muayenesinde küçük kızına tecavüz edildiğini anlayana baba A.S. durumu hemen polise

bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Bürosu ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri İ.S nin ifadesi doğrultusunda kendisiyle ilişkiye giren İ.H. (31) M.Ç.T. (22) S.Y. (19) gözaltına alındı. Olayla ilgili ifadesi alınan R.Ç. (15) ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan firari olan ve küçük kızı zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen İ.H.E. nin yakalanması için polis çalışma başlatırken daha öncede bir kızı zorla alıkoymaya kalktığı öğrenildi. Olayın zanlılarından G.Ş'nin ise geçtiğimiz günlerde askere gittiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler