HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otobüs şarampole yuvarlandı: 1 bebek öldü

O-2 Otoyolu Kınalı mevkiinde yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu bir bebek öldü, 2'si ağır, toplam 6 kişi de yaralandı.

Otobüs şarampole yuvarlandı: 1 bebek öldü
Kaza, saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Edirne-Ankara seferini yapan 34 ZZ 7109 plakalı otobüs, O-2 Otoyolu Kınalı Kavşağı'nı İstanbul yönünde geçtikten sonra, aşırı fırtına ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. İçinde personel dahil 7 kişi bulunan otobüste soyadı belirlenemeyen Meral adlı bir kadın ve bebeği ile 30 yaşlarında bir erkek yolcu koltukların arasında sıkıştı.
Kaza sonrası otobüsün sürücüsü, muavin ve 2 yolcu kendi imkanları ile otobüsten çıkmayı başardı. Ancak koltukların arasında sıkışın anne, bebek ve diğer yolcuyu kurtarmak için bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hava sıcıklığının eksi 4 derece olması ve yollardaki buzlanma kurtarma ekiplerine zor anlar yaşattı.
İtfaiye önce anneyi yaralı olarak kurtardı, ancak kucağındaki bebeğin öldüğü belirlendi. İtfaiye diğer yolcuya, otobüsün kaportasını portatif metal kesme makinasıyla keserek ulaştı. Silivri'deki hastanelere kaldırılan yaralılardan ölen bebeğin annesinin ve son kurtarılan yolcunun durumunun ağır olduğu belirtildi. Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan yol, bir süre sonra kontrollü olarak tekrar trafiğe açıldı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler