HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otoyoldaki motosiklet görenleri şaşırttı

TEM Otoyolu'nda 3 kişinin bindiği motosiklet görenleri hayrete düşürdü.

Otoyoldaki motosiklet görenleri şaşırttı

Motosikletlinin, polise yakalanmamak için büyük taşıtları kendisine kamufle etmeye çalıştığı görüldü.

[**

**](http://video.mynet.com/habervideo/TEM-de-sok-eden-goruntu/470785/)

İlginç olay, TEM Otoyolu Güneşli mevkiinde İHA kamerası tarafından görüntülendi. 3 kişinin bindiği motosiklet görenleri şaşkına çevirdi. Trafikteki araçların süratle hareket ettiği otoyolda, tehlikeli bir şekilde seyreden motosikletli, yoldan geçen diğer sürücülerin de dikkatini çekti. Üzerinde plakası olmayan motosiklete zar zor sığdıkları görülen kişilerin, başlarında kask bulundurmaları da dikkat çekti. Düşmemek için birbirlerine sımsıkı sarılan 3 kişinin, polise yakalanmamak için zaman zaman yoldan

geçen diğer araçların arasında seyrettikleri görüldü. Motosikletlinin yoldan geçen bir kamyonet ile yanındaki diğer araçları kendilerine siper etmeye çalışarak büyük tehlike oluşturdukları gözlendi. Görüntülendiklerini fark eden 3 kişi, hiçbir şey olmamış gibi tavırlar sergiledi. Kendilerine yaklaşan gazetecilerin, 'Tehlikeli değil mi' sorusunu, en arkada oturan kişi yanıtlamak yerine gülmekle yetindi.

Gazeteciler otoyoldaki tehlikeli sürüş takibini Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne kadar sürdü. Sürücü köprüye girdikten kısa bir süre sonra gözlerden kayboldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler