HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis karakoluna 500 PKK'lı saldırdı

Mersin'de Yeni Pazar Mahallesi'ndeki Siteler Polis Merkezi'ne yaklaşık 400 kişilik bir grup PKK yandaşı, molotof kokteylli ve taşlı saldırıda bulundu.

Polis karakoluna 500 PKK'lı saldırdı

Mersin'in Şevket Sümer Mahallesi'ndeki Siteler Polis Merkezi'ne, bir grup tarafından molotof kokteyli, taş ve havai fişek atıldı.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Akdeniz ilçesi Siteler Polis Merkezi önüne gelen bir grup, güvenlik güçlerine ve binaya saldırdı.

Polis merkezine taş ve molotof kokteyli ile havai fişek atan grup, polisin havaya uyarı ateşi açması ve bölgeye takviye ekiplerin gelmesiyle olay yerinden kaçtılar.Atılan molotof kokteyli, taş ve havai fişekler merkez ile merkez önündeki polis otolarında maddi hasara yol açtı.Kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

OKMEYDANI'NDA OLAYLAR ÇIKTI

Mersin'in ardından terör örgütü PKK yandaşları bu kez de Okmeydan'ın da polis aracına saldırdı.

Terör örgütü PKK lehine sloganlar atan bir grup Okmeydanı Kuzey Sokak'ta toplandı. Göstereciler zırhlı polis aracına molotof kokteyli attı.Molotof kokteylinin atılması ile polis aracı alevler içinde kaldı.Aracın içindeki polisler, güçlükle dışarı çıkarak yanmaktan son anda kurtuldu.Göstericiler molotof kokteylinin ardından havai fişekte attı.Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri eylemcilere biber gazı ile panzerlerle müdahale etti.

Polisin müdahalesi ile dağılan grup başka bir sokaktan tekrar gelerek molotof kokteyli ile polise saldırdı.Bu sırada yoldan geçen sivil araçlarda zarar gördü.İçinde kadın ve çoçukların bulunduğu bir araç molotof kokteylinin atılması ile ortaya çıkan alevlerin arasında kaldı.Aracın içindekilerin korku dolu anları polis panzerinin gelerek yanan aracı söndürmesi ile son buldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler