HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seri katil şüphesi sokakları boşalttı

İzmir'in Balçova ilçesinde kimliği belirsiz kişi tarafından iki kadının öldürülmesi üzerine polis ekipleri güvenlik önlemlerini artırdı.

İZMİR (İHA) - İzmir'in Balçova ilçesinde kimliği belirsiz kişi tarafından iki kadının öldürülmesi üzerine polis ekipleri güvenlik önlemlerini artırdı. Resmi ve sivil polis ekiplerinin sürekli devriye gezdikleri bölgede şüpheli bulunan kişilere kimlik kontrolü uygulaması yapıldı.

İzmir'in Balçova ilçesinde iki gece arayla birbirine yaklaşık 200 metre mesafede işlenen 2 cinayetin ardından ortaya atılan 3'üncü bir cinayet söylentisi vatandaşları paniğe sevk etti. Bir restoranda aşçı olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası Fuat Çifçi, "Üçüncü bir cinayet daha olduğunu arkadaşlarım telefonla arayıp söyledi. Özellikle bayanlar tek başlarına sokağa çıkamaz oldular. Halk dahil bizlerde panik içindeyiz. Bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Cinayetlerden ötürü esnaf olarak bizim işlerimizde

de düşüşler başladı. İşyerimiz bomboş" dedi.

"HER TÜRLÜ İHBAR TİTİZ BİR ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLİYOR"

Balçova bölgesinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, aynı zamanda duyarlı vatandaşların her türlü ihbarı da titiz bir şekilde değerlendiriliyor. Her iki cinayetin de işleniş biçiminin aynı olması İzmir'de seri katil şüphesi uyandırırken, ilçede ikamet eden vatandaşlar ve esnaf da ise endişeli olduklarını açıkladı.

25 yıldır Balçova'da yaşadığını ve taksicilik yaptığını söyleyen İcabi Göktaş, "Korkuyoruz, özekli cinayetlerin ardından öğrencilerin taksi ile ulaşımlarını sağlamalarında artış söz konusu. 25 yıldır Balçova'da yaşıyorum. Burası kendi halinde sessiz ve nezih bir ilçeydi. İlk kez böyle bir olay ile karşı karşıyayız. Umarız bir an önce yakalanır'' diye konuştu.

Sokakların boş olduğu ilçede şüpheli bulunan kişilere kimlik kontrolleri devam ediyor.

(ARÇ-AH-MFK-Y)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler