HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suç zayıflama hapında mı?

Zayıflama hapı Uzakdoğu'dan ölüm getirdi. Antalya'da fazla kilolarından kurtulmak için meksika biberi çekirdeği esanslı zayıflama hapı kullanan internet kafe işletmecisi, evinde ölü bulundu

Suç zayıflama hapında mı?

ANTALYA (İHA) - Antalya'da Meksika biberi çekirdeği esanslı zayıflama hapı kullanan bir kişi evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesine bağlı Bayındır Mahallesi 340 Sokak Kuzucu Apartmanı'nın 5'inci katında yalnız yaşayan ve internet kafe işletmeciliği yapan 110 kilo ağırlığındaki Ferhan Yılmaz (28), polis tarafından evinde ölü bulundu. Yatağının başucunda 3 kutu zayıflama hapı bulunan gencin ölümü şüpheli bulunması üzerine Olay Yeri İnceleme ekipleri çağrıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektiflerinin de geldiği evden polis ekipleri, 'La Jiao Shou Shen' adlı zayıflama haplarını alarak ayrıldı.

Yakınları ve komşuları Ferhan Yılmaz'ın birkaç aydır zayıflamak için alternatif zayıflama metotları üzerinde araştırma yaptığını söyledi. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'de üretim izni vermediği zayıflama hapını kullanan Ferhan Yılmaz'ın kesin ölüm nedeninin Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporla belirleneceği ifade edildi.

Piyasada kutusu 40 TL'den başlayan fiyatlarla satışı kaçak yollarla yapılan 'Meksika Biberi' hapının kullanımıyla ilgili olarak internet sitelerinde de uyarılar bulunuyor. Dünyada sadece Rusya ve Çin'de resmi olarak satışı yapılan hapın Türkiye'de sahtelerinin de üretildiği iddia ediliyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler