HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tecavüz edilen kadın boğularak öldürüldü

Kahramanmaraş'ta 4 çocuk annesi kadın, tecavüz edilip iple boğularak öldürüldükten sonra cesedi boş bir araziye atıldı

Tecavüz edilen kadın boğularak öldürüldü

Kahramanmaraş'ta boş araziye atılmış bir kadın cesedi bulundu. Yapılan incelemede 4 çocuk annesi kadının tecavüz edildikten sonra iple boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın merkeze bağlı Yusuf Hacılı köyü sakinleri, köy mezarlığı yakınındaki boş bir arazide torba içerisinde bir kadın cesedi gördü. Köylülerin durumu jandarmaya bildirmesinin ardından olay yerine gelen ekipler, torba içerisinde bir kadın cesedi buldu.

Yapılan incelemenin ardından Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırılan kadının, 47 yaşındaki dört çocuk annesi Fatma K. olduğu belirlendi. Yapılan otopside tecavüze uğradığı ve iple boğularak öldürüldüğü tespit edilen Fatma K.'yı, morga gelen aile fertleri de teşhis etti.

4 yıl önce kocası kalp krizi sonucu kaybeden Fatma K.'nin bir süre öncesine kadar temizlik işlerinde çalıştığı ve ailesini bu şekilde geçindirdiği öğrenildi.

Morg önünde otopsinin bitmesini bekleyen yakınları, katilin ya da katillerin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini isterken, Fatma K.'nın kayınbiraderi Orhan Elmas da, cinayeti işleyen kişi veya kişilerin Fatma K.'nin tanıdığı kişilerden biri olabileceğini öne sürdü. Elmas, "Üzerinde 7-8 milyarlık takı vardı. Yani ben ondan şüpheleniyorum. Yaptılarsa o yüzden yaptılar. Başka ne olabilir ki? Dün sabah 9-10 gibi gitmiş. Ondan sonra kızı arıyor kendini, telefonu kapalı. Belli ki tanıdık birileri

yapmış. Eğer arabayla götürdülerse, zorla mümkün değil götüremezler, 3 kişi başa çıkamazdı onunla. Yani tanıdık birileridir, yüzde yüz. Yusuf Hacılı köyünün orada da atmışlar paket halinde. İple boğmuşlar. Bildiğimiz bu. İnşallah kısa bir zamanda bulurlar. Bizim ciğerimiz yandı" diye konuştu.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

En Çok Aranan Haberler