HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tecavüz için polisten şoke eden tavsiye!

İstanbul'da, bir taksicinin tecavüzüne uğradığını iddia eden kadını, sığındığı karakolda teslim almaya gelen kocasına polis tavsiyede bulundu: "Duş aldırın rahatlasın"

Tecavüz için polisten şoke eden tavsiye!

Habertürk gazetesinin haberine göre, İstanbul Büyükçekmece'de, gece gittiği kafede eşiyle tartışıp taksiyle eve dönmeye çalışan bir çocuk annesi N.C.'nin, taksici A.C.'nin tecavüzüne uğradığı öne sürüldü. Yanında telefonu olmadığı için taksicinin telefonundan eşini aramak istemesiyle taksicinin kendisine önce taciz, sonra da boş bir arazide döverek tecavüz ettiğini ileri süren genç kadın, karakola gelerek kendisini teslim alan eşine de polisler tarafından "Eşinize bir duş aldırın rahatlasın" dendiğini ileri sürdü.

TAKSİCİ SERBEST BIRAKILDI

N.C., tecavüze uğradıktan sonra bir otele sığındığını ve otel görevlilerince polise teslim edildiğini söyledi. Savcılığa verdiği dilekçesinde olayı anlatan N.C., "Taksici serbest bırakılmış. Bunu öğrenince suç duyurusunda bulunduk" dedi. Olaya bakan karakol görevlileri, genç kadını jandarmadan teslim aldıklarını söyleyerek, gözaltına alınan taksicinin genç kadının kendisine saldırdığı iddiasında bulunduğunu ve şikâyetçi kadının da tüm raporlarının alınarak savcılığa verildiğini belirtti. Olaydan sonra hastaneye sevk edilerek muayene olan kadının tecavüze uğrayıp uğramadığı çıkacak rapordan sonra belli olacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler