HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekmeledikleri kedinin kafasını ezdiler!

İzmir'in Bornova ilçesinde izleyenlerin kanını donduracak bir olay yaşandı.

Tekmeledikleri kedinin kafasını ezdiler!

Bornova'daki bir büfenin güvenlik kamerası, bir kedinin göz göre göre öldürüldüğü vahşet görüntülerini kaydetti.

[

](http://video.mynet.com/habervideo/Boyle-Canilik-Gorulmedi/981345/)

Yanlarında bir köpekle büfe önüne gelen 5 gençten biri, önce karton içerisinde yatan kediyi uyandırarak dışarı çıkardı, ardından da acımasızca tekmeledi.

Aldığı darbeyle hareket edemez hale gelen kediyi başına vurarak acımasızca katleden gençler ardından bölgeden uzaklaştı.

YAKALANDI

Kediyi kafasına basarak canice öldüren ve bütün Türkiye'yi ayağa kaldıran 21 yaşındaki şahıs, Bornova Asayiş Ekipleri tarafından yürütülen çalışma sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinden beri Tunceli nüfusuna kayıtlı olan ve Ege Üniversitesi'nde okuyan U.G.(21) isimli gencin evinin önünde bekleyen polis, genci evine geldiği sırada kıskıvrak yakaladı. Polis otosunun içinde olayla ilgili konuşan U.G., o gece çok alkollü ve ne yaptığını bilemez durumda olduğunu söyledi. Ayrıca, öldürdüğü kedinin pitbull cinsi köpeğine saldırdığını iddia eden U.G., bu yüzden kedinin saldırgan halinden etkilendiğini söyledi.

1 yıldır öldürülen kediye baktığını ifade eden büfeci Emre Baran ise yaşadıkları olaydan son derece üzüntülü olduğunu söyledi. Sabah dükkanını açmak için geldiğinde yerde kan izini gördüğünü ve hemen kamera kayıtlarına baktıklarını belirten Baran, "Gördüğümüz manzara karşısında şaşkına döndük. Zaten kedimiz çok yaşlıydı. Daha önce bir araba çarpmıştı ve dişleri yoktu. Bizde ona sahip çıkmıştık. Her gün yemeğini verir yanımızda barınmasını sağlardık. Bunu yapan bir insan olamaz. Bir hayvana bunu yapan insana neler yapar" dedi.

HUKUKİ OLARAK CEZASI YOK

Çevredeki vatandaşların tepkisiyle karşılaşan U.G., pitbull köpeği ve arkadaşıyla birlikte polis otosuna bindirilerek Bornova Merkez Amirliği'ne götürüldü. Türk Ceza Kanunu'na göre yapılan hareketin suç karşılığı olmaması nedeniyle olaya Kaymakam'ın olaya el atacağı öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler