HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tüm alacaklılarını çağırdı, kurşuna dizdi

Hilmi Başyaran henüz 23 yaşındaydı. Askerden bir ay önce gelmiş, babasıyla birlikte çalışmaya başlamıştı.

Tüm alacaklılarını çağırdı, kurşuna dizdi

Bir yıldır bir kız arkadaşı vardı. Arkadaşlarına “Askerliğimi yaptım, işimin başındayım ve çok güzel bir ilişkim var. Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum” diyordu. Ancak Hilmi’nin bu mutluluğu dün gerçekleşen korkunç bir cinayette son buldu. Piyasaya borçları olan Ali Ş, tüm borçlularını iş yerine çağırdı ve kurşun yağdırdı. Korkunç olayda 3 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Fethiye’de paketlenmiş et ve tavuk satan Ali Ş. dün borcu olduğu arkadaşlarını işyerine çağırdı. Ortağı Bayram Büyükpabuşçu, İsmail Manav ile Ramazan Başyaran ve oğlu Hilmi Başyaran borçlarını tahsil edeceklerini düşünerek Ali Ş.’nin iş yerine gitti.

İki katlı dükkanın üst katına çıkan alacaklılar Ali Ş.’yi beklerken aşağıdan silah sesleri yükseldi. Önce ortağı Bayram Büyükpabuşçu’yu vuran Ali Ş. daha sonra üst kata çıkarak kurşun yağdırdı. Ramazan Başyaran ve oğlu Hilmi Başyaran olay yerinde hayatını kaybetti.Ali Ş. ise koşarak kayıplara karıştı.

Vücudundaki kurşunlara rağmen depoya saklanan Bayram Büyükpabuşçu ve İsmail Manav ise komşu esnafın haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. İsmail Manav yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti. Yoğun bakımda tutulan Bayram Büyükpubuçcu ise henüz hayatını tehlikeyi atlatamadı.

Kayıplara karışan Ali Ş, olaydan 9.5 saat sonra Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir pansiyonda yakalanarak gözaltına alındı.

23 yaşındaki Hilmi’nin hayatını kaybettiğini duyan arkadaşları, gözyaşlarına hakim olamadı. Hilmi’nin “Askerliğim bitti, işimde memnunum, bir yıldır birlikte olduğum kız arkadaşımı çok seviyorum. Daha ne isteyebilirim. Bunlar hayatımın en mutlu günleri” dediğini söyleyen arkadaşları, “Onu çok genç yaşta kaybettik. En güzel günlerini yaşıyordu. Yaşananlara hala inanamıyoruz” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler