HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yangında iki fabrika ve bir depo kül oldu

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, plastik eşya fabrikasının malzemelerinin bulunduğu bir depoda çıkan yangın nedeniyle 2 fabrika ve depoda büyük çaplı hasar oluştu.

İZMİR (İHA) - İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, plastik eşya fabrikasının malzemelerinin bulunduğu bir depoda çıkan yangın nedeniyle 2 fabrika ve depoda büyük çaplı hasar oluştu. Can kaybının yaşanmadığı yangın, 3.5 saatte söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, İzmir-Ankara karayolunda Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde, plastik tabak ürünlerinin bulunduğu bir depoda, yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın kısa sürede depoyu sardı. Depoda bulunan 3 işçi, alevler arasından kaçarak kurtuldu. Büyüyen yangın, yan tarafta iki fabrikaya sıçradı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için büyük çaba sarf etti. Söndürme çalışmalarına çevredekiler de destek verdi.

Fabrikasına sıçrayan yangına ilişkin konuşan Mustafa Ünlü, "İzmir İtfaiyesi, şuradan şuraya yarım saatte gelemedi. Bizim zararımızı kim karşılayacak. İtfaiye araçlarının suyu bitiyor, böyle bir şey olamaz. Fabrikadan tüpleri çıkarmasaydık, bugün Kemalpaşa tamamen uçardı" dedi. Mustafa Ünlü'nün ağabeyi Aydın Ünlü, fabrikanın yanışını seyrederken fenalaştı. Sağlık ekipleri Aydın'a sakinleştirici iğne yaptı.

Alevlerin arasında kalan ve şok yaşayan işçiler de, çimlerin üzerine oturarak yangını izledi. Alevler, yaklaşık 3.5 saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Yangının çıkış sebebine ilişkin çalışma başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler