HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diablo III hakkında ilginç öngörü!

Çıkmasına artık sayılı günlerin kaldığı Diablo 3 hakkında her gün yeni bir iddia, yeni bir söylem ortaya atılıyor. Oyun hakkında konuşulan son konu ise, ne kadar satacağı oldu.

Diablo III hakkında ilginç öngörü!

Diablo hayranları oldukça uzun bir süredir yeni oyunun özlemeni çekiyorlardı. İşte bu yüzden bu oyun hakkında çıkan her haber, gerçek Diablo fanları için büyük önem taşıyor. Ancak bu gün internete düşen ve gündemi meşgul eden şey doğrudan oyunla alakası bir durum değil.

Öyleki bu sefer konuşulan şey Diablo III’ün ne kadar satacağı. Bu konuyu başlatan ise, çok ünlü bir analizci olan Stern Agee’in açıklamaları. Stern Agee, Diablıo III’ün çıktığı ilk sene 3.5 milyon adet civarında satacağını iddia ediyor. Oyun tüm yaşamı boyunca ise 4 milyondan biraz daha fazla satacakmış. Yani Agee’in iddiası böyle.

Serinin geçmişine baktığımızda Stern Agee’in bu öngörüleri neye göre yaptığını az çok anlayabiliriz. 2001 yılında piyasaya sürülen Diablo 2'de ilk yılında 3 milyon adet civarında satmış toplam olarak ise 4 milyonu sınırını kıl payı geçmişti.

[

**Galaxy S3 50GB Dropbox Alanı Veriyor Ama…

**](http://www.scroll.com.tr/77510/samsung-galaxy-s3-50gb-dropbox-alani-veriyor-ama/)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler