Dilan Alp Haberleri

Dilan Polat ve Nez Demir mahkemede yüzleşti! Duruşma boyunca karşılıklı ağlaştılar

Dilan Polat ve Nez Demir arasındaki hakaret davası duruşması görüldü. Eski dostlar duruşma boyunca ağladı. Dilan Polat "Şikayetimden vazgeçmek istiyorum" deyince dava düştü.

Magazin 2024-03-28 13:47:28

Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat gelininin izinde... Paylaşımları gündem oldu

Oğulları, gelini ve eşi cezaevinde olan Şükran Polat sosyal medyada gündem oldu. Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat sosyal medya hesabından sağlık ürünü reklamı yapınca eleştirildi.

Magazin 2024-03-28 13:01:59

Suç makinesi çıktılar! Elebaşı Serdar Alp de yakalandı, Tunceli'de suç örgütü çökertildi

Tunceli'de eş zamanlı olarak Mahzen-20 operasyonları düzenlendi. Elebaşı Serdar Alp ile beraber suç örgütü çökertildi, 12 şüpheli yakalandı. Örgütün ihaleye fesat karıştırmadan tefeciliğe ve nitelikli yağmaya birçok suça karıştığı ortaya çıktı.

Haber 2024-03-26 08:30:55

Cezaevinden fotoğrafı paylaşıldı! Dilan Polat ile birlikte tutuklu bulunan Engin Polat sosyal medyada gündem oldu

Türkiye bir dönem Dilan Polat ve Engin Polat çiftini günlerce konuşmuştu. "Suç gelirlerinin aklanması" suçuna yönelik soruşturma kapsamında Polat çifti tutuklu bulunuyor. Polat çiftiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat'ın cezaevinden bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı ve hızla yayıldı. Söz konusu fotoğrafta, Engin Polat'ın telefonla görüşme yaptığı bir an yer aldı.

Magazin 2024-03-22 17:22:50

Fenomenler dosyasında flaş gelişme! Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinin şirketine atanan kayyım intihar etti! Bıraktığı not dikkat çekti

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmiş ve Özlem Öz-Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyım atanmıştı. Fenomenler dosyasında flaş bir gelişme gündeme geldi. Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, İstanbul Başakşehir'de bulunan evinin 9. katından atlayarak hayatına son verdi.

Magazin 20-03-24 14:52

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan iddialı seçim! Resmen eridi

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekiyordu. Dilan Çıtak son olarak iddialı pozlarını paylaşarak hayranlarından tam not aldı.

Magazin 17-03-24 10:19

Dilan ve Engin Polat çifti için Banu Parlak soruşturmasında istenen ceza belli oldu!

Kara para aklama iddiası üzerine haklarında soruşturma başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat çifti için Banu Parlak soruşturmasında istenen ceza belli oldu.

Magazin 16-03-24 16:41

Doğu Ekspresi'nde fiyatlar uçtu: 25 bin liralık tur fiyatı için Bakanlığa çağrı! 'Elimizde etkili bir çözüm var, gitmemek...'

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Doğu Ekspresi bilet fiyatlarındaki yüksekliği eleştirerek Ulaştırma Bakanlığına çağrıda bulundu. Sarıkamıştaki tren istasyonunda köylülerle birlikte açıklama yapan Alp, gidiş-geliş bilet fiyatlarının 25 bin liraya çıktığını belirterek fiyatların bölge halkının da alabileceği bir seviyeye çekilmesini istedi. Sosyal medyada ise 'O paraya Avrupa'ya giderim, Bu hayalim de mi hayal oldu' diyerek duruma tepki gösterdi.

Finans 13-03-24 09:11

Dilan Polat'tan sonra gözler ona çevrilmişti... Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine sürpriz ceza

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından kara para aklama ve vergi kaçırma kapsamında başlatılan soruşturma diğer sosyal medya fenomenlerine de sıçradı. Bu isimlerden biri de Özlem - Tayyar Öz çifti oldu. Haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma devam eden ünlü çifte sürpriz bir ceza kesildi.

Magazin 13-03-24 07:25

20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları

Erzurum'da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nda (Deaflympics) alp disiplini branşında son madalyalar sahiplerini buldu.

Yurthaber 12-03-24 07:44

Dilan Polat ve Engin Polat'tan ortak mektup! Saçlarımı sıfıra vurdum deyip içini döktü

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ortak mektubu sosyal medyada gündem oldu. Cezaevi koşullarının iyi olduğunu söyleyen çiftten Dilan Polat Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na mektup yazdığını söylerken Engin Polat ise yalnız başına koğuşta kaldığını ifade etti.

Magazin 10-03-24 10:28

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kızı Nilda Polat Ali Yerlikaya’ya seslendi: Kardeşim sürekli ağlıyor

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kızı Nilda Polat, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslendi. Nilda Polat “Suçları olmadığı halde neden hâlâ içerideler. Kardeşim sürekli ağlıyor. Benim de psikolojim bozuldu" diyerek sitem etti.

Magazin 10-03-24 09:34

Dilan Polat cezaevinde boş durmuyor... Kendisine yeni hobi buldu!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunan Dilan Polat, hapishanede boncuklardan süs eşyaları yapmaya başladı. Polat, Sevim Alan'a da özel bir süs eşyası yaparak hediye etti. Alan, adının yazılı olduğu süsü sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 08-03-24 11:16

5 Kasım'da cezaevine gönderilmişti! Dilan Polat dosyasında son durum ne? 'İddianame, MASAK raporu...'

Lüks hayatını ve pahalı harcamalarını göze sokarak tanınan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 12 şüpheli 5 Kasım günü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan Polat ailesinin tutukluluğu devam ediyor. Dilan Polat dosyasında ki son durumu Gazeteci Emrullah Erdinç açıkladı.

Magazin 07-03-24 11:42

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak boyacıyla mahkemelik oldu! İki taraf da birbirini suçladı! İşte Boya davasının detayları...

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çitak, iş yerindeki tadilat için bir boyacıyla anlaştı. Kısa süre sonra Çıtak ve boyacı arasında bir anlaşmazlık yaşandı ve taraflar mahkemelik oldu. İki tarafında birbirini suçladığı boya davasının ayrıntıları oraya çıktı. Mağdur boyacı 9 bin TL alacağının olduğunu söyledi. Dilan Çıtak ise boyacının işlerini eksik yaptığını iddia etti.

Magazin 06-03-24 21:22

Dilan Çiçek Deniz hakkında flaş iddia! Ortalığı ayağa kaldırdı, valeyi işinden etti

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz hakkında bu defa bomba bir iddia ortaya atıldı. Deniz'in bir mekana gazetecilerin gelmesi ile birlikte ortalığı ayağa kaldırdığı iddia edildi. Deniz'in mekan yetkileriyle karşı karşıya gelmesi sonucu bir vale işinden oldu.

Magazin 06-03-24 15:30

Dilan Çiçek Deniz estetikleriyle gündemdeydi! Dolgularını mı eritti yine güzelleşmiş denilince bakın ne dedi

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz "badem göz, çene dolgusu ve Fransız askısı" yaptırınca sosyal medyada değişimiyle gündeme gelmişti. Deniz çene dolgusundan vazgeçti ve gelen yoruma yanıt vererek bu durumu itiraf etti.

Magazin 03-03-24 14:43

Çocuklar Duymasın'ının Orçun'u Alp Eren Khamis değişimiyle şaşkına çevirdi! Görenler tanıyamadı

Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Orçun' karakteriyle akıllara kazınan çocuk yıldız Alp Eren Khamis, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı. Oyuncu şimdilerde 20 yaşında...

Magazin 01-03-24 17:33

Kızını sokak ortasında katleden babadan ilk sözler! Otoparktaki cinayet bağlantısı çözüldü: Adana'da iki sevgili saatler arayla öldürüldü

Adana'da birbirini saatler arayla izleyen iki cinayetin perde arkası aralandı. Kentte 19 yaşındaki Dilan'ı babası Turhan Özdemir'in sokak ortasında bıçakla katletmesinin şoku atlatılamamışken sadece saatler sonra otoparkta işlenen cinayet dehşetin dozunu artırmıştı. Otoparktaki cinayetin Dilan Özdemir'le bağlantısı ortaya çıktı. Katil baba kızını neden öldürdüğünü açıklayıp tutuklandı.

Haber 28-02-24 11:28

Para dağıtıp belinde silahla dans etmişti... Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren gözaltına alındı! Dikkat çeken Dilan Polat detayı

İstanbul'da sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, lüks bir aracın üzerine çıkıp dans ederek para dağıttı. Daha sonra belinden silah çıkaran Dalveren, o anları ise sosyal medyada paylaştı. Ünlü fenomen görüntülerin ardından gözaltına alındı. Dalveren'in, Dilan Polat ve diğer fenomenlerle de irtibatlı olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 27-02-24 14:50

Bilecik merkezli nitelikli dolandırıcılık operasyonunda 9 tutuklama

Bilecik merkezli 11 ilde düzenlenen "Demir Alp Operasyonu"nda, yabancı uyruklu kişiler üzerine açtırdıkları cep telefonu hatlarıyla 302 nitelikli dolandırıcılık olayına karıştığı öne sürülen 19 zanlıdan 9'u tutuklandı.

Yurthaber 27-02-24 13:56

Bu kez Dilan'ın arkadaşları kan döktü! Öz kızını öldüren baba kan dondurmuştu, peşinden bir vahşet daha geldi

Adana'da öz kızını öldüren baba duyanların kanını dondururken peşinden olayla bağlantılı bir bıçaklı vahşet daha yaşandı. Dünkü olayda; kızıyla sokakta karşılaşınca tartışmaya başlayan adam bıçağını çekip kızına üst üste darbeler indirmişti. Kanlar içinde yere yığılan 19 yaşındaki Dilan Ö. kurtarılamadı. İddiaya göre Dilan Ö.'nün arkadaşları, olaydan sadece saatler sonra, Dilan Ö. ile babası kavga ettiği sırada ayırmadığı için Selam Şenci'yi dövüp öldürdü. İkinci cinayet kameraya yansıdı.

Haber 27-02-24 11:11

Kan donduran vahşet! Kızını sokak ortasında defalarca bıçakladı

Adana’da kan donduran bir bıçaklı saldırı olayı yaşandı. Turhan Ö. (54), uyuşturucu kullandığı iddiasıyla sokakta tartıştığı kızı Dilan Ö.'yü (19), vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp ağır yaraladı. Olayın ardından kaçan Turhan Ö., yakalanıp gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 26-02-24 17:59

Sağlık raporu almak istedi, hayatının şokunu yaşadı! Gece kulübünde çalışıyor, uyuşturucu kullanıyor...

Ankara’da Dilan Melis Güvenç adlı genç kız, ehliyet için sağlık raporu almaya gittiği sağlık ocağında hayatının şokunu yaşadı. Kayıtlarda uyuşturucu kullandığını ve birçok hastanede kaydı olduğunu öğrenen genç kız, soluğu savcılıkta aldı. Güvenç daha sonra da kimliği kullanılarak bir kişinin gece kulübünde çalıştırıldığını ve kendi adına senet tutulduğunu öğrendi. Tüm bunlar yüzünden herhangi bir işe giremediğini söyleyen genç kız, yetkililerden yardım istedi. İşte detaylar...

Haber 25-02-24 15:59

Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni karar! Avukatları açıkladı

Tüm Türkiye aylardır Dilan Polat ve Engin Polat çiftini konuşuyor. Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Polat çiftinin davasında sonuç bekleniyor. Cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni karar çıktı.

Magazin 24-02-24 07:28

Şu an cezaevinde olan Dilan Polat'tan aylar sonra ilk paylaşım! Tek cümlelik söz dikkat çekti

Kara para aklama suçundan cezaevinde bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat‘ın Instagram hesabından 4 ay sonra ilk kez bir paylaşım yapıldı. Paylaşıma “Geciken adalet, adalet değildir” notu yazıldı.

Magazin 23-02-24 16:40

Kanal D'nin yeni dizisi başladığı gibi bitti! Final kararı verildi

Yapımını D Media'nın üstlendiği, başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Senden Önce dizisi başladığı gibi bitti. Heyecanla beklenen dizinin ekran ömrü kısa sürdü ve final kararı verildi.

Magazin 22-02-24 15:12

Eve zorla girip... Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması tamamlandı! İşte istenen ceza

Fenomen Dilan Polat ve Engin Polat bir süredir çeşitli suçlardan dolayı tutuklanmıştı. İstanbul Çekmeköy'de oturan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmadan önce komşularıyla yaşadığı kavgayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.

Magazin 22-02-24 14:48

Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk Türkiye'ye dönmeyeceğini söyledi! Artık yatırım yapmayacakmış...

Dilan Polat ve Engin Polat ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk hakkında da soruşturma başlatılmış ve mal varlıklarına el konulmuştu. Şirketine kayyum atanan Öztürk sosyal medya hesabından mal varlığını nasıl kazandığını dair açıklamalar yapmıştı. Bir süredir Amerika'da yaşayan Öztürk'ün dava için ülkeye dönüp dönmeyeceği merak edilirken Öztürk'ten açıklama geldi.

Magazin 16-02-24 10:22

Böyle hediye görülmedi! Evini satıp eşine altından buket yaptırdı.... 'Aman Dilan görmesin kıskanır'

Bir kuyumcunun sosyal medyadan paylaştığı görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. Görüntülerde evini satarak eşine 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak altında buket yaptıran adam çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları hediye karşısında şaşkına dönerken, "Aman Dilan görmesin kıskanır" yorumları yapıldı.

Trend 16-02-24 07:48

'Kocam beni eskortla aldatıyor' diyerek boşanma davası açmıştı! Mal varlığına el konulan fenomen Neslim Güngen'den olay iddia! 'Senin boğazını keserim...

Sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in mal varlıklarına tedbir amaçlı el konulmuştu. Dilan Polat davasıyla birlikte adını daha çok duyduğumuz Neslim Güngen geçtiğimiz aylarda 'Kocam beni eskortla aldatıyor' diyerek boşanma davasını açtığını açıklamıştı. Neslim Güngen kocası tarafından tehdit edildiğini söyledi ve iddiaları olay oldu.

Magazin 15-02-24 14:58

10 yıl önce İstanbul'u terk edip Bodrum'a yerleşmişti... Alp Kırşan memleketine döndü! Artık o evde yaşayacak

Uzun yıllar sunuculuk yaptığı Survivor'dan ayrıldıktan sonra Bodrum'da yaşamaya başlayan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan 1 yıl Antalya'da yaşadıktan sonra rotayı İzmir'e çevirdi. Çift, Karşıyaka'ya taşınmadan önce satın aldıkları evi baştan sona restore ettirdi.

Magazin 15-02-24 08:19

Hande Yener, Dilan Polat'ı Özledim paylaşımı sonrası gündem oldu! Gerçek ortaya çıktı

Şarkıcı Hande Yener'in kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla tutuklu bulunan Dilan Polat'la ilgili "Çok özlüyorum" diye tweet attığı ve hemen sonrasında sildiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili Yener'in basın danışmanından açıklama geldi.

Magazin 12-02-24 09:45

Dilan Polat'ın yeni mektubu ortaya çıktı! Bu iftirayı kaldıramıyorum

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezaevinde zor günler geçiriyor. Oğlunun doğum gününde yakınlarına ağlayarak mektup yazan fenomenin dikkat çeken ifadeleri...

Magazin 12-02-24 08:42

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan Acun Ilıcalı yorumu: Babamı kızdırmışlar gibi...

Acun Ilıcalı'nın çileden çıktığı anlar günlerdir sosyal medyada gündemde. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak da bu gündeme sessiz kalamadı ve Ilıcalı'nın çıldırdığı anlara dair bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 08-02-24 14:11

Aşk Mevsimi filminde Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun öpüşme sahnesi gündem oldu!

Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Aşk Mevsimi filmi vizyona girdi. Aşk Mevsimi filminde Sezen Aksu’nun “SIZI” şarkısı eşliğinde Bozcaada’da günbatımında çekilen Şirin ve Ali Yaman’ın öpüşme sahnesi izleyenleri duygulandırıyor.

Magazin 04-02-24 14:15

İtirafçı olmuştu! Dilan-Engin Polat'ın avukatı Ahmet Gün yeniden ifade verdi! Polat davasında yeni gelişme

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı olan ve etkin pişmanlıktan yararlanan Ahmet Gün tutuklu bulunduğu cezaevinde yeniden ifade verdi. Ahmet Gün'ün yeni ifadesini Polat çiftinin şu anki avukatları Hüseyin Kaya sosyal medya paylaştı.

Magazin 03-02-24 11:02

Diyarbakır’da sevgili dehşeti! Önce kız arkadaşını, sonra kendini vurdu

Diyarbakır'da Veysi Çiçek (25), tartıştığı kız arkadaşı Dilan Kanak'ı (25) silahla başından vurdu. Çiçek daha sonra da, aynı silahla kendi kafasına sıktı. Yol tarifi sormak isterken olaya tanıklık eden vatandaş durumu yetkililere bildirdi. İşte detaylar...

Haber 02-02-24 16:40

Dilan Polat'ın lüks aracı Hüsnü Çoban'ın altında! Arka Sokaklar'ın fragmanı sosyal medyada gündem oldu

'Kara para aklamak', 'Vergi kaçırmak' ve 'Örgüt kurmak' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ailesi gündemden düşmüyor. Polat ailesinin soruşturması devam ederken geçtiğimiz aylarda Dilan Polat'ın lüks otomobilleri polis aracına dönüştürülmüştü. Büyük yankı uyandıran bu gelişme Arka Sokaklar'a konu oldu.

Magazin 01-02-24 13:27

Estetik itirafıyla olay olmuştu! Dilan Çiçek Deniz iddialı tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde yüzündeki değişikliklerle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz 'Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi' açıklamasıyla uzun süre konuşuldu. Dün akşam galaya katılan Deniz iddialı tarzıyla geceye damga vurdu. Mini şortu ve beyaz gömleğiyle beğeni toplayan güzel oyuncuya sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 01-02-24 10:18

Yüzündeki değişim dikkat çekmişti... Dilan Çiçek Deniz'den estetik itirafı: Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz özel hayatı ve yaptırdığı estetik müdahaleleriyle sık sık gündeme geliyordu. Oyuncu son olarak Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Deniz yaptırdığı estetik müdahale hakkında konuştu. Oyuncu aldığı eleştiriler hakkında "Benim için inanılmaz zor bir süreçti" dedi.

Magazin 30-01-24 17:37

Hasan Can Kaya genç konuğun aylık kazancını duyunca dayanamadı! Dilan Polat göndermesi sosyal medyayı salladı

Konuşanlar ile büyük bir hayran kitlesi olan Hasan Can Kaya Exxen'deki programıyla da sık sık gündeme geliyor. Son olarak yurt dışından gelerek bağış yapan genç seyircinin kazancı ağızları açık bıraktı. Hasan Can Kaya da kazancı duyunca Dilan Polat göndermesi yapmadan duramadı.

Magazin 30-01-24 15:50

Dilan Polat ve Engin Polat davasında flaş gelişme! Sevim Alan mahkeme kararını duyurdu

'Kara para aklamak', 'Vergi kaçırmak' ve 'Örgüt kurmak' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ailesi gündemden düşmüyor. Cezaevinden gönderdiği mektuplar ve avukatlarının açıklamalarıyla çok konuşulan Dilan Polat ve Engin Polat davasında karar çıktı.

Magazin 26-01-24 08:19

Polatların tutukluluğuna ilişkin mahkemeden devam kararı

Kara para aklama iddiası üzerine haklarında soruşturma başlatılan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 12 tutuklu şüpheli hakkında Sulh Ceza Mahkemesi, tutukluluğun devamına karar verdi.

Yurthaber 25-01-24 15:51

Hakkında soruşturma açılan Selin Ciğerci ağlayarak yaşadığı zor günleri anlattı! Kimseye ödeme yapamıyorum

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından Selin Ciğerci hakkında da soruşturma başlatılmıştı. "Ben 60 milyona yakın vergi ödemişim zaten, kazanmışım, o zaman da diyordum" açıklamasında bulunan Ciğerci ağlayarak paylaşım yaptı. Ciğerci "Annemin emekli aylığına kadar donduruldu" dedi.

Magazin 25-01-24 07:12

Dilan Polat'tan yeni bir mektup daha... Yalvararak dua istedi! 'Ne gücüm ne sabrım kaldı...' sözleri dikkat çekti

Sosyal medyadaki lüks yaşamlarıyla dikkat çeken ve hakkında birçok haber çıkan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, MASAK'ın araştırması sonucu kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Aylardır Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat'tan bir yeni mektup daha ortaya çıktı. Polat'ın mektubundaki 'Ne gücüm kaldı ne sabrım...' sözleri dikkat çekti.

Magazin 20-01-24 14:00

Feyza Altun'dan olay Dilan Polat iddiası: Oğuzhan Uğur, Murat Ağırel... Yüz binlerce dolarları var...

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat hakkında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bu defa Söylemezsem Olmaz sunucularından Selen Görgüzel'in Dilan Polat hakkındaki açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü ismin açıklamalarına Feyza Altun kayıtsız kalamadı.

Magazin 20-01-24 07:03

Çeşme'nin vergi rekortmeni pidecisi! Tek şubesi var... Telefonda öğrendi, kendisi de şaşırdı! Çok konuşulacak detay: Dilan Polat'ın bir arabası...

Vergi rekortmeni pideci bir anda olay oldu. İzmir'in vergi rekortmenleri listesine sadece Çeşme'de tek şubesi bulunan bir pidecinin girmesi gündem yarattı. Gelen telefonla vergi rekortmeni olduğunu öğrenen 50 yıllık pideci, listeye girmesine kendisi de şaşırdı. Gazeteci Fatih Altaylı ise Türkiye'de doğru düzgün vergi veren olmadığını savunurken, İzmir'in en zengin isminin verdiği vergiyle ilgili yaptığı 'Dilan Polat' kıyası dikkat çekti.

Finans 18-01-24 13:51

Dilan Polat ve Sıla Doğu'dan mektup! Sıla Doğu'nun sözleri dikkat çekti: Aylardır sorguladığım tek şey...

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat ile kız kardeşi Sıla Doğu iddialara göre mektup yazdı. Sıla Doğu'nun mektubunda söylediği sözler ise gündem oldu.

Magazin 18-01-24 07:50