Doktor Haberleri

Edirne'de doktoru darbeden sanığın yargılanmasına devam edildi

Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde görevli doktoru darbeden sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 20-03-2024 14:23

Köpeğin doktora havlaması sahibine 700 bin TL'ye patladı! 'Benimle alakası olmayan bir köpek davasından başıma gelmeyen kalmadı'

Samsun'da bir doktor, kendisine havlayan golden cinsi köpekten korkup düşerek ayağını kırdı. Doktorun şikayeti üzerine mahkeme, köpeğin sahibini 700 bin TL'ye yakın maddi ve manevi para cezasına çarptırdı.

Kadin 15-03-2024 10:15

Doktoru darbeden sanıklar güvenlik kamerası sayesinde haksız tahrik indiriminden faydalanamadı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, aile sağlığı merkezinde "beyaz kod" verdiği kişi ve yakınları tarafından olaydan yaklaşık 1,5 ay sonra sopalarla darbedilen doktor Ekin Hürel Günay'ın yaralanmasına ilişkin verilen 7 yıl 6'şar ay hapis cezasının gerekçeli kararı hazırlandı.

Yurthaber 13-03-2024 12:33

Karaciğer bekleyen minik Emir'e şans ikinci kez güldü

İzmir'de, henüz 7 aylıkken karaciğer dokusu nakledilen ve vücudunun reddetmesi üzerine bekleme listesine tekrar giren 6 yaşındaki Emir Çelik, ikinci nakil operasyonuyla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 12-03-2024 11:21

Erzurum'da sağlık çalışanları hastanede Filistin için sessiz yürüyüş yaptı

Erzurum'da hekim ve sağlık çalışanları, hastane binası içinde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla "sessiz yürüyüş" düzenledi.

Yurthaber 07-03-2024 14:43

Kadın doktora kabusu yaşattı, savunması 'yok artık' dedirtti! 'Öküz dediğini duydum...'

Bursa’da Tayfun Eserkaya (31), Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış'ı (41) darbederek yaraladı. Tutuklu yargılanan Eserkaya ilk kez hakim karşısına çıktı. Eserkaya savunmasında, "Doktoru görünce yanlış odaya girdiğimi anladım. Özür dileyip dışarı çıktım. Bu sırada kendisinin bana, 'Öküz' dediğini duydum. Psikolojim de bozuk olduğu için kendisini itekledim. Düşüp burnunu masaya çarptı. Düştükten sonra kendisine tekme atmadım, vurmadım" dedi. Hakim, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haber 26-02-2024 13:30

Stajyer doktor istifaları nedeniyle acil durum ilan edildi! Görev yerlerini terk ettiler

Güney Kore'de hükümet, tıp fakültesi öğrencilerinin sayısının artırılması girişimini protesto etmek amacıyla yaklaşık 9 bin stajyer doktorun istifasını sunması üzerine "acil durum" ilan etti.

Haber 24-02-2024 08:37

Bursa'da doktoru darbettiği öne sürülen hasta yakını hakim karşısında

Bursa Şehir Hastanesi'nde doktoru darbettiği iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 22-02-2024 15:21

Adana'da acil serviste doktorun darbedilmesi güvenlik kamerasında

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, hastanenin acil servisinde görevli doktorun darbedilmesi güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Yurthaber 16-02-2024 14:30

Doktorun verdiği ilacı içti, derisi çürüdü ve parmakları kesildi! 40'tan fazla ülke o ilacı yasakladı

İspanya'da yaşayan bir kadın doktorun verdiği ilacı kullanınca vücudunda şaşırtıcı derece kötü sonuçlar ortaya çıktı. Derisi çürümeye başlayan kadının bazı el ve ayak parmakları da kesildi. Doktorlar tarafından verilen ilacın 40'tan fazla ülkeden yasaklandığı ve ülkede yaşayan yabancılara verildiği belirlendi.

Haber 13-02-2024 15:20

Şoke eden iddia! 'Doktorlar doğum sırasında bebeğimizin kafasını koparttı' dediler... Hastaneyi dava ettiler

Jessica Ross ve eşi Treveon Isaiah Taylor Sr doğum sırasında doktorun çok sert çekmesi sonucunda bebeklerinin başının koptuğunu iddia ederek hastane ve doktora dava açtı. Bebeğin ölümü yapılan otopsinin raporuna göre cinayet olarak değerlendirildi.

Trend 08-02-2024 08:57

Doktor olarak sabah kalktığında asla yapmadığı şeyi açıkladı! Eskiden bunu o kadar çok yapardım ki hayatıma olan etkisinden habersizdim

Sosyal medyada faydalı paylaşımlar yapan Dr. Serra Altuntaş, "Doktor olarak sabah kalktığımda asla ama asla yapmadığım o şeyi açıklıyorum." diyerek sözlerine başladığı paylaşımıyla dikkat çekti. Altuntaş, eskiden bu hatayı çok fazla yaptığını ve hayatına olan etkisinden habersiz olduğunu dile getirdi.

Kadin 30-01-2024 08:39

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 'sahte doktor' yakayı ele verdi! İfadesi ortaya çıktı, her şeyi bunun için yapmış

Adana'da ‘asistan doktor’ ibaresi bulunan sahte yaka kartıyla dolaşan bir kişi yakalandı. Güvenlik görevlisinin şüphesi üzerine ortaya çıkan olayda yakayı ele veren 26 yaşındaki kadın, polis merkezine götürüldü. Emniyetteki ifadesinde kadın hastanede rahat hareket edebilmek için yaka kartını taktığını söyledi.

Haber 25-01-2024 17:10

Doktordan hemşireye cinsel saldırı! Feyza Altun karara isyan etti: 'Tecavüz et, taciz et...'

İstanbul'da asistan doktor S.E.'nin hemşire H.Z.'ye nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Sanık S.E., yeterli delil bulunamadığı gerekçesiyle beraat etti. Karar sonrası H.Z. ağlama krizine girdi. H.Z.'nin avukatı Feyza Altun, "Başka hemşireler aynı doktorun tacizine uğradığını beyan etmesine rağmen hala delil yetersizliği deniyorsa bu Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin erkeklere tecavüz et, taciz et, seni aklayacağım demesidir" dedi. İşte detaylar...

Haber 25-01-2024 16:30

Çiğ et yediği videolarla tanınan Dr. Tuba Güleç, Türkiye'ye dönüyor! 'Acil hekimi olacağım' dedi... Görev yerini açıkladı

TikTok'ta 'doktorgülec' kullanıcı adıyla paylaşım yaparak 73 bini aşkın takipçiye ulaşan Dr. Tuğba Güleç, işlenmemiş gıda yeme rutini sayesinde kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı. İngiltere'de eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönerek acil hekimi olacağını duyuran Dr. Güleç, "Türkiye’nin en mutlu şehri Sinop’a gidiyorum.” paylaşımında bulundu.

Trend 25-01-2024 07:52

İntörn doktor olan eski sevgilisinin bacağının kesilmesine sebep olmuştu! Vuran sanıktan mahkemede pişkin sözler: Hala seviyorum

Ekim ayında Mersin'de yaşanan olay tüm Türkiye'nin kanını dondurmuştu. Hastane teknisyeni, eski sevgilisi olan intörn doktora kurşun yağdırmıştı. Korkunç olayın ardından talihsiz doktorun bacağı kesilmişti. Mahkemede ilk ifadesini veren sanığın sözler duyanları şaşkına çevirdi.

Haber 04-01-2024 14:44

Kiralık villa ilanıyla doktoru dolandıran şüpheliye 10 yıla kadar hapis talebi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, internetten sahte kiralık villa ilanı vererek bir doktoru dolandırdığı iddia edilen kişi hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 04-01-2024 11:55

Okmeydanı Şehir Hastanesi’nde doktora yumruklu saldırı! O anlar kamerada... Kızın saçına dokundu iddiası

Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktor M.Y., hasta yakınları tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Saldırı ve arbede anları kameralara anbean yansırken, yüzü kanlar içinde kalan doktor tedavi altına alındı. Şişli polisi tarafından gözaltına alınan 2 şahıstan 1’i tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şahısların, doktorun hastaneye getirdikleri kız kardeşlerinin saçına dokunduğu için saldırıda bulundukları iddia edildi.

Haber 24-12-2023 10:59

Tam 15 yıldır oradaydı! Doktorlar adamın gözüne batan kıymığı 15 yıl sonra buldu... Bu olağanüstü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Michigan eyaletinin Detroit bölgesinde rutin bir göz muayenesi sırasında doktor hastasında ilginç bir keşfe imza attı. Doktorlar başlangıçta hastanın gözlerinde bir sorun görmediler ancak sonrasında gözün en dış tabakası olan korneada yabancı bir cisim fark ettiler. Bu yabancı cismin 15 yıl önce adamın bahçeyle uğraştığı sırada gözüne batan bir kıymık olduğu ifade edildi.

Trend 24-12-2023 09:11

Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktoru darbeden şüpheli tutuklandı!

Şişli Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktor hasta ve hasta yakını tarafından darp edildi. Yüzü kanlar içinde kalan doktor tedavi altına alınırken, saldırıda bulunan M.E.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutukladı, Burak Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 23-12-2023 22:50

Bakan Koca yurt dışından dönen hekim sayısını açıkladı: Toplumu yanıltıyorlar

Son yıllarda tartışma konusu olan doktorların yurt dışına gitmeleriyle ilgili bir açıklamada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. "2023'te yurt dışına giden hekim sayısı 395" diyen Bakan Koca, "Hem gidenlerin sayısı azaldı hem de 28 hekim geri döndü." ifadelerini kullandı.

Haber 22-12-2023 19:56

Doktor sevgilisinin evinde feci şekilde can vermişti! Genç hemşirenin ölümünde adli tıp raporu ortaya çıktı

Aksaray'da, doktor sevgilisi Halil İbrahim A.'nın (43) oturduğu rezidansın balkonundan düşüp, hayatını kaybeden hemşire Saliha Tuncel'in (25) ölümüyle ilgili adli tıp raporu çıktı. Ankara Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan bilirkişi raporunda, Tuncel'in dengesini kaybedip düştüğü belirtildi. Raporda, "zorlamaya bağlı bir düşme bulgusunun olmadığı değerlendirilmektedir" denildi. İşte detaylar...

Haber 22-12-2023 14:36

Eşinin ölümünden sorumlu doktordan intikam için 7 yıl bekledi! Araca biner binmez 'Beni tanıdın mı, seni öldüreceğim' dedi

Sinop'ta 2017'de Çiğdem Eriş (29) ameliyat sırasında yaşamını yitirmiş, doktor Mustafa Erdem kusuru bulunduğu suçlamasıyla ceza almıştı. Ancak Eriş'in eşi yıllarca intikam için bekledi ve 19 Eylül'de Erdem'i Samsun'da silah zoruyla kaçırdı. Yakalanıp gözaltına alınan Eriş hakim karşısına ilk kez çıktı. Erdem, "Araca biner binmez 'Beni tanıdın mı, seni öldüreceğim' dedi ve silahı boynuma dayadı. Ben de 'Ben zaten 7 yıldır bu anı bekliyordum' dedim" deyip yaşadığı dehşeti anlattı.

Haber 22-12-2023 12:28

Daha önce de hastanın karnında sargı bezi unutmuştu! O doktordan bir vukuat daha…

Antalya’da görev yapan bir doktor ve hastane hakkında akıllara durgunluk veren bir iddia gündeme geldi. 2013 yılında tüp ligasyonu (tüplerin bağlanması) yaptıran 43 yaşındaki Şerife Erenci 4,5 yıl sonra hamile kalınca işlemi yaptığını öne süren doktor D.A. ve hastane hakkında dava açtı. D.A.'nın farklı bir olayda hastanın vücudunda sargı bezi unutan doktor olduğu da ortaya çıktı. İşte Antalya’daki ilginç olayla ilgili haberin detayları…

Haber 13-12-2023 11:19

Sapık doktorun foyası ortaya çıktı! Hastalarını kendi spermleriyle hamile bırakmış... 102 kardeşim var ama binlerce olabilir

Martijn van Halen isimli bir adam büyürken babasıyla arasındaki keskin farklılıkları görünce biyolojik olarak kökenini araştırmaya karar verdiğinde gerçek çok farklı çıktı. Annesinin bir sperm donörü aracılığıyla hamile kaldığını öğrenince şaşırmadığını dile getiren Halen, "102 kardeşim var ama binlerce olabilir" diyerek öğrendiği gerçeği paylaştı.

Trend 05-12-2023 09:03

Uzun yaşamın sırrı! Faydaları saymakla bitmiyor! İşte yaşlanma karşıtı gıdalar...

Uzman isim iyi yaşlanmak için sağlıklı beslenmenin çok önemli bir unsur olduğunu belirtti. Dr. Mosley, yaşlanma sürecini yavaşlatmanın ve hatta tersine çevirmenin yollarını araştıran dünyanın önde gelen bilim adamlarından bazılarıyla konuştu. Bu araştırmalar sonucunda genetiğin yaşlanmada nispeten küçük bir rol oynadığı ve yaşam tarzının çok daha önemli olduğu sonucuna vardı.

Haber 04-12-2023 14:33

Edirne'de doktor ve sağlık çalışanını silahla tehdit eden sanığa hapis cezası

Edirne'de doktor ve sağlık çalışanını silahla tehdit eden sanık, 6 yıl 4 ay 26 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 30-11-2023 14:02

'Kabus doktor' profesör Süleyman Salih Zoroğlu hakkında anlatılanlar kan dondurdu! 'Benim gibilerini bulup eve kapatıyor'

Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu tarafından ketamin enjekte edilen çocuk hastalar, "Çoklu Kişilik Bozukluğu" teşhisiyle babaları tarafından cinsel istismara maruz kaldıklarına inandırılıyordu. Hazırlanan iddianamede çocukların ifadeleri ortaya çıktı. Mağdur M.Ç. "Burnuma bahsettiğim fısfısı sıktığında artık ışığa karşı ileri derecede hassasiyetim oluşuyordu" derken bir diğer mağdur ise doktorun kendisi gibi DKB hastalarını bulup bazı evlere kapattığını aktardı.

Haber 30-11-2023 06:51

Çocuklara vitamin diye uyuşturucu vermiş! 'Kabus doktor' Süleyman Salih Zoroğlu davalık oldu

'Kabus doktor' diye bilinen psikiyatrist Süleyman Salih Zoroğlu ve klinik çalışanları hakkında dava açıldı. İddianamede 21 çocuk mağdur olarak gösteriliyor. Zoroğlu'nun çocuklara vitamin diye uyuşturucu madde vermesi dehşete düşürdü!

Haber 29-11-2023 12:07

Kadavradan böbrek nakliyle sağlığına kavuşan doktor, göreve başlayacağı günü bekliyor

Ödemiş Devlet Hastanesinde görevli Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Volkan Balat, kadavradan yapılan böbrek nakliyle sağlığına kavuştu, yeniden görevine başlamak için gün sayıyor.

Yurthaber 16-11-2023 11:21

Genç bir kıza yüzlerce kez tecavüz eden doktor hamile hastasını enjeksiyon yaparak öldürdü

Avustralya'da yaşayan Michael McGrane, genç bir kıza tecavüz etmekle suçlandı ve çok sayıda kadın hastasına ilaç verip saldırdı. Doktorun genç bir hamile hastasını enjeksiyonla öldürdüğü ortaya çıktı. Doktorun Liverpool'da tecavüz vakasının sonrasında Avustralya'ya taşındığı ifade edildi.

Trend 14-11-2023 08:29

Kastamonu'da çöp konteynerinin yanında yeni doğmuş bebek bulundu

Kastamonu'da çöp konteynerinin yanında çöp poşetinin içinde yeni doğmuş erkek bebek bulundu.

Yurthaber 03-11-2023 07:42

Ağrı kesici bağımlısı olduğu iddia edilen doktor açığa alındı! İlaçları hastaları üzerinden reçete edip...

Ağrı kesici ilaç bağımlısı olduğu iddia edilen, İznik Devlet Hastanesi’nde görevli genel cerrahi uzmanı açığa alındı. Doktorun, ilaçları hastaları üzerinden reçete edip kullandığı ileri sürüldü.

Haber 02-11-2023 11:28

Annesi hayatını riske atıp dünyaya getirdi, o çocuk büyüyüp dünya tıp literatürüne girdi! Anneme bir borcum vardı

Kalp kapağı yetmezliği olan annesi, ona hamile kaldığında doktorların "hamileliği sonlandırmamız lazım" demesine rağmen "Rüyamda gördüm, bu çocuk doğacak, ileride büyük bir doktor olacak, o beni iyileştirir" diyerek risk alıp onu dünyaya getirdi! O çocuk büyüdü, tıp fakültesini kazandı. O henüz öğrenciyken ameliyat olmak zorunda kalan annesine yapay kalp kapağı takıldı ama annesi ameliyat sonrası yaşamını yitirdi. Prof. Dr. Cengiz Köksal, annesine şifa olamadı ama yöntemi tıp literatürüne girdi.

Haber 01-11-2023 12:49

TikTok yıldızı sahte doktor çıktı! Hastaneye doktor kıyafetleriyle gizlice girmeye çalışırken yakalandı... Tuvalet penceresinden kaçmaya çalıştı

Bir TikTok fenomeni, doktor kılığına girdiği, tıbbi tavsiyelerde bulunduğu ve hastaneye gizlice girmeye çalıştığı iddiasıyla tutuklandı. Hastane tuvaletinin penceresinden kaçmaya çalıştığı sırada polisler tarafından tekrardan yakalanan fenomen Matthew Lani hakkında dolandırıcılık iddiasıyla ceza davası başlatıldı.

Trend 01-11-2023 08:08

Hastanede akılalmaz olay! Kadın doktora yumruk attı, bir de şikayetçi oldu

Sağlıkçılara şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde görev yapan Anestezi ve Yoğun Bakım Doktoru Fatma Kübra Karaosmanoğlu hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Saldırganlardan biri de doktordan şikayetçi oldu. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu konuyu yakından takip edeceğini belirterek çirkin saldırıyı kınadı.

Haber 31-10-2023 22:00

Bursa'da kadın doktoru darbettiği öne sürülen hasta yakını gözaltına alındı

Bursa Şehir Hastanesi'nde bir kadın doktoru darbettiği iddia edilen zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 31-10-2023 10:32

Doktor Nidanur'u tüfekle vuran teknisyen ile ilgili flaş gelişme!

Mersin'de aynı hastanede çalıştığı intörn doktor Nidanur N.'yi sokak ortasında tüfekle vurarak ağır yaralayan teknisyen Ersin K., Adana'da yakalandı.

Haber 25-10-2023 18:50

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce maç sonu Mauro Icardi gerçeğini açıkladı!

Alman devi Bayern Münih karşısında oynayıp oynamayacağı maç saatine kadar belirsizliğini koruyan Mauro Icardi'nin mücadeleye ilk 11'de başlaması büyük sevinç uyandırırken, kulüp doktoru Yener İnce yıldız isim için maç sonunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte o sözler...

Spor 25-10-2023 09:25

Yer: Mersin! İntörn doktor tüfekle vuruldu

Mersin'de bir hastanede çalışan intörn doktor, teknisyen tarafından tüfekle vuruldu. Ağır yaralanan N.N tedavisi sürüyor.

Haber 23-10-2023 22:44

Bacağı kesilme riski bulunan hasta, İzmir Şehir Hastanesinde hızlı müdahaleyle iyileşti

İzmir'de damar tıkanıklığı nedeniyle bacağını kaybetme riski bulunan hasta, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesinde 1,5 saat süren ameliyatla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 20-10-2023 10:32

Çocuklarının hastane katliamında hayatını kaybettiğini öğrenen doktor ayakta durmakta zorlandı! Gözyaşları içinde dua okudu

17 Ekim akşamı İsrail ordusu Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni hedef aldı. Saldırıda yüzlerce sivil hayatını kaybederken katliam sonrasında bölgeden korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Hastane saldırısında çocuklarının hayatını kaybettiğini öğrenen bir doktorun görüntüleri adeta yürekleri dağladı.

Trend 18-10-2023 14:54

Devlet hastanesinde akılalmaz olay! Cerrah temizlik görevlisine ameliyat yaptırdı! Açıklama geldi

Sosyal medya Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nde yaşanan olayı konuşuyor. Beyin cerrahı bir doktor ameliyathanede bir temizlik görevlisi ve bir medikal firmasında çalışan görevliye operasyon yaptırdı. Skandal olay kısa sürede gündem olurken Bilecik Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı. Söz konusu olayın 1 ay önce yaşandığını belirten valilik, doktorun görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

Haber 15-10-2023 16:53

Kimsenin başına gelmesin diye uyardı! WhatsApp'tan gelen mesajda kimlik fotoğrafını gören doktor, kafası karışınca 750 bin lirasından oldu

İzmir'de bir hastanede görev yapan doktor Tinatin Gelenava Öncan'a bir telefon geldi ve terör olayına karıştığı söylendi. Öncan çoğu kimsenin vereceği tepkiyi verip inanmadı ve telefonu kapattı. Ancak bu kez WhatsApp'tan kendi kimlik fotoğrafı gönderildi ve tekrar telefon aldı, Diyarbakır başsavcısıyla konuştuğunu düşündü. Kafası karışıp paniğe kapılan doktor Öncan gitgide tuzağa düştüğünün farkında değildi. Altınlarını bozdurup 750 bin lirasından olduğunda ise iş işten geçmişti.

Haber 15-10-2023 12:12

Bakan Koca'dan 'yabancı uyruklu doktor' iddialarına yalanlama: Tek hekim bile...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye vatandaşı olmayan doktorların ülkede hekimlik yaptığı iddialarını, “Türkiye, vatandaşı olmayan tek hekimi bile çalıştırmıyor” diyerek yalanladı.

Haber 13-10-2023 17:35

TikTok'tan sağlık tavsiyeleri veren doktor sahtekar çıktı! Binlerce takipçisi vardı ama... Koronavirüs karantinası sırasında başlamış

TikTok'ta binlerce kişyie sağlık ve seks konularında tüyolar veren 30 yaşındaki Dalya Karezi, doktor numarası yaparak insanları kandırma suçuyla mahkemeye çıkartıldı. TikTok'ta yaklaşık 250 bin takipçisi bulunan fenomen isim sahte diplomasını göstererek önlüklü paylaşımlarıyla koronavirüs karantinasından bu yana sağlık bilgileri veriyordu.

Trend 13-10-2023 10:25

Çorum'da hastasından ameliyat parası aldığı iddia edilen doktor tutuklandı

Çorum'da ameliyat ettiği hastadan ameliyat ücreti aldığı iddia edilen doktor tutuklandı.

Yurthaber 11-10-2023 14:03

Uzman doktor evinde çıkan yangında hayatını kaybetti!

Ankara'da, evindeki mutfakta yemek yaparken çıkan yangında ağır yaralanan 58 yaşındaki Uzman Doktor Alp Dolgun yaşamını yitirdi. Dolgun'un cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber 09-10-2023 17:28

ASM'de dehşet: Doktoru odasında bayıltana kadar dövdüler! Sebebi 'pes' dedirtti

Kars'ta aile sağlığı merkezinde görevli doktor Ercan Şentürk (65), muayene ettiği 15 yaşındaki B.C. ve ağabeyi tarafından bayılana kadar dövüldü. Aldığı darbeler sonucu kalp krizi geçiren doktor Şentürk'ün tedavisi devam ediyor. Yaşadığı dehşeti anlatan Şentürk, "Sabah muayene ettiğim çocuğa elini cebinden çıkarmasını söyledim. Bunu hakaret kabul edip, ağabeyi ile odama girdi. Kapıyı kapatarak beni bayılana kadar dövdüler" dedi. İşte detaylar...

Haber 06-10-2023 14:46