HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doktorlar saldırıya üzgün

Aile Sağlığı Çalışanları Derneği (ASÇAD), Gaziantep'te Avukat Cengiz Gökçek Hastanesi'nde uğradığı saldırıda hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan için toplanıyor.

Aile hekimleri, Aile Sağlığı Elemanları ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanları ASM bahçesinde toplanarak Arslan için saygı duruşunda bulunacak. ASÇAD Başkanı Gül Ünlüsoy Ertem,var oluşlarını sağlığın korunup geliştirilmesi ve yaşam hakkının kutsallığını savunmak adına ağır ve iş yükü riskli koşullar altında çalışan,sağlık çalışanlarına yönelik şiddet eylemlerinin her geçen gün daha çok arttığını söyledi. Zaman ve mesai kavramı gözetmeksizin daha iyi sağlık hizmeti vermek adına sağlık çalışanlarına uygulanan

şiddetin kabul edilemeyeceğini belirten ASÇAD Başkanı Gül Ünlüsoy Ertem, uğradığı saldırıda hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan'a uygulanan şiddet olayının takipçisi olacaklarını ifade etti. ASÇAD olarak, sağlık çalışanlarına yapılan şiddetin son bulması için hastalara verdikleri A5 boyutlarındaki reçete çıktısına kınama mesajları eklenecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler