Donör Haberleri

Tokat’ta beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 2 hastaya umut oldu

Tokat'ta beyin ölümü gerçekleşen 55 yaşındaki kişiden alınan böbrek ve karaciğer 2 hastaya nakledilecek.

Yurthaber 28-02-2024 07:34

Samsun'daki Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezi 3 ayda 8 hastaya umut oldu

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılay iş birliğiyle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3 ay önce kurulan Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezi (TÜRKÖK) sayesinde 8 hastaya nakil yapıldı.

Yurthaber 26-01-2024 15:26

Sapık doktorun foyası ortaya çıktı! Hastalarını kendi spermleriyle hamile bırakmış... 102 kardeşim var ama binlerce olabilir

Martijn van Halen isimli bir adam büyürken babasıyla arasındaki keskin farklılıkları görünce biyolojik olarak kökenini araştırmaya karar verdiğinde gerçek çok farklı çıktı. Annesinin bir sperm donörü aracılığıyla hamile kaldığını öğrenince şaşırmadığını dile getiren Halen, "102 kardeşim var ama binlerce olabilir" diyerek öğrendiği gerçeği paylaştı.

Trend 05-12-2023 09:03

En az 550 çocuğu var! Sperm donörü kara listeye alındığını söyledi... Menilerini imha etmesi istenildi

Hollanda’da yaşayan 41 yaşındaki Jonathan Jacob Meijer, sperm bağışçısı olarak kısa en az 550 çocuğun babası olduğunu tespit edilmesinden sonra ülkede kara listeye alındı. Sperm bağış sayısının ensest ilişki riskini arttırdığı ifade edilerek Meijer’in sperm bağışında bulunması mahkeme tarafından yasaklandı.

Trend 29-04-2023 09:07

Donör

Donör Hakkındaki Haberler Mynet'te. Donör Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Doktorlar “22 milyonda bir ihtimal” demişlerdi! Köpeği sayesinde hayatta kaldı... Yıllardır aradığı donörü köpeği buldu

Galler’de yaşayan 44 yaşındaki Lucy Humphery isimli bir kadın böbrek yetmezliği sorunuyla mücadele ediyordu. Sadece 5 yıllık ömrü kaldığı söylenen Humphery, Doberman cinsi köpeği Indie sayesinde hayata tutundu. 44 yaşındaki kadının köpeği doktorların 22 milyonda bir ihtimalle bulunabileceğini ifade ettikleri böbrek donörünü sahibi için hemen tanıdı. Köpeğinin hamlesi sayesinde Humhprey filmleri aratmayacak bir tesadüfle kendisiyle birebir eşleşen böbrek donörüyle tanıştı.

Trend 25-04-2023 15:04

11 yıldır bekar anne! Cinsel ilişkiye girmeden hamile kaldı... Evde “kendin yap sperm” kitiyle çocuk sahibi oldu

İngiltere’nin Ramsgate bölgesinde yaşayan 35 yaşındaki Verity Jones isimli bir kadın 11 yıldır tamamen bekar bir anne olarak yaşıyor. Hayatı boyunca cinsel ilişkiye girmeyen Jones, internet aracılığıyla bulduğu bir sperm donöründen hamile kaldı. Jones’in hamilelik sürecine ilişkin yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 03-02-2023 14:44

51 çocuğu olan sperm donöründen itiraf! “Ayda 5 kez bağış yapıyorum”

Kyle Fordy isimli bir adam lezbiyen bir çiftin çocuk sahibi olmasına yardım ettikten sonra gayri resmi olarak spermlerini bağışlamaya başladı ve o zamandan beri dünya çapında bir bağışçıya dönüştü. Sperm donörü olmanın bilinmeyen yönlerinden söz eden Fordy’in açıklamaları gündem yaratmayı başardı.

Trend 26-09-2022 17:21

Adana'da ilik nakliyle yaşama tutunan Elif'ten, Bursa'daki donörünün mezarına ziyaret

Adana'da ilik nakliyle yaşama tutunan Elif'ten, Bursa'daki donörünün mezarına ziyaret

Yurthaber 15-08-2022 14:10

Lezbiyen bir çift, bağışçılardan spermlerini toplayıp birbirine karıştırdı! “Kokteyl yarattık”

İsmi açıklanmayan bir lezbiyen çift, sosyal medyadan çocuk sahibi olmadıklarına dair bir ilan vererek sperm bağışçılarına seslendi. Üç erkek ise spermlerini lezbiyen çifte bağışlamak istedi. Çocuk sahibi olacaklarını düşünen erkekler, TikTok’ta örneklerini bir ‘meni kokteyli’ içinde karıştırdıklarını öğrenince dehşete düştü.

Trend 03-08-2022 10:56