Dosya Haberleri

Isparta uçak kazası dosyası 17 yıl sonra kapandı

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, Isparta'da 2007'de meydana gelen 57 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasına ilişkin yeniden yargılanan dönemin Atlasjet Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Tuncay Mustafa Doğaner ile uçuş işletme sorumlusu Mehmet Şerif Erbilgin'e "taksirle öldürme" suçundan verilen 5 yıl 10'ar ay hapis cezalarını onadı.

Yurthaber 11-03-2024 11:03

Can Atalay dosyası yeniden Yargıtay'a gönderildi!

Türkiye İşçi Partisinden (TİP) milletvekili seçilen Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesince ikinci kez verilen ihlal kararını değerlendiren İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, bunun yerel mahkemece alınan karara ilişkin olmadığı gerekçesiyle dosyayı Yargıtay 3. Ceza Dairesine gönderdi.

Haber 27-12-2023 21:01

Bartın'daki selde ıslanan SGK arşivindeki dosyalar kurum bahçesinde kurutuluyor

SGK İl Müdürü Şaban Çengel: - "Su ve balçık altında kalan dosyalar, aslında dijital ortamda tarandı ve hepsi bilgisayara aktarıldı ama sonuçta bir resmi evrak olduğu için iki gün sonra bir dava konusu veya mahkemeden bir belge istenmesi ihtimaline karşı yine muhafaza altına almak için kurutup arşivde tutuyoruz" - "Vatandaşlarımız veya kurumumuz açısından herhangi bir mağduriyet söz konusu değil. Kurutma çalışmaları güneşli günlerde yapılmaya devam edecek"

Yurthaber 02-10-2022 14:53

SGK'da şaşkına çeviren görüntü! 70 bin dosya bahçeye serildi

Bartın'da yaz aylarında yaşanan selde, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun arşivinin bulunduğu bodrum katını su bastı. Arşivde bulunan dosyalar, sel sularının altında kalarak zarar gördü. Islanan 70 bin işveren, işçi ve emekli dosyası kurumun bahçesine serilerek güneşte kurutulmaya bırakıldı. Kurum önünde kurutma işleminin güneşli günlerde yapılmaya devam edileceği öğrenildi.

Haber 02-10-2022 12:21

Dosya

Dosya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dosya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Konya'da kayınvalidesini öldürüp, eşini ağır yaralayan sanığın yargılanması sürüyor

Konya'da kayınvalidesini öldürüp, eşini ağır yaralayan sanığın yargılanması sürüyor

Yurthaber 08-09-2022 11:25