HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

250 kilo verdi hala vinçle geziyor

İki yıl rejim yaparak 250 kilo veren eski 'dünyanın en kilolu insanı' Uribe bir vinç yardımıyla tatil yaptı.

Meksika'da yaşayan 44 yaşındaki Manuel Uribe, 560 kilo ile dünyanın en kilolu insanı olarak Guinness Rekorlar kitabında yer alıyordu. 2007'de 120 kilo vermeyi hedefleyen Uribe, iki yıl diyet yaparak tam 250 kilo vermeyi başardı. Şu anda 310 kilo olan Uribe hala yatağından çıkamıyor ancak bu onun seyahat etmesine engel değil.

Uribe, bir vinç ve kamyon yardımıyla Meksika'da göl kenarında tatile çıktı. Göl kenarında biraz balık ve sebze atıştıran Uribe, gölde yüzen küçük bir kayığı görünce "çok yazık, kayığa binemeyeceğim yoksa batardı" diye espri yaptı.

Uribe, martta kız arkadaşının doğum gününü kutlamak üzere yine yatağıyla birlikte evden çıkmış ancak yatağının üzerinde bulunan güneşlik yolda bir üst geçite takıldığı için evine geri dönmek zorunda kalmıştı.

AFP muhabirinin görüştüğü Uribe, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Doktorlarım, hiç bu kadar iyi olmadığımı söylüyor..." diyerek sevincini belli etti.

HEDEF 120 KİLO

Sıkı perhiz uygulayan Uribe, yatakta yapmaya devam edeceği egzersizlerle 4 yılda 120 kiloya inmeyi hedeflediğini belirtti. 1992'den beri "marazi şişkoluktan" muzdarip olan Uribe, Monterrey'deki evinde yaşıyor. Annesiyle nişanlısı Uribe'nin bakımıyla ilgileniyor. 1.94 m boyundaki şişman adam, yatağa mahkum olarak hayat sürüyor.

Uribe, bir TV demecinde, 22 yaşına kadar 130 kilo olduğunu, gayet normal olarak yaşadığını ve ABD'de çalıştığını, neden sonra şişmanlamaya başladığını ve durmadan kilo aldığını anlatmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler