HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düşünen telefonlar geliyor

HotMobilePress.com sitesinde yer alan bir habere göre LG, günümüzdeki akıllı telefonları "aptal telefon" konumuna düşürecek düşünen telefonlar geliştirmeyi planladığını açıkladı.

Düşünen telefonlar geliyor
Akıllı telefon pazarında kıyasıya süren rekabette her şirket farklı bir açıdan üstünlük sağlamaya çalışıyor. Özgün tasarımlar, ileri seviye donanımlar, yeni işletim sistemleri derken akıllı telefonlarla bilgisayarlar arasındaki fark da giderek azalıyor. Mobil ürünler için yenilikçi konseptlerin Apple'a özgü olmadığını ispatlamak isteyen LG, yeni nesil akıllı telefon konseptini açıkladı.
LG'nin Mobil İletişim Müdürü Kwon Bong-Suk, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
Bir sonraki büyük mobil innovasyon Apple tarafından yapılmak zorunda değil. LG tüm akıllı telefon kullanıcılarına evrensel bir değer sunmak istiyor. LG, tüketicilerin ihtiyaçlarını tanımlayarak gerekenleri yapabilecek "düşünebilen" telefonlar geliştirme hazırlığında.
Yeni nesil akıllı telefon hakkında fazla detay vermeyen Kwon Bong-Suk'un açıklamasına göre, düşünen telefonlar dış faktörlere bağlı olarak alarmın çalacağı saati değiştirmek gibi insiyatif gerektiren işlemler yapabilecekler. Örneğin alarm sabah 8'e kurulmuşsa, ilk randevu mekanına giden yolda trafiğin sıkışık olduğunu farkeden telefon 7:30'da çalması gerektiğini düşünerek sahibini daha erken uyandırabilecek.
Her işi akıllı telefonundan halletmeye alışan tüketicilerin düşünen bir telefona adapte olmakta zorluk çekmeyecekleri aşikar. Yine de daha erken kalkmaktansa biraz geç kalmayı tercih edecekler ve kendileri yerine düşünen bir akıllı telefon istemeyenler, LG'nin beklediğinden fazla olabilir.
[** **](http://hotmobilepress.com/telefon/nokiadan-gorkemli-lumia-900-tanitimi/)


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler