Elektronik Haberleri

Bakanlık elektronik ödemeleri takibe aldı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi kayıp ve kaçaklarını önlemek için banka kartı, kredi kartı ve sanal kart üzerinden yapılan elektronik ödemeleri yakın takibe aldıklarını açıkladı.

Finans 12-01-2024 14:49

Tatile çıkarken mutlaka yanınıza almanız gereken hayat kurtarıcı elektronik ürünler

Tatile çıkacaksınız ve hangi elektronik eşyaları yanınıza alacağınızı mı düşünüyorsunuz? Öyleyse sizleri yazımızı incelemeye davet ediyoruz. Adeta hayat kurtarıcı olacak pek çok ürünü sizin için derledik. İlk anda aklınıza gelmese de tatil boyunca size eşlik ederek rahatlıkla gereksinimlerinizi karşılamanıza yarayan bu ürünlere seyahat çantanızda mutlaka yer açmalısınız. Gelin, ürünlere birlikte bakalım.

Haber 22-08-2023 15:55

Baharın gelişi fırsatları da beraberinde getirdi: Stanley termos, Camper ayakkabı ve daha birçok üründe indirim

Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan kozmetiğe onlarca kategorideki binlerce ürüne cep yakmayan, indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. O hâlde Amazon'un Bahar Fırsatları'nı kaçırmamalısınız. Gelin, fırsatları birlikte keşfedelim.

Haber 27-03-2023 11:56

İstanbul'da akılalmaz 'elektronik eşya' vurgunu! Çaldıklarının yaklaşık değeri 2 milyon TL... Şüphelilerden 4'ü 'suç makinesi' çıktı

İstanbul'da 5 işyerinden yaklaşık 2 milyon TL'lik elektronik eşya çaldıkları iddia edilen 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 4'ü ise adeta 'suç makinesi' çıktı. R.Y.'nin 30 tane, T.K.'nın 39 tane, B.C.Ç.'in 20 tane, A.D.'nin 14 tane suç kaydı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin bir işyerinden onlarca televizyon çaldıkları anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haber 27-11-2022 11:44

Elektronik

Elektronik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elektronik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Müşteriler Arası TL Aktarım Sistemi Nedir?

Müşteriler arası Türk Lirası aktarım sistemi, ev kirası, iş yeri kirası, maaş ya da kredi kartı ve benzeri ödemelerin borç sahibi adına yetki verilen bankların yapılmasını sağlayan bir sistemdir. Bir Elektronik Fon Transferi (EFT) sistemi bileşenidir.

Finans 01-11-2022 21:46