Emel Sayın Haberleri Ve Son Dakika Emel Sayın Haberleri

Emel Sayın Haberleri Ve Son Dakika Emel Sayın Haberleri

Oyuncu ve ses sanatçısı Emel Sayın, 20 Kasım 1945 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. Ses Kraliçesi unvanına sahip Sayın’ın müzik hayatı 13 yaşında başladı. Arif Sami Toker’den müzik dersleri alan Emel Sayın, üç yıl boyunca Münir Nurettin Selçuk’tan ders aldı. Ortaokul ve lise eğitimlerini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversite Devlet Konservatuarı Beşiktaş Şan Bölümü’nde aldığı derslerle kendini geliştirdi. Dönem arkadaşları olan Erkin Koray ve Mine Mater ile birlikte Muhittin Sadak’tan solfej eğitimi aldı. Necdet Yazar’ın gazinosunda ilk kez sahne çıkan Sayın, 1963 yılında Ankara Radyosu’nda solist olarak çalıştı. Lalezar Gazinosu’na assolist olarak transfer olan Emel Sayın, İstanbul Radyosu’na geçti. İstanbul’da müzik ve sinema sektöründe çalışan Sayın, çeşitli Yeşilçam filmlerinde rol aldı. Aşkım Aşkım ve Karınca Yuvası dizilerinde rol aldı.

Emel Sayın Haberleri

Usta sanatçı Erol Evgin gençlik yıllarını paylaştı! Emel Sayın dayanamadı Kusura bakma

Ünlü sanatçı Erol Evgin sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Evgin, Instagram hesabında gençlik yıllarından bıyıklı bir fotoğrafını paylaştı. Meslektaşı Emel Sayın o poza dayanamayıp, "Kusura bakma" diyerek yorum yaptı.

Magazin 30-09-2023 09:36

Yeşilçam'ın yıldızı Emel Sayın'ın nostalji paylaşımı sosyal medyayı salladı! 'Meğer ne güzelmişim' deyince yorum yağdı

Yeşilçam'ın ve Türk müziğinin efsane isimlerinden Emel Sayın, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Takipçilerini yıllar öncesine götüren sanatçının gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 04-09-2023 17:31

Emel Sayın koronavirüse yakalandı

Emel Sayın'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. "Halsizlik ve ağrılarım sonucunda bugün yaptırmış olduğum test sonucunda maalesef Covid-19 olduğumu öğrendim" diyen Sayın, yarın akşam gerçekleşmesi beklenen konserini iptal etti.

Magazin 23-12-2022 15:06

Emel Sayın Kültür Yolu Festivali'nde Ankaralılarla buluştu

Festival kapsamında konser veren sanatçıya, Başkentlilerin yanı sıra farklı illerden gelen sevenleri yoğun ilgi gösterdi

Yurthaber 08-10-2022 00:06

Caz sanatçısı Bozkurt İlham Gencer, 100 yaşında halen piyanosunun başında

Kendini "keşif fabrikatörü" olarak nitelendiren müzisyen Gencer: - "Dijital müzik çıkınca ruh biraz bitti. Onun için şu anda bütün dinleyiciler o eski plaklardan satın alıyor. Çünkü o zaman teknik yoktu, ruh vardı" - "İstanbul'da 1961'de gece kulübüm vardı. Semiramis Pekkan ile Ajda Pekkan mekana geldi. Ajda'yı sahneye çıkarttım. Kulübümde grubum vardı, grubun solisti de Ajda Pekkan'dı. Ajda, müthiş müzik kulağı olan birisi"

Yurthaber 27-09-2022 11:34

Emel Sayın'ın kardeş acısı... Gözyaşları içinde uğurladı, Müjdat Gezen bir an olsun bırakmadı

Akciğer kanseri tedavisi gören Fatma Tektaş, geçtiğimiz cumartesi günü hayatını kaybetti. Emel Sayın'ın kardeşi Fatma Tektaş, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. Kardeş acısıyla sarsılan Emel Sayın'ı eski dostu Müjdat Gezen bir an olsun yalnız bırakmadı.

Magazin 09-08-2022 15:49

Emel Sayın'ı kahreden haber! Ne desem yetmiyor

Sosyal medyayı aktif kullanan ve paylaşımlarıyla büyük beğeni toplayan Emel Sayın, bu kez hayranlarını üzdü. Ünlü sanatçı, kardeşi ile çekilen bir fotoğrafını Instagram'da yayınlayarak Fatoş Sayın'ın acı haberini duyurdu. Kardeş acısıyla sarsılan Emel Sayın'ın kaleme aldığı satırlar iyürek burktu.

Magazin 08-08-2022 08:07

Emel Sayın'dan photoshoplu ünlülere gönderme! Fotoğrafını paylaşıp...

Efsane sanatçı Emel Sayın, gençlik fotoğrafını paylaşarak yeni nesil ünlülere göndermede bulundu. Nostaljik paylaşım yapan Emel Sayın, paylaşımına "Of of.. Bir zamanlar photoshopa hiç gerek yoktu." notunu düştü.

Magazin 20-07-2022 09:38

Cüneyt Arkın'ın ardından Emel Sayın gözyaşlarını tutamadı! Hiç öyle bir hali yoktu

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Vefatının ardından Cüneyt Arkın’ın dostları duygularını dile getirdi. Acı haberle sarsılan Emel Sayın gözyaşları içerisinde “En son birkaç gün önce konuştuk, şakalaştık, haberi alınca çok sarsıldım” dedi.

Magazin 28-06-2022 13:39

Emel Sayın'dan Cüneyt Arkın anısı! Öyle bir vurdum ki kafasından kanlar akmaya başladı

Son dakika haberi Türkiye'yi yasa boğdu. Usta sanatçı Cüneyt Arkın kalbinin durması sonrası 85 yaşında hayatını kaybetti. Arkın'ın ölüm haberi sonrası Emel Sayın'ın geçtiğimiz günlerde anlattığı Cüneyt Arkın anısı akıllara geldi. İşte Cüneyt Arkın ve Emel Sayın'ın Rüzgar filminde yaşadıkları...

Magazin 28-06-2022 09:46

Kafasından kan akmıştı! Emel Sayın'ın Cüneyt Arkın'a: İyi ki vurmuşum

Emel Sayın, Cüneyt Arkın'ın hem yönetmen koltuğunda oturduğu, hem de kamera karşısına geçtiği 1980 yapımı 'Rüzgar' filminde rol almış, bu yapım sonrası sinemaya veda etmişti. Unutulmaz oyuncu ve şarkıcı, rol arkadaşının yıllar sonra ilk kez paylaştığı set anısı hakkında konuşurken, Cüneyt Arkın'ın kafasından kan akmasına neden olan sahneyi anlattı.

Magazin 04-06-2022 10:50

Emel Sayın kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Emel Sayın hiç evlendi mi?

Emel Sayın sinemaya küsmesine sebep olan sahneyi seneler sonra açıkladı. Cüneyt Arkın ile oynadığı ‘Rüzgar’ filmindeki sahnenin basında yer alış şekline içerlediği için sinemayı bıraktığını aktaran ünlü oyuncu merak konusu oldu. Peki Emel Sayın kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Emel Sayın hiç evlendi mi? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 04-04-2022 08:07

Emel Sayın sinemaya neden küstüğünü anlattı! Emel Sayın çıplak. Cüneyt Arkın ile yatakta

Ünlü sanatçı Emel Sayın sinemaya küsmesine sebep olan sahneyi yıllar sonra anlattı. 1980’de Cüneyt Arkın ile oynadığı ‘Rüzgar’ filminden sonra sinemayı bırakan Emel Sayın açıklamasında üstünde gecelik olduğu halde gazetelerde "Emel Sayın çıplak. Cüneyt Arkın ile yatakta" denilince sinemayı bıraktı.

Magazin 03-04-2022 15:45

Emel Sayın geçmişe götürdü! İyi ki bu kadar çok çalışmışım

Emel Sayın, yıllar önce stüdyoda çekilen karesini yayınlayarak, takipçilerini eski günlere götürdü. Usta sanatçı, gönderisine, "Bu fotoğrafı görünce, 'Acaba ömrümün kaç yılını böyle kayıt yaparak geçirdim?' diye düşündüm ama iyi ki bu kadar çok çalışmış, emek vermişim. Yoksa o güzelim şarkıları nasıl unutulmaz kılardık..." ifadelerini not düştü.

Magazin 09-02-2022 13:31

Emel Sayın: 'Yeter!' demek için baskı ile evlendim

Türk Sanat Müziği'nin en önemli sanatçılarından Emel Sayın, konuk olduğu 'Aslı Şafak'la İşin Aslı' programında özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 1979 yılında Selçuk Aslan ile evlenen usta sanatçı o dönemle ilgili, "Hiç yaşamamış olmak isterdim! 'Yeter!' demek için baskı ile evlendim." dedi. Sayın ayrıca, hayatının anlatılacağı bir film için de hazırlıklara başlandığını duyurdu.

Magazin 20-11-2021 09:49

Emel Sayın'dan Bill Gates'e: Hiç aklından geçirme, satılık değil!

Bill Gates, 'yüzen sarayı' Lana ile Bodrum'dan sonra Marmaris'e geçti. Emel Sayın Koyu'na demirleyen Bill Gates'e Emel Sayın esprili bir göndermede bulundu. Ünlü sanatçı Instagram'dan “Hiç aklından geçirme Bill. Satılık değil” mesajını paylaştı.

Magazin 28-10-2021 09:01

Papyonlu boyacı 45 yıldır ayakkabıları parlatıyor

Babasından öğrendiği ayakkabı boyacılığını 12 yaşından beri yapan 57 yaşındaki Eyyüp Oygur, takım elbisesi ve papyonuyla dikkatleri çekiyor - Bülent Ecevit, Devlet Bahçeli, Emel Sayın ve İbrahim Tatlıses'in de aralarında olduğu çok sayıda ismin ayakkabısını boyayan Oygur, baba mesleğini yıllardır tutkuyla yapıyor - "Papyonlu boyacı" Oygur: - "Mesaim sabah saat 8'de başlar, akşam saat 9-10 gibi biter. Günde 30-40 çift ayakkabı boyarım. Sağlığım yettiği kadar işimizi yapmayı düşünüyorum" - "Evde 15-20 tane papyonum var. Elbiseme göre değişik renklerde takıyorum. Müşterime saygımdan dolayı yıllardır papyon takıyorum. Papyon işime duyduğum değerin de bir göstergesi. Bana göre bu iş papyonsuz olmaz"

Yurthaber 17-10-2021 11:02

Emel Sayın'dan Mehmet Ali Erbil'e şoke eden cevap! 3 ay aşk yaşadım demişti

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, dün katıldığı canlı yayında "Emel Sayın ile 3 ay aşk yaşadım. Emel komik sever. Neden ayrıldığımızı açıklayamam." demişti. Emel Sayın'dan cevap geldi.

Magazin 01-10-2021 13:39

Mehmet Ali Erbil'den şoke eden açıklama: Emel Sayın ile üç ay aşk yaşadık!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil olay yaratan itiraflarda bulundu. Yaşadığı zor günleri geride bırakan Erbil, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Emel Sayın ile aşk yaşadığını söyleyen Erbil, 'neden ayrıldığımızı açıklayamam' dedi.

Magazin 29-09-2021 15:14

Emel Sayın’dan çarpıcı Tarık Akan itirafı!

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Emel Sayın, önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezi çıkışı görüntülendi. Emel Sayın, eski aşkı ve unutulmaz oyuncu Tarık Akan hakkında konuştu.

Magazin 23-09-2021 08:45

Keman virtüözcü Selçuk Tekay son yolculuğuna uğurlandı

'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda', 'Vurgun', 'Unuturum Diye Yorma Kendini', 'Yorgunum', 'Aradığın Aşkı Buldun Mu' gibi çok sayıda şarkıya imza atan Türkiye'nin ünlü keman virtüözlerinden Selçuk Tekay, son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 14-06-2021 16:52

Ünlü isimlerden Selçuk Tekay'a veda! 'Sanatçılar ölümsüzdür'

Vurgun, Unuturum Diye Yorma Kendini, Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda gibi pek çok başarılı şarkısıyla bilinen, Türkiye'nin ünlü keman virtüözlerinden biri olan Selçuk Tekay önceki gün hayatını kaybetti. Sevilen sanatçının ölüm haberini Emel Sayın sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Acı haberin sonrasında usta isim için Armağan Çağlayan, Nilüfer, Gonca Vuslateri, Ferhat Göçer gibi birçok tanınmış isim de veda mesajı yayınladı.

Magazin 14-06-2021 16:28

Ünlü keman virtüözü Selçuk Tekay hayatını kaybetti

Türk müziğinin usta ismi keman virtüözü, bestekar, aranjör ve şef Selçuk Tekay hayatını kaybetti. Üzücü haberi ise Selçuk Tekay'la birlikte uzun yıllar çalışan sanatçı Emel Sayın duyurdu. Sayın "Söyleyecek söz bulamıyorum, çok ama çok üzgünüm" ifadelerini kullandı. 68 yaşında hayata veda eden ünlü müzisyen Selçuk Tekay, 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda', 'Vurgun', 'Unuturum Diye Yorma Kendini', 'Yorgunum' ve 'Aradığın Aşkı Buldun Mu?' gibi unutulmaz şarkılara imza atmıştı.

Magazin 14-06-2021 01:16

Hasret filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu

Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı Ertem Eğilmez'in yapımcılığını üstlendiği ve Ergin Orbey'in senaristliğinde çekilen Hasret filmi, bir assolist ile kemancının hikayesini konu ediniyor. Hasret filminde genç ve güzel bir assolist olan Alev, bir iş insanı ile tanışıyor.

Trend 22-05-2021 12:29

Faruk K kimdir? Faruk K’nın gerçek adı ne? Faruk K kaç yaşında ve nereli?

Her sabah yayınlanan “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah” programına konuk olan Faruk K, söylemleri ve yaptıklarıyla gündemdeki yerini koruyor. Tiyatro eğitimi de alan Faruk K, dans eğitimi de almış hatta Şener Şen ve Emel Sayın ile bir müzikalde beraber sahneye çıkmıştır.

Magazin 20-05-2021 10:30

Mavi Boncuk filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Mavi Boncuk filminin oyuncu kadrosu

Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Mavi Boncuk’un oyuncu kadrosu, birçok önemli isimleri bir arada buluşturdu. Tarık Akan, Emel Sayın, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe ve Münir Özkul gibi usta isimlerin bir arada oynadığı Mavi Boncuk filmi, her izlendiğinde hem güldürüyor, hem düşündürüyor hem de hüzünlendiriyor.

Trend 15-05-2021 15:19

Emel Sayın isyan etti: Allah akıl sağlığı versin

Emel Sayın sosyal medyada yayılan “kalp krizi geçirdi ve öldü” iddialarına isyan etti. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Emel Sayın, "Böyle şeyleri niye yaptıklarını anlamıyorum. Allah akıl sağlığı versin" dedi.

Magazin 18-04-2021 22:37

Yalancı Yarim nerede ve ne zaman çekildi? İşte Yalancı Yarim filminin oyuncuları

Yeşilçam Sineması'nın klasiklerinden olan Yalancı Yarim, 1973 yılında çekilmiş ve Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden biri olmuştur. Aile sıcaklığını tam anlamıyla hissettiren Yalancı Yarim filminde usta isimler yer almıştır. Yalancı Yarim filminde ise zengin bir genç adam ile fakir bir genç kızın hikayesi anlatılmaktadır.

Magazin 27-03-2021 10:53

Emel Sayın koronavirüs aşısı oldu

75 yaşındaki devlet sanatçısı Emel Sayın koronavirüs aşısı oldu. Sanatçı, aşı olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 08-02-2021 09:27

Emel Sayın'ın gençlik görüntüsü şaşkına çevirdi

Yeşilçam'ın ve türk sanat müziğinin efsane ismi Emel Sayın'ın 58 yıl önce çekilen fotoğrafı görenleri şaşkına çevirdi. 'Mavi Boncuk' olarak bilinen Emel Sayın bilinen görüntüsünden oldukça farklıymış.

Magazin 07-04-2020 10:53

Emel Sayın'dan ev hali paylaşımı! Koronavirüse önlem için kendini eve kapattı

Ünlü sanatçı Emel Sayın, koronavirüs salgınına önlem için kendini eve kapattı. Emel Sayın Instagram hesabından ev halini paylaştı.

Magazin 16-03-2020 01:28

Emel Sayın ve Ferhat Göçer'den film gibi gece

Türk sanat müziğinin en güçlü seslerinden Emel Sayın ve müziğin güçlü sesi Ferhat Göçer, peş peşe çıktıkları Günay sahnesinde muhteşem bir konser verdiler.

Magazin 19-11-2019 15:59

Başrolde Emel Sayın konserleri başladı

Emel Sayın, serinin ilk konserinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı

Haber 29-06-2019 23:07

Başrolde Emel Sayın konserleri yeniden başlıyor

Serinin ilk konseri, 29 Haziran'da İstanbul'da verilecek

Haber 25-06-2019 16:18

Emel Sayın'ın ses verdiği şarkılar konseri

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen etkinliğe Emel Sayın onur konuğu olarak katıldı - Sanatçı, gecede sevilen şarkılarını seslendirdi

Yurthaber 04-05-2019 00:06

Emel Sayın'ın ses verdiği şarkılar konseri

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen etkinliğe Emel Sayın onur konuğu olarak katıldı - Sanatçı, gecede sevilen şarkılarını seslendirdi

Haber 04-05-2019 00:06

Emel Sayın, yarın CRR'de konser verecek

Emel Sayın, yarın CRR'de konser verecek

Haber 05-02-2019 15:50

Emel Sayın, yarın CRR'de konser verecek

Emel Sayın, yarın CRR'de konser verecek

Yurthaber 05-02-2019 15:50

Bu fotoğraftakileri tanıdınız mı?

Geçmişe dönüp baktığımızda zamanın ne hızlı ilerlediğini çok net anlıyoruz. Yeşilçam'ın efsane isimlerinin fotoğrafları ve az bilinen anılarını okurken duygu dolu anlar yaşayacaksınız.

Magazin 21-01-2019 10:50

Yılbaşında hangi ünlü nerede sahne alacak?

Yeni yıla az bir zaman kala hangi sanatçının nerede sahne alacağı belli olmaya başladı. Ünlü sanatçılar eski yılın stresini atıp yeni yıla sevenleriyle birlikte merhaba demek için gün sayıyor.

Magazin 29-11-2018 11:59

Yeni yaşını kutlayan Emel Sayın'dan ilginç istek!

73 yaşına giren usta sanatçı Emel Sayın, paylaştığı videoda artık doğum gününün hatırlanmamasını istediğini söyledi.

Magazin 22-11-2018 09:25

Emel Sayın ve Emre Altuğ'dan müzik ziyafeti

Uluslararası Bursa Festivali’nde sahne alan Emel Sayın ve Emre Altuğ, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Magazin 04-07-2018 02:08

57. Uluslararası Bursa Festivali

Emel Sayın ve Emre Altuğ konser verdi

Haber 03-07-2018 01:11

18. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali

Organizasyonun ikinci gününde konser veren sanatçı Emel Sayın, rol aldığı filmlerdeki şarkılarını seslendirdi

Haber 26-06-2018 23:52

54. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali

Festival, Emel Sayın konseriyle sona erdi

Haber 03-06-2018 23:47

'Sizlerin karşısında olmak gurur verici'

Türk sanat müziğinin usta ismi Emel Sayın, önceki akşam Harbiye Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sevenleriyle buluştu.

Magazin 12-05-2018 16:05

Emine Erdoğan'ın Sıfır Atık projesine kadınlardan tam destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde gerçekleşen "Sıfır Atık" çağrısına iş, sanat ve siyaset dünyasındaki kadınlardan tam destek geldi - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu: - "Benim en önem verdiğim konu 'kompost gübre' yapılması. Bakanlıkta özellikle gıdalarla alakalı fazla israf olmaması adına toplanılan ürünler bir makineden geçirilerek kompost gübre haline getirilecek. Bahçemizde de bunları kullanmaya başlayacağız" - Demsa Group Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çetindoğan: - "Bu projenin ekonomiye çok büyük katkısı olacak. Bizler de hem iş yerlerimizde hem de çalıştığımız sosyal sorumluluk projelerinde mutlaka bunları değerlendirmeye çalışıyoruz. Eminim önümüzdeki dönemde bunun faydalarını birlikte görmüş olacağız"

Haber 15-03-2018 21:03

Emel Sayın hastaneye kaldırıldı

Ünlü sanatçı Emel Sayın sevenlerini korkuttu.

Magazin 24-02-2018 16:37

Emel Sayın, Tarık Akan’a Olan Aşkını İtiraf Etti!

Başrollerinde yer aldığı filmlerin müziklerinden oluşan bir konser verecek olan Emel Sayın, Ahmet Hakan ile Kanal D Haber’e konuştu.

Magazin 23-11-2017 12:35