HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engelli genci güldü diye dövdüler

Torbalı ilçesinde, bir korulukta yürüyüş yapan karı-kocanın, kendilerine güldüğünü öne sürdükleri engelli genci dövdüğü iddia edildi.

İZMİR (İHA) - Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu’nda meydana geldi. İddiaya göre, korulukta yürüyüş yapan E.K. ve D.K. çifti, yüzde 85 bedensel ve zihinsel engelli olan Çağrı Onur Tören (24) isimli gence saldırdı. Tören, çevrede olayı gören vatandaşlar tarafından öfkeli çiftin elinden güçlükle alındı. Vatandaşlar, ihbarda bulunarak olay yerine polis çağırırken, engelli genci darp ettiği öne sürülen karı-koca ise, 35 HA 9501 plakalı araçla olay yerinden uzaklaştı. Olaya el koyan polis ekipleri, Çağrı Onur Tören için ambulans çağırdı. Tören, kaldırıldığı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

E.K. ve eşi D.K. ise, otomobillerinin plakasından adresleri tespit edilerek, Torbalı Mahallesi'ndeki evlerinde yakalanıp karakola götürüldü. Koca E.K., kendilerine güldüğü için engelli çocuğu dövdüğünü söyledi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler