HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan o sözü ağzından kaçırdı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın hastane ziyareti sırasından çok ilginç bir diyalog yaşandı.

Erdoğan o sözü ağzından kaçırdı!
FOX TV kamerasının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hastane ziyaretinde çektiği bir diyalog günün konusu oldu. İnternethaber'in haberine göre, Erdoğan'ın ağzından çıkan söz dedikodu kulislerini hareketlendirdi, "kanser mi?" söylemi yeniden piyasaya çıktı.
[ ****](http://video.mynet.com/habervideo/Erdogan-o-sozu-agzindan-kacirdi/1449725/)
Görüntüler Erdoğan'ın Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte yaptığı Adana Numune Hastanesi'ni ziyaretinden...
Kolon kanseri tedavisi gören hastaları ziyaret eden Erdoğan, doktorlardan bilgi aldı. FOX kamerasının kayda aldığı ve hastalık dedikodularını yeniden ayaklandıran olay diyalog da işte kanser hastaları ile yaptığı kısa sohbetten.
Doktor, bir kadın hastayı Erdoğan'a "kolon karsinoma olan bir hastamız" diyerek tanıtıyor. Erdoğan ile kadın arasında şu kısa diyalog geçiyor:
**Hasta:** Nasılsınız
**Erdoğan:** Elhamdüllilah.. Yani hastadaşız...
**ERDOĞAN'IN HASTALIĞI**
FOX'un yayınladığı bu diyalog sosyal medyada günün konusu oldu. Erdoğan'ın söylediği "YANİ HASTADAŞIZ" sözü Başbakan Erdoğan hakkında ortaya atılan "kanser mi?" iddialarını anımsattı. Erdoğan hatırlanacağı gibi rahatsızlığı nedeniyle iki kez operasyon geçirmiş ve o süreçte "kanser olduğu iddiaları" ortalığa yayılmıştı. Ancak Erdoğan'ın operasyonunu yapan doktor bu iddianın gerçek olmadığını, Başbakan'ın sağlığının iyi olduğunu kesin bir dille açıklamıştı.
**BİRAND AÇIK AÇIK SORMUŞTU**
Başbakan Erdoğan sağlık durumuyla ilgili en net açıklamayı Mehmet Ali Birand ile yaptığı söyleşide vermişti. Birand açık açık "kanser misiniz?" diye sormuş, Erdoğan da "hayır" cevabını vermişti. Bu diyaloğu Birand şu sözlerle aktarmıştı:
-"Ben de kanser tedavisi gören, kemoterapi olan bir insanım. Bunun ne demek olduğunu, insanı nasıl sarstığını çok iyi bilirim. Birine bakınca kolaylıkla kemoterapi görüp görmediğini anlarım. Baktım, anladım; hayır, görmüyor".


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler