Erkek Haberleri

'Bu hastalık çoğunlukla erkeklerde görülüyor' Uzmanı uyardı: Dikkatli bir yaşam sürmeleri gerekiyor

Nadir hastalıklardan biri olan hemofilinin dünya çapında 1,2 milyondan fazla kişiyi etkilediğini söyleyen Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Gündüz, “Hemofili çoğunlukla erkeklerde görülen yaygın bir hastalıktır. Hemofili A, yaklaşık 4-5 binde bir canlı erkek doğumda görülürken Hemofili B ise yaklaşık 15-30 binde bir canlı erkek doğumda görülür. Ülkemizde, kayıtlı 5 bin Hemofili A, 950 Hemofili B hastası bulunuyor” dedi.

Haber 17-04-2024 15:56

Sadece iskeleti kaldı! Dağlık alanda çürümüş erkek cesedi bulundu

Manisa'da, Spil Dağı'ndaki bir vadide bulunan derede çürümüş erkek cesedi bulundu.

Haber 05-04-2024 19:58

Uzman isim uyardı: Gizli kanserin en yaygın 3 belirtisi! Biri bile varsa hastaneye koşun

Erkeklerde kadınlara oranla daha sık görülmekte olan böbrek kanserinin erken teşhisi için bazı önemli belirtiler paylaşıldı. Ülkemizde 2017 verilerine göre her 100.000 erkekten 7.2’sinde, hayatının bir döneminde böbrek kanseri teşhisi söz konusudur. Türkiye’de böbrek kanseri erkeklerdeki tüm kanserlerin %2.9’unu oluşturmaktadır.

Haber 23-03-2024 07:38

Kadınlara göre en çekici erkek özelliği! Renkli göz ve geniş omuzdan önce o geliyor... Şaşırtan sonuç

Yurt dışındaki bir flört sitesi tarafından kadınlar arasında yapılan bir ankete göre kadınlar için en çekici erkek özelliği belli oldu. Buna göre kellik bir erkeğin sahip olabileceği en çekici görünüm olarak değerlendirildi. Öyle ki kellik, ankette renkli göz, çıkık elmacık kemikleri ve geniş omuz gibi özellikleri dahi geride bıraktı.

Kadin 15-02-2024 17:53

Diğer Haber Etiketleri

bencil Diş hekimi Doktor Ev hanımı Futbolcu Kuaför Oyuncu Psikolog Performans Resim yoga cinsel ilişki yıldız hirsutizm bebek gömlek küf yatak maaş tüy dökücü Kilo vermek abd Cinsel sorunlar korku Viagra gülümsemek hastalık 17 17 Deodorant topuklu ayakkabı empati yaşlanma karşıtı krem tıraş bıçağı yapay zeka testosteron mikropenis boşanma Testis Göz Bella Thorne Kylie Jenner Manisa İngiltere İtalya Adana Denizli Maltepe Rachel McAdams botoks köpek metro OnlyFans cilt bakımı Aldatma Reddit şüpheli ölüm hastane Aşk çocuk ceset Optik illüzyon iç çamaşırı moda merdiven sütyen Oyun ten uyumu ilişki sorunları evlilik ağda idrar tırnak Frikik seks suriye Çin kişilik testi sapık penis bikini tiktok bel ağrısı böbrek kanseri bunama erken boşalma hemofili iktidarsızlık kanser yaşlılık Amerika Endonezya Birleşik Krallık Japonya Meksika Özbekistan Ülke altın oran alara aldatmak aile cesur cömert cinsel cinsel sağlık cinsiyet çirkin çizim destek devlet çiftler değişim dekolte baba boşanma davası boya çekici bilim burun büyük göğüs estetik erkek arkadaş erkek çocuk güven güzel güzellik hamile giyim gizli göğüs genç flört havlu ideal idrarda kan ilik anne apartman ayak araştırma dış görünüş dolgu doğum doğum günü doğurganlık dönemi dudak dünyanın en yakışıklı erkeği dürüst ebeveyn karakter isim jilet yaş yaşında yaşlı mor neden nakit mesaj mutlu manchester city saç saç boyama penis kırılması siyah sağlıklı sevgi sevgili saygı polikistik over pozisyonlar tehlike teknik telefon ten rengi teşhis test soru sorumluluk küçük göğüs kaburga kadın kadın futbol kilo kilo verme kişilik özellikleri kum saati itiraf kıyafet kız koca koku kayla partner olgun ünlü uzman tıraş toplum torun kitle vücut bakışmak hoşlanmakmıdır seksolog bilimsel öpüşme çeşitleri dm numara viral yağ eo kum saati vücut hoşlanma belirtisi topuk hoşlanma belirtileri zihin cinsi metabolik hastalıklar saç stili karakter özellikleri büyük burun seks yapmak 5 yaş sosyal medya

Erkek

Erkek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erkek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medya bu sözleri konuşuyor! 'İffetli erkek nasıl olmalı, nasıl giyinmeli?' sorusuna cevap verince viral oldu

Sosyal medyada 'nuresin34' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın 'İffetli etkek nasıl olmalı, nasıl giyinmeli?' sorusuna verdiği cevapla gündem yarattı. Instagram'da 124 bini aşkın takipçisini bulunan Esin, "Ayıptır söylemesi hiçbirinizin tarzınızı beğenmedim" sözleriyle erkeklere seslendiği anlar viral oldu.

Trend 09-02-2024 08:20

Kadınların erkeklerde karşı koyamadığı 5 özellik! Kadınlar bu erkekleri seksi buluyor

Kadın-erkek ilişkilerinde bireyler karşı cinsin bazı özelliklere daha çok dikkat ederek bu özelliklerden direkt olarak etkilenebiliyorlar. Kadınların bir ilişkiye başlayabilmesi için aradıkları fiziksel özelliklerin yanı sıra derinlik ve anlam arama daha çok ön plana çıkıyor. Yani kadınlar ten kokusu, ses tonu veya gülüşten de etkilenebilirler. Kadınların erkeklerde seksi bulduğu özellikleri haberimizde derledik.

Kadin 06-02-2024 14:18

Aydın'da arazide cesedi bulunan kişinin öldürülmesine ilişkin bir zanlı tutuklandı

Aydın'ın Söke ilçesinde arazide cesedi bulunan kişinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Yurthaber 31-01-2024 07:46

Söyledikleriyle İngiltere'de yer yerinden oynadı! Eski Manchester Cityli Joey Barton'dan olay yaratacak sözler! Kadınların erkek futbolunda söz hakkı olmamalı

Daha önce birçok önemli kulüpte forma giymiş olan 41 yaşındaki Joey Barton yaptığı açıklamalarla bir anda ülke gündemine oturdu. Barton kadın futbolu ile erkek futbolunun çok farklı olduğunu söylerken, "Erkeklerin futbolunda kadınların hiçbir söz hakkı olmamalı" ifadeleriyle tepki çekti. İşte detaylar...

Spor 08-12-2023 12:33

Bunları yapıyorsa dikkat! Kadınların sizden hoşlandıklarını gösteren davranışlar

Kadınların ilgi gösterdiği veya hoşlandığı kişilere özel bazı davranışlar vardır. Bu davranışlar, karşınızdaki kişinin size duyduğu ilgiyi veya hoşnutluğu gösterebilir. İlginç bir şekilde, bu işaretler genellikle gözden kaçabilir. Eğer belirli işaretleri dikkate almak istiyorsanız, işte kadınların sizden hoşlandıklarını gösteren bazı davranışlar...

Kadin 03-12-2023 12:20

Adana'da metruk evde erkek cesedi bulundu

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki metruk bir evde erkek cesedi bulundu.

Yurthaber 05-09-2023 15:04

Mesleği şaşkına çevirdi! İçi doldurulmuş sütyen ve makyaj... Görünce polise haber verdiler: Kadın kılığında dolaşan erkek... İfadesi ortaya çıktı

Denizli'de vatandaşın şüphe üzerine ihbar ettiği kişinin kadın kılığına giren erkek olduğu anlaşıldı. Şahsın içi doldurulmuş sütyen taktığı ve makyaj yaptığı anlaşılırken üstünden kimlik çıkmayan şüpheli gözaltına alındı. Vatandaşlar, şahsı daha önce de gördüklerini söyleyip hırsızlık yapmak istediğini iddia etti. Şahsın avukat olduğu ortaya çıkarken ifadesinde değişiklik olsun diye kadın kıyafetleri giydiğini söylediği öğrenildi. Polise mukavemet suçundan işlem yapılan şahıs serbest bırakıldı.

Haber 10-06-2023 17:36

Erkek çocuğu olan ebeveynler dikkat! Araştırma sonuçlarına göre çok daha erken...

Anne ve baba olmak hayata yüklediği sorumluluklarla oldukça zorlu anlar yaşatabiliyor. Özellikle fazla hareketli çocukların ebeveynleri yaşadıkları zorlulukları çevresine aktararak yardım talep edebiliyor. Ebeveynler üzerine yapılan bir araştırma erkek çocuğu olan kişileri şaşırtacak sonuçlar ortaya çıkarttı.

Kadin 07-06-2023 15:09

Julia Medeiros, Kylie Jenner'a benzediği için erkeklerin korktuğunu açıkladı! Reddedilmekten korkuyorlar

Sosyal medya fenomeni Julia Medeiros, Kylie Jenner'a olan benzerliğiyle tanınıyor. Julia, yaptığı açıklamalar ve paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor. Son yaptığı açıklamada etrafındaki erkeklerin yanında gerildiğini paylaşarak erkeklerin kendisinden korkmasının nedenini açıkladı.

Kadin 05-06-2023 10:30

Hayallerindeki mükemmel erkeği yapay zekada buldu! Ailesiyle uğraşmak zorunda değilim

İlişki yaşayacak doğru kişiyi bulmak oldukça zorlu olabiliyor. Evlilik hayatında problem yaşamak istemeyen kişiler kendi isteklerine uygun kişileri tercih etmek için doğru adayı arıyor. İstediği kişiyi gerçek hayatta bulamayan Rosanna Ramos, yapay zekayla yaratılan Eren Kartal' la evlendi.

Kadin 04-06-2023 22:02

Erkeklerin aşık olduğunu gösteren 6 işaret! Bu hareketleri yapmıyorsa dikkat

İlişki başlamadan veya başladıktan sonra zaman zaman karşımızdaki kişinin duyguları hakkında şüpheye düşebiliyoruz. Sevginin sık sık dile getirilmesi ve duyguların açıklanması önemli bir detay olsa da bu konudan daha önemli olanın sevginin davranışlara yansıması oluyor. İşte erkeklerin aşık olduğunu gösteren davranışlar...

Kadin 02-06-2023 15:25

Yapay zekayla oluşturulmuş ülkelere göre değişen güzellik standartları

Güzellik ve yakışıklılık kişiden kişiye göre değişen kavramlar arasında yer alıyor. Güzellik standartlarını belirleten birçok etken bulunuyor. Ülkelerin güzellik anlayışları da farklılık gösteriyor. Ülkelere göre değişen beğeniler göz önünde tutularak yapay zekayla ideal kadın ve ideal erkekler çizildi.

Kadin 01-06-2023 10:16

Bilim adamlarına göre erkekler neden kum saati vücutlu kadınları daha çekici buluyor?

Güzellik standartları kadınlara dayatılan en büyük baskılar arasında yer alıyor. Kilolu ve zayıf kadınları eleştiren kişiler kum saati vücudun en ideal vücut olduğunu savunuyor. Özellikle sosyal medya kullanımıyla birlikte artan bu baskılara anlam veremeyen kadınlar erkekler neden kum saati vücutlu kadınları daha çekici bulur sorusunu merak ediyor. İşte bilimsel cevabı...

Kadin 29-05-2023 13:51

İki yıldır ilişki yaşadığı sevgilisinin kadın olduğunu öğrenince şoke oldu! “Hiçbir şey anlamadım onu erkek zannediyordum”

İngiltere’nin Londra şehrinin Cambridge bölgesinde yaşanan bir olay herkesi şaşırtmaya yetti. Blade Silvano isimli bir kişi erkek kılığına girerek cinsel ilişki sırasında kadınları kandırma suçundan tutuklandı. Çıkartıldığı mahkemeye cinsiyeti konusunda yalan söylemediğini iddia eden Silvano’nun iki yıllık sevgilisinin sözleri damga vurdu.

Trend 24-05-2023 13:15

İstanbul'da apartman merdiveninde 1 kişi ölü bulundu

İstanbul Maltepe'de apartman merdiveninde 1 kişi ölü bulundu.

Yurthaber 22-05-2023 14:08

Yapay zekayla ideal kadın ve erkeğin özellikleri çizildi! İşte 'mükemmel' kadın ve erkek...

Güzellik anlayışları kişiden kişiye göre değişse de sosyal medya kullanımının artmasıyla birlikte tek tip güzellikler artmaya başlıyor. Sosyal medyadaki filtreler, modellerle güzellik standartları da değişime uğradı. Sosyal medyadaki veriler kullanılarak yapay zekayla ideal kadın ve erkeğin resmi çizildi.

Kadin 18-05-2023 10:19

Metroda sapık erkeklerden korunmak için bulduğu yöntemi paylaştı! Bunu yapmak zorunda olmak üzücü

Kadınlar istedikleri kıyafetleri giymekte oldukça problem yaşayabiliyorlar. Özellikle toplu taşımalarda ve kalabalık ortamlarda rahatsız edici bakışlara, tacizlere maruz kalan kadınlar kendilerini korumak adına farklı yöntemler geliştirmek zorunda kalıyorlar. TikTok'ta metrodaki sapık erkeklerin bakışlarından korunmak için bulduğu yöntemi paylaşan biri bu zorlu durumu yaşayan kadınlar tarafından viral oldu.

Kadin 17-05-2023 17:46

Optik illüzyonda gördüğünüz ilk görüntü kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor

Optik illüzyonlar görselleri algılayış şeklimizi ve dikkatimizi belirleyerek kişilik özelliklerimiz hakkında görülmeyenleri gösterebiliyor. Dikkat çekici optik illüzyonlar ile fark etmediğimiz farklı yönlerimizi keşfedebiliyoruz. Aşağıda yer alan optik illüzyonda ilk gördüğünüz görüntü kişiliğiniz hakkında ipucu veriyor.

Kadin 16-05-2023 09:41

Sadece yüksek maaşlı erkeklerle çıkıyor! Ev hanımı yaptığı açıklamalarla tartışma yarattı

Her kişinin ilişkiye bakış açısı farklılık gösteriyor. Bazıları aşkın önüne hiçbir şeyin geçemeyeceğini savunurken bazıları ise sadece aşk karın doyurmaz diyerek ilişkilerinde mantığını da kullandığını belirtiyor. TikTok'ta ev hanımı olan bir genç kız sağlıklı bir ilişki için sadece yüksek maaşlı erkeklerin tercih edilmesi gerektiğini açıklayarak tartışma yarattı.

Kadin 03-05-2023 15:18

Cinsel ilişkilerini ifşaladı! Mikropenisim var ama kadınlara...

Penis boyları cinsel ilişkilerde erkeklerin gerginlik yaşamasına neden olabiliyor. Bu konuda yapılan araştırmalar penis boyunun erkeklerin düşündüğü kadar önemli olmadığını belirtse de birçok kişi bu sebeple psikolojik problemler yaşıyor. İnternette küçük penisi olduğunu itiraf eden bir adam cinsel ilişkilerde kadınlara olan yaklaşımını açıkladı.

Kadin 02-05-2023 09:51

64 yaşındaki Cougar, genç erkeklerin yaşlı kadınları tercih etmesini sağlayan 5 nedeni açıkladı! Daha iyi seks...

İlişkilerde görülen yüksek yaş farkları toplum tarafından rahatsız edici yorumların yapılmasına neden olabiliyor. Bu nedenle sosyal medyada yaş farkı ile ilgili birçok video çekiliyor. 64 yaşındaki Cougar, genç erkeklerin yaşlı kadınları tercih etmesinin 5 nedenini açıklayarak yaşlı kadınların sekste çok daha iyi olduğunu iddia etti.

Kadin 01-05-2023 10:01

Yıllardır tıraş olmayan kadın tüyleriyle milyonlar kazanıyor! Erkek arkadaşım buna bayılıyor

Vücudunda çıkan tüyleri yıllardır almadığını açıklayan bir kadın bu durumun aşk hayatına iyi geldiğini belirterek vücut kılları sebebiyle milyonlar kazandığını söyledi. TikTok'ta aldığı kötü yorumlara cevap veren Calita, tıraş bıçağını bırakmaya karar veren kadınlara ilham oldu.

Kadin 27-04-2023 12:03

53 yaşındaki Andrea Sunshine'a kendinden küçük erkeklerden teklif yağıyor! Yatakta iyi olup olmadığını önceden anlarım

Cinsel ilişkilerde ten uyumunun önemi seksologlar tarafından vurgulanıyor. Uzmanlar bir kişiyle yatakta uyum sağlayıp sağlayamayacağınızı öpüşerek tahmin edebileceğinizi belirtiyor. 53 yaşındaki Andrea Sunshine, kendisinden yaşça küçük erkeklerle birlikte olduğunu ve bu erkeklerle cinsel ilişkiye girmeden yatak performanslarını anlayabildiğini açıkladı.

Kadin 26-04-2023 15:12

30 yaşında 9 çocuğu olan dünyanın en doğurgan annesi! Kız çocuk istediğim için bencil olduğumu söylüyorlar

Günümüzde evliliklerin ileri yaşlarda gerçekleşmesi ve zararlı alışkanlıklar nedeniyle çocuk sahibi olmak çok daha zor duruma geldi. Birçok çift çocuğu olsun diye tüp bebek gibi çeşitli tedavilere başvuruyor. Ancak bazı kişilerin oldukça doğurgan olduğu görülüyor. Amerika'da yaşayan 30 yaşındaki bir kadın 10. çocuğuna sahip olmak istediğini açıkladığı için bencil ilan edildi.

Kadin 25-04-2023 14:07

9 yıldır tıraş olmayan kadın erkek olmakla suçlandı! Kokuyu aldığım zaman...

Tıraş olmaya karşı çıkan kadınların sayısı her geçen gün artıyor. Kadın bedenleri üzerine dayatılan baskılara meydan okuyan kadın vücutlarındaki tüyleri uzatarak diğer kadınlara da destek oluyor. Koltuk altını yıllardır tıraş etmeyen Fenella Fox, erkek olduğu suçlamalarına cevap verdi.

Kadin 19-04-2023 11:59

Üzerine küçük gelen bikinisiyle büyük göğüslü kadınların yaşadığı problemi açıkladı

Büyük göğüslere sahip olan kişiler frikik vermeden giyebilecekleri bikini ve mayoları bulmakta zorluk çekiyorlar. Küçük göğüslü kadınlarda normal duran kıyafetler büyük göğüslülerde oldukça dekolteli olabiliyor. Bir TikToker, yayınladığı videoda büyük göğüs dekoltesine sahip kadınlar hakkında yapılan yaygın varsayımları eleştirdi.

Kadin 14-04-2023 10:29

Aralarındaki yaş farkı olay yarattı! 20 yaşındaki erkeklerin ilişki tekliflerini ifşalamıştı...

Erkekler genç kadınlarla birlikte olabilirken kadınların kendinden küçük yaşta erkeklerle olması toplum tarafından yadırganan durumlar arasında yer alıyor. Daha önceden yaptığı paylaşımda 20 yaşındaki erkeklerin ilişki tekliflerini ifşalayan 54 yaşındaki Nathalie Gagnon, kendinden küçük sevgilisi ile yaşadığı ilişkiyi ve aldığı yorumları paylaştı.

Kadin 13-04-2023 15:48

Dünyanın en tehlikeli seks pozisyonu kötü sonuçlandı! Penisi kırılan adam soluğu hastanede aldı

Penis kırılması erkeklerin cinsel ilişki sırasında en korktukları sağlık sorunu olarak biliniyor. Dayanılmaz ağrılara neden olan penis kırılması birçok nedenden dolayı gerçekleşebiliyor. Dünyanın en tehlikeli seks pozisyonunu sırasında penisi kırılan bir adam yaşadığı ağrıların ardından soluğu hastanede aldı.

Haber 11-04-2023 09:55

Erkeklerin kadınlarda baktıkları ilk yer! Bugüne kadar yanlış biliyormuşuz

Bir kişiyi tanımadan önce ona olan ilk bakışımızda gördüklerimiz karşımızdaki hakkında izlenimlerimizi oluşturuyor. Kadınlar ilk bakışta birçok analiz yapabiliyor. Erkekler ise daha yüzeysel gözlemler yapıyor. Bu konuda yapılan araştırmalar erkeklerin kadınlarda ilk baktıkları yerleri açıkladı.

Kadin 06-04-2023 10:47

Yüz şekli böyle olan erkeklere dikkat! Uzmanlara göre aldatma oranı en yüksek olan erkekler...

Aldatılma ilişkiyi bitiren en kötü durum olarak görülüyor. Birçok kadın aldatılma fobileri nedeniyle partnerlerine karşı güvensiz ve şüpheci davranışlar sergiliyor. Bu da uzun süreç içerisinde ilişkinin yıpranmasına neden oluyor. Aldatma üzerine yapılan araştırmalarda en çok aldatan erkeklerin yüz şekilleri incelendi. İşte aldatma oranı en yüksek erkekler...

Kadin 04-04-2023 14:10

Doğal güzellik savunucusu olduğunu belirterek botoksa karşı çıktı! Erkekler beni hiç bu kadar seksi bulmadı

Sosyal medya ile birlikte giderek artan güzellik standartları botoksa ve estetiğe olan ilginin artmasına neden oluyor. Artık sadece yaşlanmış cildi olan kadınlar değil genç kadınlar da botoks uygulamalarını tercih ediyor. Ancak bazı ünlüler var ki doğal güzelliği savunarak botoksa karşı çıkıyor. Doğal güzelliği seçen kadınlar erkeklerin hiç olmadığı seksi olduğunu söylediklerini belirterek botoksa meydan okuyor.

Kadin 30-03-2023 16:32

Bilimsel olarak dünyanın en yakışıklı erkeği seçildi! Kadınlar gözlerini alamıyor

Erkeklerin dış görünümü kadınlara oranla daha az önemseniyor. Birçok kadın yakışıklı erkek yerine çirkin erkeklerin daha çekici olduğunu savunuyor. Ancak bilimsel olarak yapılan testler sonucunda dünyanın en güzel yüzüne sahip olan en yakışıklı erkekler açıklandı.

Kadin 30-03-2023 14:32

Boşanma avukatı açıkladı! Eşinizin sizi aldattığını gösteren fark edilmeyen hareketler

Hem evlilik hem de sevgililik döneminde görülen ufak detaylar aldatıldığınızın işareti olabiliyor. Uzmanlara göre birçok kadın ilişki içerisindeyken aldatıldığını fark etmiyor. Oldukça gizli bir şekilde yürütülebilen bu sürecin süresinin uzaması geri dönülmez hasarlara neden olabiliyor. Boşanma avukatı aldatıldığınızı gösteren ufak davranışları açıkladı.

Kadin 16-03-2023 14:01

Verdiği kilolarla yaşadığı değişimi görenler şok oluyor! İnsanlar kilo verdikten sonra farklı davranıyor

Beden ölçüleri hakkında yapılan yorumlar birçok kadının ve erkeğin psikolojik sorunlar yaşamasına neden oluyor. Etkileri düşünülmeden yapılan bu yorumlar çok ciddi sonuçlar doğurabiliyor. TikTok'ta kilolu olduğu dönemde aldığı zorba yorumları ve kilo verme sürecini anlatan bir kadının yaşadığı değişim görenleri hayran bıraktı.

Kadin 16-03-2023 10:02

İç çamaşırıyla kıvrımlı vücudunu paylaşan fit büyükannenin gerçek yaşını duyanlar şok oluyor! En az 20 yaş genç görünüyor

Yaşıtlarına göre daha genç gösteren kadınların gençlik sırları en merak edilen konular arasında yer alıyor. Zaman geçtikçe ciltte ve vücutta yaşanan değişimler can sıkıcı durumlara sebep olabiliyor. TikTok'ta fit vücudunu paylaşarak seksi olduğunu söyleyen bir büyükanne genç erkekler ve kadınlardan aldığı yorumlarla viral oldu. Büyükannenin yaşını öğrenen herkes şaşkınlığını gizleyemedi.

Kadin 15-03-2023 16:25

Her kadının yaşadığı can sıkıcı 15 durum! Erkeklerin anlayamayacağı dertler...

Kadınlara yüklenen sorumluluklar görülmese bile oldukça zorlayıcı olabiliyor. Bu sorumlulukların yanı sıra gündelik hayatta yaşanan ufak sıkıntılar büyük problemlere dönüşebiliyor. Günün yorgunluğu nedeniyle gözden kaçan ufak hatalar büyük problemlere dönüşebiliyor. İşte neredeyse her kadının başına gelen can sıkıcı 15 durum...

Kadin 14-03-2023 14:35

54 yaşındaki kadın bikinisiyle vücudunu cesurca paylaşarak gençlere meydan okudu! Erkekler yaşımı öğrenince hayal kırıklığına uğruyor

Olgun kadınların vücutlarını cesurca paylaşması birçok kişi tarafından yargılanıyor. Bu sebeple kadınlar yaşları ilerledikçe daha resmi ve sıkıcı giyinmeye başlıyor. Ancak 54 yaşındaki Gina, TikTok hesabında yaptığı bikinili paylaşımıyla vücut hatlarını gizlemeden gençlere meydan okudu. Kıvrımlı fiziğiyle dikkat çeken Gina, çok sayıda övgü aldı.

Kadin 09-03-2023 09:48

Kocasıyla arasında 37 yaş farkı olan 62 yaşındaki kadın 8. çocuğu istediğini açıkladı! Canlı yayında evliliklerini anlattı

62 yaşındaki Cheryl McGregor, 2021 yılında 25 yaşındaki Kuran McCain ile evlenerek tüm dünyada oldukça fazla ilgi çekmişti. Kocasıyla arasında 37 yaş farkı olmasına rağmen evliliklerinin çok iyi gittiğini paylaşan Cheryl, 8. çocuğa sahip olmak için uyguladıkları adımları açıkladı.

Kadin 08-03-2023 16:01

Torunu bile var... 20 yaşındaki erkekler 5 dakikada numarasını istiyor! Güzelliğinin sırrı büyükannesinden geliyor

Erkeklerin genç kadınlarla olan ilişkileri normal görülürken kadınlara gösterilen ilgiler toplum tarafından haksız yargılara uğruyor. 54 yaşındaki yedi torun sahibi Miki Wesson, 20'li yaşlardaki erkeklerin 5 dakika numarasını istediğini paylaşarak büyükannesinden öğrendiği genç görünümünü sağlayan detayları açıkladı.

Kadin 08-03-2023 13:45

Evde varsa dikkat! İktidarsızlığa ve testislerin küçülmesine neden olabilir

Cinsel yaşamda görülen birçok rahatsızlık bulunuyor. Cinsel sağlığı etkileyen bu sorunlar çeşitli sebeplere bağlı olarak gelişebiliyor. Uzmanlar özellikle kış aylarında birçok evde artış gösteren bir sorunun iktidarsızlık olarak da bilinen erektil disfonksiyona ve testislerin küçülmesine neden olabileceği belirtti.

Haber 08-03-2023 11:26

Jilet kullanmaktan vazgeçen 14 kadın vücutlarına olan sevgilerini paylaştılar! Kıllarını almayı bırakarak...

Kadınların vücutları üzerine yapılan baskılar arasında yer alan tüm vücuttaki tüylerin alınmış olması gerektiği düşüncesi oldukça rahatsız edici olabiliyor. Vücut tüylerini almakla uğraşan kadınlar bu sürecin uzun sürmesinden yana şikayetlerini dile getiriyor. Vücudundaki ve yüzündeki tüyleri almayı bırakan 14 kadın tüylerini cesurca paylaşarak diğer kadınlara destek oluyor.

Kadin 07-03-2023 16:24

Cinsel performansı üç katına çıkartıyor! Erken boşalmayı önlüyor

Cinsel sorunlar hem sağlığı hem de psikolojiyi etkiliyor. Bu sorunların konuşulmasının ayıp olarak görülmesi daha büyük problemlere neden olabiliyor. Erken boşalma ve cinsel gücün azalması gibi problemler için etkili çözümler aranıyor. Yapılan araştırmalar erkeklerin yapacakları temel birkaç hareketin cinsel performansı ve dayanıklılığı artırdığını buldu.

Haber 07-03-2023 09:34

Seksolog paylaştı! Cinsel ilişkide aldığınız zevki zirvelere çıkaracak etkili çözüm

Cinsel ilişki birçok kişi için en temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Bu nedenle cinsel ilişki sırasında yaşanan sorunlar sadece cinselliği değil psikolojiyi ve sosyal iletişimi de etkiliyor. Cinsellikte zevk almanın zorlu olduğu bir dönemden geçiyorsanız seks sırasında yaşadığınız zevki doruklarına taşıyacak çözüm paylaşıldı.

Haber 05-03-2023 09:37

Tüm güzellik algılarına meydan okudular! Tıraş olmamalarının nedenini açıkladılar

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çok çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ağda, lazer epilasyon, tıraş bıçağı gibi yöntemler kadınların zamanının boşa gitmesine neden oluyor. Çok eski yıllardan beri dayatılan pürüzsüz kadın vücuduna karşı çıkan 16 kişi tüylerini almama nedenlerini açıklayarak vücutlarındaki tüyleri cesurca paylaştı.

Kadin 02-03-2023 09:16

Çekici kadınların erkeklerin aklında kalmak için uyguladıkları 4 teknik

Çekicilik güzellik veya yakışıklılığa göre çok daha ilgi çeken bir özellik. Çekiciliğin sadece görünümden değil davranış, zeka ve jest, mimiklerden de kaynaklandığını biliniyor. Toplumda en ilgi çeken kadınların erkekler üzerinde etki yaratmak için benzer tekniklere başvurduğu görülüyor. İşte en çekici kadınların uyguladığı 4 teknik...

Kadin 27-02-2023 14:46