HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşi ve kayınvalidesini öldüren Türk’e müebbet

İngiltere’nin Oxford kentinde, 2011 yılının Eylül ayında İngiliz eşi ve kayınvalidesini bıçaklayarak öldüren 22 yaşındaki Erzurumlu Ensar Göl müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Eşi ve kayınvalidesini öldüren Türk’e müebbet

Olayın ardından elleri kelepçelenip karakola götürülürken çekilen 'sırıtan' pozuyla ülke gündemine otururan Göl, karar açıklandığında da sırıttı. Ensar Göl'e tepkisi gittikçe artan İngiliz basını haberi "Karar anında bile sırıttı" başlığıyla duyurdu.

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/esi-ve-kayinvalidesini-olduren-turke-muebbet-ingiliz-basinikarar-aninda-bile-siritti/10165/274314/)

Görgü tanıklarının ifadesine göre cinayeti işledikten sonra elinde bıçakla çalıştığı pizza dükkanına giden Ensar Göl, telefonda konuştuğu kişiye Türkçe olarak, “Sana onları keseceğimi söylemiştim. Sana hiç yalan söyler miyim?” dedi.

Öldürdüğü eşi Michala’dan 2 çocuğu bulunan Ensar Göl’ün kayınvalidesi Julia Şahin'in de Mehmet Şahin isimli bir Türk’le 10 yıldır evli olduğu belirtiliyor.

İngiliz kamuoyunun yakından takip ettiği davada, Ensar Göl’ün bir sosyal paylaşım sitesinde olaydan birkaç saat önce karısı ve kayınvalidesini öldüreceğini duyurduğu da belirtildi.<span lang="EN-US" style="font-family:"MS Mincho";mso-bidi-font-family:
"MS Mincho""> Kendisini “Çılgın Ensar” olarak tanıtan Türk, “Yarın İngiliz gazetelerinin hepsi benden bahsedecek. Çılgın Kürt Türk Londra’yı kana bulayacak. Bıçağım hazır ve onu ne kadar iyi kullanabildiğimi biliyorsunuz” yazdığı ifade edildi.

Öte yandan Ensar Göl'ün ömür boyu hapis cezasının İngiliz kanunlarına göre 30 yıl hapis cezasıyla değiştirilebileceği belirtiliyor. (Daily Mail)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler