Etem Caliskan Haberleri

Belediye Başkanı Kibar, “Fatsa’mızı her alanda marka yapmayı hedefledik”

Ordu’nun Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçeyi her anlamda marka yapmak için çalıştıklarını, 2023 yılı başı itibariyle yapımına başlanacak olan, 100 dönüm alan içerisinde yer alacak Millet Bahçesi projesinin cazibe ve çekim merkezi olacağını söyledi.Fatsa Belediyesi öncülüğünde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın destekleri ile ilçede 100 dönüm alan içerisine 2023 yılı başlarında Millet Bahçesi projesine başlanacak.

Haber 2022-10-28 16:51:28

Türkiye'nin off road ve kano sporcuları Nahçıvan'da buluştu

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'ın da aralarında bulunduğu 30 sporcu, Türkiye Cumhuriyeti Nahçıvan Başkonsolosu Mehmet Emin Kiraz'ı ziyaret etti, 'Türkiye-Azerbaycan Dostluk Sergisi'ni açtı

Haber 2022-02-05 11:12:33

Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nin sahipleri belli oldu

Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'ne Teoman Duralı, İdil Biret, Alev Ebuzziya, Cüneyt Arkın, Gürbüz Azak, Etem Çalışkan, İbrahim Manav ve Kemal Tahir layık görüldü

Yurthaber 2021-11-08 21:24:05

Çocukların aşılanmasını öneren uzmandan okula devam edilmeli çağrısı

Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Etem Pişkin: - "Salgından korunmanın en önemli yolu aşılanma. 12 yaş üstü tüm çocukların aşılanmasını öneriyoruz. Şu anda artık çocuklardan erişkinlere bulaş başladı. O yüzden ne kadar çabuk çocuklarımızı aşılarsak o kadar çabuk Kovid-19'dan kurtuluruz" - "Her enfeksiyonun Kovid-19 olmadığını bilmek lazım. Anne-babalar, sınıflarda ateşli vakalar veya hasta çocuklar olduğunu öğrendiğinde çocuklarını okula göndermek istemiyor. Bu çocuklar okullarından geri kalıyor. Önerimiz; mümkün olduğunca anne ve babaların, çocuklarını okula gitmelerini teşvik etmeleri"

Yurthaber 2021-11-04 11:06:33

Şelale ve dereler taştı, köprü yıkıldı! Sağanak yağış 4 ili sular altında bıraktı

Meteorolojinin sağanak yağış nedeniyle uyarı verdiği illerden Ordu, Artvin, Rize ve Erzurum'da yollar göle döndü. Sokakların çamurla kaplandığı, yaşanan heyelanlar nedeniyle mahallelerin tanınmaz hale geldiği kentlerden Rize'de bir de şelale taştı. Ordu'daki Karadeniz Sahil Yolu da su altında kaldı. Sürücülerin zor anlar yaşadığı saatlerde bir de köprü yıkıldı. Fatsa ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise vatandaşlara seslenerek, "Gerekli olmadıkça dışarı çıkmayın" uyarısında bulundu.

Haber 13-08-21 18:36

Medeniyetleri buluşturan Kemaliye UNESCO'nun kalıcı miras listesine girmek istiyor

UNESCO'nun Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan, birçok medeniyete ev sahipliği yapan Erzincan'ın Kemaliye ilçesi, tarihi yapıları, dünyaca ünlü Karanlık Kanyon ve doğal güzellikleriyle ilgi çekiyor - Kemaliye Belediye Başkan Vekili Etem Kılıç: - "Hedefimiz, dünyaya rol model olacak bir dosyayla UNESCO dünya mirasları kalıcı listesine girebilmek. Anadolu Türk kültürünü, Anadolu'nun kök hücresi dediğimiz bu coğrafyada daha hassas davranarak, doğaya, mimarimize, kültürümüze sahip çıkarak, koruyarak ve eğitim çalışmalarıyla da bunu destekleyerek gerçekten dünyanın göz bebeği olacağız" - KEMAV Başkanı Dr. Ferudun Çelikmen: - "Kemaliye'nin UNESCO'nun listesine girmesi yıllardan beri bir hayaldi. Kemaliye'nin derin kültürünü inşallah dünya mirasına taşıyacağız"

Yurthaber 14-06-21 11:16

Başkan Kibar: “Yaptığımız her yatırım, ilçemizin geleceği için”

Ordu’nun Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçeye 24 aylık süreçte önemli yatırımlar kazandırdıklarını belirterek, yapmayı planladıkları yeni projeleri anlattı.Başkan İbrahim Etem Kibar, 24 aylık görev süreçleri içerisinde, ilçenin her noktasında çalışmaları hayata geçirmeye çalıştıklarını ifade ederek, şehirde sağladıkları siyasi birlik ve beraberlik doğrultusunda istişare kültürü ile hizmet yaptıklarını aktardı.

Yurthaber 01-04-21 16:19

Fatsa’da 160 fidan toprakla buluştu

Fatsa’da “Geleceğe Bir Fidan Da Sen Dik” kampanyası kapsamında 160 fidan toprak buluştu.Fatsa Belediyesi ve Fatsa Orman İşletme Şefliği iş birliği “Geleceğe Bir Fidan da Sen Dik” temalı ağaçlandırma kampanyası kapsamında 160 fidan dikimi yapıldı.Örencik Mahallesi Çamaş Köprüsü yanında bulunan belediyeye ait alanda oluşturulan hatıra ormanında düzenlenen fidan dikme törenine Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.Katılımcıların ismi her bir fidanda adlandırılarak toprakla buluşturuldu.

Yurthaber 31-03-21 19:11

Başkan Kibar’dan huzurevi sakinlerine ziyaret

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçedeki huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, onlara gül takdim etti.Başkan İbrahim Etem Kibar, Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında merkezin Müdürü Mustafa Sezgin’den bilgi aldı.

Yurthaber 30-03-21 16:08

Kibar: Fatsa’mızda eğitimin çıtasını daha yükseklere çıkarmak için canla başla çalışacağız”

Ordu’dun Fatsa ilçesine yeni eğitim yatırımları kazandırmak amacıyla Fatsa heyeti ile birlikte Ankara’ya bir dizi ziyaretler yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "İlçemizde eğitimin çıtasını daha yükseklere çıkarmak için canla başla var gücümüzle çalışacağız” dedi.Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Ancaza ve Milli Eğitim Özel Büro Görevlisi Mehmet Hafızoğlu’ndan oluşan bir heyet, Fatsa’ya yeni eğitim yatırımlar kazandırılması için Ankara’ya çıkarma yaptı.Üç gün süren programda Fatsa Heyeti, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Danışmanı Okan Çoban, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Mehmet Fatih Serdengeçti, Dış İşleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Metin Pile, Ankara Fatsalılar Derneği Başkanı Fahri Çavuşoğlu, Anayasa Mahkeme Üyesi İrfan Fidan, Ticaret Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Suavi Önal, Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza Bölge Amiri İbrahim Haberal, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Cumhurbaşkanlığı Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürü Mahmut Kazan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı eski Ordu Milletvekili İhsan Şener, TÜRKSAT Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Çavuşoğlu, TÜRKSAT Teftiş Kurulu Başmüfettişi Recai Namdar, TÜRKSAT Eğitim/Akademi Sorumlusu Emrah Kavcı, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve bazı iş adamlarını etti.Türkiye’yi yarınlara daha güçlü taşımak için yetiştirilmiş insan kaynağına ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Tüm insanlık için olduğu gibi, ülkemizin de Fatsa’mızın da eğitimli, nitelikli insan kaynağına ihtiyacı var.

Yurthaber 18-03-21 20:02

Fatsa’da konforlu asfalt yol seferberliği

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Sevgi Caddesi’nin 40 yıllık alt yapısını sil baştan yenileyerek tamamladıklarını, şimdi üst yapıda çalışmalar yaptıklarını söyledi.Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Kurtuluş ve Dumlupınar Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan Sevgi Cadde’sine bağlanan ara sokaklar ve İpekçi Caddesi’nde tamamlanan asfalt çalışmalar ile birlikte devam eden begonit taş ve renkli baskı beton kaldırım çalışmalarını inceledi.Fatsa’nın gelişmesi ve güzelleşmesi adına önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Başkan Kibar, “ Şehirlerin gelişmişliğinin göstergelerinden birisi de kent kimliğini oluşturan cadde ve yollarının alt ve üst yapısındaki çalışmalardır.

Yurthaber 14-03-21 22:14

Kibar: Yeni yatırımlar Fatsa ilçemize hayırlı olsun

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’ya il tipi gençlik merkezi, 500 kişi kapasiteli sentetik çim saha, yarı olimpik yüzme havuzu, 6 adet basketbol ve futbol halı sahası yapılacağının müjdesini verdi.Bir dizi ziyaret ve programlar için Ordu’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr.

Yurthaber 13-03-21 12:48

Başkan Kibar: “Başarımızın anahtarı ekip ruhu”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, belediyedeki birim müdürleri ile meclis toplantı salonunda bir araya geldi.Birim müdürleri ile bir araya gelinen istişare ve değerlendirme toplantısında yapılan ve devam eden proje ve hizmetler konuşuldu.

Yurthaber 06-03-21 12:18

Bölge okullarına hayırsever iş adamlarından eğitim yatırımı

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, hayırsever iş insanlarının katkı ve destekleriyle bölge okullarına yapılan eğitim yatırımlarından dolayı teşekkür ederek, eğitime yapılan yatırımın ülkenin yarınlarına yapılan yatırım olduğunu ifade etti.Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, fiziki şartlarının ve eğitim ortamlarının güzelleştirilmesi için birkaç ay önce yapılan İstanbul seyahatinde, Fatsalı hayırsever iş insanlarından sağlanılan katkı ve desteklerle yapılan eğitim yatırımlarını Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve Şube Müdürü Muhamet Ancaza ile birlikte gezdi.

Yurthaber 03-03-21 18:04

Ağrı Türk İmar-Sen Başkanı Çiftçi oldu

Ağrı Türk İmar-Sen Başkanlığına Nihat Çiftçi getirildi.Türk İmar-Sen Başkanı Nihat yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Türk İmar-Sen genel Başbakanı Salih Demir ile Genel Başkan Yardımcı Etem Yaşar Yılmaz’ın Tarafından Ağrı ilimize Türk İmarsen İl Temsilcisi olarak atandım.

Yurthaber 01-03-21 15:05

Kibar: “Fatsa bizim değerimizdir”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “İlçemize kazandırılan her yatırım bizim için kıymetli ve değerlidir” dedi.Başkan Kibar yaptığı açıklamada, “Fatsa bizim değerimizdir.

Yurthaber 04-02-21 14:01

Fatsa’da menfez çalışması

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi iş birliğinde Dolunay Mahallesi Kutlukent mevkisinde menfez inşaatı hızla sürüyor.Dolunay Mahallesi’nin kentsel gelişimiyle birlikte ihtiyaçlarında doğru orantılı olarak arttığını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Dolunay Mahallesi’nde özellikle son yıllarda nüfus yoğunluğu bakımından büyük bir artış yaşanmaktadır.

Yurthaber 02-02-21 12:23

Başkan Alkan’dan güreş branşına ziyaret

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, korona virüs tedbirleri kapsamında spor faaliyetlerini devam ettiren kulüp sporcularını ziyaret etti.Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyespor Kulübü Bireysel Sporlar Koordinatörü Güliz Onater, Yunusemre Belediyespor Kulübü Kadın Lokalleri Sorumlusu Özlem Narinç, Yunusemre Belediyespor Kulübü Altyapı Futbol Takımları Sorumlusu Etem Salih Aytaş ve Yunusemre Belediyespor Sportif Direktörü Sedat Öngider ile birlikte korona virüs tedbirleri kapsamında spor faaliyetlerinin çalışma saatlerine uygun şekilde devam eden Yunusemre Belediyespor Kulübü ferdi güreş branşınının antrenmanını ziyaret etti.

Yurthaber 29-01-21 16:18

Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 88’inci yıl dönümü

SANKO Sanat Galerisi’nde, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 26 Ocak 1933 günü Gaziantep’i ziyaretlerinin 88’inci yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında “Etem Çalışkan Çizgileri ile Atatürk Portreleri” sergisi açıldı.Adı Atatürk ile özdeşleşmiş dünyaca ünlü ressam, hattat ve kaligrafi ustası Etem Çalışkan’ın birbirinden güzel Atatürk Portreleri, pandemi önlemlerine uygun olarak maske ve sosyal mesafe kuralına uyularak şubat ayı sonuna kadar gezilebilecek.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 26 Ocak 1933 günü Gaziantep’e gelişlerinin yıl dönümü etkinlikleri kapsamında SANKO Holding tarafından düzenlenen sergide, Türkiye’nin ünlü Atatürk Ressamı, asırlık çınar Etem Çalışkan’ın birbirinden güzel Atatürk Portrelerinden seçilen 16 resim ve fotoğraf sanatseverlerle buluşturuldu.Etem Çalışkan’ın eserlerinin yanı sıra, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 88 yıl önce gerçekleşen Gaziantep ziyaretleri sırasında çekilmiş fotoğrafları, Gaziantep’in “Gazi”lik Madalyası fotoğrafı, Etem Çalışkan’ın 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nın siparişi üzerine üç yıllık bir çalışma sonucu el yazısıyla ile hazırladığı, 844 sayfadan oluşan ve 2002’de yayımlanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “NUTUK” adlı eserinin orijinal baskısı ve Elmalılı Hamdi Yazır’ın “Kur’anı Kerim’in Türkçe Tefsiri’nin yine Etem Çalışkan tarafından dört yılda tamamı kaligrafik el yazması yazılan ve ilk olarak 1983’te bastırılan orijinal baskısı da yer alıyor.Bu arada, SANKO Sanat Galerisi’nde ve Konukoğlu Ailesi tarafından Atatürk Anı Müzesi olarak düzenlenmesi amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi devredilen Antep evinde oluşturulan Atatürk Anı Müzesi’ni ziyaret edenlere de Etem Çalışkan’ın “Atatürk Portreleri” kartpostalları armağan ediliyor.Atatürk’ün Gaziantep Nüfusuna kaydedildiği Bey Mahallesi’nde bulunan Atatürk Anı Müzesi’nde, Büyük Önder’in ziyaretine ilişkin özel armağanlar da sergileniyor.Etem ÇalışkanYeni yazı ile hat yapan Etem Çalışkan, Türkiye’de ders kitaplarında yer alan Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve İstiklal Marşı’nın yazımını yapan kişidir; fonda yer alan meşhur Atatürk portresinin de çizeridir.Anıtkabir’in inşası sırasında kitabelerin yazılmasında emeği geçen sanatçının en önemli çalışmaları arasında Atatürk’ün imzasını, Atatürk’e ait imzalara bakarak stilize etmesi, Kuran-ı Kerim’in Türkçe mealini yeni yazı ile yazması ve Nutuk’u kaligrafik olarak iki cilt halinde yazması yer alır.1928’de Tarsus’un Göçük Köyü’nde dünyaya geldi.

Yurthaber 26-01-21 17:16

Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 88’inci yıl dönümü

SANKO Sanat Galerisi’nde, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 26 Ocak 1933 günü Gaziantep’i ziyaretlerinin 88’inci yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında “Etem Çalışkan Çizgileri ile Atatürk Portreleri” sergisi açıldı.Adı Atatürk ile özdeşleşmiş dünyaca ünlü ressam, hattat ve kaligrafi ustası Etem Çalışkan’ın birbirinden güzel Atatürk Portreleri, pandemi önlemlerine uygun olarak maske ve sosyal mesafe kuralına uyularak şubat ayı sonuna kadar gezilebilecek.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 26 Ocak 1933 günü Gaziantep’e gelişlerinin yıl dönümü etkinlikleri kapsamında SANKO Holding tarafından düzenlenen sergide, Türkiye’nin ünlü Atatürk Ressamı, asırlık çınar Etem Çalışkan’ın birbirinden güzel Atatürk Portrelerinden seçilen 16 resim ve fotoğraf sanatseverlerle buluşturuldu.Etem Çalışkan’ın eserlerinin yanı sıra, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 88 yıl önce gerçekleşen Gaziantep ziyaretleri sırasında çekilmiş fotoğrafları, Gaziantep’in “Gazi”lik Madalyası fotoğrafı, Etem Çalışkan’ın 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nın siparişi üzerine üç yıllık bir çalışma sonucu el yazısıyla ile hazırladığı, 844 sayfadan oluşan ve 2002’de yayımlanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “NUTUK” adlı eserinin orijinal baskısı ve Elmalılı Hamdi Yazır’ın “Kur’anı Kerim’in Türkçe Tefsiri’nin yine Etem Çalışkan tarafından dört yılda tamamı kaligrafik el yazması yazılan ve ilk olarak 1983’te bastırılan orijinal baskısı da yer alıyor.Bu arada, SANKO Sanat Galerisi’nde ve Konukoğlu Ailesi tarafından Atatürk Anı Müzesi olarak düzenlenmesi amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi devredilen Antep evinde oluşturulan Atatürk Anı Müzesi’ni ziyaret edenlere de Etem Çalışkan’ın “Atatürk Portreleri” kartpostalları armağan ediliyor.Atatürk’ün Gaziantep Nüfusuna kaydedildiği Bey Mahallesi’nde bulunan Atatürk Anı Müzesi’nde, Büyük Önder’in ziyaretine ilişkin özel armağanlar da sergileniyor.Etem ÇalışkanYeni yazı ile hat yapan Etem Çalışkan, Türkiye’de ders kitaplarında yer alan Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve İstiklal Marşı’nın yazımını yapan kişidir; fonda yer alan meşhur Atatürk portresinin de çizeridir.Anıtkabir’in inşası sırasında kitabelerin yazılmasında emeği geçen sanatçının en önemli çalışmaları arasında Atatürk’ün imzasını, Atatürk’e ait imzalara bakarak stilize etmesi, Kuran-ı Kerim’in Türkçe mealini yeni yazı ile yazması ve Nutuk’u kaligrafik olarak iki cilt halinde yazması yer alır.1928’de Tarsus’un Göçük Köyü’nde dünyaya geldi.

Yurthaber 26-01-21 17:16

Esnaflara ’gönül’ ziyareti

Fatsa’nın geleceği için canla başla çalıştıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Fatsa’mızı hep birlikte el ele gönül gönülle daha güzel yerlere taşıyacağız” dedi.Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye Meclis Üyeleri Muharrem Okyay Sarıhan ve Adem Bekar ile birlikte Yeni Kumru Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek esnafa ‘hayırlı işler’ dileğinde bulundu.

Yurthaber 26-01-21 16:40

Başkan Arif Alkan’dan ferdi spor branşlarına ziyaret

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, korona virüs tedbirleri kapsamında spor faaliyetlerini devam ettiren kulüp sporcularını ziyaret etti.Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Yunusemre Belediyespor Kulübü Kadın Lokalleri sorumlusu Özlem Narinç, Yunusemre Belediyespor Kulübü Altyapı Futbol Takımları Sorumlusu Etem Salih Aytaş ve Yunusemre Belediyespor Kulübü Bireysel Sporlar Koordinatörü Güliz Onater ile birlikte korona virüs tedbirleri kapsamında spor faaliyetlerinin çalışma saatlerine uygun şekilde devam eden Yunusemre Belediyespor Kulübü ferdi branşlarının antrenmanlarını ziyaret etti.

Yurthaber 26-01-21 15:40

Başkan Kibar: Gelecek nesillere yaşanabilir kent bırakmak için çalışıyoruz

Gelecek nesillere yaşanabilir bir kent bırakmak amacıyla çalıştıklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Kent estetiği çalışmalarıyla Fatsa daha da güzelleşiyor" dedi.Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte geçen yılda 57 adet oyun parkı yapan Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 300 adet ağaç, bin 800 adet çalı bitkisi ve 400 kasa mevsimlik çiçek dikimi ile kente nefes aldırarak görsel zenginlik katıyor.Kent estetiğine yönelik peyzaj çalışmalarıyla ilçenin güzelliğine güzellik katmak için çalıştıklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ”Şehrimizde yeşil alanların sayısını artırma ve çocuklarımıza güvenli oyun parkı çalışmalarımız sürüyor.

Yurthaber 19-01-21 15:57

Kibar: Ortak paydamız Fatsa

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, göreve geldikleri günden bugüne 20 aylık görev süresi içerisinde yaptığı çalışmaları ve 2021 yılında yapacakları hizmetleri anlattı.Belediye Meclis Salonu’nda basın mensupları ile bir araya gelen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, basın toplantısında 20 aylık icraatlarını anlatarak yeni yılda yapacağı hizmetleri ve projeleri paylaştı."Ortak paydamız Fatsa"Belediye Meclis Salonu’nda yapılan hizmetleri ve yeni yılda yapılacak olan hizmetleri anlatan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’da sağladıkları siyasi birlik ve beraberlikle belediye olarak kıt kaynakları doğru kullanarak tasarruf ederek büyümeye, yarınları güvence altına almaya devam ettiklerini söyledi.

Yurthaber 22-12-20 15:53

25 yıllık çile, beton yolla esenliğe kavuştu

Ordu’nun Fatsa ilçesi Beyceli Mahallesi Hatipli mevkisindeki çeyrek asırlık çile, Fatsa Belediyesi tarafından yapılan beton yol çalışması ile esenliğe kavuştu.Mahalle sakinleri 25 yıl aradan sonra konforlu yola kavuşmalarından ötürü Fatsa Belediyesi’ne minnettar olduklarını ifade etti.Kent merkezine en yakınından en ücra köşesine kadar hizmet götürdüklerini ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “30 km’lik tarihin en büyük beton yol projemizin 1.

Yurthaber 21-12-20 15:37

Fatsa’nın saklı kalmış tarihi gün yüzüne çıkartılıyor

Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yaparak uygarlıkların izini taşıyan Fatsa’nın saklı kalmış tarihi ve zengin kültürel mirası korunarak turizme kazandırılacak.Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçenin tarihi ve kültürel mekanlarını gün yüzüne çıkartıp turizme kazandırılması amacıyla tarihi Cıngırt Kaya ve Mağarası antik yerleşim yeri, Fatsa Kalesi (Kaleönü) ve Bolaman antik yerleşim yeri manastır kalıntısında incelemelerde bulundu.

Yurthaber 13-12-20 15:34

Fatsa’da kapalı pazar yeri, mart ayı sonunda hizmete girecek

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yerel seçimler öncesi vaatleri arasındaki mega projelerden biri olan kapalı pazar yerinin mart ayı sonu itibariyle hizmete gireceğinin müjdesini verdi.Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak Yunus Emre Köprüsü mevkisinde çalışmalarına başlanan kapalı pazar yeri inşaat çalışmalarını inceledi.Modern ve çok kapsamlı kapalı pazar yeriToplam 9 bin metrekare alan üzerine kurulan 7 bin 910 metrekaresi kapalı olarak inşa edilen kapalı pazar yeri, çatısında kurulacak güneş enerji panel sistemi ile kendi enerjisini üretecek.

Yurthaber 08-12-20 11:23

Başkan Kibar: “Herşey daha güzel bir Fatsa için”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, sokağa çıkma yasağının olduğu Cumartesi ve Pazar günü şehir merkezinde devam eden çalışmaları inceledi.Başkan Kibar Sevgi Caddesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Polis Erkan Alışır Caddesi ve Meşebükü Mahallesi’nde devam eden beton yol çalışmalarını inceledi.

Yurthaber 06-12-20 18:52

19 ayda 19 yeni hizmet aracı

Tasarruf ederek büyümeye devam eden Fatsa Belediyesi yeni dönemde 19 ayda 19 yeni hizmet aracını envanterine katarak hizmete sundu.Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar sürdürülebilir büyümenin kaynakların doğru kullanılması ve yatırımların doğru yapılması ile elde edilebileceğini belirterek, “Tasarruf, bizlere daha fazla hizmet etme, daha fazla yatırım yapma ve daha fazla istihdam sağlamanın yolunu açıyor” dedi.Kibar şöyle devam etti: "Araçlarımızı 3 milyon 150 bin TL’ye mâl ettik.

Yurthaber 05-12-20 16:38

Fatsa’da 8 ayda 15 bin 500 araç dezenfekte edildi

Fatsa Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında toplu taşıma ve özel araçların virüsten arındırıldığı Araç Dezenfeksiyon İstasyonu’nda mart ayından bu yana 15 bin 500 aracı dezenfekte etti.Evkaf Mahallesi Ordu-Samsun karayolu Liman Kavşağı’na kurulan Araç Dezenfeksiyon İstasyonu cumartesi günü dahil haftanın altı günü Karadeniz Sahil Yolu’nu kullanan araçlara hizmet veriyor.“Amacımız virüs salgınını önlemek”Araç dezenfeksiyon istasyonunu yeniden kullanıma açtıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kovid-19 virüsünün yeniden yayılma hızını artırmasıyla birlikte belediye olarak önlemleri iki katına çıkardık.

Yurthaber 04-12-20 17:19

Fatsa, sağlık ve kaplıca turizminin yeni adresi oluyor

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Türkiye’nin en kaliteli kaplıca suyuna sahip Fatsa’nın sağlık ve kaplıca turizminin yeni adresi olacağını söyledi.Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İlçe Başkanı İsa Yüksel ile Ilıca Mahallesi’nde yatırımcı Şenel Duran ve Turgay Kaynak tarafından kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan termal oteli gezdi.

Yurthaber 02-12-20 12:36

Fatsa’da sağlıklı hayat merkezi hizmete giriyor

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel ile birlikte inşaatı devam eden Toplum Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkilileri ile görüştü.Yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Toplum Sağlığı Merkezi’nin Aralık ayı sonunda hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Yurthaber 30-11-20 12:10

Başkan Kibar, gönüllere dokunuyor

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Kore Gazisi Mehmet Ünal (90), engelli kardeşler Halil, Umut ve Zübeyde Akman ile Mevlit (95) ve Gülhanım (86) Beylik ailesini evlerinde ziyaret etti.Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Belediye Meclis Üyesi Muharrem Okyay Sarıhan, Fatsa Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Mehmet Ekici, Belediye Sosyal Hizmetler Müdürü Fatma Madran ile birlikte ilk olarak Saraytepe Mahallesi’nde 90 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Ünal’ı, ardından Hıdırbey Mahallesi’nde ikamet eden engelli Akman kardeşleri ve son olarak Yassıtaş Mahallesi’nde oturan Mevlüt ve Gülhanım Beylik’i ziyaret ederek gönül bağını güçlendirdi.Yapılan ziyaretler kapsamında gönül bağını güçlendirdiklerini ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Bugün çok özel, anlamlı ve tecrübe paylaşımları yaptığımız ziyaretler gerçekleştirdik.

Yurthaber 29-11-20 11:05

Kibar: “Hayvan pazarındaki talepleri kısa sürede çözüme kavuşturacağız”

Fatsa ilçesi Bahçeler Mahallesi’nde kurulan Karadeniz’in en büyük mezbahası ve hayvan pazarını ziyaret ederek hayvan yetiştiricileri ile görüşen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, talep ve ihtiyaçlarını dinlediği hayvan yetiştiricilerinin sorunlarını kısa vadede çözeceklerinin sözünü verdi.Belediye Meclis Üyeleri Muharrem Okyay Sarıhan ve Abdullah Coci ile birlikte Bahçeler Mahallesi’nde kurulan hayvan pazarını ziyaret eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Kasaplar ve Celepler Derneği Başkanı Mehmet Şükrü Gülmez, Gıda Maddeleri ve Esnaf Odası Başkanı Fatih Arslan, Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi ile görüşerek hayvan yetiştiricilerinin talep ve ihtiyaçlarının çözümü konusunda istişarelerde bulundu.Hayvan pazarındaki yetiştiricileri gezerek bereketli kazançlar dileyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Gün geçtikçe yapılan yatırımlar ve hizmetlerle büyüyen ve gelişen Fatsa’mız, Karadeniz’in en büyük mezbahası ve hayvan pazarını gezerek burada hayvan yetiştiricilerimizle bir araya geldik.

Yurthaber 21-11-20 12:53

Fatsa’ya 35 dönümlük yeni kabristanlık

Fatsa’nın önemli bir ihtiyacı olan şehir kabristanlığı sorunu çözüme kavuşturuluyor.Asri mezarlığında mevcut mezarlık alanlarının dolmasıyla Fatsa’da yeni defin ihtiyacını karşılamak için Orman Bakanlığı tarafından tahsisi yapılan 35 dönüm alanda camii, idari bina, otopark ve çevre düzenlemesi yapılacak.Yeni mezarlık alanının 9 ay içerisinde hizmete sunulacağını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Park ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı İzzet Gündoğar ile Evkaf Mahallesi Yedikapı mevkiindeki yeni mezarlık alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi."İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesiydi"Fatsa ilçesinin en önemli sorunlarından birisi olan kabristanlık sorununu çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “İlçemizin en önemli sorunlarından birini daha Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.

Yurthaber 18-11-20 12:43

Başkan Kibar organ ve doku bağışında bulundu

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Bağışlanan Sadece Organ Değil Yeni Bir Hayattır" sloganıyla organ ve doku bağışında bulundu.3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü Organ Doku ve Bağış Birimi Görevlisi Sakin Erdoğan, Fatsa Devlet Hastanesi Organ ve Doku Bağış Koordinatörü Derya Ergül ve İl Sağlık Müdürlüğü Basın Birimi görevlisi Yalçın Özcan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı ziyaret etti.

Yurthaber 06-11-20 14:17

Sevgi Caddesi, modern görünüme kavuşuyor

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, alt yapısı tamamlanmak üzere olan Sevgi Caddesi’ndeki alt yapı çalışmalarını yerinde inceledikten sonra cadde esnaflarını ziyaret etti.Esnafları ziyaret ederek "Hayırlı ve bereketli kazançlar" dileyen Fatsa Belediye Başkanı Etem Kibar, tek tek gezdiği esnaflarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu.Sevgi Caddesi’ndeki ziyarette, esnafı rahatlatan ve sevindiren çalışmalar hakkında açıklamalar yapan Başkan Kibar, yaklaşık bir aylık süreç içerisinde alt ve üst yapısı ile birlikte Sevgi Caddesi’nin modern bir görünüme kavuşacağını ifade etti.1980 yılından bugüne 40 yıldır hiç kimsenin cesaret edemediği, Büyükşehir Belediyesi, OSKİ ve Fatsa Belediyesi’nin koordineli ve uyumlu çalışmasıyla alt yapı çalışmasının bitme noktasına geldiğini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Fatsa’mızın en önemli caddelerinden birisi olan Sevgi Caddemizde 8 aydır hummalı bir çalışma yürütüldü.

Yurthaber 04-11-20 16:56

Fatsa Özel Sanayi Sitesi’ne 4 milyon TL maliyetli alt yapı ve üst yapı yatırımı

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyesi-Fatsa Belediyesi-OSKİ koordinesinde 4 milyon maliyetle alt yapısı tamamen yenilenen ve üst yapısı sıcak asfalt olan Özel Sanayi Sitesi’nde incelemelerde bulundu.Yapılan çalışmalarla ilgili teknik ekip ve Kooperatif Başkanı Mustafa Uzun ile istişarede bulunan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı açıklamada, “Fatsa Özel Sanayi Sitemizde üst yapıda sıcak asfalt noktasında bugün itibariyle tamamlama noktasına geldik.

Yurthaber 04-11-20 16:36

Fatsa’ya 1.5 milyonluk eğitim yatırımı

Fatsa’dan eğitim yatırımı için yola çıkan heyet, İstanbul’dan 1.5 milyonluk yatırım ile döndü.Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, Fatsa Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Ancaza, MEB Özel Büro görevlisi Mehmet Hafızoğlu ile İstanbul’da bulunan Ordulu ve Fatsalı iş insanlarını ziyaret ederek Fatsalı gençlere daha güzel bir gelecek için 1.5 milyon yatırım sözü aldılar.Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı açıklamada, iki günlük İstanbul ziyaretlerinde Ordulu iş adamları ile görüşmelerde bulunduklarını söyledi.

Yurthaber 27-10-20 11:43

Fatsa Belediye Başkanı Kibar: “Siyaset de hizmet de Fatsa için”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Biz Fatsa’nın ruhuna ve geleceğine de hizmet ediyoruz.

Yurthaber 23-10-20 14:57

Başkan Kibar, halı sahada yıldızlaştı

Farklı uygulamaları ile 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kuran gençlerin abisi Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yine bir sürprize imza attı.Geçtiğimiz hafta Fatsalıları sosyal medya üzerinden sahilde çay ve simit ile birlikte sohbete davet eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın çağrısı hemşerilerinden yoğun ilgi görmüştü.

Yurthaber 20-10-20 11:47

Kibar: “Çocuklarımızın iyi ortamlarda eğitim görmesine katkı sağlıyoruz”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde okullarımızın fiziki ve sosyal ortamlarını güzelleştiriyoruz.

Yurthaber 14-10-20 12:48

Çerkesler atasını unutmadı

Kütahya’nın Simav ilçesine 35 kilometre uzaklıktaki, bin 70 rakımlı Kiçir köyü’nde, Çerkes Etem anısına bir çeşme yaptırıldı.Kiçir Köyü Muhtarı Rauf Buhan, Çerkes Etem’in ulusal kahraman olduğunu belirtti.

Yurthaber 28-09-20 10:54

Fatsa’da 34 noktada çalışmalar devam ediyor

Fatsa Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğü ile koordineli olarak şehrin değerine değer katmak için 34 ayrı noktada saha çalışmalarına hızla devam ediyor.Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar doğasıyla yeşiliyle bir başka güzel olan kenti daha iyi yarınlara taşımak için elbirliğiyle canla başla şehrin 34 ayrı noktasında çalıştıklarını söyledi.

Yurthaber 24-09-20 16:18

Kibar: Sel mağduriyetini giderdik

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Sel olduğu andan itibaren 4 adet iş makinemizi Yavaş Mahallemize gönderdik ve yolu trafiğe açarak vatandaşlarımızın mağduriyetini giderdik” dedi.Başkan İbrahim Etem Kibar, Yavaş Mahallesi sakinlerine ’geçmiş olsun’ dileklerini ileterek, “Sağanak yağmurun başladığı ilk andan itibaren Yavaş Mahalle Muhtarımız ile irtibat halinde olduk.

Yurthaber 10-09-20 16:01

Yeni hizmet binasında ilk meclis toplantısı

Fatsa Belediyesinin yeni hizmet binasına taşınmasının ardından yeni meclis salonunda ilk meclis toplantısı gerçekleşti.Eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın açılış konuşması ile başladı."Fatsa Belediye Meclisinin açılışından günümüze kadar şehre hizmet eden tüm meclis üyelerini saygıyla selamlıyorum, hayatta olan meclis üyelerimizin tamamına sağlık, vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum” diyerek sözlerine başlayan Başkan Kibar, “Fatsa hayatımızı idame ettirdiğimiz memleketimiz evimiz.

Yurthaber 07-09-20 19:22

Fatsa tarihinin en büyük beton yol ihalesi yapıldı

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Belediyesi tarihinin en yüksek beton yol ihalesini gerçekleştirdiklerini belirterek, “30 kilometre yol ağımızı muhtarlarımızın belirlediği noktalara inşallah yılbaşına kalmadan tamamlamış olacağız.

Yurthaber 02-09-20 12:00

Başkan Kibar’dan Dereli’ye 50 bin maske

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, sel afeti yaşanan Giresun’un Dereli ilçesini ziyaret ederek Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu ile birlikte incelemelerde bulundu.

Yurthaber 25-08-20 16:01

Kibar: 30 kilometre beton yol planladık”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kırsal 1.

Yurthaber 10-08-20 15:02