Evlenme Vaadi Haberleri

Flört gurusunun sözleri sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! Evlilik kadınlara mutluluk getirmiyor

Kadınların evlenme fikrinden hoşlandığı düşünülüyor ancak bir flört uzmanı her kadının evliliğe sıcak bakmadığını söyleyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medyadan ikili ilişkilere dair yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Jana Hocking tezini bir adım daha ileriye götürerek evliliğin kadınlara mutluluk getirmediğini söyledi.

Trend 2024-04-13 14:13:18

Yer: Şırnak! Görkemli aşiret düğünü 5 bin kişi katıldı, 2 gün 2 gece sürdü: Takıların ederi dudak uçuklattı!

Şırnak'ın Uludere ilçesindeki Goyan aşiretine mensup iki genç evlenme kararı aldı. Düzenlenen görkemli düğün merasimine 5 bin kişi katıldı. 2 gün 2 gece süren aşiret düğününde gelin ve damada takılan takıların ederi dudak uçuklattı.

Haber 2024-04-12 15:36:31

O vaadi seçimi kazandırdı! Rakiplerine fark attı... Mazbatayı almadan harekete geçti 'Kaybeden belediye başkanları yaptığımızı yapsa sonuç böyle olmazdı'

Bursa’da 31 Mart seçimlerinde ikamet ettiği köyündeki tüm evleri boyama vaadi veren o muhtar adayı açık ara farkla zafer kazandı. Seçime kadar köyde 25 ev ile bir okul ve 2 süt evini boyayan muhtar adayı mazbatasını almadan boyadığı evlerin sayısını 30’a çıkarırken köydeki camiyi de boyamaya başladı. ’Göz boyamadık ev boyadık’ diyen Yamanlı Mahalle Muhtarı Necati Eren, "Seçim kaybeden belediye başkanları halka inip halka iç içe olabilselerdi şimdi durum çok farklı olurdu" dedi.

Haber 2024-04-06 10:23:35

Kar vaadiyle müşterilerini dolandıran kuyumcuda şikayet sayısı 148’e yükseldi

Bursa’da müşterilerine kar vaadi vererek altın ve dövizlerini aldıktan sonra il dışına kaçan kuyumcu, polis ekiplerince yakalanmıştı.

Yurthaber 2024-03-25 14:54:41

'Ormanbank' vurgunu! Yangında zarar gören orman arazilerini satma vaadi ile 50 milyon lira toplamışlar

Çıkan yangınlarda zarar gören orman arazilerini satma vaadi ile para toplayıp kayıplara karışmışlardı. İzmir'deki 'Ormanbank' vurgununda yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşları kandırarak 50 milyon lira topladıkları tespit edilen 4 dolandırıcı, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Finans 21-03-24 12:54

Evlenme teklifi sırasında erkek arkadaşının aldattığını öğrendi! Daha kötü bir zamanlama görmemiştim

TikTok'ta 'tiffanylyynn' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın erkek arkadaşının kendisine evlilik teklifi ettiği sırada aslında aldatıldığını öğrendi. Tiffany Lyn isimli kadının erkek arkadaşının ihanetini öğrendiği anları anlattığı paylaşımı TikTok'ta milyonlarca izlenmeye ve beğeniye ulaştı.

Trend 21-03-24 10:22

Bireysel emeklilik kararı Resmi Gazete'de! Kısmi ödeme 1 Temmuz'da başlıyor: Şartlar belli oldu

Bireysel emeklilik için Resmi Gazete'den yeni bir karar alındı. Buna göre BES’te kısmi ödeme dönemi 1 Temmuz’da başlayacak. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde sözleşme sonlandırılmadan birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan kısmı, konut alımı, evlenme, doğal afet ve eğitim harcamaları için kullanılabilecek.

Finans 21-03-24 07:18
BES

CHP'deki para sayma soruşturmasında yeni ifadeler ortaya çıktı! Parayı fazla göstermenin sakıncası olduğunu düşünmedim

Cumhuriyet Halk Partisi'ni karıştıran 'para sayma' görüntüleriyle ilgili soruşturmada yeni ifadeler ortaya çıktı. Satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka, "Gerçekte taşınmazları 41 milyon TL bedelle satmış olsam da satış vaadi sözleşmesinde ve resmi olarak 24 milyon 360 bin TL göstermiş olmanın herhangi bir sakıncası olduğunu düşünmedim" dedi.

Haber 19-03-24 12:02

Önce Muslera, sonra Emre... Tek tek anlattılar: Milyonlarca dolar verdik! Seçil Erzan’ın vaadi de ortaya çıktı

Türkiye aylardır Seçil Erzan'ın başrolünde olduğu dolandırıcılık davasını yakından takip ediyor. 4. duruşma için gözler İstanbul Adliyesi'ne çevrildi. Erzan'ın 252 yılla yargılandığı davanın görüşmesini ilk gelenin Galatasaraylı futbolcu Muslera olması dikkat çekti. İlk ifadeyi veren Muslera, Erzan'ın kendisine fonda bazı ünlü kişilerin de parasının olduğunu söyleyerek rahatlatmaya çalıştığını söyledi. Emre Belözoğlu ise ifadesinde "4 milyon 290 bin dolar para verdim. Hiç para almadım" dedi.

Haber 08-03-24 10:45

Düğün hazırlıklarını paylaşınca sosyal medya onları konuştu! Kocam ve ben kız arkadaşımıza evlenme teklifi ettik

Aaron ve Rachael çifti sosyal medyada düğün hazırlıklarına dair yaptıkları paylaşımlarla bir anda popüler olmayı başardı. Çünkü çiftin düğün hazırlıkları herkesin alıştığından biraz farklıydı. Aaron ve Rachael, 2022 yılında ilişki yaşamaya başladıkları kız arkadaşları Kasey'e evlilik teklifi etti. Üçlünün düğünde başlarına gelen zorlukları anlattıkları paylaşımları gündem yarattı.

Trend 07-03-24 10:01

Uşaklı gençler evliliği erteliyor

Uşak için açıklanan son 6 yıllık verilere göre, Uşaklıların yıl geçtikçe daha geç yaşta evlenme kararı aldıkları belirlendi.

Yurthaber 06-03-24 13:52

31 Mart için en ilginç seçim vaadi! SOL Parti adayı atağa geçti: Boğma rakı tesisi kuracağım!

Hatay'ın Defne ilçesinde SOL Parti Belediye Başkan Adayı Serbay Mansuroğlu, yaptığı açıklamada "Tesisler kurabiliriz. Boğma rakı tesisi bunlardan biri" diye konuştu. Mansuroğlu'nun bu sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Haber 01-03-24 14:55

Nijerya'daki manzara sosyal medyada gündem oldu! Ülkeden kaçmak isteyenlerin önlerine gelen ilk turiste evlenme teklifi ettiği iddia edildi

Nijerya dünya sıralamasında en çok enflasyona sahip ülkelerden biri olarak kabul ediliyor. Güncel kurla 1 Nijerya Nairası 0,020 Türk Lirası'na ve 0,00064 ABD Doları'na eşitken ülkede yaşayanların Avrupa ve Amerika'ya kaçmak için önlerine gelen ilk turiste evlenme teklifi ettiği iddia edildi.

Trend 27-02-24 15:55

Muhtar adayından belediye başkan adaylarını kıskandıracak performans! Daha adayken bunu yapıyorsa, muhtar olduktan sonra neler yapar

Bursa’da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi muhtar adayları da hazırlıklarını sürdürüyor. İlginç vaatlerle seçmenlerin karşısına çıkanlardan biri de Mustafakemalpaşa ilçesi Yamanlı Mahallesi’nin muhtar adayı, Necati Eren (61) oldu. ‘Boyasız ev kalmayacak’ vaadi için 250 haneli mahallenin, boyasız olan evlerini tek tek boyamaya başlayan Eren, kendi imkanlarıyla tedarik ettiği boyalarla mahalle halkının evlerinin, dış cephelerini boyuyor. Eren, “Seçilirsem bu çalışmalara devam edeceğim." dedi.

Haber 24-02-24 13:04

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na gündem olacak teklif! 'Yanıma gelip biraz staj yapsan öğretiriz ama...'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum arasındaki kentsel dönüşüm polemiği sürüyor. Kurum'un 'İstanbul'da 650 bin konut dönüşümü' vaadi için İmamoğlu 'mümkün değil' yorumunda bulunmuştu. Kurum'dan da İmamoğlu'na bu konuyla ilgili şaşırtan bir teklif 'staj' teklifi geldi. İşte detaylar...

Haber 23-02-24 17:40

Başkan adayından görülmemiş evlilik vaadi! 'Bekar kimse kalmayacak'

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesi bağımsız belediye başkan adayı Fahrettin Bozkurt, ilçe meydanında toplanan vatandaşlara hitap etti. Vaatlerini anlatan Bozkurt, belediye başkanı seçilmesi halinde ilçede bekar kimse kalmayacağını ifade etti. Bozkurt, "Burada bir bekar gençlik koyarsam beni burada parçalasınlar. Devletten alırsam alırım almazsam param var harcarım" dedi.

Haber 23-02-24 12:45

Evlilik yolunda ilk adımı attılar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk nişanlandı! İşte nişandan ilk kareler

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, uzun zamandır birlikte olduğu modacı sevgilisi Zeynep Mayruk, ile evlilik kararı aldı. Sevgililer Günü'nde Zeynep Mayruk'a evlenme teklif eden Tolga Sarıtaş ve Mayruk evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Ünlü çiftin nişanından ilk kareler geldi.

Magazin 23-02-24 10:53

En çok yabancı gelin o ülkeden! Yabancı damatlar ise... Türkiye'de geçen yıl evlenme ve boşanmalar azaldı

Türkiye'de geçen yıl evlenen çiftlerin sayısı 565 bin 435'e, boşanan çiftlerin sayısı da 171 bin 881'e düştü. Uyrukları dikkate alındığında yabancı gelinler arasında yüzde 12 ile Özbek gelinler birinci sırada yer alırken yabancı damatlar uyruklarına göre incelendiğinde yüzde 21,9 ile Almanlar birinci sırada yer aldı.

Kadin 22-02-24 11:02

Antalya boşanmada Türkiye ikincisi

TÜİK’in 2023 evlenme ve boşanma istatistiklerine göre, kaba boşanma hızının 2023 yılında en yüksek olduğu il, binde 3,05 ile İzmir oldu. İzmir’i binde 2,94 ile Antalya takip etti.

Yurthaber 22-02-24 10:44

Diyarbakır'da düğün salonunda dehşet! Damada kurşun yağdıran adamın gelinle evlenme hayali suya düşmüş

Diyarbakır’daki düğün salonunda yaşanan dehşet anları Türkiye’nin gündemine damga vurmuştu. Düğün salonuna girerken damada kurşun yağdıran sanık hakkında istenen hapis cezası belli oldu.

Haber 21-02-24 14:49

MİT, MOSSAD'ın ardından Fransız istihbaratını gözüne kestirdi! Türkiye'yi zor durumda bırakmak isteyen ajanlar cezaevine gönderildi

MİT, son dönemlerde Türkiye'de boy göstermek isteyen yabancı ülkelerin istihbarat servislerini hedefine aldı. Önce Mossad'ın yapılanması çökertildi. Ardından da Fransız istihbaratının hücre yapılanması tespit edildi. Fransızların Türkiye'deki yabancı uyruklu ajanlarına ise kolay iltica vaadi verdiği ortaya çıktı. MİT'i başarılı operasyonu sonucu Türkiye'yi zor durumda bırakmak için belge toplayan ajanlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 20-02-24 10:35

Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında yeni polemik! 'Olmaması gereken' sözlerine 'Şaşırmadım' yanıtı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum'un 650 bin konut için dönüşüm vaadi ile ilgili "Asla yapılamayacak, asla olamayacak ve olmaması gereken" yorumunda bulundu. Kurum'dan İmamoğlu'na jet yanıt geldi.

Haber 19-02-24 16:40

Sevgilisinin metrodaki evlenme teklifini beğenmedi! 'Burada mı ediyorsun?' diyerek reddetti... Görenler şaştı kaldı

Bursa'da yaşanan bir evlilik teklifi anı sosyal medyada gündem yarattı. Metroda sevgilisine evlilik teklifi etmeye karar veren bir adam hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Genç adamın herkesin gözü önünde diz çökerek evlilik teklifi etmesine önce şaşırdı. Ardından ise 'Burada mı teklif ediyorsun?' diyerek reddetti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 15-02-24 09:08

Seda Sayan'da tanınan Apaçi Mustafa Aleyna Tilki'ye Tam benliksiniz dedi! Sözleri tepki çekti

Seda Sayan'ın "Evleneceksen Gel" programında 'Apaçi Mustafa' lakabıyla tanınan Mustafa Bilginer, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Bilginer, son olarak Aleyna Tilki'ye evlenme teklifi ettiği bir video yayınladı. Paylaşımı kısa sürede gündem olunca Bilginer'in sözleri tepki çekti.

Magazin 12-02-24 16:51

100 bin dediler, 70 bine anlaştı! Hayalleri suya düşen adam böyle yardım istedi: Herkes benimle alay ediyor

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde ikamet eden bir kişi, evlenme vaadiyle bir yakınının tavsiyesi üzerine gittiği Iğdır’da sahte gelin çetesi tarafından 70 bin lira başlık parası ve giderlerle toplam 120 bin lira dolandırıldığını iddia etti. 45 yaşındaki adamın kuyumcuda 3 günlük geline altın aldığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Mağdur yetkililerden yardım isteyerek, "Benim gururumla oynandı. Herkes benimle dalga geçiyor" dedi.

Finans 08-02-24 15:04

'Ev almadığı için ayrıldı' iddiası vardı! Mehmet Ali Erbil'e genç aşkı bakın ne hediye aldı

Mehmet Ali Erbil’in evlenme hazırlığı yaptığı, kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan’dan ayrılması gündeme bomba gibi düşmüştü. Erbil'den ev almadığı için ayrıldığı söylenen Gülseren Ceylan'ın pahalı hediyeler istediği söyleniyordu. Bakın Erbil'e genç sevgilisi ne hediye aldı.

Magazin 08-02-24 07:37

Emekliye ayda 5 bin TL, kiracıya konut! Ekonomik vaatlerde Turgut Altınok ve Mansur Yavaş karşı karşıya geldi 'Aslında Cumhurbaşkanı'nı eleştiriyor'

Türkiye yerel seçimlere yaklaşırken parti ve adaylar da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalara ekonomik vaatler de damga vuruyor. Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok'tan ihtiyaç sahibi emeklilere her ay 5 bin TL ödeme vaadi ve evi olmayanlara kira öder gibi ev sahibi olma vaadi gelirken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin ABB Başkanı Adayı Mansur Yavaş da Altınok'a "Aslında Cumhurbaşkanı'nı eleştiriyor" dedi.

Finans 03-02-24 13:24

Hamza Dağ'dan İzmir için su fiyatları vaadi: Yüzde 50 indirime gideceğiz

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, "Suyun ücret tarifesinde yüzde 50 indirime giderek vatandaşlarımızın su faturalarını yarı yarıya indireceğiz." dedi.

Haber 03-02-24 12:15

Polis operasyonu gibi evlilik teklifi! Sevgilisi silahlı soygunu görünce korkudan ne yapacağını şaşırdı

Kolombiya'da bir adam ilginç evlilik teklifi sayesinde Instagram'da gündem yaratmayı başardı. Kız arkadaşına evlenme teklif edebilmek için genç polis operasyonlarını aratmayacak kapsamlı bir soygun planladı. Motosikletle gelerek ellerindeki silahlarla aracın önünü kesen soyguncuları gören genç kadın araçtan korkarak inerken evlilik teklifi alınca şaşkınlığı bir kat daha arttı.

Trend 31-01-24 08:26

2024'ün ilk siyasi partisi kuruldu: Emekliler Partisi'nden dikkat çeken 'milletvekili maaşı' vaadi! 'Asgari ücretin üç katı...'

Emekliler Partisi (EP), 2024 yılında kurulan ilk siyasi parti olarak kayıtlara geçti. Son 2 ayda kurulan ikinci emekli partisi EP'nin vaatleri de dikkat çekti. EP Genel Başkanı Cengiz Erten sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, milletvekili maaşlarının asgari ücretin en fazla 3 katı arasında olacağını ve emekli milletvekili maaşlarının da asgari ücret kadar olacağını duyurdu.

Finans 13-01-24 14:58

Kurum'dan İstanbul'a yeni metro vaadi: Güzergahını duyurdu

İsminin açıklanmasıyla beraber sahaya inip çalışmalara başlayan İstanbul'un AK Parti adayı Murat Kurum katıldığı toplantıda yeni metro vaadini duyurdu. "Tahtakale-Ispartakule mevkiine yeni bir metro hattı daha açacağız." diyen Kurum metronun ulaşmadığı tek bir ilçe bırakmayacaklarını söyledi.

Haber 11-01-24 15:29

Eskişehir'den aday olan Nebi Hatipoğlu'ndan basın mensuplarına 'asgari ücret' vaadi!

Siyaset gündeminin son zamanlarda çok konuşulan isimlerinden olan AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eskişehir Nebi Hatipoğlu'nun basın mensuplarına yönelik seçim vaadi tartışmalara yol açtı. Basın mensupları ile ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde bir araya gelen Hatipoğlu seçildiği takdirde kentteki tüm gazetecilere her ay dönemin asgari ücreti kadar bir ödeme yapacağını söyledi. Hatipoğlu'nun vaadine Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'nden tepki geldi.

Haber 09-01-24 17:50

Murat Kurum'un ilk ve en önemli seçim vaadi! Ekrem İmamoğlu'na rakip oldu... Yerel seçim için AK Parti'de İstanbul hazırlığı

Murat Kurum, AK Parti'nin İstanbul adayı oldu. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Kurum'un İstanbul adaylığı saatler öncesinde kulislere sızmıştı. Adaylığının kendisine tebliğ edilmesinden sonra eski Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan ilk açıklama geldi. İBB Başkanlığı için yerel seçimlerde Ekrem İmamoğlu'nun rakibi olan Kurum'un İstanbul için ilk seçim vaadi de ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

Finans 07-01-24 10:03

Gediz’de doğum oranı ölüm oranını geçti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 2023 yılı evlenme, boşanma, ölüm ve doğum istatistikleri belli oldu.

Yurthaber 04-01-24 11:47

Yüksek kar vaadi ile 150 milyon liralık vurgun! Her şeyi satıp ortadan kayboldular

Ankara'nın Polatlı ilçesinde akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Uzun süredir tarım sektöründe faaliyet gösteren bir tohum firması, çiftçilere yüksek kar vaat edip mahsullerini satın aldı. Firma yetkilileri, çiftçilerden aldıkları mahsullerin bedellerini ödemedi. Firmanın kurucularının, 150 milyon TL ile yurt dışına kaçtığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Haber 31-12-23 10:59

Yer: Düzce! Sosyal medyada tanışıp nişanlandılar: 15 yaşındaki kız çocuğunu hamile bıraktı, 'Evleneceğim' dedi dava düştü

Düzce'de 18 yaşındaki Y.B. sosyal medya üzerinden tanıştığı 15 yaşındaki E.K. ile nişanlanıp birlikte yaşamaya başladı. E.K'nın cinsel birliktelik sonucu 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Y.B. hakkında ‘Çocuğun kaçırılması ve alıkonulması', ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlamalarıyla dava açıldı. Mahkeme, Y.B.'nin genç kızla evlenme yönündeki beyanı ile genç kız ve ailesinin şikayetçi olmaması sebebiyle üzerine atılı suçlardan davanın düşmesine karar verdi.

Haber 14-12-23 13:59

46 günde yüzde 253 kar etmeyi planlıyorlardı! Seçil Erzan davasında hesap yapıldı: İşte 44 milyon dolardan kazanacakları para

Futbol dünyasından isimlerin milyonlarca dolar dolandırıldığı gizli fon olayında eski banka müdürü Seçil Erzan'ın, 46 günde yüzde 253 getiri vaadi sunduğu belirtiliyor. Eğer, 44 milyon dolar vadeli mevduat hesabına yatırılsaydı Erzan'ın getiri oranına 5 yılda ulaşılabilecekti.

Finans 30-11-23 13:27

Sınıf başkanlığı seçim vaadi gerçek oldu! Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı sınıfa geldi

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Piri Reis Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Yazıcı’ya büyük sürpriz. Sınıf başkanı seçilirsem belediye başkanını sınıfa getireceğim diyen öğrenci vaadini yerine getirdi ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı sınıf arkadaşlarıyla buluşturdu. Sınıfta öğrencilerle yaşanan diyalog an be an kameralara yansıdı.

Haber 25-11-23 22:14

Torreira ile Devrim Özkan çifti için yeni iddia!

Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, sevgilisi Devrim Özkan'la sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Birlikte mutlu oldukları bilinen çiftin evlenme kararı aldığı iddia edildi.

Spor 22-11-23 14:10

Aralarında hakim, savcı, avukat ve doktor da var! Araba Bank vurgununda yeni detaylar: Tutuklananlardan biri imam, diğeri Diyanet memuru...

Sıfır araç vaadi satışıyla yüzlerce kişiden milyonlarca TL para topladılar. "6 ay, 6 bin km şartını tamamlayınca araçları sizlere devredeceğiz" dediler ama öyle olmadı. Türkiye bu kez de 'Araba Bank' skandalıyla çalkalanıyor. Mağdurlar arasında polis, avukat, hakim, savcı, imam ve doktor gibi birçok meslekten çeşitli insanlar var. Tutuklananlardan ikisinin imam ile diyanet memuru olduğu ve mağdurların gözlerini boyamak için bağış yaptıkları ortaya çıktı.

Haber 22-11-23 07:04

Türkiye bu kez bunu konuşuyor! 'Araba Bank' skandalı, vurgunun miktarı dudak uçuklattı

Sıfır araç vaadi satışıyla yüzlerce kişiden milyonlarca TL para topladılar. "6 ay, 6 bin km şartını tamamlayınca araçları sizlere devredeceğiz" dediler ama öyle olmadı. Türkiye bu kez de 'Araba Bank' skandalıyla çalkalanıyor. Vurgunun miktarının 1 milyar TL'yi bulduğu tahmin ediliyor.

Haber 21-11-23 08:44

Wanda Nara'dan Mauro Icardi'yi kıskandıracak dans! Instagram hesabından paylaştı

İki sezondur Galatasaray'da top koşturan ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'nin hayat arkadaşı Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde Arjantinli yıldızdan evlenme teklifi aldığını açıklamıştı. İkinci kez evlenmeye hazırlanan ünlü çift, düğünün yapılacağı yeri araştırıyordu. Öte yandan Wanda Nara'nın Instagram'dan yaptığı paylaşım, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 19-11-23 19:12

Wanda Nara, Mauro Icardi'nin teklifini ilk kez açıkladı! 27 Mayıs 2014'te birbirimize söz vermiştik!

Galatasaray'a geldiği günden bu yana ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi, yaklaşık 10 yıldır hayat arkadaşlığı yaptığı Wanda Nara ile yeniden evlenme kararı aldı. Yaşadığı talihsiz rahatsızlık nedeniyle tedavi gören Nara, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 16-11-23 18:48

2 çocuk annesi Pelin Karahan evlenme hikayesini ilk kez anlattı: Hamile kalınca...

Bir dönemin efsane dizisi Kavak Yelleri'nde canlandırdığı Aslı rolü ile hafızalara kazınan Pelin Karahan samimi itiraflarda bulundu. 2014 yılında nikah masasına oturan ve 2 oğlu olan Pelin Karahan evlilik hikayesini ve eşinin hastalığından bahsetti.

Magazin 15-11-23 21:15

Onlar aşkı daha dolu dizgin yaşıyor! Sevdiğinizde bir an bile düşünmeden evlenme teklifi etmeniz gereken burçlar belli oldu

Herkesin aşktan beklentisi farklıdır. Bazı kişiler, gönül ilişkileri açısından şanslı olabilir. Fakat günümüzde birçok kişi aradığı aşkı bulamıyor. Astrologlar bazı burçların evlilik için ideal olduklarını vurguladı. Onlar aşkı daha dolu dizgin yaşıyor. İşte, aşık olduğunuzda bir an bile düşünmeden evlenme teklifi etmeniz gereken burçlar...

Kadin 13-11-23 09:39

Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle ilgili bomba itirafta bulundu!

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile evlenme hazırlığı yaparken ayrılık kararını alan Mehmet Ali Erbil genç kadının kendisinden ev, araba istediğini söylemişti. Erbil geri adım attı ve genç kadının ailesi tarafından reddedildiğini itiraf ederek bakın ne dedi.

Magazin 12-11-23 07:50

EVLİLİK KREDİSİ ŞARTLARI 2023: 48 ay vadeli 150 bin TL'lik evlilik kredisi ne zaman verilecek, şartları neler?

Evlilik kredisi ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Bilindiği üzere yeni evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz, 48 ay vadeli 150 bin liralık kredi verileceği açıklanmıştı. Yapılan açıklamanın ardından evlenme hazırlığında olan çiftler ise evlilik kredisinin ne zaman verileceğini ve şartlarını merak etmeye başladılar. Bakan Göktaş'tan gençlere 150 bin TL kredi müjdesi geldi. Peki, faizsiz evlilik kredisi şartları neler? 2023 Evlilik kredisi ne zaman verilecek? İşte detaylar..

Finans 01-11-23 13:19

Evlenenlere 150 bin TL kredi ne zaman verilecek? Yeni evleneceklere faizsiz kredi şartları ne? Bakan Göktaş açıkladı

Yeni evleneceklere faizsiz kredi desteği hakkında araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni evlenecek olan çiftlere 150 bin TL faizsiz kredi verileceğini açıklamıştı. Yapılan açıklamanın ardından evlenme hazırlığında olan çiftler ise evlilik kredisinin ne zaman verileceğini ve şartlarını merak etmeye başladılar. Bakan Göktaş'tan gençlere 150 bin TL kredi müjdesi geldi. İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Finans 01-11-23 12:25

Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Yürek yakan detay: Öldürülmeden önce...

İzmir'de Semih Kenan Köse (30), bir markette 'omuz attın' tartışmasında çakı ile öldürüldü. Kan donduran olay marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Köse'nin, olayın yaşandığı gün gittikleri tekne turunda sevgilisi Sibel Kabadayı'ya (27) evlenme teklif ettiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 30-10-23 10:59