Fare Haberleri

Reyonda dolaşan fare şoke etti! Ünlü market zincirinde mide bulandıran görüntü!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesindeki ünlü market zincirine giren bir vatandaş gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Reyonda dolaşan fareyi gören vatandaş, o anları cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.

Haber 28-11-2023 09:17

Dayanılmaz bir koku yayılıyor! Avustralya sahillerinde ve yollarında milyonlarca ölü fareyle mücadele ediyor... Kontrolden çıktı

Avustralya'nın Queensland eyaletinin Karumba bölgesi sahillerini ve yollarını adeta esir altına alan ölü farelerle mücadele etmek zorunda. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde sayıları milyonlara ulaşan fare ölülerinin fotoğraf ve videoları paylaşıldı. Yerel halk durumu bir salgın olarak nitelendirirken çevreye yayılan kötü kokudan şikayetçi olduklarını dile getirdi.

Trend 23-11-2023 09:23

60 şişe yasadışı alkolü bitirdi! Sarhoş olan fare polis tarafından yakalanarak kafese kapatıldı... Tüm delilleri yok etti

Hindistan'ın Chhindwara bölgesindeki bir karakolda delil olarak toplanan yasadışı 60 alkol şişesi fare tarafından tüketildi. Susamış kemirgen, etrafı boş şişelerle çevrili bir kafesin etrafında zıplarken kameralara yakalandı. Fare polisler tarafından yakalanarak tutuklanırken tüm delilleri yok ettiği söylendi.

Trend 09-11-2023 08:42

Görüntüler İstanbul'dan! İnsanlar yemek yerken içeri girip fare dolu kutuyu fırlattı 'Müslümanların etlerini değil, alın bu fareleri yiyin'

İstanbul'da bir şahsın Mc Donald's şubesine giderek bir kutu dolusu fare bıraktığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu görüntülerde şahsın, "Sizler müslümanların etlerini değil, alın bu fareleri yiyin." dediği duyuldu. Görüntülere sosyal medyada çok sayıda yorum geldi.

Haber 06-11-2023 11:05

Diğer Haber Etiketleri

Fare

Fare Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fare Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kedinin fare ile gülümseten oyunu! O anları görür görmez kayda aldı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde kaydedilen görüntülerde kedinin fare ile oyunu gülümseten anlara neden oldu.

Haber 25-10-2023 11:32

Görüntüler İstanbul'dan! Devasa fareler sokağı istila etti

İstanbul Esenyurt'ta onlarca devasa lağım faresi, bir sokağı istila etti. Farelerin, başıboş sokak köpekleri için açık alana konulan mamalarla beslendiği görüldü. Onlarca farenin sokak ortasında gezdiği görüntüler, izleyenleri dehşete düşürdü. Öte yandan, Esenyurt Belediyesi'nden de konuya ilişkin açıklama geldi. İşte o görüntüler...

Haber 06-10-2023 11:20

Acil polikliniğinde fare paniği! Görüp çığlık attı

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Acil Polikliniği’ndeki fare panik oluşturdu. Bir hasta fareyi görüp çığlık attı.

Haber 26-09-2023 12:36

6 aylık çocuk beşiğinde uyurken neredeyse fareler tarafından canlı canlı yeniyordu! Her yeri ısırıklarla kaplıydı... Büyük miktarda kan kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana eyaletinde yaşanan bir olay ülkenin gündemine yerleşmeyi başardı. İsmi açıklanmayan 6 aylık bir bebek beşiğinde uyuduğu sırada 50'den fazla farelerin saldırısına uğradıktan sonra canlı canlı yeniliyordu.

Trend 23-09-2023 10:48

Sipariş ettiği çorbanın içinden ölü fare çıktı! Uzun bir süre ne olduğunu anlayamadı... “Mantar olduğunu zannettim”

İsmi açıklanmayan bir Çin restoranından çorba sipariş eden Sam Hayward isimli bir adam eve gelen yemeğinin içinden fare çıkınca şoke oldu. Paket servisindeki çorbayı açtığında gördüğü şeyi ilk olarak mantara benzettiğini dile getiren Hayward, “Gerçekten çok kötü bir şekilde midem bulandı. Mantar olduğunu zannettim ama ölü bir fareydi” dedi.

Trend 07-09-2023 10:16

Roma'da fare istilası, sayı 7 milyonu aştı! Sosyal medyada gündem oldu

İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Kolezyum etrafında fare istilası var. Kentteki fare sayısı 7 milyonu aşarken fare istilası haberleri sosyal medyadan ulusal basına da yayılırken kamu yayıncısı Rai, başkentte 'Romalıdan çok fare olduğunu' yazdı.

Haber 27-08-2023 18:14

Farenin ısırdığı kadın hastanelik oldu! Korku dolu anlar kamerada

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Cennet Sarı (75), kaldırımda oturduğu sırada fare tarafından ısırıldı. Yaşlı kadın hastanelik olurken, farenin kadını ısırdığı anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 24-08-2023 09:50

Ne köpek ne de kedi... Sahaya giren hayvan, Fenerbahçeli oyuncuların yanına gitti!

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Samsunspor'u 2-0 mağlup etti. Maçtaki en enteresan an ise, mücadele oynanırken sahaya giren fare oldu.

Spor 22-08-2023 10:59

Tezgahtaki fareyi görünce şoke oldu! İstanbul'daki börekçide mide bulandıran anlar

İstanbul'daki bir börekçi dükkanının önünden geçen şahıs börek tepsisinde gördüğü manzara karşısında şok yaşadı: Fare tepsilerin içinde gezinip börek kırıntılarını yiyordu! Şahsın "Ayy fare" diyerek kaydettiği o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 02-08-2023 09:59

Yer: Hatay! Oy verilirken ortaya çıkan fare herkesi alarma geçirdi! Korkup sıraların üzerine çıktılar

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için bugün sandık başında gitti. Hatay'da bir okulda oy kullanma sırasında ortaya çıkan fare, seçmenleri ve görevlileri alarma geçirdi. Kimi fareden korkup sıraların üzerine çıkarken kimi de fareyi etkisiz hale getirmek için harekete geçti. Fare nedeniyle bir süre oy kullanma işlemine ara verildi.

Haber 28-05-2023 16:55

Mide bulandıran görüntüler! Fare görülen fırın mühürlendi, tüm ürünler imha edildi

Mersin'in Yenişehir ilçesinde mide bulandıran bir olay meydana geldi. Camında fare görülen bir fırın mühürlendi, tüm ürünler de imha edildi.

Haber 06-05-2023 16:50

İsviçreli bilim insanları geliştirdi! Farelerin gördüklerini deşifre ediyor

İsviçreli bilim insanları, beyin sinyalleri üzerinden bir farenin gördüğü şeyleri deşifre edip görselleştirebilecek yeni bir algoritma geliştirdi. CEBRA adı verilen makine öğrenimi algoritması ile araştırmacılar beyin sinirlerindeki kodları deşifre etmeyi başardı.

Haber 04-05-2023 11:25

Kanalizasyon çalışanları da greve katıldı! Kent meydanının ortasında ölü farelerle protesto yaptılar

Fransa’da emeklilik yaşına ilişkin protestolar meslek grupları içinde dalga dalga yayılmaya devam ediyor. Emeklilik reformuna yönelik yükselen seslere kanalizasyon işçileri de katıldı. Fransa'nın başkenti Paris'te grevdeki kanalizasyon işçileri, çalışma şartlarının zorluğuna ve maaşlarının azlığına dikkati çekmek için beraberinde getirdikleri ölü fareleri Büyükşehir Belediyesinin önüne yığdı.

Trend 06-04-2023 14:35

Trende uykuya dalan adamın üzerinde gezinen dev fareyi görenler iğrenerek izledi! Hiçbir tepki vermeden üzerinden attı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletindeki bir metroda yolculuk yaptığı sırada uyuyakalan bir adama ait görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Yolculuk sırasında oturduğu yerde uykuya dalan adamın üzerinde gezinen fare şaşkına çevirdi. İsmi açıklanmayan adamın fareyi gördüğü andaki tepkisi ise TikTok’ta popüler oldu.

Trend 29-03-2023 13:19

Sakın sağlıklı sanmayın: Kahvaltıda yapabileceğiniz en büyük kötülük! Bağırsakları mahvediyor

Kahvaltıda tüketilen yiyecekler ve içecekler sağlığımızı büyük ölçüde etkileyebiliyor. Sağlıklı sandığımız birçok gıda yanlış tüketim nedeniyle oldukça zararlı hale gelebiliyor. Araştırmalar kahvaltıda sıklıkla tüketilen bir içeceğin bağırsakları mahvettiğini ve uzun kullanımda çok riskli durumlara yol açtığını tespit etti.

Haber 30-01-2023 09:03

Bilim adamlarından çığır açan araştırma! Kanseri koklayarak tespit edebiliyorlar

Karıncalar kendi ağırlıklarının beş bin katı ağırlığındaki nesneleri kaldırabilme özellikleri ile biliniyorlar. Son yapılan araştırmalar karıncaların ilginç bir özelliği daha olduğunu tespit etti. Bilim adamları karıncaların idrarı koklayarak kanseri tespit edebildiğini bildirdi.

Haber 26-01-2023 14:00

Mide bulandıran görüntü! Simit ve poğaça satışı yapılan arabanın tezgahındaki fareyi görenler şoke oldu

TÜYAP Otobüs durağının arkasında bulunan ve günlük simit poğaça satışının yapıldığı tezgahta dolaşan fareyi görenler şok oldu. Farenin arabada gezme anı cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Aynı simit tezgahına bu sabahta poğaça ve simitlerin dizildiği görüldü.

Haber 18-01-2023 10:43

Fare 1 milyon TL'ye mal oldu! Sosyal medyada paylaşılan görüntüler olay yaratmıştı

Tekirdağ'daki bir simit fırınında çekilen ve ürünlerin üzerinde farenin gezindiğinin görüldüğü video sosyal medyada paylaşılmasının ardından olay olmuştu. Büyük tepki çeken görüntülerin ardından hızla harekete geçilmişti. Mühürlenen işletmede yeni bir gelişme yaşandı. İşletme baştan sona yenilenirken farenin işletmeye maliyetinin 1 milyon TL olduğu belirtildi.

Haber 16-01-2023 15:40

Görenler gözlerine inanamadı! Restoranda kızarmış tavuk tezgahından fare çıktı... Müşterilerin önünde o da yedi

Malezya’nın Pandan Indah bölgesindeki bir restoranda kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi topladı. Müşterilerin gözünün önünde bir tavuk tezgahına giren fare, kızarmış tavuğu yemeğe başladı. Müşteriler tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından Sağlık Bakanlığı olaya ilişkin araştırma başlattıklarını ifade etti.

Trend 13-01-2023 13:49

'Fare poğaçalar hariç...' Simit fırınından ilginç savunma! Tepki çeken görüntülerden sonra harekete geçildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki iş yerinde kaydedilen görüntüler sosyal medyada paylaşılınca hem mide bulandırmış hem de tepki çekmişti. Görüntülerde vitrindeki yiyeceklerin üstünde fare gezdiği yer almıştı. Yiyeceklerin üzerinde fare görülen iş yeri için harekete geçildi. İş yerine 46 bin 159 lira idari para cezası verildi ve iş yeri mühürlendi. Öte yandan iş yeri yetkilisinin yaptığı açıklama dikkat çekti. Yetkili "Fare, imha ettiğimiz poğaçalar hariç hiçbir gıda ürünüyle temas etmedi" dedi.

Haber 05-01-2023 16:27

Yolda yürürken fark etti, görür görmez telefona sarıldı! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor

Tekirdağ'daki bir görüntü gündem oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir işletmenin vitrinindeki yiyeceklerin üzerinde farenin gezdiği görüldü. İşletmeye 1295 lira ceza kesilirken, eksiklerinin giderilmesi için 15 gün süre verildi.

Haber 05-01-2023 11:41

Tekirdağ'da vitrinindeki yiyeceklerin üzerinde fare gezen iş yerine para cezası verildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde vitrinindeki yiyeceklerin üzerinde fare görülen iş yerine 1295 lira ceza ile eksiklerinin giderilmesi için 15 gün süre verildi.

Yurthaber 05-01-2023 11:20

Mide bulandıran görüntü! Simit fırınında ürünlerin üzerinde gezen fare kamerada

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde simit fırınındaki ürünlerin üzerinde gezinerek beslenmeye çalışan fare, anbean vatandaş kameralarına yansıdı.

Haber 05-01-2023 11:18

Yıllardır kurtulmaya çalışıyoruz ama şaşırtan faydası çıktı! Bunamaya ve inmeye karşı koruyabilir

Vücutta bulunan fazla yağların birçok hastalığa karşı risk oluşturduğu biliniyor. İdeal kilodan uzaklaştıran fazla yağlar obezite, kalp hastalıkları, karaciğer hasarı gibi hastalıklara yol açıyor. Ancak yapılan araştırmalara göre vücudun bazı bölümünde yer alan yağlanmaların tehlikeli hastalıklara karşı koruma sağladığı bulundu.

Haber 19-12-2022 13:03

Daha lezzetli oluyor diye yapıyorsanız dikkat! Kanser riskini artırıyor

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında bulunuyor. Uzmanlar kansere neden olan etkenler arasında yanlış beslenmenin önemli bir yeri olduğunu vurguluyor. Farkında olmadan yapılan bazı hatalar kanser riskini çok daha fazla artırabiliyor. Uzmanlar yiyeceklerde ortaya çıkan akrilamid hakkında uyarıyor.

Haber 15-12-2022 11:06

İzmir'deki sağanak yağmurda kalan fareye kalp masajı! Ne olur ölme, yaşa

İzmir'de etkili olan sağanak yağışta su birikintilerinin içinde kalan ve telef olmak üzere olan bir fareye kalp masajı yapıldı. Telefonla veteriner arkadaşını arayan ve onun söyledikleri doğrultusunda hayvana kalp masajı yapan kadın, gözyaşlarına engel olamadı.

Haber 14-12-2022 10:33

Cipsten çıkan fare ölüsü midelerini kaldırmıştı! Kız yurdundaki iğrenç olaydan sonra firmadan 'yabancı cisim' açıklaması

Yozgat'taki bir kız yurdunda doğum günü kutlamak isteyen öğrencilerin hevesleri kursaklarında kalmıştı. Nedeniyse marketten aldıkları, firmaya ait özel markalı cipsi tabağa döktüklerinde gördükleri fare ölüsüydü. Mide bulandıran olay sosyal medyada da kısa sürede gündem olmayı başarırken firmadan olayla ilgili yine çok konuşulacak bir açıklama geldi. Açıklamada fare ölüsü için "yabancı cisim" ifadesi kullanılırken olayın "imkansız" olduğu öne sürüldü.

Haber 29-11-2022 11:21

Yemeğini fareyle paylaşan kediyi görünce şaştı kaldı! O anları görüntülemek için hemen telefona sarıldı

İstanbul Küçükçekmece’de yemeklerini birlikte yiyen fareyle kedinin dostluğu görenleri şaşkına çevirdi.

Haber 29-11-2022 09:48

Cipsi tabağa döktüklerinde kanları dondu! Kız yurdunda doğum günü kutlamasında 'ölü hayvan' şoku: Arkadaşlarımızın bazıları kustu

Yozgat'taki bir kız yurdunda kalan üniversite öğrencileri eğlenceli bir doğum günü geçirmek üzere hazırlıklarını yapmıştı ki karşılaştıkları olay tatlarını tümüyle kaçırdı. Onlar da her yaştan insanın severek yediği, kutlamaların vazgeçilmezi cips aldı. Ancak cipsi tabağa döktüklerinde hiç beklemedikleri, mide bulandıran bir gerçek ortaya çıktı. Üniversitelilerin bazıları bunun ardından kusarken gençler o anları sıcağı sıcağına cep telefonlarıyla görüntüledi.

Haber 28-11-2022 10:33

Sakın denemeyin! Burun karıştırmak öyle bir hastalığa neden oluyor ki...

Burun karıştırmak toplum içerisinde yapılmaması gereken davranışlar arasında görülüyor. Ancak bilimsel araştırmalara göre bu hareketi sadece toplum içerisinde değil tek başınıza da yapmamanız gerekiyor. Burun karıştırmanın yol açabileceği hastalık göz korkutuyor. İşte neden burnunuzu asla karıştırmamanız gerektiğinin kanıtı...

Haber 28-11-2022 09:05

Sosyal medya bunu konuşuyor... Tom ve Jerry: Kartal!

İstanbul Kartal’da kedi ile farenin yol ortasında kavgası akıllara Tom ve Jerry'i getirdi. Şaşkın bakışlar önünde gerçekleşen kavga trafikteki sürücülere zor anlar da yaşattı. Vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan kavga, sosyal medyada ilgi gördü.

Haber 21-10-2022 12:00

Sadece bir gece yapmak bile büyük hasara yol açabiliyor! Beyni mahvediyor, ölümcül sonuçlar doğuruyor

Sağlığımızı korumak adına beslenme, uyku ve hareket düzenimize dikkat etmenin ne kadar önemli olduğu her fırsatta vurgulanıyor. Uyku alışkanlıkları kişiden kişiye göre değişiyor. Yapılan araştırmalar uykunun ideal seviyede uzaklaşmasının beyinde iltihaplanmaya yol açtığını belirtiyor.

Haber 13-10-2022 10:31

Valorant hassasiyet ayarları yapılandırma: Valorant için en ideal fare DPI ayarları nasıl yapılır?

Dünya çapında çok fazla kullanıcıya sahip olan Valorant’ta oyun performansını artırmak oldukça önemlidir. Birinci şahıs nişancı oyunu olarak bilinen Valorant’ta oyun ayarları kullanıcıların kişisel tercihine göre ayarlanmaktadır. Kullanıcıların oyun içinde başarılı olabilmeleri için rakip takımları mağlup etmeleri gerekmektedir.

Haber 10-10-2022 15:02

Seslere uyandı! Odaya gittiğinde dev fare bebeğin yüzünü kemiriyordu

İngiltere’de sosyal konutlarda yaşayan bir aile tam anlamıyla kâbusu yaşadı. Bölgede bir süredir devam eden ve çözümsüz kalan haşere sorunu yüzünden huzursuz olan ailenin iki yaşındaki bebeklerinin yüzünü fare kemirdi. Korkunç saldırı sonrasında aile evden kaçmak zorunda kaldı. Bebeğin hayati tehlikesi yok, hastanede tedavisi devam ediyor.

Haber 24-09-2022 17:21

Çocukken antibiyotik kullandıysanız dikkat! Bu hastalıklara yakalanma riskiniz daha yüksek

Uzmanlar antibiyotik kullanımları hakkında uyarılarda bulunuyor. Antibiyotik kullanımı son yıllarda azalsa da önceki yıllarda oldukça fazla kullanılıyordu. Yapılan araştırmalar çocukken antibiyotik kullananların çeşitli hastalıkları geçirme riskinin daha yüksek olduğunu buldu.

Haber 11-09-2022 12:16

Fare rögar kapağına sıkıştı, vatandaşlar imdadına koştu! Şaşkına çeviren görüntü

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Rögar kapağından dışarı çıkmak isteyen fare, fazla kilosundan dolayı rögar kapağındaki deliğe sıkıştı. Fareyi o halde görenler önce hayretler içinde kaldı, sonra yardımına koştu. Fare daha sonra kendi imkanlarıyla sıkıştığı yerden çıkarak gözden kayboldu.

Haber 05-09-2022 09:40

Bu kez fare kediyle oynadı! Sosyal medyada rekor kırdı

Afyonkarahisar’da vatandaş kamerasına yansıyan bir olay sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı. Görüntülerde bir fare kendisini yemek isteyen kediye adeta kafa tutup, kediyi kovalayarak yem olmaktan kurtuldu.

Haber 12-08-2022 10:11

Fare eş anlamlısı nedir? Farenin eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanımı nasıl olmalıdır?

Kökeni Arapça olan fare sözcüğü dilimizde bir hayvan ismidir. Ayrıca bilgisayar ekranını yönlendirmeye yarayan bir araç anlamına da gelir. Uzun zamandır dilimizde olan fare kelimesiyle aynı anlama gelen kelimeler de türemiştir. Peki, fare kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 10-08-2022 22:46

Markette skandal! Raflarda fare dışkısı ve yılan... Cips paketinden de fare ölüsü çıktı

ABD’de yaşanan mide bulandıran olayda küçük oğluyla birlikte alışveriş yapan kadın hayatının şokunu yaşadı. Cips almak için rafa yöneldiğinde yılan gördüğünü söyleyen kadın aynı zamanda fare dışkısına rastladı. Bununla da bitmeyen olayda kadının satın aldığı cips paketinden de fare ölüsü çıktı. Market araştırma başlattı.

Haber 06-08-2022 07:09

Fare, yavrusunu kapan yılanla böyle mücadele etti! O anlar saniye saniye görüntülendi

Antalya'nın Alanya ilçesinde farenin yavrusunu kapan yılanla mücadelesi vatandaş kamerasına yansıdı.

Haber 04-07-2022 17:09

Sosyal medyada gündem oldu! Evcil hayvanını öldürdü, sonra çiğ çiğ yedi

İngiltere’nin Lincolnshire bölgesinde yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu. İsmi açıklanmayan bir kadın bir aile üyesiyle girdiği iddia sonucunda kızının hamsterını önce öldürdü, ardından ise çiğ çiğ yedi. Bu anları Facebook hesabında paylaşan kadın kısa sürede gözaltına alınarak tutuklandı.

Trend 25-06-2022 10:09

Piknikte mide bulandıran olay! İçinden fare çıktı, ekmek alamaz oldular: Olayın şokundayız

Antalya’da bir marketin fırınından ekmek alıp ailesiyle birlikte pikniğe giden genç adam, ekmeği bölünce karşılaştığı manzara karşısında adeta şoke oldu. Ekmeğin içinde telef olmuş fareyi gören vatandaş maddi ve manevi tazminat davası açarken Alihan Taş, ''Artık ekmek almıyoruz. Ekmeği kaynanam kendi yapıyor, öyle yiyebiliyoruz. Daha olayın şokunu üzerimizden atamadık” dedi. Bu arada yapılan denetimlerde söz konusu fırında fare kapanı ve fare pislikleri tespit edildi.

Haber 24-06-2022 15:31

İstanbul'da ünlü zincir markette akılalmaz görüntü! ‘Böyle bir şey olabilir mi ya, şaka gibi…’

İstanbul'da ünlü bir zincir markette akılalmaz bir görüntü kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde marketin pastane bölümüne giren farenin kurabiyeleri yeme anları yer aldı. Görüntülerde, kurabiyelerin üzerinde gezinen bir farenin kurabiyeleri yerken çevrede herhangi bir çalışanın bulunmadığı görüldü.

Haber 06-06-2022 13:25

Benjamin Button etkisi şaşırttı: Fareler gençleşti! Artık amaç aynı şeyi insanlar için yapmak

Moleküler biyolog David Sinclair, Harvard Tıp Okulu'ndaki laboratuvarında yaşlı fareleri yeniden gençleştirdi. Yani farelerde yaşlanmayı tersine çevirdi. "Benjamin Button" etkisi olarak nitelenen bu olay, bilim dünyasını şaşkına döndürdü. Şimdi ise aynı şeyi insanlar için yapmaya çalışıyorlar.

Haber 05-06-2022 11:38

İlk başta fare zannettiler, gerçek ise bambaşka çıktı: Çalışırken bir şeyin gittiğini fark ettik

Bolu'da tahtaların arasında gezmesi üzerine çalışanların fare zannettiği canlı, tilki yavruları çıktı. Tek tek yakalanan tilki yavruları, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Haber 27-05-2022 14:47