Feryat Haberleri

4 kişilik aileyi önce rehin aldı ardından yakmak istedi! Yürek yakan feryat: Yanıyoruz ya...

İstanbul Fatih'te gece saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Ekiplerin müdahalesiyle büyük bir faciadan dönüldü. Bir kişi eline matkap ve balyoz alarak komşusunun kapısına dayandı. Açamayınca kapıyı ateşe verdi. 4 kişilik aile içerde mahsur kaldı. O anları kaydedilirken, "Yanıyoruz ya böyle bir şey yok" dedikleri duyuldu.

Haber 2024-04-19 08:08:42

Yürek burkan görüntü! 'Allah rızası için' diye feryat edip, gözyaşlarına boğuldu

Antalya'da yaşayan Ayşe-Nevzat Seçmen (64) çiftinin evi, prizden kaynaklanan yangında kullanılamaz hale geldi. Ayşe Seçmen, yangına müdahale çalışmalarını izlerken, "Allah rızası için söndürün. Diğer evlere zarar vermesin. Ne olur söndürün" diye feryat etti. Alevler arasında kalan evini izlerken gözyaşlarına boğulan Ayşe Seçmen'i, eşi teselli etti. Yaşlı çiftin o görüntüleri yürekleri burktu.

Haber 2024-03-14 16:45:34

Vahşice katledilip çırılçıplak gömülmüştü! Yürek yakan feryat: 'İşkence edip kurşuna dizmişler'

Adana'da İpek Akgül (18), darbedilip tabanca ile vurulduktan sonra cesedi portakal bahçesine gömüldü. Akgül'ün öldürülmesine ilişkin soruşturmada, cinayeti itiraf eden Yaşar B. (20) ile 2 şüpheli tutuklandı. İpek'in annesi Sihan Akgül, "Kızımın sevgilisi yoktu. Şüpheliler, kızıma işkence edip, hunharca dövdükten sonra sanki kurşuna dizmişler. Çırılçıplak bedeni, portakal bahçesine gömülüydü. Dünyalar güzeli bir kızdı. Kızıma komplo kurup, katlettiler" dedi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-04 11:59:14

Ekrem İmamoğlu'na depremzede feryat etti! Sen bizim evladımızsın ama o Lütfü Savaş’ı asla istemiyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu iki depremle sarsılan Hatay'ı, felaketin birinci yıl dönümünde ziyaret etti. İmamoğlu, Hatay ziyareti sırasında bir depremzede feryat etti. Hatay'daki depremzedenin "Sen bizim evladımızsın ama o Lütfü Savaş'ı istemiyoruz" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Haber 2024-02-06 22:28:08

Kan donduran olay! Polis aracından yola atlayan kadın, otobüsün altında kalarak can verdi

Ankara’da seyir halindeki polis aracından atlayan kadın, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Görgü tanığı Yaşar Tarakçı, “Otobüsün altında kaldı. Bağırsakları ve komple organları dışarı çıktı. Herhalde psikolojisi bozuktu. Kızı taksiden indi ve ’Anne’ diye feryat etti. Çok ağladılar ve üzüldüler, otobüsten inenler oldu” diye konuştu. İşte detaylar...

Haber 01-02-24 14:59

Karnında 4 aylık bebeğiyle tabuta sarılıp feryat etti! 6 ilde yürek yakan anlar: Şehitler son yolculuklarına uğurlandı

Dünden sonra bugün de 6 ilde daha kahreden anlar yaşandı. Terör örgütünün saldırısında hayatını kaybeden 6 şehit memleketlerinde gözyaşları içinde toprağa verildi. Karnında 4 aylık evladını taşıdığı eşinin tabutuna sarılan Seda Yazıcı, “Evladımızı göremeden gittin. Niye bizi bırakıp gittin?” diyerek ağıtlar yaktı. Şehit ağabeyi Ramazan Günay'ın asker üniformasını giyen Yasemin Günay, tabutun üstüne subay kılıcı bıraktı.

Haber 26-12-23 15:26

Esra Erol'da yer yerinden oynadı! Kendisinden 22 yaş büyük kadına aşık oldu, sosyal medyayı ikiye böldü

Esra Erol'da programında yaşananlar izleyenleri şaşırttı. Aysel Hanım, oğlu Hüseyin Gazi'nin kendisinden 22 yaş büyük Arife Hanım ile ilişkisi olduğunu ifade etti. Genç adam, Esra Erol'da stüdyosuna gelerek annesiyle yüzleşti. Aysel Hanım, "Oğlumdan 22 yaş büyük bir kadını gelin olarak istemiyorum. Onu tercih ediyorsa bu çocuk benim cenazeme gelmesin" diyerek feryat etti. Yaşlı kadının bu tavrı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 19-09-23 14:37

Annesi 'Arkadaşın seni soruyor' diyerek eve çağırdı... Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı! Kahreden feryat 'Sonunda rahat ettin mi annem'

İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. 71 kişinin gözaltına alındığı operasyonda Pendik'te annenin oğluna isyanı kameraya yansıdı. Anne, gözaltına alınan oğluna "Sonunda rahat ettin mi annem" diye sitemde bulundu. Ekiplerin ilk olarak evde şüpheliyi bulamadığı, bunun üzerine şüphelinin annesine oğlunu telefonla aramasını söylediği, annenin oğlunu "Arkadaşın geldi, seni soruyor" diyerek eve çağırdığı ve şahsın apartmanın önünde gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber 15-09-23 13:41

Bahçelievler'de korkunç cinayet! İş görüşmesi için gitmişti: Arkadaşı boğazından bıçakladı! Acılı anneden yürek yakan feryat: 4 çocuğum ortada kaldı...

İstanbul Bahçelievler'de korkunç bir cinayet gerçekleşti. Yusuf Alaca isimli kişi arkadaşlarıyla vakit geçirirken çıkan tartışma sonucu bir arkadaşı tarafından boğazından bıçaklandı. Bıçak darbesinin şah damarına gelmesiyle Alaca kanlar içerisinde yere yığıldı. Alaca'nın arkadaşlarından yardım istediği anlar güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Haber 25-08-23 12:30

Hırçın Karadeniz sularında yürekler ağza geldi! Çocukları feryat figan ağladı: 'Anne baba ses ver!'

Geçtiğimiz günlerde kuzenleriyle denize giren 14 yaşındaki çocuğun yaşamını yitirdiği Samsun'da bir kez daha can pazarı yaşandı, feryatlar yürekleri dağladı. Yozgat'tan Samsun'a gelen aile serinlemek için denize girdi ancak deniz dalgalıydı. Aralarında 12 ve 14 yaşlarındaki 3 çocuğun da bulunduğu 5 kişi akıntıya kapıldı. Ortalığı bir anda panik sararken Kerim-Ayşegül Demir çiftinin çocukları gözyaşları içinde haykırdı.

Haber 18-08-23 13:42

Sokak ortasında kurşun yağdırdılar! Oğlunu kanlar içinde görünce...

Esenyurt’ta sokak ortasında silahlı saldırı dehşeti yaşandı. İki şüpheli, husumetli oldukları iki genci sokak ortasında kurşunlayarak kaçtı. Ağır yaralanan gencin annesi ise, oğlu yerde kanlar içinde yattığı sırada başında ağlayarak feryat etti. Acılı annenin o anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 21-07-23 09:55

Balkona çıkan kadın büyük şok yaşadı! Polisi ara diye feryat ettim

Sultangazi'de bir binanın 2. katında oturan Hatice Vatansever, kızının balkonda birilerinin olduğunu söylemesi üzerine balkona geldi. Balkonda 3 kişinin olduğunu gören Vatansever, büyük bir korku yaşadı. Vatansever'in bağırması üzerine şüpheliler kaçarken, o anlar cep telefonuyla görüntülendi. Vatansever, "Balkonda camımın önünde 1'i yarı çıplak 3 kişi vardı. Hemen camı açıp, 'benim balkonumda ne işiniz var? Hemen polisi arıyorum' dedim. Eşime seslenerek, M. polisi ara diye feryat ettim" dedi.

Haber 19-07-23 09:56

Murat Övüç köpeği ölünce feryat figan ağladı! Köpeğini kefenlediği anları paylaşınca şoke etti

Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman tepki çeken Murat Övüç, kaybettiği köpeği Fırfır için feryat etti, gözyaşlarına boğuldu. Murat Övüç ölen hayvanın görüntülerini de paylaşarak gündem oldu.

Magazin 06-07-23 13:46

Salda Gölü'nde kahreden ölüm! 13 yaşındaki İlayda hayatını kaybetti, acılı anne 'ah benim kuzum' diye feryat etti

Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde boğulan 13 yaşındaki İlayda Kılıç'ın cenazesi, gözyaşları içinde teslim alındı. Anne Ayşegül Kılıç, kızının cenazesi araca konulduktan sonra, "Ah benim kuzum" diyerek feryat etti.

Haber 02-07-23 15:18

Yaşam mücadelesi veriyordu! Kurtlar Vadisi Pusu'nun Cevat'ının eşi feryat etti 'Hadi uyan sevgilim'

Türk dizi tarihinin en önemli yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Cevat Akarsu karakterine hayat veren Şekip Taşpınar'ın bir süredir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçının eşinden de yeni bir açıklama geldi.

Magazin 13-06-23 19:07

Küvette üstsüz poz vermişti! Hadise Feryat klibinin kamera arkasını paylaştı

Yeni şarkısı Feryat ile sevenleriyle buluşan Hadise’nin klibi olay olmuştu. Küvette üstsüz poz veren ünlü şarkıcı, şarkısının Youtube Trendler'de bir numaraya yerleşmesinin ardından klibinin kamera arkasından fotoğraflar paylaştı.

Magazin 24-04-23 13:08

Küvette üstsüz poz vermişti! Hadise dekoltesiyle nefes kesti

Mehmet Dinçerler ile ayrılığı uzun süre gündemde kalan Hadise yeni şarkısı ile sevenleriyle buluştu. Feryat isimli parçanın çıkacağı tarihi küvette üstsüz poz vererek duyuran güzel şarkıcı yine sınırları zorladı. Ünlü isim dantelden elbise giyip iç çamaşırlı poz verdi.

Magazin 17-04-23 23:46

Hadise'nin Feryat'ına eski eşi Mehmet Dinçerler kayıtsız kalamadı! Önce paylaştı sonra sildi

Pop müziğinin güçlü ismi Hadise, beğeniye sunduğu yeni şarkısı Feryat ile adeta aşk hayatında yaşadığı üzüntüleri dile getirdi. Hadise'nin yeni şarkısına eski eşi Mehmet Dinçerler kayıtsız kalamadı ve imalı bir paylaşım yaptı. Ancak sosyal medyada eleştirilerin hedefi olan Dinçerler bu paylaşımı kısa sürede sildi.

Magazin 15-04-23 10:44

Hadise yine çömeldi yine dalga konusu oldu! Otoparkta ne alaka!

Son zamanlarda özel hayatında yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise, Feryat isimli yeni şarkısını çıkarmanın heyecanını yaşarken verdiği pozlarla da dikkat çekiyor. Yine çömelerek poz veren Hadise yine takipçilerini mutlu edemedi.

Magazin 14-04-23 10:44

Ramazan ayında geçmeyen baş ağrısına dikkat! Tehlikenin habercisi olabilir

Baş ağrısı günlük hayatta en sık yaşanan sağlık sorunları arasında bulunuyor. Stres, uykusuzluk, açlık gibi nedenlerle yaşanan baş ağrıları nedeniyle bu sağlık sorunu genellikle göz ardı ediliyor. Op. Dr. Mehmet Feryat Demirhan göz ardı edilen ama ciddi sonuçlara yol açabilen geçmeyen baş ağrısının tehlikesini açıklayarak uyarılarda bulundu.

Haber 31-03-23 16:25

Hadise yeni şarkısı Feryat'ı küvette üstsüz pozla duyurdu

Hadise 14 Nisan'da çıkaracağı Feryat şarkısının kapak fotoğrafını ve şarkısının sözlerini paylaştı. Hadise'nin küvette üstsüz hali sosyal medyayı salladı. Şarkıcıyı görenler "Sınırları zorlamış" dedi.

Magazin 31-03-23 08:34

Yaşanan olay sonrası otomobilinin kaputuna yattı, oğlum diyerek feryat etti

Bolu’da gece saatlerinde yaşanan olayda, alt geçitte kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarparak yolda savruldu. Sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Ancak maddi hasar meydana gelen otomobilinin kaputuna yatan sürücü "oğlum" diyerek feryat etti.

Haber 26-03-23 09:57

Yürek yakan feryat! '100 bin dolar verdik, oğlumun ölüsünü aldık'

Demirok ailesi, deprem felaketinde Hatay'da yıkılan evlerinde 11 yaşındaki oğullarını kaybetti. Acılı annenin, evladının kırkında mezarı başındaki feryadı yürekleri dağladı. Anne Alev Demirok, “100 bin dolar para verdik, sağlam dedik. En güvenli dediğim yerde oğlumun ölüsünü aldım” dedi. Baba Serdar Demirok ise, “Müteahhit Hikmet Günsay ve oğlu Burak Günsay, birinci derecede suçlu onlardır” diyerek sorumluların bir an önce yakalanmasını istedi.

Haber 19-03-23 10:28

Kızı 3 gün önce hediye ettiği evin enkazında kaldı! Acılı anneden yürek yakan feryat: “Kızıma ev değil mezar almışım”

Kahramanmaraş’ta kızı, 3 gün önce hediye ettiği evin enkazında kalan acılı annenin feryadı yürekleri dağladı. Kızının depremden 2 gün önce yeni aldığı eve taşındığını belirten acılı kadın, “Kızım yok oldu, kızıma ev değil mezar almışım, almaz olaydım” dedi.

Haber 07-02-23 12:35

3 kız kardeş günlerdir feryat ediyor! Seçil Çiftçi’nin elinde Yaren'in kanı da var…

Şarkıcı, model Seçil Çiftçi olayı ile ilgili korkunç bir iddia daha ortaya atıldı. Çiftçi'nin, evine gelen eski sevgilisi Semih Sevim'i kırık sandalye ayağı ile öldürüp ormana atması dehşet yaratmıştı. Çiftçi ile ilgili yeni iddia ise 2018 yılında sokakta yaralı bulunan ve hastanede hayatını kaybeden 19 yaşındaki Yaren Korucu ile ilgili oldu. Çiftçi’nin Yaren Korucu’nun ölümü ile ilişkili olduğu öne sürüldü. İşte Seçil Çiftçi hakkında dehşete düşüren o iddialar…

Haber 25-01-23 07:43

Talihsiz adam bankın yanında ölü bulundu! Oğlunun feryadı yürek dağladı: Kaldırın yerden babamı

Kayseri'de acı bir olay yaşandı. Melikgazi ilçesinde bir bankın yanında H.İ.Ö. isimli bir kişinin cesedi bulundu. Acı haberi alır almaz olay yerine H.İ.Ö.'nün oğlu geldi. Talihsiz adamın oğlunun feryadı yürekleri dağladı. H.İ.Ö.'nün oğlu, babasının cansız bedenine sarılarak "Kaldırın yerden babamı" diye feryat etti.

Haber 22-01-23 09:34

Tuğçe Can'ın cenazesinde annenin feryadı yürekleri yaktı! Vahşi cinayette 10'dan fazla bıçak darbesi ve ilaç detayı...

Eskişehir'de 10'dan fazla bıçak darbesiyle vahşice öldürülen 25 yaşındaki Tuğçe Can, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede acılı anne 'Beni de götürün' dieye feryat ederken, gözyaşları sel oldu. Öte yandan katil zanlısı olarak yakalanan ve sevgilisi olduğu iddia edilen Onur K.'nın da yakalanmadan önce ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği anlaşıldı.

Haber 13-01-23 15:27

Marmara Depremi'nde kaybolan 6 yaşındaki kızı Gözde'yi arayan anne: Yaşama sevincim gitti... Yardım edecek kimse yok mu?

Nurgül Karamert, Marmara Depremi'nde kaybolan 6 yaşındaki kızı Gözde'yi arıyor. Karamert'in enkaz altında kalmadığını ve İstanbul'a getirildiğini söylediği Gözde'yi polis ekipleri 2 yıldır arıyordu. Ancak dosya kapandı. Dosyanın kapandığını duyan anne Nurgül Karamert gözyaşları içinde, "Ne olur bir şey yapın, bu dosya kapanmasın. Yaşama sevincim gitti. Biri yardım etsin. Yardım edecek kimse yok mu? 3 tane çocuğumu dünya gözüyle bir arada göremedim" diye feryat etti.

Haber 07-01-23 13:31

Yürek yakan feryat! Katledilen annesinin ardından böyle seslendi: 'Bırakın bir kez sarılayım'

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde dini nikâhlı eşi Necati A. tarafından vahşice öldürülen Mutlu Menekşe memleketi Afyonkarahisar’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Menekşe’nin kızının ‘bırakın bir kez (tabutuna) sarılayım’ diye ağıt yakması yürekleri sızlattı. Necati A.’nın ilk eşi Emine A.’yı 1983 yılında bıçaklayarak, ikinci eşi Fatma A.’yı da 2003 yılında ütüyle öldürdüğü ortaya çıktı. İşte olayın detayları...

Haber 02-01-23 15:15

'Sivil polisim' deyip güpegündüz evinin önünden kaçırmaya çalıştı! Direnince... Acılı aile feryat etti

İstanbul Sancaktepe'de kan donduran bir olay meydana geldi. Ülkü Deniz Ersöz (24), B.U. (22) tarafından evinin önünden kaçırılmaya çalışırken boynundan vuruldu. B.U.'nun direnince silahını ateşleyip boynundan vurduğu genç kadın ağır yaralandı. Hastanede yaşam savaşı veren kadının annesi "Silahı kafasına dayamıştı, arabaya binmek istemediğini söyledi, elinden kurtulunca montundan tutup geri çekti. Silahı boynuna dayayıp ateş etti" dedi. B.U.'nun kendini sivil polis olarak tanıttığı da öğrenildi.

Haber 29-12-22 11:56

Okulda öldürülen Fatma Nisa, son yolculuğuna uğurlandı! Acılı anneden yürek yakan feryat: Kızımı omuzlarda taşımak çok mu zor?

Mersin'deki bir okul tuvaletinde öldürülen Fatma Nisa Yürekli, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Kızlarının cansız bedenini görmeye dayanamayan anne ve baba fenalık geçirirken, acılı anne kızının ardından feryat etti. Anne Hacer Yürekli, "Kızımı omuzlarda taşımak çok mu zor. Ben taşırdım kızımı" dedi.

Haber 01-12-22 13:33

Çocuğunun litrelerce kanının aktığını söyleyen acılı anne böyle feryat etti! Babası tutmuş oğlu kesmiş

Ankara’da kurye Samet Özgül, trafikte tartıştığı kişiler tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Özgül’ün ailesi, şüphelilerden 2’sinin serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Adalet çağrısında bulunan aile, zanlıların en ağır cezaya çarptırılmasını isterken Özgül’ün annesi, “Bu çocuğun litrelerce kanı aktı” diyerek feryat etti. Gözü yaşlı anne, “Oğlumun hiçbir suçu yoktu. Babası tutmuş, oğlu kesmiş.” sözleriyle isyan etti.

Haber 10-11-22 16:39

Kiraya verdiği evini alevler içinde gören ev sahibinin feryadı yürekleri dağladı! 6 senedir çöp topluyorum paralarım gitti

Kırıkkale’de feci bir ev yangını meydana geldi. Sobayı tutuşturmak isteyen 2 çocuk, evin yanmasına neden olurken kiraya verdiği evini alevler içinde gören yaşlı adam gözyaşlarına hakim olamadı. 6 yıllık birikiminin yandığını söyleyen yaşlı adam “6 senedir çöp topluyorum. Paralarım gitti" diyerek feryat etti. Korkunç yangında 2’si çocuk 4 kişi dumandan etkilendiği için hastanede tedavi altına alındı.

Haber 07-11-22 20:57

Yaşlı kadın feci şekilde can verdi! 'Annem' diyerek feryat etti

Kağıthane’de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Yaşlı bir kadın, oğlu ve geliniyle kahvaltı yaptıktan sonra 2. kattaki dairesinin mutfak penceresinden aşağıya düştü. Ağır yaralanan kadın ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kadının oğlu ve gelininin, annelerini yerde kanlar içerisinde görünce yaşadıkları dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 07-11-22 10:40

Kaza sonrası yürekleri dağlayan feryat: Oğlum babana araba çarptı

Kocaeli'de akşam saatlerinde yaşanan kazada bir belediye otobüsü 46 yaşında N.A.'ya çarptı. Kazayı görenler hemen ekiplere haber verdi. Hastaneye kaldırılan talihsiz adamın durumunun ağır olduğu belirlendi. Yaralın eşi ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Acılı kadın, "Oğlum babana araba çarptı" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Haber 25-10-22 22:09

Feryat figan kendini savundu! Vahşi doğada yürekleri ağza getiren anlar: Dağcının ayıyla tekme tokat mücadelesi sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medya, ayıyla karşılaşan dağcının can havliyle verdiği mücadelenin anbean yansıdığı görüntüleri konuşuyor. Yürekleri ağza getiren görüntülerde gerilimin dozunu dağcının bağrışları ve ayının bitmek bilmeyen hamleleri artırıyor. Japonya'da çekildiği belirtilen ve insanın vahşi doğadaki mücadelesini yansıtan video çok geçmeden viral olmayı başardı.

Haber 18-10-22 12:30

İntihara kalkışan annelerinin ölmemesi için ayağına sarılıp ağladılar! Korku dolu anlar kamerada

Adana'nın Sarıçam ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Bir kadın, iki çocuğunun gözleri önünde balkon demir korkuluklarından aşağı sarkarak intihara kalkıştı. Çocuklar ise gözyaşları içinde annelerinin ayağına sarılıp onu engellemeye çalıştı. Korku dolu anlar saniye saniye kameralara yansırken, genç kadının “Anne yeter” diyerek feryat ettiği duyuldu. İşte olayın detayları...

Haber 30-09-22 12:16

İran'da direnişin sembol ismi Hadis Najafi 6 kurşunla öldürüldü! Saçlarını kesip tabutun üzerine koyan bir ablanın görüntüsü dikkat çekti

İran'da Mahsa Emini'nin ölümü üzerine başlayan protestolarda ölüm haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak eylemlerin sembol ismi haline gelen 20 yaşındaki Hadis Najafi'nin 6 kurşunla vurularak öldürüldüğü öğrenildi. Öte yandan yine protestolar sırasında hayatını kaybedenler arasında olan Javad Heydari'nin cenazesindeki bir görüntü de çok konuşuldu. Heydari’nin kardeşi cenaze töreninde saçlarını makasla kesip kardeşinin tabutunun üzerine koyarak feryat etti.

Haber 26-09-22 10:07

Cinayetten günler öncesinde yaptığı tüyler ürpertti! Cani koca pişmanlık bile duymadı

Tartıştığı eşi Sevgi Polat'ı vahşice katleden Yakup Polat hakkında gerekçeli karar açıklandı. Buna göre, İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen vahşette Yakup Polat, baltasını bilettikten 10 gün sonra eşine saldırdı, eşi ağlamasına ve feryat etmesine rağmen cani koca önceden karar vererek tasarladığı cinayetten vazgeçmedi ve doğrudan öldürücü bölge olan baş kısmını hedef aldı. Yakup Polat'ın akıl sağlığının yerinde olmadığını öne sürmesi ise cezadan kurtulmaya yönelik olarak değerlendirildi.

Haber 20-09-22 10:55

Gözü dönmüş cani, tahliye olur olmaz Arzu'yu katletti! Tabut başında ağıt: Gitme anne sensiz ne yaparız

Bartın'da dün meydana gelen korkunç olayda cezaevinden tahliye olduktan sonra eşi Metin Ar tarafından bıçaklanan Arzu Ar gözyaşları içinde toprağa verildi. Annelerinin tabutuna sarılan kızları, 'Anne bizi bırakma, gitme ne olur'' diyerek feryat etti. Arzu Ar’ın cenazesi, Geriş Camii’nde kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Haber 10-09-22 16:31

Kafası taşla ezilerek öldürülmüştü! Kızının o anları yürek yaktı... Beni yakanı da Allah yaksın

Geçtiğimiz günlerde Adana'da meydana gelen kan donduran cinayette Şermin Sarı başı taşla ezilerek öldürülmüş, katilin Sarı'nın eski kocası Erhan Poyraz olduğu ortaya çıkmıştı. Sarı'nın acılı ailesi kahreden açıklamalarda bulundu. Anne Durdu Sarı "Ciğerim yandı. Beni yakanı da Allah yaksın” diyerek feryat ederken Şermin Sarı'nın küçük kızı Ada'nın anneanesinin omzuna başını koyarak ağlaması yürekleri yaktı. Anne Durdu Sarı'nın kızının ölüm tehditleri aldığını söylemesi ise şoke etti.

Haber 03-09-22 10:26

Cam kesikleri içinde cansız bedeni bulunmuştu! Annesinden yürek yakan feryat

İzmir'in Bornova ilçesinde, Ceyda Yüksel'in (21) cansız bedeni cam kesikleri içinde Serkan Dindar'ın (28) evinde bulunmuştu. Ceyda'nın acılı annesi Filiz Demiral, bugün kızının doğum günü olduğunu belirtip, korkunç olayla ilgili henüz bir karar çıkmamasına isyan etti. Demiral, "2 senedir adalet mücadelesi veriyorum. Ancak eksik dosyalar yüzünden bir arpa boyu yol alamadık" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 23-08-22 16:16

Aslıhan Sinem Çiçek'in son görüntüsü ortaya çıktı! Babasından yürek yakan feryat: 'Adalet istiyoruz'

İzmir'de iş görüşmesine gittikten sonra eve geri dönmeyen Aslıhan Sinem Çiçek (18), bir gün sonra Ege Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Genç kızın kanında yüksek miktarda uyuşturucu tespit edildiğini belirten baba Serdar Çiçek (41), kızının otoyol kenarında tacize uğradığını da iddia etti. Çiçek, "Suçluların bulunması için devletimizden destek istiyoruz. Adalet istiyoruz. Kadın cinayetlerinin durdurulmasını istiyoruz" dedi. İşte Türkiye'nin konuştuğu olayın detayları...

Haber 15-08-22 15:45

8 yaşındaki Muhammet'in feci ölümü! Kanlar içinde yere yığıldı, yürek yakan feryat

Gaziantep'te meydanagelen feci olayda 8 yaşındaki Muhammet Bağdat, evinin önünde babasını beklerken kamyonetin altında kaldı. Gözü yaşlı babanın evlat acısını diğer oğluna sarılarak bastırmaya çalıştığı görülürken, küçük çocuğun cansız bedeni otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Haber 13-08-22 12:58

Anne- baba ve 2 kardeşini öldürüp intihar etmişti! Bir ailenin yok olduğu evde acı detaylar

Kahramanmaraş'ta anne, baba, ağabey ve kardeşini öldüren sonrasında da intihar eden Burak Özyürek ve ailesi yan yana toprağa verildiler. Korkunç olayın detayları ise kan dondurdu. Özyürek'in anne, baba ve ağabeyini başlarından kardeşini ise merdivenden inerken sırtından vurduğu ortaya çıktı. Bir ailenin yok olduğu evde sessizlik hakim olurken eve giden komşu, ''4-5 el silah sesi duydum. Dışarı çıktığımda herkes feryat figan ediyordu. Çatıya çıktığımda çok kötüydü, her yer kandı'' dedi.

Haber 10-08-22 15:27

İlk maaşıyla babasına hediye almıştı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti... Cenazede yürek yakan feryat

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. 24 yaşındaki sürücü Ömer Faruk Nalbant, ağaca çarparak alev alan otomobildeki yangında hayatını kaybetti. Nalbant’ın cenazesi Yalova’da toprağa verilirken gencin kazadan önce babasını aradığı ve ilk maaşıyla babasına hediye aldığını söylediği öğrenildi. Cenazede babanın feryatları ise yürekleri dağladı. Öte yandan görgü tanıklarının kazayla ilgili ifadeleri ise kan dondurdu.

Haber 31-07-22 16:41

Yürek yakan feryat! Şehit eşini bu sözlerle uğurladı: Bizim ne güzel hayallerimiz vardı

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nda geçirdiği kaza sonucunda şehit olan Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya'nın (31) cenazesi Bartın’da toprağa verildi. Şehidin eşi Sevgi Özkaya (23), tabutuna sarılıp "Bizim ne güzel hayallerimiz vardı, bizi bıraktın gittin" diyerek ağladı. Özkaya'nın bu feryadı cenazeye katılanları duygulandırdı.

Haber 23-06-22 15:38

Kahreden ölüm! Damla, düğün günü toprağa girdi: Yaktın beni

İzmir'de 29 yaşındaki genç kız beyin kanaması nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Düğün günü toprağa verilen Damla Soykorkmaz'ın ölümü yakınlarını yasa boğarken, annenin feryadı yürekleri dağladı. Soykorkmaz'ın annesi Gül Korkmaz, ''Ben seni böyle mi görecektim? Kurban olayım ben sana. Annem bu gelinliği giyecektin. Ne hayallerle diktirmiştin bu gelinliği. Damla'm böyle mi hayal kurdun? Yaktın beni güzel kızım" şeklinde feryat etti.

Haber 21-06-22 11:13

Sınırda vurularak öldürüldüğü iddia edilen düzensiz göçmenin arkadaşları yaşadıklarını anlattı

Afgan uyruklu Milat Gholami: - "Yunanistan'a geçince Yunan askeri havaya ateş açması sonrası arkadaşımızı vurdu, arkadaşımız vurulduktan sonra çok fazla feryat etti, feryatlarına rağmen yaralı arkadaşımızla bizi karakola götürdüler"

Yurthaber 14-06-22 16:36