Fırıncı Haberleri

Murat Kurum’dan fırıncılara ‘Pazar tatili’ sözü! ‘Ucuz ekmek’ mesajı da dikkat çekti…

İstanbul’da anket sonuçlarına göre Ekrem İmamoğlu ile birlikte kıyasıya bir yarış içerisinde olan Murat Kurum’dan seçilmesi halinde yapacağını söylediği dikkat çeken bir vaat daha geldi. Kurum, İstanbul’daki fırınlar için harekete geçeceklerini belirterek Pazar Tatili’ uygulamasına geçileceğini dile getirdi. Kurum ayrıca İstanbul’da ekmeği ucuzlatmak içinde çalışacaklarını belirtti.

Haber 01-03-2024 07:36

Liseli kıza fırında cinsel istismar! 'Bir anlık cahillikti' dedi, mahkeme affetmedi

Adana’da R.A. (63), işlettiği fırında çalışan lise öğrencisi E.A.’ya (16) cinsel istismarda bulundu. R.A. mahkemede, "Bir anlık cahillikti, neden yaptım bilmiyorum. İlk kez böyle bir şey yaşandı. Pişmanım" diyerek kendini savundu. Mağdur E.A. ise ifadesinde, "Fiziksel temasları son iki haftada neredeyse her gün oluyordu. Bazen bana aşkım, balım diyordu. Bazen de bana telefonundan açık seçik videolar izletiyordu. Şikayetçiyim” dedi. Fırıncı R.A., 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 14-12-2023 17:45

'Fiziksel temasları her gün oluyordu! Açık seçik videolar izletiyordu' Fırıncıdan yanında çalışan liseli kıza iğrenç istismar 'Neden yaptım bilmiyorum'

Adana’da kendisine cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdüğü patronu fırın işletmecisi R.A.’nın (63) 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ifade veren lise öğrencisi E.A. (16), neredeyse her gün düzenli olarak istismara uğradığını söyledi. Mağdur; "Fiziksel temasları neredeyse her gün oluyordu, telefonundan açık seçik videolar izletiyordu" derken sanık ise "Bir anlık cahillikti, neden yaptım bilmiyorum. İlk kez böyle bir şey yaşandı, pişmanım" ifadelerini kullandı.

Haber 06-12-2023 12:02

63 yaşındaki fırıncıdan kız çocuğuna iğrenç taciz! Kameraya gizlice kaydetti: Pantolonunu yırtıp, cinsel organını gösterdi

Adana'daki bir fırında yaşanan iğrenç olay tepki çekti. 63 yaşındaki fırıncı, okul harçlığını çıkarmak için yanında çalışmaya başlayan 16 yaşındaki kız çocuğuna “cinsel organını” göstererek taciz etti. Kız çocuğu o anları cep telefonuyla görüntülerken, 63 yaşındaki sapık tutuklandı.

Haber 31-10-2023 11:00

Gaziantep’te satılan 14 TL'lik ekmek büyük tepki çekmişti! Belediye Başkanı kontrole gitti sebebi ortaya çıktı...

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin acısı tüm Türkiye’yi derinden sarsarken bazı fırsatçıların yaptıkları ise ‘pes’ dedirtti. İddiaya göre Gaziantep'te bir ekmek fırını, ekmeği 14 TL'den satmaya başladı. Fırına ekmek almaya giren genç bir kadın ‘burada ekmek kaç para?’ diye sordu ve karşılığında ‘ekmek 14 TL’ cevabını aldı. Sosyal medyada tepki çeken videonun ardından Belediye Başkanı o fırına gitti ve ekmeğin neden 14 TL'den satıldığı da ortaya çıktı.

Finans 08-02-2023 07:37

Konya'da iş yerine yönelik silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Konya'da iş yerine yönelik silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Yurthaber 27-08-2022 17:49

Antalya'da ucuz ekmek satıldığı gerekçesiyle fırına tüfekle ateş eden şüpheli yakalandı

Şüphelinin fırına ateş açması güvenlik kamerasınca kaydedildi

Yurthaber 08-06-2022 18:10

Vatandaşlardan fırıncılara tepki! Fiyatını artırmak isteyince... 3 bin ekmek dağıttılar

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde fırıncılar, artan maliyetleri gerekçe göstererek somun ekmeğin fiyatını 2,5 TL’den 3,5 TL’ye çıkarmak istedi. Gelen tepki üzerine fırıncılar greve girerken mahalle sakinleri de fırıncılara tepki olarak Sivas merkezden getirdikleri 3 bin ekmeği ilçe sakinlerine dağıttı.

Haber 06-05-2022 20:40

Fırıncıların talebi belli oldu! İşte İstanbul'da ramazan pidesinin satış fiyatı...

Ramazan'ın 2 Nisan’da başlayacak olması “Pide fiyatına zam gelecek mi?” sorusunu akıllara getirdi. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Çetin, sade pidenin bu yıl 330 gram olacağını ve 6 liraya satılacağını bildirdi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ise konuya ilişkin Mynet’e yaptığı değerlendirmede, “Şu anda genel olarak belli olan bir şey yok. Müracaatta 330 gram pidenin 6 lira olacağı yer alıyordu. Müracaatlar var ama bu ay sonuna doğru belli olur" dedi.

Finans 15-03-2022 13:23

Temperli cam nedir? Temperli cam nerelerde kullanılır?

Temperli camın özellikleri merak ediliyor. Normal camdan çok daha farklı bir cam çeşidi olan temperli cam, güçlendirilmiş yapısı sayesinde kırıldığında çok keskin bir yapıya sahip olmamaktadır. Peki temperli cam nedir? Temperli cam nerelerde kullanılır? İşte ayrıntılar...

Haber 30-10-2021 22:37

Zam talebi iletildi, fırıncılar karar çıkmadan zam yaptı

İstanbul Fırıncılar Odası, ekmeğin 2.5 lira olması için başvurusunu yaptı. İstanbul Valiliği ve İstanbul Ticaret Odası zam talebinin değerlendirme sürecini henüz bitirmemişken fırıncılar kararı beklemeden zam yapmaya başladı.

Finans 21-10-2021 12:31

Kurşun yağdırıp kaçtı: Babam sizin yüzünüzden öldü

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde "Babam sizin yüzünüzden" öldü diyerek silahını çıkartan şahıs, fırın sahibine kurşun yağdırdı. Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı.

Haber 25-09-2021 00:21

Ekmek fırınında patlama! Ortalık savaş alanına döndü

Malatya’da bir ekmek fırınında doğalgaz sıkışması sonucu şiddetli patlamada meydana geldi. Şans eseri yaralananın olmadığı olayda fırının bulunduğu cadde savaş alanına dönerken, çevredeki bazı evler ile araçlarda hasar oluştu.

Haber 05-09-2021 02:15

İstanbul'da ekmeğe gizli zam!

Henüz resmi bir karar alınmamasına rağmen İstanbul'da bazı fırıncıların ekmeğe gizli zam yaptığı iddia edildi. Fırıncılar 2 lira olan ekmeği 2,5 liraya satmaya başladı. Öte yandan İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada zam iddialarıyla ilgili açıklama yaparak, un fiyatlarının eski seviyelere tekrar getirilmesini talep etmişti.

Finans 03-09-2021 08:50

Dehşete düşüren anlar! Pidesi eksik çıkınca fırının önünde kurşun yağdırdı

Adana'da pide siparişinin eksik hazırlandığı gerekçesiyle tartıştığı fırıncılara rastgele tabancayla ateş açan Erhan Olcay (23), 2 kişiyi yaraladı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından kaçan Olcay, polis merkezine gidip teslim olduktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Haber 22-08-2021 11:28

Nevşehir Fırıncılar Odası: Aşı olmayanı çalıştırmayacağız

Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanlığı, il genelindeki fırın, pastane gibi unlu mamul üretimi yapan tesislerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olmayan personelin çalıştırılmayacağını bildirdi.

Haber 02-08-2021 17:28

Aşı olmayana ekmek satışı yapılmayacak mı? Açıklama geldi

Koronavirüs vaka sayılarının artması üzerine İstanbul'da 6 ilçenin fırıncılar odası temsilcisi, aşı olmayanlara fırınlarda ekmek satışı yapmama kararı aldıklarını duyurdu. Söz konusu haber gündem yaratırken Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ise "Aşı olmayanlara ekmek verilmeyecek" türü bir uygulamanın söz konusu olmadığını açıkladı.

Haber 02-08-2021 14:02

Antalya'da indirimli ekmeğe akın! Ekmeğin fiyatını düşürdü, astığı tabela şaşkına çevirdi

Antalya’nın Serik ilçesinde meslektaşlarının dışlayıp toplantılara çağırmadığı fırıncı olayı gurur meselesi yapıp 2,5 liradan satılan ekmeğin fiyatını 1,5 liraya düşürdü. Bu durumdan en çok vatandaşlar memnun kaldı. İlçede diğer fırınlarda 260 gram ekmek 2,5 liradan satılırken, fiyatının düşürülmesiyle birlikte satışlar yüzde arttı. Vatandaşlar ise otobüsleriyle ve araçlarıyla uzak yerlerden indirimli olan ekmeği almak için akın ediyor.

Haber 16-07-2021 14:34

Skandal görüntülerin ardından fırıncıdan şaşırtan açıklama

Van’ın Erciş ilçesinde, personelin hamura tekme atıp, önce yere sonra da tavana fırlattığı, tepki çeken görüntülerin ardından fırın işletmecisi Mehmet Matur (42), 2 çalışanın da o dönem deneme sürecinde olduğunu söyledi. Matur, "Ramazanda iş yoğunluğu nedeniyle geçici olarak işe alınmak üzere deneme sürecindeydiler. Yetersiz görülerek işe alınmadılar. Bunun fırınımıza yönelik kumpas olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Haber 05-07-2021 12:06

Balcı: Un fiyatlarındaki artış ekmek fiyatlarına olumsuz yansıyacaktır

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, buğdayda hasat zamanı olmasına karşın un fiyatına zam yapıldığını belirterek, "Bu konuda federasyon olarak Bakanlık ile diyalog halindeyiz. Üretim yapan un sanayicilerini bir kez daha bu fiyatları gözden geçirmeye davet ediyorum." dedi.

Finans 10-06-2021 17:00

Fırınlar kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor? İşte tam kapanmada fırınların çalışma saatleri...

17 gün sürecek olan tam kapanma uygulaması devam ederken vatandaşlar fırın çalışma saatlerini araştırmaya başladı. Özellikle Ramazan ayı içerisinde olduğumuz şu süreçte fırınlar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor gibi sorular merak ediliyor. Peki fırınlar kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor? İşte tam kapanmada fırınların çalışma saatleri...

Haber 07-05-2021 10:21

Pazar günü manav, tatlıcılar, fırınlar açık mı? Tam kapanmada hafta sonu manav, tatlıcılar, fırınlar açık mı, çalışıyor mu?

Koronavirüs vakalarının artışı sonrası 17 Mayıs tarihine sürecek olan 17 günlük tam kapanma kararı alındı. Kısıtlamalar kapsamında tam kapanmada fırın, manav, tatlıcılar, bakkallar, restoranlar, marketler ve kasaplar hafta içi - hafta sonu kaçta açılıyor sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Pazar günü fırın, manav, tatlıcılar açık mı? Tam kapanmada hafta sonu manav, tatlıcılar, fırın açık mı, çalışıyor mu? İşte yanıtı...

Haber 02-05-2021 17:33

Fırınlar hafta içi ve hafta sonu açık mı? Fırınlar kaça kadar açık?

Koronavirüs vakalarının son birkaç haftadır yükselişiyle beraber yeni kararlar da alınmaya devam ediliyor. Vatandaşlar yayınlanan genelge sonrası fırınlar açık mı, fırınlar kaçta açılıyor, fırınların çalışma saatleri kaç gibi sorularının yanıtını merak ediyor. Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliğine genelge gönderdi. Peki fırınlar hafta içi ve hafta sonu açık mı? Fırınlar kaça kadar açık? İşte yanıtı...

Haber 27-04-2021 14:05

Tarifini 30 yıllık ustası bile bilmiyor

Antalya'da 'Meşhur 18 Bağaçaları', 80 yılı aşkın süredir ramazan aylarında iftar sofralarının vazgeçilmezi haline geldi. Mustafa Zünbül'ün (45) yapıp, babası İdris Zünbül'ün (69) fırında günde 500 civarında pişirdiği 'bağaça', yurdun dört bir yanına gönderiliyor. Lezzetiyle Antalya'nın geleneksel tatları arasında yer alan 'bağaça'nın tarifini ise baba ve oğuldan başka imalathanede 30 yıldır çalışan ustası dahil kimse bilmiyor.

Haber 24-04-2021 18:08

Tokatlı fırıncılardan 'Nerede o eski Ramazanlar' tepkisi

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde pandemi dolayısı ile işleri durgunlaşan pideciler eski Ramazanların özlemini çekiyor.

Finans 15-04-2021 11:23

Bilecik’te pide almaya giden vatandaşlara ’zam’ şoku

Bilecik’te geçtiğimiz gün fiyatı 3 TL’den belirlenen Ramazan pidesi bugün yani Ramazan’ın ilk günü 4 TL’den satılmaya başlandı.

Haber 13-04-2021 17:13

Mardinli fırıncıların keçi sütlü çöreği kapış kapış satılıyor!

Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki bir fırında yapılan 10 çeşit baharatlı, keçi sütlü ve tere yağlı çörek yoğun talep görmeye başladı. Taş fırında pişirilen çörekler için İstanbul ve İzmir’den talep gelince fırıncılar siparişlere yetişemez oldu.

Finans 25-03-2021 11:41

Kayserili fırıncı sanat galerisine çevirdiği evinin bahçesinde gelecek nesillere kültür elçiliği yapıyor

Develi'de fırın dükkanı işleten Adnan Yılmaz, dede mirası 250 yıllık evinin bahçesini binin üzerinde tarihi hatırası olan eşya ile donattı - Adnan Yılmaz: - "Amacım gelecek nesle bu kültürü aktarmak. Bu eşyanın bir dönem insanlar için önemli olduğunu, bunları kullandıklarını anlatmak istiyorum"

Yurthaber 10-03-2021 11:21

Mahkemeden dönen ekmek zammında yeni gelişme

Zonguldak’ta maliyetleri karşılamadığı gerekçesiyle 1.5 TL’den 2 TL’ye çıkartılan 220 gramlık ekmek zammıyla ilgili 1. Asliye Hukuk Mahkemesi 50 kuruşluk zammın durdurulmasına karar vermişti. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ise karara saygı duyduklarını belirterek "Valimiz uygun görürse 230 gram ekmeği 2 TL’den satılması yönünde tarife belirlemeyi düşünüyoruz. Arkadaşlarımızdan rica ettik" ifadelerine yer verdi.

Finans 09-03-2021 16:16

Zonguldak’ta ekmek zammı ile ilgili flaş karar

Zonguldak’ta 220 gram ekmeğe 50 kuruş zam yapılarak 2 TL’den satılması üzerine Zonguldak Valiliği tarafından konu yargıya taşındı. 1. Asliye Hukuk Mahkemesi de Valiliğin ihtiyati tedbir talebini kabul ederek zammın durdurulmasına karar verdi.

Finans 08-03-2021 18:20

Torna atölyesini bıraktı annesiyle ekmek fırını açtı

Amasya'da babasının 40 yıllık torna atölyesini bırakarak annesiyle fırın açan Muhammed Ali Keleş, 20 yıldır annesiyle çalışıyor. Başta küçük kapasiteli bir fırınla başlayan, 4 yılda işleri büyüterek 'Gül' ismini ver4dikleri fırını kuran anne-oğul, şimdilerde kent merkezinde köy ekmeği satıyor.

Haber 08-03-2021 10:28

Ankara'da ekmeğe zam geldi: Ekmek ne kadar oldu?

Ankara Fırıncılar Odası Başkanı Gürsel Alnıaçık, yaptığı açıklamada fırıncıların koronavirüs salgınından dolayı daha fazla zarar etmemesi için ekmek fiyatlarına yaklaşık yüzde 16 zam yapıldığını belirtti. Alnıaçık, "Zamla Ankara'da 1,5 lira olan 200 gram ekmek satış fiyatı bugün itibarıyla 1,75 liraya yükseldi" dedi.

Finans 03-03-2021 12:02

İkinci kez geldi: İçeri nasıl girdi bilmiyoruz

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde ikinci kez hırsızlık yaptığı fırına gelen şüpheli camları kırarak içeriye girdi. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber 02-03-2021 11:36

3 dil bilen turizmci fırında çıraklık yapıyor

Yurt dışında eğitim alan ve turizm işletmelerinde çalışan 26 yaşındaki Ercan Paylan, memleketine geri dönerek baba mesleğini sahiplendi. 3 dil bilen ve kariyerini bırakıp fırıncı çırağı olan Paylan, pandemi nedeniyle sıkıntıya giren turizm sektörünü fırsat bilerek fırındaki yerini aldı.

Haber 21-02-2021 15:16

Edirne'de oyun havaları eşliğinde ekmek dağıtan fırıncı yüzleri güldürdü

Edirne'de oyun havaları eşliğinde ekmek dağıtan fırıncı yüzleri güldürdü

Yurthaber 24-05-2020 15:52

Sokağa çıkma yasağı sırasında kavga eden fırıncıların görüntüleri ortaya çıktı

Esenler'de sokağa çıkmanın yasak olduğu dün sabah saatlerinde sopalarla birbirine giren 10 fırıncıya toplam 31 bin 800 lira para cezası kesildi.

Haber 13-04-2020 12:24

DEAŞ adına haraç topladıkları öne sürülen sanıkların yargılanmasına devam edildi

Sanıkların adli kontrol tedbiriyle tahliyesine karar verildi

Haber 15-01-2020 17:56

Eşine yardım için geldiği fırında usta oldu

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Nurten Gümüş, işçi bulamayan eşine yardım için geldiği fırında simit yapımını öğrenip, usta olarak çalışmaya başladı - Nurten Gümüş: - "Eşime destek olmak için fırına gelip gitmeye başladım. Bir süre sonra simit yapmayı da öğrenip ekmek teknemizin başına geçtim. Şu anda her türlü simidi yapıyorum"

Haber 27-07-2019 11:16

Eşine yardım için geldiği fırında usta oldu

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Nurten Gümüş, işçi bulamayan eşine yardım için geldiği fırında simit yapımını öğrenip, usta olarak çalışmaya başladı - Nurten Gümüş: - "Eşime destek olmak için fırına gelip gitmeye başladım. Bir süre sonra simit yapmayı da öğrenip ekmek teknemizin başına geçtim. Şu anda her türlü simidi yapıyorum"

Yurthaber 27-07-2019 11:15

Batman'da fırıncıların ilginç serinleme yöntemi!

Batman'da, fırıncılık mesleği ile uğraşan işçiler, kavurucu sıcaklardan buzdolabına girip serinleyerek kurtulmaya çalışıyor.

Trend 26-07-2019 16:34

Terör örgütü DEAŞ adına haraç toplayanlara operasyon

Adana'da tehdit, cebir ve şiddet kullanarak örgüt adına fırıncılardan haraç topladığı iddiasıyla gözaltına alınan 17 zanlıdan aralarında sözde "Adana emiri" olduğu öne sürülen kişinin de yer aldığı 12'si tutuklandı

Haber 18-07-2019 09:40

Terör örgütü DEAŞ adına haraç toplayanlara operasyon

Adana'da tehdit, cebir ve şiddet kullanarak örgüt adına fırıncılardan haraç topladığı iddiasıyla gözaltına alınan 17 zanlıdan aralarında sözde "Adana emiri" olduğu öne sürülen kişinin de yer aldığı 12'si tutuklandı

Yurthaber 18-07-2019 09:40

Tek suçu 30 yıldır ucuz ekmek satmak

Bursa’da 400 gram ekmeği 1 liraya sattığı için mahkemelik olan ve haksız bulunan fırıncı, davayı üst mahkemeye taşıdı. Fırıncıya sevindirici haber Antalya’daki emsâl karardan geldi. Bursa Bölge Adliye Mahkemesi’nin yerel mahkemenin kararını bozacağını düşündüğünü belirten Kazım Balaban, "Benim zararına satış yapmam hayatın olağan akışına ters. 30 yılda 10 milyon lira zarar etmem gerekir" dedi.

Finans 25-06-2019 14:05

40 yıllık fırıncı ekmek fiyatını 75 kuruşa çekti

Sivas’ta 40 yıllık fırıncı un ve maya fiyatındaki artışlara inat 200 gram ekmek fiyatını 75 kuruşa çekti.

Finans 21-06-2019 14:58

Fırıncı Ozandan sokak hayvanlarına mobil ekmek servisi

Bodrum'daki turizm işletmelerine ekmek satışı yapan 41 yaşındaki fırıncı Ozan Bilgin, yol güzergahındaki sokak hayvanlarına aracındaki ekmekleri elleriyle yediriyor - Ozan Bilgin: - "Her sabah onlara yiyecek verip karınlarının doyduğunu görünce çok mutlu oluyorum. Kedi ve köpek yavrularının özellikle kışın yaşamaları çok zor. Yavru hayvanlara ayrı bir özen gösteriyorum"

Haber 21-12-2018 11:47

Çeyizciydi, azmetti fırıncı oldu

Malatya'da evinde çeyizlik malzemeler hazırlayarak aile ekonomisine katkı sağlarken oğlunun açtığı fırında çalışmaya başlayan 3 çocuk annesi 56 yaşındaki Maviş Güler, kısa sürede mesleği öğrenerek işin başına geçti - Fırında hem ekmek yapan hem de pişiren Güler, alın teri dökerek kazandığı parayla ev sahibi oldu, araba ve traktör aldı - Güler: - "Fırında ilk çalışmaya başladığında hamur kesmek için ustaya yardım etmek istedim. Usta, 'Ben 7 yılımı verdim, sen öğrenemezsin' dedi. Ben de gayret ettim ve öğrendim. Şimdi çırak da usta da benim"

Haber 16-08-2018 12:09

Tıp eğitimini bırakıp hamurun kitabını yazdı

Dedesinin Rusya'da 120 yıl önce başladığı fırıncılığı, ailesinin karşı çıkmasına rağmen meslek edinen Hakan Doğan, tıp eğitimini yarıda bırakarak başladığı ekmek yapımında, 20 yıllık birikimini 3 kitaba sığdırdı - Hakan Doğan: "Un da su da maya da değişik. Sürekli değişken. Siz o değişkenler arasında bir formül oluşturuyorsunuz. Bu bana çok zevkli geldi. Ekmek yapmak parmak izi gibidir çünkü bir kere yaptığını bir daha yapamıyorsun" - "Çocuklarımın da bu işi yapmasını istiyorum. Ekmek hiç bitmeyecek bir gıda. Anadolu'nun ekmeklerini dünyaya tanıtmak gibi misyonum olsun istiyorum"

Haber 16-07-2018 11:10

Kırıkkale'de silahlı kavga: 4 yaralı

İki fırıncı arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı

Haber 02-05-2018 20:17

Sakarya'da yabancı dil kursu çalışanları rehin alındı

Özel dil kursundaki kişileri rehin alan silahlı şahıs, polisin operasyonu sonucu etkisiz hale getirildi - İl Emniyet Müdürü Kaya: - "Şahıs Afrin operasyonunda Amerika'nın tutumuna tepki göstermek amacıyla bu eylemi gerçekleştirdiğini ve son dönemdeki gelişmelerden dolayı psikolojik sorunlar yaşadığını ifade etti. Hiç kimse yaralanmadan şahıs polislerimiz tarafından yeterli ve yerinde müdahale edilerek etkisiz hale getirildi"

Haber 23-02-2018 20:15