Flash Mob Haberleri

Gözlerden uzak bir hayat... Flash TV'nin fenomen sunucusu Yalçın Çakır'ın son hali! Bakın artık ne yapıyor

Flash TV'nin fenomen sunucusu Yalçın Çakır'ın son hali ortaya çıktı. Yalçın abi olarak tanınan usta isim programın bitmesiyle birlikte kameralardan uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. İşte Yalçın Çakır'ın son hali.

Magazin 2024-03-11 15:15:01
ele

Mob Wife makyajı: Mob Wife makyajı nedir? Mob Wife makyajı nasıl yapılır?

Güzellik modasına bir yenisi daha eklenmiştir. Tarihin eski raflarından çıkan Mob Wife trendi günümüzde de kadınların dikkatini çekmeyi başarmıştır. 2024’ün ilk makyaj trendi Mob Wife'ın meraklıları ise oldukça artmaya başlamıştır. Peki Mob Wife makyajı nasıl yapılır?

Kadin 2024-02-22 19:01:26

Bitcoin Analizi: 42 bin dolar direncinde

ABD özel sektörü, S&P Global'in öncü PMI endeksine göre, Aralık ayında faaliyet büyümesinin çok hafif bir şekilde hızlandığını gösteriyor. Endeks, tahmini flash olarak 51 seviyesinde, önceki ay kesin olarak 50,7 seviyesindeydi.

Finans 2023-12-17 08:53:25

Yaşlandırma tekniği değil gerçek! Fenomen sunucu Yalçın Çakır yıllar sonra ortaya çıktı! Değişimiyle şaşırttı

Flash TV'nin fenonem sunucusu ve Yalçın Abi olarak bilinen Yalçın Çakır, programın bitmesiyle birlikte kameralardan uzak bir hayat yaşamaya başladı. Programdaki tavırları ve kullandığı yöntemlerle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çakır'ın son hali şaşırttı.

Magazin 2023-11-04 20:45:05

Flash bellek kısayol virüsü temizleme: USB virüs temizleme işlemi

Bilgisayar veya dizüstü laptoplarda veri olarak saklanan pek çok bilgi bulunmaktadır. Bu bilgilerin bir başka deyişle dosyaların bilgisayar dışında saklandığı ve depolandığı yer flash bellek ismiyle bilinen bir bellek çeşididir. Bilgisayardan yanlışlıkla silinen bir dosya silinmeden önce flash belleğe atılmışsa o dosya tekrardan bilgisayara yüklenebilir. Ancak bazı durumlarda bu bellek türlerinde virüs sorunu ortaya çıkabilir. Peki, flash bellek kısayol virüsü temizleme nasıl yapılır?

Haber 14-08-23 19:37

Fetullah Gülen'in yeğeni Asiye Gülen yakalandı! F serisi Amerikan Doları, cep telefonları… Deliller bir bir ele geçirildi

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Asiye Gülen ile dini nikahlı eşi Mustafa Çaymar Esenyurt'ta yakalandı.Diğer şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 1 adet F serisi 1 Amerikan Doları, 16 bin 710 dolar, 8 adet cep telefonu, 12 adet sim kart, 2 adet dizüstü bilgisayar, çok sayıda flash bellek, DVD, hard disk ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Haber 24-06-23 13:14

“The Flash” filminden yeni “Batman” filmine çok konuşulacak transfer! Andy Muschietti yönetmen koltuğuna oturacak

Süper kahraman filmi tutkunları tarafından büyük bir merakla beklenen “The Flash” filmi 16 Haziran’da Türkiye’de vizyona girdi. The Flash filminin yönetmeni Andy Muschietti’nin yeni projesi belli oldu. Vizyondaki filminin heyecanını yaşayan Muschietti, yeni Batman filmi Batman:The Brave and the Bold'u yönetecek.

Trend 16-06-23 15:42

Şarkıcı Hülya Bozkaya kanserle savaşıyor! Son halini paylaştı Kaç günüm var bilmiyorum

Bir dönem Flash Tv'de yayınlanan Ne Çıkarsa Bahtına isimli programın sunuculuğunu yapan şarkıcı Hülya Bozkaya kanserle savaşıyor. Yumurtalık kanseri ile mücadele eden sanatçıya sevenlerinden destek yağıyor. Şarkı söylediği anları sosyal medyada paylaşan sanatçı "Kaç günüm var bilmiyorum" diye not düştü.

Magazin 04-05-23 00:40

Müstehcen görüntülerini sosyal medyada paylaşacağını söyleyip... İş insanına 10 bin dolarlık şantaj

Iğdır'da iş insanından şantajla 10 bin dolar isteyen 4 şüpheli tutuklandı! İş insanının müstehcen görüntülerini sosyal medyada paylaşacağını söyleyip 10 bin dolar isteyen 4 kişi suçüstü yakalandı. Şahısların evlerindeki aramalarda ise 4 cep telefonu ile 1 USB flash bellek ele geçirildi. İşte detaylar...

Haber 15-03-23 15:53

Türkiye onu 'Yalçın Abi' olarak tanıdı! Flash TV'nin vazgeçilmez ismi Yalçın Çakır'ı görenler tanıyamadı

Tüm Türkiye onu Flash Tv ekranlarında yaptığı programla tanındı, hafızalarda Yalçın abi olarak yer edindi... 25 yıl boyunca çalıştığı Flash TV'de birbirinden ilginç konularla izleyici karşısına çıkan ünlü gazeteci Yalçın Çakır, şimdilerde sakin bir hayat sürüyor. Uzun yıllar sonra ortaya çıkan Çakır'ın son hali herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 16-12-22 14:08

Kayyım atanan Flash TV'nin yayın hayatı sona erdi! Kanalda bomba değişiklik

Uzun bir aranın ardından Ekim 2021’de yeniden yayın hayatına başlayan ve geçen mart ayında kayyım atanan Flash TV yayın hayatına son verdi. yerini Flash Haber TV’ye bıraktı.

Magazin 16-04-22 08:48

flaş

flash DHA: İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam yapıldı.

Yurthaber 06-04-22 10:58

Cahit Kaşıkçılar kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Gerçek Kesit dizisinin Sarı Bıyık'ı Cahit Kaşıkçılar filmleri nelerdir?

Cahit Kaşıkçılar, 2 . Sayfa programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Canlı yayınlanan programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan sevilen oyuncu merak konusu oldu. Peki Cahit Kaşıkçılar kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Gerçek Kesit dizisinin Sarı Bıyık'ı Cahit Kaşıkçılar filmleri nelerdir? Flash TV filmleri ile tanınan sevilen oyuncunun hayatı ve oyunculuk kariyeri ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

Magazin 10-03-22 12:49

Bahar Candan aylık gelirini açıkladı! 160 bin TL'den fazla...

Flash TV'de yorumcu olması sebebiyle zaman zaman gündeme gelen eski yarışmacı Bahar Candan lüks yaşantısıyla dikkat çekiyor. Yorumcu olduğu program yayından kaldırınca ekibiyle Youtube'da programa devam eden Bahar Candan aylık geliriyle şoke etti.

Magazin 03-03-22 14:39

Seyhan Soylu ve Ebru Polat'ın ayak fetişi tartışması! 'Kadınlar Günü'nde ayak yıkayacaklar

Flash TV'den olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra YouTube üzerinden yayın yapmaya devam eden Al Sana Haber programında sisi lakaplı Seyhan Soylu ve devamlı konuklarından olan Ebru Polat'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları kızdıracak bir hareket geldi. Canlı yayında ayak fetişi tartışmasına giren ikili, bin dolar iddiasına girip, 'Kadınlar Günü'nde ayak yıkayacaklar.

Magazin 02-03-22 15:59

Gerçek Kesit'in Sarı Bıyık'ı Cahit Kaan Kaşıkçılar TikTok hesabı açtı! Zam paylaşımı olay oldu

Cahit Kaan Kaşıkçılar neredeyse adını unutturacak Sarı Bıyık lakabıyla tanınıyor yıllardır. Flash TV'nin efsane programı Gerçek Kesit'in Sarı Bıyık'ı Cahit Kaan Kaşıkçılar TikTok hesabı açınca olay oldu. Gerçek Kesit'in Sarı Bıyık'ı paylaşımlarından birinde elektrik zamlarına tepkisini kendi tarzında verince sosyal medya yıkıldı.

Magazin 20-02-22 07:29

Frikiğe ramak kala! Nihal Candan göğüs ucunu örtmek için bakın ne yaptı

Cesur sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen fenomen Nihal Candan, Flash TV'nin ses getiren magazin programı Al Sana Haber'e konuk oldu. Siyah göğüs dekolteli bir elbise tercih eden Nihal Candan, frikik vermemek için çabaladı.

Magazin 19-02-22 13:55

Seyhan Soylu Flash TV'den ayrıldı! Nihat Doğan ve Seyhan Soylu'dan sert sözler

Flash TV ekranlarında yayınlanan Al Sana Haber programının moderatörü Seyhan Soylu ve yorumcu Nihat Doğan kanaldan ayrıldı. Ani bir kararla kanalla yollarını ayıran ikili Can Ataklı hakkında suçlamalarda bulundu.

Magazin 15-02-22 08:22

flaş

flash DHA: Gezi Parkı davasında tutuklu bulunan Osman Kavala'nın aylık tutukluluk incelemesinde tutukluluğunun devamı kararı verildi.

Yurthaber 10-02-22 12:35

Flash TV'nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ'dan acı haber! Koronavirüs tedavisi görüyordu

Flash TV'nin kurucusu Bursalı iş insanı Ömer Ziya Göktuğ (69), koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Göktuğ, Türkiye’nin ilk özel televizyon kanallarından biri olan Flash TV’nin kurucusuydu.

Magazin 19-01-22 11:07

Seyhan Soylu'dan Cübbeli yorumu! Jet Ski de kullanıyor! Evli olmasa...

Flash Tv’de yayınlanan ‘Al Sana Haber’in programıyla ekrana gelen Seyhan Soylu, Cübbeli Ahmet açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti. Soylu, "Cübbeli Ahmet Hoca sağlıklı, imanlı, zeki bir adam. Cübbeli jet ski de kullanabiliyor. Hoca evli, çoluğu çocuğu olmasa adama talip olurdum” sözleriye sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 19-01-22 10:53

Tekerlekli sandalyedeki Bülent Ersoy'un hastalığını Seydan Soylu açıkladı

Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti olay olmuş, tekerlik sandalyedeyken üniformalı bir subayın ona eşlik ederek şemsiye tutması sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Milli Savunma Bakanlığı da açıklama yaparak Anıtkabir komutanı ve takım komutanının görevden alındığını açıklamıştı. Ersoy'a yönelik bir tepki de Flash TV'de Seyhan Soylu'dan geldi. Canlı yayında sert sözlerle Ersoy'a yüklenen Soylu, Bülent Ersoy'un hastalığını ilk kez açıkladı.

Magazin 15-01-22 10:23

Ebru Polat'tan çıplak fotoğraf isyanı! ''Soyuna sopuna küfür etsem...''

Flash TV ekranlarında yayınlanan Al Sana Haber programında yorumculuk yapan ünlü şarkıcı Ebru Polat, çıplak fotoğraf isyanıyla dikkat çekti. Polat, ''Bir kadın, ilişkisi olan adama neden çıplak fotoğraf atar arkadaş ya! Bu ne cüret!'' ifadelerini kullandı.

Magazin 24-12-21 08:24

Seyhan Soylu canlı yayında dolar yaktı

Yeniden yayın hayatına başlayan Flash Tv’de Al Sana Haber adlı magazin programının moderatörlüğünü üstlenen Sisi lakaplı Seyhan Soylu canlı yayında dolar yaktı. Yaktığı dolarla pasta mumlarını yakmaya çalıştığı anlarda ise elinde tuttuğu dolar yüzünden az daha eli yanıyordu.

Magazin 23-12-21 15:57

Seyhan Soylu: Sünnetimde Seda Sayan sahneye çıktı

Flash Tv’de yayınlanan Al Sana Haber programının moderatörü Seyhan Soylu, verdiği bir röportajda açıklamalarıyla herkesi şaşırttı. Cinsiyet ameliyatı olmadan önce sünnet olduğunu söyleyen Seyhan Soylu, sünnet töreninde Seda Sayan’ın sahne aldığını söyledi. Seyhan Soylu, verdiği röportajda en büyük hayalini de açıkladı.

Magazin 17-12-21 22:09

Nihat Doğan paylaştı! Ahmet Kaya'ya yapılanları sana yapamazlar

Yayın hayatına geri dönen Flash TV'de 'Al Sana Haber' programıyla ekrana dönen Nihat Doğan, gündem olmaya devam ediyor. Doğan'ın geçtiğimiz günlerde Tuğba Ekinci, ile yaşadığı polemiğin etkileri devam ediyor. Sosyal medyadan kendisine gelen destek mesajını yayınlayan Nihat Doğan, bir takipçisinin kendisine "Ahmet Kaya'ya yapılanları sana yapamazlar" mesajını kalp emojisiyle paylaştı.

Magazin 11-12-21 10:32

Son günlerin en çok merak edilen ismi Sisi lakablı Seyhan Soylu kimdir? Cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu mu?

Flash TV'de haftaiçi her gün yayınlanan Al Sana Haber programının yapımcısı olan Sisi lakaplı Seyhan Soylu son günlerin en çok merak edilen isimleri arasında. Her dönem adından söz ettiren ünlü ismin hayat hikayesi merak konusu oldu.

Magazin 08-12-21 15:40

Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları istedi! Tuğba Ekinci programa geri döndü

Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ı Flash TV'de bir araya getiren 'Al Sana Haber' programında Türk-Kürt kavgası çıkmıştı. Tuğba Ekinci ile Nihat Doğan arasında büyük bir gerilim yaşanmıştı. Ekinci canlı yayını terk etmişti.

Magazin 04-12-21 09:55

Serpil Çakmaklı kimdir, aslen nereli? Nihat Doğan'dan çocuk aldırdığı iddia edilen Serpil Çakmaklı kaç yaşında?

Flash TV'de ekrana gelen Al Sana Haber programında Seyhan Soylu, "Serpil Çakmaklı, Nihat Doğan'dan hamile kalıp, çocuk aldırdı" iddiasında bulundu. Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Serpil Çakmaklı pek çok filmde rol almıştı. Peki Serpil Çakmaklı kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin 28-11-21 12:21

Faik Öztürk'ün pilates topuyla imtihanı! İzleyenler şaşkına döndü

Flash TV’de yayınlanan Haberin Kralı programını sunan Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, canlı yayında pilates topuyla spor yapmak isteyince ortaya ilginç anlar çıktı.

Magazin 24-11-21 10:34

Deniz Akkaya, canlı yayında Seyhan Soylu’nun elini öptü

Flash Tv’de yayınlandığı günden beri suların durulmadığı Al Sana Haber programında bu sefer barış rüzgarları esti. Deniz Akkaya, uzun süredir küs olduğu Seyhan Soylu ile geçtiğimiz günlerde barıştığını duyurmuştu. Canlı yayına katılan Deniz Akkaya, Seyhan Soylu’nun elini öptü.

Magazin 23-11-21 09:26

Flash TV'nin Al Sana Haber programının kadrosu değişti mi? Bahar Candan ayrıldı dediler ama...

Flash TV'de hafta içi her gün ekrana gelen, herkesin Sisi lakabıyla tanıdığı Seyhan Soylu'nun moderatörlüğünde, Nihat Doğan, Bahar Candan ve Ebru Polat'ın sunduğu Al Sana Haber programının kadrosunda flaş bir değişiklik yaşandı. Yayın hayatına kısa süre önce başlayan programın sunucularından Tuğba Ekinci ayrıldı. Tuğba Ekinci'nin yerine Nurseli İdiz'in geleceği konuşuluyordu.

Magazin 20-11-21 12:04

Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan kavgası sonrası mesajlar ifşa oldu! Ekinci yerine Nurseli İdiz geldi

Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programındaki gerginlik geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu. Canlı yayında Nihat Doğan ve Seyhan Soylu ile tartışan Tuğba Ekinci yayını terk etmişti. Ekinci yerine Nurseli İdiz programa alınırken kavga sonrası mesajlaşmalar da ifşa oldu.

Magazin 15-11-21 09:02

Seyhan Soylu ve Bahar Candan'ın diyaloğu olay oldu! Beynimiz yandı

Seyhan Soylu ’nun moderatörlüğünde Flash Tv’ de yayınlanan ‘Al Sana Haber ‘ programın yorumcuları Ebru Polat, Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı; ‘Al Sana Haber’ programında yine ilginç anlar yaşandı.

Magazin 13-11-21 11:02

Nihat Doğan: HDP olur başka olur, 2023'te adayım!

Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programıyla ekrana dönen Nihat Doğan, 2023 yılında siyasete gireceğini söyledi. Doğan, "HDP olur başka olur, 2023'te adayım!" dedi.

Magazin 12-11-21 14:37

Canlı yayında izleyenleri şaşkına çeviren atışma! Seyhan Soylu Bahar Candan'a beyin verdi

Seyhan Soylu ’nun moderatörlüğünde Flash Tv’ de yayınlanan ‘Al Sana Haber ‘ programın yorumcuları Ebru Polat, Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı; ‘Al Sana Haber’ programında yine ilginç anlar yaşandı.

Magazin 12-11-21 14:02

Bahar Candan: Dolarla uyumayı deneyin! Uyanınca...

Flash TV'de yorumculuk yapan Bahar Candan, ekonomi yorumlarıyla gündeme geliyor. Candan Faik Öztürk'e "Doları abarttık. 10 olur, 15 olur, 20 de olur yakında" dedi. Candan dolarla birlikte uyuma tavsiyesi de verdi.

Magazin 12-11-21 10:27

Doğu Perinçek, Orhan Uğuroğlu'nun sorusunu duyunca çok sinirlendi, yayını terk etti

Doğu Perinçek Flash TV'de katıldığı programda gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun sorduğu soruyu duyunca çok sinirlendi. Uğuroğlu'na "Bu soruyu nasıl sorarsın?" diye sitem eden Perinçek, karşılıklı ithamların ardından yayını terk etti.

Haber 11-11-21 14:45

Flash TV'deki Al Sana Haber'de kavga çıktı! Nihat Doğan ve Seyhan Soylu'ya kızan Tuğba Ekinci canlı yayında stüdyoyu terk etti

Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ı Flash TV'de bir araya getiren 'Al Sana Haber' adlı programda kavga çıktı. Canlı yayında ayağa kalkan Tuğba Ekinci, "Alevi de olsan 'Türküm Aleviyim', 'Kürdüm' de derken 'Türküm' demeyi de bileceksiniz" ifadelerini kullandı. Seyhan Soylu ve Nihat Doğan'ın sözlerine kızan Tuğba Ekinci "Ben bir daha yokum" diyerek stüdyoyu terk etti.

Magazin 11-11-21 01:23

Seyhan Soylu ve Nihat Doğan canlı yayında Selin Ciğerci'yi önce bombaladı sonra telefonla bağlanıp özür diletti

Selin Ciğerci'nin geçtiğimiz günlerde, bir magazin programında usta oyuncu Uğur Yücel'i tanımadığı belirterek, "Benim birini tanımam için magazinde yer alması gerekiyor" diyerek tartışma yaratan açıklamalarda bulundu. Flash Tv’de yayınlanan Al Sana Haber programında, bu konu tartışılırken, hararetli bir şekilde eleştirdikleri Selin Ciğerci'ye 'soytarı' göndermesi yapan sunucular, Ciğerci canlı yayına alarak Uğur Yücel'den özür dilettiler. Canlı yayındaki ilginç anlar sosyal medyada gündem oldu

Magazin 10-11-21 16:37

Bahar Candan, Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan görev istedi

Bahar Candan, olay olan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Flash Tv’de yayınlanan Al Sana Haber programında yorum yapan Bahar Candan, bir süredir ekonomi ve dolar kuruyla ilgili açıklamalarıyla gündemden düşmüyor.

Magazin 09-11-21 09:23

Seda Akgül canlı yayında kadınlara isyan etti! Sığsınız! Bin beterini hak ediyorsunuz

Yayın hayatına geri dönen Flash TV'de Seda Akgül ile Korkusuz programı ile ekrana dönen ünlü sunucu Seda Akgül, kadının kadına yaptığı 'güzellik ve estetik' eleştirilerine isyan etti. Akgül, "Çağla Şıkel, Demet Şener, Burcu Esmersoy, Türkiye'nin en güzellerinden, onlar aldatılmadı mı? Sığsınız! Bin beterini hak ediyorsunuz." dedi.

Magazin 08-11-21 11:16

Asgari ücretin ne kadar olduğunu bilmeyen Bahar Candan, Nihat Doğan’la birlikte ekonominin nabzını tuttu

Uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan Flash Tv’de yayınlanan Al Sana Haber programında ilginç anlar yaşandı. Programın yorumcularından biri olan Bahar Candan, "Bir aile 3 bin TL ile nasıl geçinir?" sorusuna verdiği cevapla yine adından söz ettirdi. Asgari ücretin ne kadar olduğunu dahi bilmeyen Candan, "Dolarla bir şey almayın" dedi.

Magazin 06-11-21 20:30

Bahar Candan'dan şaşkına çeviren 'Dolar' yorumu! Bizim için bir şans...

Katıldığı moda yarışmasıyla tanınan Bahar Candan, yeniden yayın hayatına başlayan Flash TV'de doların yükselmesiyle ilgili çok tartışılacak çıkışlarda bulundu. Faik Öztürk'ün Haberin Kralı programına konuk olan Bahar Candan, Öztürk'ün 'dolar neden yükseliyor?' sorusuna cevap verdi. Candan, "Doların yükselmesi bizim için bir şans" dedi ve bakın gerekçesini nasıl açıkladı.

Magazin 03-11-21 13:38

Dosyaları dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz en iyi flash bellek modelleri

Flash bellek veya USB bellek adı verilen teknolojik ürünler, gerek iş hayatımızda gerekse okul hayatımızda büyük rahatlık sağlıyor. Veri taşımayı kolaylaştırdığı için piyasaya çıktığı günden bu yana fazlasıyla sevilerek kullanılıyor. Düşünsenize kim inanırdı ki böyle küçücük bir objeye tüm verilerini yükleyebileceğini ve güvenle saklanabileceğini? Peki en iyi flash bellek ya da en iyi USB bellek hangisi biliyor musunuz? Siz USB bellek tercih ederken nelere dikkat ediyorsunuz?

Haber 02-11-21 12:45

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili dikkat çeken iddia: Birinci ağızdan duydum

Flash TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili edindiği iddiayı "Birinci ağızdan duydum” diyerek anlattı.

Haber 01-11-21 08:30

Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak

Uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan Flash Tv, dikkat çeken atılımlar yapıyor. Şimdiye kadar anlaştığı çarpıcı isimlerle gündeme gelen Flash Tv, rakiplerinin karşısına bir magazin programı yayına almaya hazırlanıyor.

Magazin 28-10-21 10:05

Tuğba Ekinci de Flash TV ile anlaştı! Deniz Akkaya gibi...

İki yıllık aradan sonra seyircisi ile Haber kanalı olarak buluşan ve Türk televizyonlarının arasına bomba gibi bir kadro ile giren Flash TV 11 Ekim’de yayın hayatına başladı.

Magazin 16-10-21 10:35

Flash TV'de Saba Tümer depremi! Tanıtım afişlerinde yer almıştı...

11 Ekim'de yeniden yayın hayatına başlayacak Flash TV ile anlaştığı iddia edilen ünlü sunucu Saba Tümer, kanalın yeni sezon afişlerinde kendisini görünce sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 06-10-21 09:41