Florida Haberleri

Golf oynamak istemişlerdi! Korkunç anlar: Timsah yeşilliklerin arasından bir anda belirince...

Sosyal medyada bir timsahın golf arabasındaki iki kişiye saldırmaya çalıştığı anlar gündem oldu. Görüntülerde seyir halindeki golf arabasına bir anda koşmaya başlayan timsahın arabanın yoldan çıkmasına sebep olduğu görülüyor.

Trend 26-02-2024 09:20

En büyük köpek balığını yakalama organizasyonu! 3.6 metre ve 550 kilo köpek balığı yakaladılar: Tam 1 saatte kıyıya çekebildiler!

Balıkçılar neredeyse 4 metrelik bir beyaz köpek balığı yakaladı. Köpek balığını yakalayabilmek için balıkçıların verdiği 1 saatlik mücadele kayıt altına alındı.

Trend 05-02-2024 09:26

Korkunç görüntüler! Köpekler tekerlekli sandalyedeki adama saldırdı... Canlı canlı etlerini böyle koparttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde kaydedilen bir görüntü ülke basınında geniş yankı uyandırdı. Söz konusu görüntülerde tekerlekli sandalyedeki evsiz bir adamın köpeklerin saldırısına uğradığı anlar yer aldı. Tekerlekli sandalyedeki adama saldıran köpekler canlı canlı etlerini koparttı.

Trend 30-01-2024 09:27

Otizmli kayınbiraderine tecavüz edip hamile kaldı! Bebeğini doğuran kadın Asıl mağdur benim diyerek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşanan bir olay herkesi şaşkına çevirdi. 36 yaşındaki Amanda Rose Brooks isimli kadın otizmli kayınbiraderine 10 yıl boyunca tecavüz etmek ve onun bebeğini doğurmakla suçlandı. Brooks mahkemede mağdur olduğunu söyleyerek kendisini savundu.

Trend 24-12-2023 08:48

Polisin her yerde aradığı uyuşturucu kaçakçısı saklandığı kanepede bulundu! Nefes kesen operasyon görüntüleri...

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde gerçekleştirilen bir operasyon nefesleri kesti. Haftalarca aranan uyuşturucu kaçakçısı 39 yaşındaki Stacy Usher saklandığı evdeki kanepenin içinde bulundu. O anlar saniye saniye polis kamerasına yansıdı.

Trend 25-11-2023 14:02

Üst geçitte cinsel ilişkiye giren çift yaka paça tutuklandı! Savunmaları şaşkına çevirdi... Hayallerimizi gerçekleştirdik

55 yaşındaki Sara Fazekas ve 60 yaşındaki Robert Clarke, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletindeki bir üst geçitte cinsel ilişkiye girerken yakalandı. Tamamen çıplak bir şekilde gözaltına alınan çift savunmalarında "Hayallerimizi gerçekleştirdik. Her zaman bu bizim rüyamızdı ve onu ölmeden önce yapmak istiyorduk" dedi.

Trend 15-11-2023 10:57

ABD'de korkunç olay! Timsah, ağzında insan kalıntılarıyla yüzüyordu... Gördüklerimin gerçek olduğuna inanamadım

ABD'nin Florida eyaletinde bir timsahın ağzında insan kalıntıları olduğu ihbarı polisi harekete geçirdi. Polis ekipleri timsahın ağzındaki kişinin evsiz bir kadın olduğunu tespit etti. Görgü tanıkları timsah hakkında "Onu sıkıca tutuyordu ve kanalın dibine doğru yüzmeye başladı. Gördüklerimin gerçek olduğuna inanamadım" dedi. 4 metre uzunluğundaki timsah polis tarafından öldürüldü.

Haber 25-09-2023 09:27

10 ve 11 yaşındaki kardeşler annelerine kızdı, arabayla evden kaçıp yüzlerce kilometre sonra...

ABD'nin Florida eyaletindeki polis ekipleri, durdurduğu bir aracın sürücüsünün 10 yaşındaki bir erkek çocuğu çıkması üzerine şoke oldu. Annelerinin elektronik cihazlarına el koymasına sinirlenen 10 ve 11 yaşındaki kardeşlerin, evdeki arabayı kaçırdığı ve evlerinden yüzlerce kilometrelerce uzakta olduğu ortaya çıktı.

Haber 24-09-2023 13:44

Kimyager komşunun akılalmaz planının detayları ortaya çıktı! Kapının arasından gizemli bir karışım enjekte etmiş... O yüzden aile dehşeti yaşadı!

36 yaşındaki Çinli kimyager, komşularının kapısının altından zehir enjekte etti. Komşularından nefret eden Çinli kimyagerin görüntüleri güvenlik kamerasına böyle yansıdı. Kimyagerin zehri yüzünden evdeki çiftin bebeğinin saçları döküldü. İşte akılalmaz olayın tüm detayları!

Haber 31-08-2023 13:59

Florida'yı Idalia Kasırgası vurdu! Nadir görülen hava olayı uçak kokpitinden kaydedildi

ABD’nin Florida eyaletini vuran Idalia Kasırgası ile meydana gelen ve nadir görülen hava olayı uçağın kokpitinden kaydedildi. Kasırga nedeniyle birçok bölgede 850’den fazla uçuş iptal oldu. Ulusal Kasırga Merkezi de kasırganın kategori 4 seviyesine ulaştığını duyurdu.

Haber 30-08-2023 19:14

Kürtaj yaptırmayı reddeden 18 yaşındaki hamile kız arkadaşını vurarak öldürdü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinin Sanford bölgesinde 21 yaşındaki Donovan Faison ismindeki bir adam hamile kız arkadaşını vurup öldürmekle suçlandı. Kız arkadaşının kürtaj yaptırmayı reddetmesi üzerine Faison’un sevgilisi ve doğmamış bebeğini öldürdüğü ifade edildi.

Trend 30-08-2023 07:58

302 milyonda 1 şans gerçekleşti! ABD'de 'Mega Millions' piyangosu sahibini buldu: Dudak uçuklatan ikramiye...

ABD tarihinin üçüncü büyük piyango ikramiyesi olan 1,58 milyar dolar değerindeki 'Mega Millions'ı Florida'da bir kişi kazandı. Mega Millions'ı kazanma oranı 302,6 milyonda 1.

Haber 09-08-2023 10:57

Bağlantısı olmayan iki denizi birleştirdi! Elleriyle kumları kazdı... Polisin müdahalesi gecikmedi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir kumsalda ilginç görüntüler kaydedildi. Birbiriyle bağlantısı olmayan iki denizi elleriyle kumu kazarak birleştiren gencin görüntüsü sosyal medyada gündem yarattı. Olaya polis ekipleri müdahale etti.

Trend 25-07-2023 15:10

Bu nasıl vicdan? 3 yaşındaki oğlunu öldürmek için kiralık katil tuttu! Her detayı dehşet verici...

ABD'de akılalmaz bir olay yaşandı. 18 yaşındaki anne Jazmin Paez, 3 yaşındaki oğlunu öldürmesi için 'sahte kiralık katil sitesinden' tetikçi kiraladı. Vicdansız anne gözaltına alındı.

Haber 20-07-2023 12:45

Deniz kenarında kabus dolu anlar! Köpek balığı kıyıya kadar geldi... Çığlık çığlığa kaçarak zor kurtuldular

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir plajda deniz kenarında yüzenler kendilerine doğru büyük bir hızla gelen köpek balığını fark ettiklerinde kabus dolu anlar yaşadı. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde kıyıda bulunanlar bir anda çığlık çığlığa kaçışmaya başladı.

Trend 04-07-2023 15:00

Korku dolu anlar! Elini yıkamak istedi bir anda köpek balığının saldırısına uğradı... Arkadaşları zar zor kurtardı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde Nick isimli bir balıkçı elini yıkamak istedi ve suya soktu. Teknesinden elini denize doğru uzatan Nick bir anda hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Bir köpek balığı Nick’in elini yakaladı ve onu suya doğru çekmeye başladı. Nick’in arkadaşları devreye girerek genç adamı kurtardı. Köpek balığı saldırısının ardından Nick, hastaneye kaldırıldı.

Trend 27-06-2023 07:48

Amerika Birleşik Devletleri’nde dev salyangoz istilası panik yarattı! Bölge karantinaya alındı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletine bağlı Miramar bölgesi 20 cm uzunluğuna kadar ulaşan kara salyangozları tarafından adeta istila edildi. Salyangozların insanlarda menenjite neden olabilecek çeşitli parazitler taşıdığının tespit edilmesinden sonra bölge karantinaya alındı.

Trend 22-06-2023 15:25

Görenler şaşkınlığını gizleyemedi! Balık oltasına takılan 1.8 metrelik köpek balığının resmen sırtına çıktı

Balıkçıları attığı oltalardan birine takılan köpek balığının kurtarılma anlarında çekilen görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Kıyıya vuran yaralı köpek balığını kurtarmak isteyen bir grup büyük bir çaba gösterdi. Köpek balığının boğazına yapışan olta kancasını çıkartmak için bir kişi üzerine bindi. Kurtarıldıktan sonra köpek balığı denize geri bırakıldı.

Trend 06-06-2023 10:21

15 yaşındaki öğrencisiyle yasak aşk yaşayan beden eğitimi öğretmeni tutuklandı! Başka bir okuldan daha ihbar gelince...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir okulda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan 43 yaşındaki Arin Hankerd, 15 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisinin ortaya çıkmasından sonra tutuklandı. Hankerd’in daha öncesinde görev yaptığı okullarda da öğrencileriyle benzer ilişkiler yaşadığı ortaya çıktı.

Trend 25-05-2023 13:27

13 yaşındaki kız okyanusta yüzdüğü sırada köpek balığı saldırısına uğradı! Dakikalarca mücadele etti... Canını zar zor kurtardı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir sahilde okyanusun sığ kısmında oturan 13 yaşındaki Ella Reed isimli genç bir kız korkunç bir olayla karşılaştı. Aniden vücudunun yan tarafında büyük bir acı hisseden Reed o bölüme baktığında ise bir köpek balığıyla yüz yüze geldi. Hayvanla mücadele ederek kendisini kurtarmayı başardığını ifade eden Reed korku dolu anları anlattı.

Trend 13-05-2023 13:21

ABD'de hızı 160 kilometreyi bulan hortum yollardaki araçları uçurdu

ABD’nin Florida eyaletinde hortum dehşeti yaşandı. Saatteki hızı 160 kilometreyi bulan hortum nedeniyle yollardaki bazı araçlar uçtu. Yaşanan korku dolu anlar ise cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

Haber 01-05-2023 19:52

Şaşkına çevirdi! Sel suları arasında...

ABD’nin Florida eyaletinin Fort Lauderdale kentinde şiddetli yağışın ardından bir kişi sel sularında yüzdü. Caddelerin göle döndüğü kentte çok sayıda araç sel sularında mahsur kaldı. Fort Lauderdale-Hollywood Uluslararası Havaalanı’nın apronunda meydana gelen su baskını nedeniyle uçuşlar durduruldu.

Haber 13-04-2023 15:46

Ortalık bir anda karıştı! Festivalde kadınlar saç saça baş başa kavga ettiler... Bikini üstünün çıkmasına bile aldırmadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir festivalde ilginç anlar yaşandı. Katılımcıların bikiniyle geldikleri festivalde ismi açıklanmayan iki kadın bir anda tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine iki kadın arasındaki gerginlik sözlü eylemden fiziksel hamlelere döndü. Sokak ortasında saç saça baş başa kavga eden kadınlara ait görüntüler TikTok’ta paylaşıldı.

Trend 14-03-2023 13:42

ABD'de timsah dehşeti! 85 yaşındaki kadın köpeğini gezdirirken öldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yine bir timsah saldırısı meydana geldi. 85 yaşındaki kadın köpeğini gezdirirken timsah saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Olaydan sonra yetkililer köpeğin saldırıdan sağ kurtulduğunu bildirdi.

Haber 22-02-2023 20:46

Sahilde yürürken kumların arasına gömülü bir tektaş buldu! Değeri dudak uçuklattı... Tam 40 bin dolar değerinde

37 yaşındaki Joseph Cook, metal dedektörünü kullanarak Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki Hammock Beach’te kumların arasına gömülü bir tektaş buldu. Yüzüğü bulduktan sonra Cook, herhangi birinin yüzüğünü kaybedip kaybetmediğini öğrenmek için hemen yerel kuyumcularla harekete geçti. Yaklaşık 30 kuyumcu gezdikten sonra Cook yüzüğün orijinal sahiplerini bulmayı başardı.

Trend 21-11-2022 15:16

Sosyal medyayı karıştıran uçuş! Gizem, sabaha karşı 05.22'de yerini paniğe bıraktı... UFO sananlar oldu

İnsanoğlunun uzay macerası yüzyıllar önce başlamadı. Ancak bir aksilik olmazsa yüzyıllar boyunca sürecek ve insanlık uzayla ilgili her gizemi çözmeye bir adım daha yaklaşacak. 12 Kasım Cumartesi günü saatler 05:22'yi gösterirken ise ABD'nin Florida eyaletinde yaşayanlar ise uzaydan gelen büyük bir korkuyla uyandı. Sosyal medyayı karıştıran bu korkunun arkasından ise gizemli bir uçuş çıktı. Florida sakinlerinin panik yaşamasına neden olan bu olay Uzay Kuvvetleri tarafından açıklığa kavuşturuldu.

Haber 14-11-2022 16:10

ABD'de et yiyen bakteri alarmı! Etkileri korkutucu: 65 vaka tespit edildi, 11 kişi hayatını kaybetti! Vücuda böyle giriyor...

Koronavirüs ve maymun çiçeği virüsü sonrası bu kez de et yiyen bakteri vakaları paniğe neden oldu. Geçtiğimiz günlerde ABD'de etkili olan Ian kasırgası sonrası Florida eyaletinde et yiyen bakteri vakalarında artış yaşandı. Eyalette 2022'nin başından bu yana bakteri kaynaklı toplam 11 ölüm ve 65 vaka kaydedildiği bildirildi. Öte yandan et yiyen bakterinin nasıl bulaştığı ve vücutta ne gibi değişikliklere yol açtığı merak konusu oldu. İşte haberin detayları...

Haber 19-10-2022 18:46

Florida'da neler oluyor? Eyalette elektrikli araçlar alev aldı! Bakın sebebi ne çıktı...

95 bin kayıtlı araçla Kaliforniya'dan sonra Amerika'nın en büyük ikinci elektrikli araç (EV) pazarı olan Florida'daki itfaiyeciler, Ian Kasırgası'nın ardından bu kez yeni bir sorunla uğraşıyor. Eyalette elektrikli araç alev aldı. Bu olayın arkasından bakın ne çıktı...

Haber 09-10-2022 18:19

Kaçırdığı bebeğini canlı siper olarak kullandı! Polisler bile inanamadı

ABD'de yaşayan ve isminin Brandon Loehner olduğu açıklanan Floridalı bir adam, kız arkadaşı tarafından oğlunu kaçırdığı gerekçesiyle ihbar edilmişti. İhbarın ardından polisler tarafından bulunan genç adam, gergin bir çatışma sırasında 1 yaşındaki oğlunu canlı kalkan olarak kullandı. O anların görüntüler herkesi şoke etti.

Trend 04-10-2022 10:04

Ian Kasırgası, ABD'yi böyle vurdu! Florida’daki yıkımın görüntüleri ortaya çıktı

ABD Başkanı Biden'ın "Florida tarihindeki en ölümcül fırtına olabilir" dediği Ian Kasırgası'nın ardından bölgede meydana gelen tahribat gün yüzüne çıktı. Yetkililer, şu ana kadar en az 13 kişinin hayatını kaybettiğini doğrularken, can kaybının artması bekleniyor. Bölgede 1,9 milyon hane elektriksiz kalırken, çok sayıda yol, köprü ve binada ağır hasar oluştu. Florida Acil Durum Yönetimi, bölgede yürütülen çalışmalar sırasında şimdiye kadar en az 500 kişinin kurtarıldığı bildirdi.

Haber 30-09-2022 00:34

Tam bir felaket! Ian Kasırgası Florida'yı vurdu: 2,4 milyon ev ve iş yerini elektriksiz bıraktı

Ian Kasırgası, Amerika Birleşik Devletleri'nin son yıllarda gördüğü en tehlikeli fırtınalardan biri olarak nitelendiriliyor. Kasırga, ABD’nin Florida eyaletinin güneybatı kıyılarına ulaştı ve yoğun yağış, sert rüzgarlar ve büyük taşkınlara yol açtı. Ayrıca Florida’daki 2,4 milyon ev ve işyerini elektriksiz bıraktı.

Haber 29-09-2022 17:23

Ian Kasırgası ABD'yi vurdu! Ordu alarma geçti, 2,5 milyon kişiye tahliye emri

ABD’nin Florida eyaletinde Ian Kasırgası alarmı yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Küba’da etkili olan ve tüm ülkede elektrik kesintisine yol açan Ian Kasırgası kategori 4 seviyesinde Florida'yı vurdu. Kasırga Cayo Costa Adası yakınlarında karaya indi. Kasırga öncesi Florida’da 2,5 milyon kişiye tahliye emri verilirken, ulusal muhafızlar da dahil on binlerce Amerikan askeri de bölgede hazır duruma geçirildi. Eyalette daha şimdiden 100 binden fazla kişi kasırga nedeniyle elektriksiz kaldı.

Haber 29-09-2022 00:16

Sosyal medyada bir anda gündem oldu! Sokak ortasında cinsel ilişkiye giren çift herkesi şaşırttı

Merseyside Polisi, Liverpool'un gece hayatının gözdesi Concert Square'de uygunsuz hareketlerde bulunan bir çifti aradıklarını dile getirdi. Eğlendikleri mekandan çıktıktan sonra sokağın ortasında cinsel temasta bulunan ismi açıklanmayan çifti o sırada çevrede bulunan kişiler kaydetti. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasından sonra polis çifti aramaya başladı.

Trend 05-08-2022 11:15

İğrenç olayı 8 yıl boyunca sürdürdüler! Erkek arkadaşı filme aldı... Polis şoke oldu

Mide bulandıran olayın 8 yıl boyunca gerçekleştiği adres ABD'nin Florida eyaleti. Christina Calello (36) ile Geoffrey Springer (39) çiftinin imza attığı iğrençlik polis ekiplerini bile hayretler içinde bıraktı. Geçtiğimiz günlerde hayvana cinsel istismar iddiasıyla gözaltına alınan çiftin evine giden polis, buldukları karşısına şok geçirdi.

Haber 04-08-2022 16:45

Uzaylılar ve ejderhalar arasında savaş dedi, çalıntı kamyoneti üsse sürdü! ABD bu olayla çalkalanıyor

Florida'da Corey Allan Johnson isimli bir adam, uzaylılar ve ejderhalar arasındaki bir savaş konusunda uyarmak için Uzay Kuvvetleri üssüne girmeye çalıştı. Johnson, çaldığı kamyoneti Uzay Kuvvetleri üssüne sürdü. Tutuklanan adam, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı tarafından kendisine verilen bir görevde olduğunu açıkladı.

Haber 01-08-2022 10:16

Tuvalette acı sürpriz! Klozetin içinde iguana çıkınca ne yapacağını bilemedi

Florida’da yaşayan emekli bir çift Janet ve Bruce Bleier, klozetlerinin içinde iguana gördükten sonra şaşkınlık yaşadı. Uzmanlar kanalizasyon kanallarından evlerin tuvaletlerine doğru yürüyen iguana vakalarının arttığından söz ederek vatandaşları uyardı.

Trend 25-07-2022 15:25

Denizde dehşeti yaşadı! 73 yaşındaki kadının cinsel organını yelken balığı ısırdı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Maryland eyaletinde arkadaşlarıyla beraber tatil yapmak isteyen 73 yaşındaki Katherine Perkins isimli kadın dehşeti yaşadı. Arkadaşlarıyla beraber bir teknede tatil yapan Perkins, denizden tuttukları balıkların fotoğrafı çektiği sırada aniden hareketlenen 100 kiloluk yelken balığını saldırısına uğradı. Perkins saldırı sonucunda cinsel organı ve kasıklarından yaralandı.

Trend 25-07-2022 11:44

ABD'de salyangoz istilası! Bir bölge karantinaya alındı

ABD'nin Florida eyaletinde bir bölge, salyangoz istilası yüzünden karantinaya alındı. Şimdilik belli bir alana yayılan salyangozların tamamen toplanmasının birkaç yıl sürebileceği aktarıldı.

Haber 04-07-2022 00:53

Vegan anne ve baba çocuklarını açıklıktan öldürdüler! “1 hafta boyunca hiçbir şey yememiş”

Florida’da yaşayan vegan bir anne ve baba, Ezra adını verdikleri çocuklarını sadece anne sütü, çiğ sebze ve meyveyle beslemeye başladı. 2019 yılında Ezra, besin yetersizliği nedeniyle henüz 18 aylıkken hayatını kaybetti. O tarihten itibaren yaklaşık 3 yıldır ebeveynleri cinayet ve çocuk istismarı suçlarında dolayı yargılanıyordu. Mahkeme Ezra’nın ailesi için kararını verdi.

Trend 02-07-2022 13:53

Komşusunu yatak odasında uzanırken buldu! Bir anda karşısında görünce ne yapacağını şaşırdı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde bir kadın uyuduğu sırada yatak odasından gelen sesler üzerine bir anda irkildi. Salondan yatak odasına giden kadın komşusu Justin Wright’i yatağında uzanmış halde buldu. İkili arasında başlayan tartışma bir anda alevlendi ve kadın tabanca ile komşusunu vurarak öldürdü.

Trend 25-06-2022 15:27

Sosyal medyada gündem yarattı! Bahçesine giren 2 buçuk metre boyundaki timsahı tavayla kovaladı

Sosyal medyada ortaya çıkan görüntüler kısa sürede popüler olmayı başardı. Amerika’nın Florida eyaletinde kaydedilen görüntülerde Kai isimli bir adam bahçesine giren timsahı elindeki tavayla kovaladı. Video kısa sürede 3.1 milyon izlenmeye ulaşarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trend 21-06-2022 16:11

Dini okulda skandal! Öğrencisine gönderdiği mesajı veli gördü, ortalık karıştı: Cinsel ilişki için evine çağırdı

2018'den beri Point of Grace Hristiyan Okulu'nda öğretmenlik yapan 38 yaşındaki Julie Kinsey Hoover isimli bir öğretmen, bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekle suçlandı. Öğrencisini cinsel ilişki için evine davet ettiği mesajı, öğrencisinin annesinin okuması üzerine gerçek ortaya çıktı.

Trend 13-06-2022 13:35

Elinde silahla eşcinsel kulübe girmişti! 49 kişiyi katleden saldırganın babası oğlunu savundu: Öpüşen iki adamı gördüğünde...

Orlando'da gece kulübü saldırganı Oman Mateen'in babası, altı yıl önceiki erkeğin öpüştüğünü gördükten sonra oğlunun 'çok sinirlendiğini' iddia ederek, katliamın fitilini ateşlemiş olabileceğini öne sürdü. Eşcinsel bir gece kulübüne elinde silahla girerek 49 kişi öldüren Mateen’in babası, oğlunun zor günler geçirdiğini öne sürdü. Babanın savunması bir anda tepkilere neden oldu.

Trend 13-06-2022 10:31

Seyir halindeki araçta cinsel ilişki oyunu oynadılar! Sonu feci bitti: Erkeğin cinsel organı zarar gördü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşanan bir kaza ülke gündemine oturdu. Seyir halindeki bir araçta cinsel fantezi yapan sürücü ve yolcu karşıdan gelen minibüse çarptı. Olay sırasında otomobilin içinde yarı çıplak halde bulunan erkeğin cinsel organı zarar gördü. Hafif yaralanan ikili hastaneye kaldırıldı.

Trend 04-06-2022 11:24

Her satırı korkunç! Sokaklarda çırılçıplak yürüdü, eline çekici alıp dehşet saçtı

Florida’da yaşayan 35 yaşındaki Dan Spidle, yaşattığı dehşetle ülkede infial yarattı. Çırılçıplak elinde çekiçle sokakta dehşet saçan adamın bir apartman dairesinde yaşayan anne ve bir yaşındaki bebeği öldürdüğü ortaya çıktı.

Trend 28-05-2022 15:36

Direksiyon başında bayıldı, imdadına çevredekiler koştu

ABD'nin Florida eyaletinde direksiyon başında fenalaşan kadın sürücünün imdadına başka bir araçtaki arkadaşı yetişti. Kadın sürücünün bayıldığını fark eden kişi, arabayı durdurmaya çalıştı. Diğer sürücülerden de yardım isteyen kişinin uğraşları sonucu olay kontrol altına alındı. Aracın durdurulma anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber 12-05-2022 13:37

Ev satışına eski kocasını da dahil etti! “Eğer onu alırsanız fiyatı düşürüyoruz”

43 yaşındaki Crystal Ball, yedi yıllık kocası 54 yaşındaki Richard Chaillou'dan boşandı. Ancak ikili oğulları ve birlikte işlettikleri işyerleri söz konusu olduğunda iyi anlaştıklarını itiraf etti. Eski eşler Amerika’da bulunan üç mülklerinden birini satmaya karar verdi. Ancak Ball’in evin satışı için verdiği ilan herkesi şaşırttı.

Trend 29-04-2022 14:23

Düğün menüsünde skandal! Gelin tutuklandı, konuklar ise hastaneye kaldırıldı

Florida’da düzenlenen bir düğünün sonu tamamen skandalla bitti. Düğün organizatörü Joycelyn Montrinice Bryant ve müstakbel gelin Danya Shea Glenny Svoboda ilginç bir düğün hazırlamak istedi. İddialara göre ikili konukların haberi olmadan yemeklerine uyuşturucu madde koydu. Davetlilerden bazılarının hastanelik olması sonucunda olay ortaya çıktı.

Trend 22-04-2022 09:54

Garip rekor! Tam 292 kez Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmini izleyerek Guinness Dünya Rekorunu kırdı

Florida’da yaşayan Ramiro Alanis isimli bir adam ilginç bir Guinness Dünya Rekoruna imza attı. Alanis, Spider-Man: No Way Home'u defalarca izledikten sonra rekorlar kitabına adını yazdırmayı başardı. Alanis, rekorunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Trend 20-04-2022 17:36