Gaz Haberleri

Küresel gaz talebi 2050 yılına kadar yüzde 34 artacak

Küresel doğal gaz talebinin 2050'de 2022'ye kıyasla yüzde 34 artarak 5 trilyon 360 milyar metreküpe ulaşması öngörülüyor. Yalnızca elektrik üretim sektöründen kaynaklı talep büyüme ise 500 milyar metreküp olarak hesaplandı.

Finans 13-03-2024 15:54

Yemek yerken yapılan bu hatadan kaçının! Hazımsızlık, ödem ve mide rahatsızlıklarına neden oluyor

Yemek sırasında su içmek birçok kişinin alışkanlığı olsa da aslında bu durumun bazı olumsuz etkilere yol açtığı ortaya çıktı. Yemek yerken aynı anda su içmekten kaçınmanız gereken birçok neden var. Bu alışkanlık başta hazımsızlık, gaz ve ödem olmak üzere birçok mide rahatsızlığına neden olabilmekte.

Kadin 08-03-2024 15:24

Şaka kabusa döndü! Gaz çıkarttığı anda çakmağı ateşledi... Bir anda alevler tüm pantolonunu sardı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde Çinli bir adamın gazını yakma girişimi, yanlışlıkla pantolonunu ateşe verdikten sonra kelimenin tam anlamıyla kabusa döndü. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend 18-01-2024 15:47

Kayseri'de kahreden ölüm! Sobadan sızan gazdan zehirlenen baba ve oğlu öldü

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Adnan (45) ve oğlu Berat İlhami Nalbant (9) hayatını kaybetti.

Haber 14-01-2024 23:42

Gaz

Gaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yer: Tekirdağ! Su ararken buldular, 5 gündür devam ediyor: Mahalleli tedirgin, çöp poşetiyle test etti

Tekirdağ'da su arama çalışmaları sırasında su yerine gaz bulundu. 5 gündür gaz çıkışı devam ederken mahalleli tedirgin oldu. Çıkan havanın ne olduğunu anlamak için çöp poşetiyle test yapan mahalle muhtarı Ali Altıntaş, "Yetkililerin buna bir önlem almasını istiyoruz. Çünkü gaz kesileceğe benzemiyor ve çok yanıcı bir gaz" dedi.

Haber 30-10-2023 09:57

Bahçesinde su ararken gaz buldu! Çakmağı çakınca alev aldı, Türkiye Petrolleri hartekete geçti...

Antalya'nın Finike ilçesinde yaşayan ve bahçesinde nar yetiştiren çiftçi Muharrem Toksöz, su ihtiyacını karşılamak için başlattığı sondaj çalışmasında gaz buldu. Kokudan şüphelenen Toksöz, çakmak çakınca kuyu alev aldı. Tokgöz, "Türkiye Petrolleri görevlilerini aradık, görüntüler gönderdik, konuyu araştıracaklarını söylediler." diye konuştu.

Finans 21-09-2023 08:29

Konya'da bir sürücünün aracına gaz alırken unutulan pompayı kopardığı anlar kamerada

Konya'nın Emirgazi ilçesinde, bir sürücünün akaryakıt istasyonundan gaz aldıktan sonra aracına takılı unutulan gaz pompasını kopardığı anlar güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Yurthaber 13-09-2023 07:42

Apartmandan gelen koku ekipleri harekete geçirdi! Balkondan daireye girince...

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir apartman dairesinden gelen gaz kokusu, polis ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Kimsenin olmadığı daireye balkondan giren ekipler, mutfak tüpüne bağlı ocağın açık olduğunu tespit etti.

Haber 10-08-2023 17:07

Hızlı tren hattının tünel inşaatında gaz sızıntısı! Hastaneye kaldırılan 2 işçiden 1'i hayatını kaybetti

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, hızlı tren hattı inşa edilen tüneldeki gaz sızıntısından etkilenen iki işçiden biri hayatını kaybetti.

Haber 31-07-2023 12:24

Süt gaz yapar mı? Sütün gazı nasıl giderilir?

Günlük hayatımızın önemli bir parçası olan süt besleyici içeriği ve lezzetiyle birçok kişinin sofralarından eksik etmediği bir içecektir. Ancak bazı insanlar süt tüketiminden sonra karın bölgesinde rahatsız edici gaz problemleriyle karşılaşabilirler. Sütün gaz yapabilme özelliği özellikle laktoz intoleransı veya sindirim sistemine hassasiyeti olan bireyler için endişe verici olabilir. Neyse ki sütün neden olduğu gaz sorunlarına yönelik çeşitli yöntemler ve pratik çözümler mevcuttur.

Haber 29-07-2023 20:44

Gaz sıkışması nasıl geçer, Gaz sıkışmasına iyi gelen İbrahim Saraçoğlu kürü tarifi nedir? Gaz sıkışması neden olur, belirtileri nelerdir?

Vücutta gaz sıkışması, çoğu insanın zaman zaman karşılaştığı yaygın bir sorundur. Her ne kadar utanç verici veya rahatsız edici bir konu gibi görünse de, aslında vücudumuzun normal bir fonksiyonudur. Sindirim sistemi süreci boyunca gaz üretimi kaçınılmazdır ve genellikle gıdaların sindirimi sonucu ortaya çıkar. Peki, gaz sıkışmasına ne iyi gelir?

Haber 14-06-2023 12:47

Böyle karar ne görüldü ne duyuldu! Yüksek sesle geğiren ve gaz çıkartan komşusunu şikayet etti... 24 haftalık hapis cezasına çarptırıldı

Birleşik Krallık’ın Cheshire bölgesinde Edward Riley isimli bir adam komşusunun şikayet üzerine 24 haftalık ertelenmiş hapis cezasına çarptırıldı. 44 yaşındaki Riley yüksek sesle geğirerek ve gaz çıkartarak komşusunu rahatsız ettiği gerekçesiyle polise şikayet edildi. Riley komşusunun şikayeti üzerine mahkemeye çıkmak zorunda kaldı.

Trend 11-05-2023 08:45

İlginç ticari girişimini böyle savundu! “Gazımı kavanozlayarak satıyorum ve saygıyı hak ediyorum”

OnlyFans yıldızı Stephanie Matto ilginç ticari girişim sayesinde sık sık popüler olmayı başarıyor. Gazını kavanozlara koyarak hayranlarına sattığını ifade eden Matto, mesleğini ve sevdiğini ve hiç kolay bir işi olmadığını dile getirdi. Fenomen isim hayranlarından saygı beklediğini söyledi.

Trend 10-05-2023 13:09

İran'da gösteriler bir kente daha sıçradı! 'Kimyasal gaz' iddiası: Çok sayıda öğrenci hastaneye kaldırıldı

İran'da Mahsa Emini protestoları da Sakkız'da da başlamıştı. Kentte bulunan Mirac Kız Lisesinde eğitim gören öğrencilerin kimyasal gazla zehirlendikleri iddia edildi. Veliler ve güvenlik güçleri arasında arbede çıktı. En az 47 öğrencinin hastanelere kaldırıldığı, 20'den fazlasının durumunun kritik olduğu öne sürüldü.

Haber 10-04-2023 09:33

Diyarbakır'da depremzedelerin kaldığı KYK yurdunda 'gaz kokusu' paniği! Gece yarısı sokağa döküldüler

Diyarbakır'da depremzedelerin kaldığı yurtta gaz kokusu yayılınca, panik yaşandı. Depremzedeler gece saatlerinde dışarı çıkarken, kokunun küçük çaplı bir yangından kaynaklandığı belirlendi. İşte olayı detayları...

Haber 24-03-2023 13:15

Isparta'da karbonmonoksitten zehirlenen anneanne ile torunu öldü

Isparta'da sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenen anneanne ile torunu hayatını kaybetti.

Yurthaber 01-02-2023 07:45

SON DAKİKA | İstanbul'da bir evde anne ve 2 çocuğu ölü bulundu! Dehşete düşüren olayda korkutan şüphe

Son dakika haberi: İstanbul'da kahreden olay! Kartal’da bir evde anne ve 2 çocuğu ölü bulundu. İlk belirlemelere göre olayın gaz zehirlenmesi nedeniyle gerçekleştiği şüphesi üzerinde duruluyor. Anne ve iki çocuğunun cenazeleri, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, sağlık ve İGDAŞ ekipleri incelemelerinin ardından olay yerinden ayrıldı.

Haber 31-01-2023 16:04

Kuru fasulye yaparken bu hatadan uzak durun! Tadını ve sağlığımızı mahvediyor

Kuru fasulye en sevilen bakliyatlar arasında bulunuyor. Lokanta usulü kuru fasulye yapmanın zor olduğu düşünülüyor. Ancak doğru adımlar uygulandığında ve kuru fasulye yaparken sıklıkla uygulanan o hatadan uzak durulduğunda enfes kuru fasulye yemeğinizi kolayca hazırlayabilirsiniz.

Yemek 16-01-2023 09:53

Yaşlı çiftin acı sonu! Yakınları cansız bedenini buldu

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaşayan Yaşar-Zeynep Karayel çifti sobadan sızan gaz nedeniyle hayatlarını kaybetti. Acı olay yakınlarının çiftten haber alamamasıyla ortaya çıktı. Talihsiz çift, evlerinde cansız bedenlerinin bulunmasının ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber 08-01-2023 19:06

Yaşanan ağrıların ve şişkinliklerin en büyük sebebi! Midede gaza neden olan yiyecekler

Yemeklerden sonra yaşanan gaz ve şişkinlik hissi oldukça rahatsız edici olabiliyor. Bu durumu geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Uzmanlar uzun süreli hazımsızlık yaşayanların doktora görünmesi gerektiğini belirtiyor. Ancak basit hazımsızlıklar sıklıkla yediğimiz yiyeceklerden kaynaklanabiliyor. İşte midede ağrı, gaz ve şişkinliğe neden olan yiyecekler...

Haber 28-12-2022 13:44

Karadeniz gazını “Peçenek” dağıtacak

Karadeniz gazında kuyulardan gelen gazı toplayıp ana boru hattına bağlayacak 280 tonluk dağıtım haznesi denizin 2 bin 200 metre altına 20 saat süren operasyonla başarıyla indirildi.

Yurthaber 01-12-2022 08:49

Düğün salonundaki 107 kişiyi hastanelik oldu! Sebebi gaz kaçağı çıktı

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde düğün salonundaki nişan törenine katılan 107 kişiyi hastanelik oldu. Baygınlık geçirme, halsizlik, baş dönmesi ve mide bulantısı gibi şikayetlerle hastaneye başvuran kişilerin, düğün salonundaki tüplü ısıtma sisteminden sızan gaz sebebiyle zehirlendiği belirlendi. Hastanelere akın eden vatandaşların106’sının tedavisi tamamlandı, 1 hasta ise Ankara’ya sevk edildi. İşte olayın detayları...

Haber 18-11-2022 12:10

Kütahya'da kombi bacasından sızan gazdan etkilenen 6 kişi hastaneye kaldırıldı

Kütahya'da kombi bacasından sızan gazdan etkilenen 6 kişi hastaneye kaldırıldı

Yurthaber 14-10-2022 10:48

Dayanılmaz ağrılara ve şişkinliğe yol açıyor! Gaz probleminiz varsa yemeden önce tekrar düşünün

Severek yediğimiz yiyecekler birçok sağlık sorununa yol açabiliyor. Sağlıklı olan yiyecekler bile vücudumuza dokunarak rahatsızlıklar yaşamamıza neden olabiliyor. Yemeklerden sonra hissedilen hazımsızlık gibi durumlar dayanılmaz karın ağrılarına yol açabiliyor. Bu ağrıların nedeni yediğimiz gaz yapan yiyecekler olabilir.

Haber 12-10-2022 14:44

Değiştirdiği tüpü çakmakla kontrol etti! Çanakkale'de feci olay... Korkunç şekilde can verdi

Olay, Çanakkale’nin Çan ilçesinde meydana geldi. Hüseyin Dur isimli şahıs, değiştirdiği tüpü çakmakla kontrol etmek istedi. Tüpün alev almasıyla bir anda üzerindeki kıyafetler de alev alan Dur, yanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Çan Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürürken, Hüseyin Dur'un cansız bedeni itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından evden çıkarıldı.

Haber 10-10-2022 21:52

Orgazm sırasında bunun yaşanması normal mi? Seks ile ilgili sormaya utanılan 13 sorunun cevabı

Cinsellik yaşamımızın bir parçası olmasına rağmen konuşulması ayıp olarak görülen konular arasında bulunuyor. Ancak yaşanılan sorunların neden kaynaklandığının sorulmaması ve konuşulmaması daha büyük problemlere yol açabiliyor. Uzmanlar seks ile ilgili sorulmaya utanılan 13 sorunun cevabını verdi.

Haber 07-10-2022 08:53

Kocaeli'de paniğe neden olan doğal gaz kaçağı kontrol altına alındı

Kocaeli'de paniğe neden olan doğal gaz kaçağı kontrol altına alındı

Yurthaber 18-09-2022 02:57

'Hayır şaka yapmıyorum' diyerek paylaştı! Ahmet Rasim Küçükusta'dan çok konuşulacak bağırsak gazı paylaşımı! 'Kadınların gazı daha faydalı'

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, sosyal medyada paylaştığı bağırsak gazı videosuyla gündem oldu. Bağırsak gazının koklanmasının faydalı olduğunu anlatan Küçükusta, kadınların çıkardığı gazda daha fazla hidrojen sülfit bulunduğunu ve koklanması halinde sağlığa daha faydalı olduğunu iddia etti. Küçükusta'nın videosuna çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 17-09-2022 23:40

Hem sağlığınızdan hem de paranızdan olabilirsiniz! Ocaklar kansere yol açıyor

Yemek yaparken kullandığımız ocakların faturaya etkileri oldukça fazla oluyor. Ancak bütçeyi sarsan bu ocakların tek etkisi faturaya olmuyor. Yapılan araştırmalara göre ocaklar tehlikeli bir şekilde sağlığınızı da etkiliyor. Üstelik sağlığınıza etki etmesi için ocağın açık olmasına bile gerek yok.

Haber 16-09-2022 07:41

Sadece gülmek istemişti! Gülme gazı nedeniyle yürüyememeye başladı

Gülme gazı toplum tarafından pek fazla bilinmese de eğlence için ve anestezi için sıklıkla kullanılıyor. 32 yaşındaki bir adam aldığı gülme gazı nedeniyle yürüyemeyecek hale geldi. 6 hafta boyunca tedavisini aksatan adamın omuriliğinde hasar bulundu.

Haber 07-09-2022 11:09

Avrupa'da doğal gaz fiyatı yüzde 30 yükseldi

Rusya'nın Kuzey Akım 1 üzerinden Avrupa'ya gaz sevkiyatını süresiz olarak durdurması Avrupa'da doğal gaz fiyatının keskin şekilde yükselmesine yol açtı.

Finans 05-09-2022 09:40

Mutlaka deneyin! İkisini karıştırsanız...

Kimyon yemeklere yoğun bir tat veren baharatlar arasında yer alıyor. Kimyon sadece yemeklere tat vermesiyle değil faydalarıyla da biliniyor. Saymakla bitmeyen faydası bulunan kimyonu yoğurtla karıştırıp yiyince etkilerini çok daha arttırabileceğinizi biliyor muydunuz? Yoğurt ve kimyon karışımının faydaları ve sağlığa etkileri için bu haberi okuyabilirsiniz.

Haber 16-08-2022 15:00

Burdur'da katı atık bertaraf tesisi çöpten elektrik enerjisi üretmeye başladı

Burdur'da katı atık bertaraf tesisi çöpten elektrik enerjisi üretmeye başladı

Yurthaber 12-08-2022 22:01