HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziosmanpaşa'da doğalgaz faciası: 5 ölü

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki bir evde biri anne 4 çocuğu doğalgazdan zehirlenereak hayatlarını kaybetti.

Gaziosmanpaşa'da doğalgaz faciası: 5 ölü

Anne Hamide Özyapı (34) ile çocukları Gülay (16), Güliz (13), Kamil (11) ve Yusuf (9) doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti.

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/dogalgaz-faciasi-5-olu-/11333/1277406/)

Yakınlarının uzun süre haber alamaması sonucu eve kontrole gelince fark edilen olay sonrası Gülay, Güliz ve Kamil Özyapı'nın cenazeleri Özel Duygu Hastanesi'ne anne Hamide Özyapı ile 9 yaşındaki Yusuf'un cenazesi Özel Bilge hastanesine kaldırıldı.

İGDAŞ'TAN AÇIKLAMA

Gaziosmanpaya'da anne ve 4 çocuğunun hayatını kaybettiği olayla ilgili İGDAŞ'tan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi :
187 Doğalgaz Acil Hattı’na gelen ihbar üzerine olay yerine giden İGDAŞ ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede doğalgaz tesisatına İGDAŞ’ın bilgisi dışında bacalı şofben bağlandığı ve şofbenin baca bağlantısının hermetik şofben gibi mutfak camından dışarı verilmek suretiyle uygunsuz bir şekilde yapıldığı tespit edilmiştir. Ortamda yüksek oranda karbonmonoksit gazı ölçülmüştür. Zehirlenmeye kaçak olarak bağlanan şofbenin bacasından sızan karbonmonoksit gazının sebep olduğu tahmin edilmektedir. Ölümler ile ilgili kesin sonuçlar olay yeri inceleme ekiplerinin detaylı araştırmaları sonucunda ortaya çıkacaktır.Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz.


En Çok Aranan Haberler