HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç kıza sevgili şiddeti!

Mersin'de 29 yaşındaki genç kız, evli ve 2 çocuk babası olan sevgilisinden şiddet gördüğünü ileri sürerek polise baş vurdu.

Genç kıza sevgili şiddeti!

Sevgilisi tarafından 3 gün alıkonulduğunu belirten ve vücudunun büyük bölümü morluklar içinde kalan genç kız, aynı zamanda halasının oğlu olan sevgilisinin hala kendisini tehdit ettiğini ileri sürerek can güvenliğinin bulunmadığını söyledi.

4 gün önce meydana gelen şiddet olayının ardından rapor alan ve tedavisine ailesinin yanında devam edilen S.Ç., kendisini bu hale 3 yıldır birlikte olduğu ve aynı zamanda halasının oğlu olan sevgilisinin getirdiğini söyledi. 2 çocuk babası sevgilisi C.S. ile 3 yıl önce birlikte olmaya başladıklarını anlatan S.Ç., "Kendisi evliydi ama eşinden o sıralar ayrı yaşıyordu. Eşi, kocası ile benim birlikte olduğum haberlerini yayarak mahallede ismimi çıkardı. Ben de onunla kaçmak zorunda kaldım. Bir süre birlikte olduk, sonra o eşi ile barıştı" dedi.

Buna rağmen sevgilisinin peşini bırakmadığını ve sürekli kendisi ile birlikte olmak istediğini ileri süren S.Ç., "Bana sürekli 'birlikte yaşayacağız' diyordu. Ama hiçbir şekilde bana ne ev tutuyor ne de nikah kıyıyordu. Sonra geri annemin evine yolladı. Sürekli bana 'benimle kalacaksın, karım olacaksın' diye baskı yapıyordu ama hiçbir şekilde bana sahip çıkmıyor, nikah ta kıymıyordu. Sadece beni kullanıp kullanıp atıyordu. Ben de ona kızıp bağırıyordum. Bana ev tutacaksın diyordum. Bu yüzden daha önce de beni sürekli dövüyordu. Sonunda kendisi gerçek niyetini ortaya koydu ve bana 'çalışıp para getireceksin' dedi. Bunu kabul etmeyince 4 gün önce hastanedeki kardeşime yemek götürdüğüm sırada beni zorla kaçırdı. Annemi, ağabeyimi öldürmekle tehdit etti. Bu yüzden sesimi çıkaramadım. Beni 3 gün boyunca evde kapalı tuttu. Sürekli dövdü. Ben bir ara balkona çıkıp komşulardan yardım istedim. Sonra beni kurtardılar. Karakola gittik, rapor aldım ve şikayetçi oldum. Mahkemede, bize zarar vermeyeceğine söz verdiği için serbest bıraktılar. Ama çıktıktan sonra yine haber göndererek beni tehdit ediyor. Can güvenliğim yok, devletimden yardım bekliyorum" diye konuştu.

Anne Meral Ç. bir çocuğunun hasta, kocasının da yatalak olduğunu dile getirerek, "Hiç kimsemiz yok. Bizi sahipsiz buldu, çocuğumu ne hale getirdi. 3 gün alıkoydu, çocuğumu dövdü, tehdit etti. Hayatımız tehlikede. Kızımı kötü yola düşürmek istiyor, onu çalıştırmak istiyor. Yetkililerden bize sahip çıkmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler