HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gidemediği düğüne maketini yaptırıp gönderdi

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yakın arkadaşının sünnet düğününe katılamayan bir vatandaş, boydan çekilmiş fotoğrafını maket haline getirerek katılamadığı düğüne gönderdi.

Gidemediği düğüne maketini yaptırıp gönderdi

BALIKESİR (İHA) - Maketiyle katıldığı düğünde dostları verdikleri selamı almayıp öylece bakan Ramazan Filiz'e önce gönül koydu, gerçeği anlayınca da büyük şaşkınlık yaşadılar.

Dursunbey’de hafta sonu yapılan bir sünnet düğününde davete gelen vatandaşlar gördüklerine inanamadı. Necati Olçun isimli bir vatandaşın düzenlediği sünnet cemiyetine yakın akrabasının Bursa’da olan düğünü sebebi ile katılamayan Ramazan Filiz isimli vatandaş kendi boyunda yaptırdığı fotoğraflı maketi ile düğündeki bütün ilgiyi üzerine çekti. Daha önce ayakta çektirdiği fotoğrafı tam boy olarak maket haline getiren Ramazan Filiz sünnet düğünü başladığında bu maketi düğün salonunun girişine koydurarak arkadaşına jest yaptı. Maketi gören vatandaşlar ilk anda şahsı gerçek zannederken kimi vatandaşlar makete selam verdi kimisi ise yanına gelip sohbet etmeye başladı. Gerçeğin bir süre sonra anlaşılması üzerine, "Bu kadarına da pes doğrusu" diyen davetliler, maketten davetli ile hatıra fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi. Bazı vatandaşların makete dalgınlıkla selamlaşmak için el uzatması da ilginç görüntüler oluşturdu. Düğün sahibi Necati Olgun hem kendisine hem de diğer davetlilere kahkahalar attıran Ramazan Filiz isimli arkadaşının bu maketli jestinin kendileri için unutulmaz bir anı olduğunu söylerken, düğüne bizzat katılamayıp çiçek yerine canlı gibi olan maket fotoğrafıyla katılan Ramazan Filiz'e teşekkür etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler