HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Google kurucusu yeni gözlüklerle görüntülendi

Google’ın kurucu ortağı Sergey Brin, San Francisco’da dünyaca ünlü bir blogcu, Robert Scoble tarafından görüntülendi!

Google kurucusu yeni gözlüklerle görüntülendi

Hatta (takma adıyla) Scobleizer, Brin’in gözlükleri ile birlikte fotoğraf bile çekildi.

Blogcu Robert Scoble, Brin ile Palace Hotel’de buluştuğunda, Brin’in daha çarşamba günü halka tanıtılan gözlüklerden taktığını gördü. Brin (ve gözlükleri) ile fotoğraf çekildi, Instagram ve Twitter’da yayınladı.

Scoble, Brin’in gözlükleri denemesine izin vermediğini ve özellikleri hakkında pek bir şey söylemediğini belirtti. Gözlüklerin, gözlükleri takan kişinin akıllı telefonuna bağlanan gözlükler, oldukça yenilikçi duruyormuş Scobleizer’ın açıklamalarına göre.

Gözlüklerin ayrıca çok hafif durduğu, Scoble ile Brin konuşurken bile gözlüklerin Brin’e bilgi aktarmaya devam ettiğinin görülebildiğini söyledi Scoble. Ayrıca gözlükleri “kendi kendine yeterli” olduğunu da belirtti ünlü blogcu. Yani cihaz, çalışmak için başka bir ekipmana ihtiyaç duymuyor (tabii kablosuz bir akıllı telefon bağlantısı, görülemiyor).

Henüz çarşamba günü yayınlanmış olan video ile Google Gözlükleri, interneti kırdı, geçirdi. Konu ile ilgili herkes bir şeyler yazdı, hatta video televizyonlarda yayınlandı. Ayrıca konu ile ilgili, teknisyenler Google’a övgü yağdırıyorlar. Çünkü bu gelişme ile Google, gerçekten “değerli” bir iş yapmış…

Brin gözlükleri halk içinde takadursun, şimdilik bizler için gözlük yok. Ve her ne kadar ürünün bu yıl içinde çıkması “imkansıza yakın” dursa da, Brin’in gözlükleri halk içinde takıyor olması, ürünün sanılandan daha kısa sürede piyasaya çıkabileceğinin bir göstergesi olabilir.

[

**Gerçek Dünyadan Ayıran Uygulama

**](http://www.scroll.com.tr/74316/gercek-dunyadan-ayiran-uygulama/)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler