HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kamyoncuların eylemi TEM'i kilitledi

İstanbul’da döküm sahasının kapatılmasını protesto etmek isteyen çok sayıda hafriyat kamyonu, Anadolu Yakası’nda eylem yapıyor. Eylem nedeniyle FSM ve Boğaziçi köprülerinde yoğun trafik oluştu.

Ömerli hafriyat döküm sahasının kapatılmasını protesto eden kamyoncular, TEM otoyolunda eylem yaptı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde (FSM) ve otobanda 3 şeridi trafiğe kapatan eylemciler bol bol korna çaldı. Kamyoncular, eski döküm alanının yeniden açılmasını istedi.

Ömerli hafriyat sahasının kapatılmasını protesto etmek için Anadolu yakasında toplanan kamyoncular, Şile yolundan Kavacık’a. oradan da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden Arnavutköy Bolluca’ya doğru hareket etti. Polis ekipleri, kamyoncuların 4 şeritli yolun 3 şeridinden ilerlemesine izin verdi. Korna çalarak ilerleyen kamyonculara trafik polisi ekipleri de eskortluk etti.

Alınan karara tepki gösteren kamyonculardan bazıları, “İki aydır hafriyat döküm noktasını Anadolu yakasından Avrupa yakasına taşıdılar. Her gün bu eziyeti çekiyoruz. Bugün topluca geldik. Her gün bu araba 42 kilometre boşa yol gidiyor. Köprüye de yazık, bu arabaya da yazık.” dedi.

Bir başka kamyoncu ise köprü trafiğinin yoğunluğundan yakındı. (CİHAN)

en son haber

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler