HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin İdmanyurdu – Galatasaray canlı yayın Lig TV’de

Süper Lig 21.hafta maçı Mersin İdmanyurdu Galatasaray canlı yayın, bu akşam Lig TV ekranlarında olacak. Lig TV canlı yayınlarıyla Spor Toto Süper Lig heyecanı sürecek.

Mersin İdmanyurdu – Galatasaray canlı yayın Lig TV’de

Mersin İdmanyurdu Galatasaray canlı yayın bu akşam Lig TV ekranlarında. Lig TV canlı yayınlarıyla Spor Toto Süper Lig heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Süper Lig’in 21.haftasında Mersin İdmanyurdu ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Serkan Olguncan yapacak. Mersin Arena’da oynanacak karşılaşma saat 19:00’da başlayacak. Maçın canlı anlatımı da Mynet Canlı Anlatım servisi ile sizlere ulaşacak.

Bu sezonu istediği gibi geçiremeyen ve zirve yarışından bir hayli uzakta kalan Galatasaray, ligde 34 puanla 3.sırada yer alıyor. Süper Lig’de oynadığı son iki maçta Osmanlıspor’a kaybeden ve Konyaspor’la da berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, hafta içinde Türkiye Kupası’nda deplasmanda Akhisar Belediyespor 2-1 mağlup etti.

Galatasaray’ın Akdeniz ekibine karşı büyük bir üstünlüğü bulunuyor. Mersin İdmanyurdu ile 29 maç yapan Galatasaray bunların 26’sını kaybetmedi, 15’ini de kazanmayı başardı. Ancak Mersin deplasmanında bu başarılı istatistik sürmüyor. Galatasaray, Mersin deplasmanında oynadığı 14 maçın yalnızca dördünü kazanabildi. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maç 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı.

Ev sahibi Mersin İdmanyurdu ise ligde kötü günler geçiriyor. 14 puanla ligde 17.sırada yer alan Akdeniz ekibi, alt sıralardan kurtulmak için mutlak galibiyetlere ihtiyaç duyuyor. Geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanından altın değerinde 3 puanla dönen Mersin İdmanyurdu’nda hedef Galatasaray maçından da puan ya da puanlarla ayrılmak.

Galatasaray’da sakatlığı bulunan Hamit Altıntop ve Sinan Gümüş bu maçta yer alamayacak isimler. Ev sahibi Mersin İ.Y’de ise Welliton, Murat Ceylan, Marko Futacs ve Abdul Khalili cezalı oyuncular.

Galatasaray Mersin İdmanyurdu canlı yayın Lig TV ekranlarından bu akşam saat 19:00’dan itibaren izlenebilecek. Aynı saatte maçın canlı anlatımı da Mynet sayfalarında olacak. Mynet Canlı Anlatım servisiyle Mersin İdmanyurdu – Galatasaray maçı dakika dakika takip edilebilecek.

STAT: Mersin Stadı

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV ve MYNET CANLI ANLATIM

HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu

Muhtemel 11'ler

MERSİN İDMAN YURDU: Muammer, Sadiku, Mehmet Enes, Vederson, Serkan Balcı, Mehmet Taş, Güven Varol, Tita, Nakoulma, Eren Tozlu, Pedriel

GALATASARAY: Muslera, Chedjou, Hakan Balta, Linnes, Carole, Donk, Selçuk, Olcan, Yasin, Sneijder, Umut

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler