HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TIR öğrenci servisini biçti: 7 ölü

Diyarbakır'da TIR ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aralarında öğrencilerin de bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi ise yaralandı

Edinilen bilgilere göre kaza, Kulp-Lice karayolu üzerinde bulunan Derya mezrasında meydana geldi. Kulp istikametine giden 21 DH 046 plakalı TIR ile karşı yönden gelen 68 KL 865 plakalı öğrenci servisi çarpıştı.

Kazada aralarında öğrencilerin de bulunduğu 23 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Lice Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan 7'si yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 16 yaralının ise tedavileri sürerken, bazı yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Arnavutköy'de trafik kazası: 2 ölü

İstanbul Boğazköy-Arnavutköy yolunda, Mehmet Doğan yönetimindeki 34 TJ 7831 plakalı otomobil, hatalı sollama sonucu önce karşı yönden gelen Süha Yılmaz idaresindeki 34 GS 8269 plakalı TIR ile ardından da 34 GA 1997 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada sürücü Doğan ile otomobildeki 7 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan yaralılar, ambulansla Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazadan yara almadan kurtulan TIR sürücüsü Yılmaz da Arnavutköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

Tedavi altına alınan ve kimlikleri tespit edilmeyen iki kişi hayatını kaybederken, ikisi çocuk 5 kişinin ise hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan yol, hasarlı araçların kaldırılmasının ardından tek şeritten ulaşıma açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

MYNET'TE YER ALAN BÜTÜN KAZA HABERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler