HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yangın çıktı, trafik kilitlendi

Hava durumu son raporlar açıklandı, Meteoroloji böyle uyardı. Balat-Unkapanı arasında Cibali mevkiinde meydana gelen yangın nedeniyle ise ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Yangın çıktı, trafik kilitlendi

İstanbul için şiddetli yağış uyarısı geldi. Bu akşam saatlerinde etkili olacak sağanak yağış için meteoroloji uyardı. Yakın zamanda özellikle batı bölgelerde kar yağışının olmadığını bildiren meteoroloji İzmir, Düzce, Çanakkale ve Edirne için de uyarı yaptı.

Öte yandan Balat-Unkapanı arasında Cibali mevkiinde meydana gelen yangın nedeniyle trafik kilitlendi.

İtfaiye ekiplerinin çalışması sona erdiğinde yol tekrar açılacak. Yangın nedeniyle bölgede yoğunluk yaşanıyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

İşte Bolu, Düzce, Kocaeli, Bursa, Eskişehir, Kırklareli, Edirne, Çanakkale ve İzmir illerindeki hava durumu.

BU AKŞAM YAĞIŞ GELİYOR!

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, akşam saatlerinde Edirne, Çanakkale ve İzmir'in Çeşme ilçesi ile gece saatlerinden itibaren Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Bolu ve Düzce çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL'A YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji İstanbul için son tahminlerini açıkladı. Bu akşam şiddetli yağış geliyor. Özellikle batı bölgelerde etkili olacak yağışların akşam saatlerinde başlaması bekleniyor.

İstanbul hava durumu için bugün en yüksek sıcaklık 11 derece olacak. Haftasonuna doğru hava sıcaklığı artacak.

FIRTINAYA DİKKAT!

Rüzgarın bu Sabah saatlerinden sonra kuvvetini artırarak Batı Karadeniz'in Batısı, Marmara ve Ege'de güney ve güneybatı (kıble ve lodos) yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına, yer yer Marmara'da 7 ila 9 (60-90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına, Kuzey Ege'de zaman zaman 8 ila 10 (75-105 km/s) kuvvetinde tam fırtına şeklinde esmesi beklenmekte. Fırtınanın perşembe günün öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor.

LODOS ETKİSİNİ YER YER ARTTIRACAK!

Bugün sabah saatlerinden yarın sabah saatlerine kadar Marmara ve Ege Bölgesinde etkili olması beklenen kuvvetli lodosun; Marmara'nın güney ve batısı ile Kıyı Ege'de fırtına şeklinde (60-90 km/s) eseceği tahmin edildiğinden başta hava, kara ve deniz ulaşımında olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara (çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, baca gazı ve soba zehirlenmeleri vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, akşam saatlerinde Edirne, Çanakkale ve İzmir'in Çeşme ilçesi ile gece saatlerinden itibaren Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Bolu ve Düzce çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ve Ege Bölgesi'nde etkili olması beklenen kuvvetli (30-60 km/s) lodosun; Marmara'nın güney ve batısı ile Kıyı Ege'de yer yer fırtına şeklinde (60-90 km/s) esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

BATI'DA SICAKLIK ARTIYOR

Kuzey, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, Güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Ege Bölgesi'nde kuvvetli (30-60 km/s), zamanla kısa süreli fırtına şeklinde (60-90 km/s) esmesi bekleniyor.

TRAFİĞE DİKKAT!

İstanbul yağış altında olduğunda yaşanan trafik çilesi herkesçe malum. Halk dilinde 'İstanbul'a yağmur damlası düşse trafik felç oluyor' ifadesinden yola çıkarak okuyucularımıza hatırlatma yapmak istedik. Mesai bitiminde, yağış durumuna göre trafiği kontrol etmeden yola çıkmayın.

'İstanbul'da şu an trafik yoğunluğu nasıl?' diye merak ediyorsanız cevabı çok kolay. Tıklayın ve anlık yoğunluk haritasını görün.

Ayrıca trafik durumundan anlık olarak tüm detaylarıyla haberdar olmak için Twitter'dan takip edebilirsiniz.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler