HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yiğit Bulut'a alkollü trafik kazası iddiası

İstanbul Moda'da kendi kullandığı jipiyle bir taksiye çarpan Yiğit Bulut, hiçbir resmi işlem yaptırmadan olayı ört bas etmeye çalıştı.

Yiğit Bulut'a alkollü trafik kazası iddiası

Yaralı bir kadını ambulans yerine kendi aracıyla hastaneye götürmeye çalışan Bulut, mahalle sakinlerine göre kaza sırasında alkollüydü.

Başbakan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut, cumartesi akşamı 23:30 sularında kendi kullandığı jiple ticari taksiye çarptı. Kadıköy Moda Şair Latifi sokaktaki kazadan sonra taksi şoförünü ve etraftaki vatandaşları hiçbir şekilde polis ya da ambulans çağrılmaması konusunda uyaran Bulut, gerekli yasal işlemlerin daha sonra yapılmasını teklif etti.

sol Haber'in iddiasına göre, ancak bu sırada taksideki kadın yolcunun baygın ve taksinin de hareket edemez olduğu anlaşılınca, Bulut yolcuyu yarı baygın bir şekilde taksiden çıkarıp kendi jipine bindirdi. Bulut yaralı kadını hastaneye götürdüğünü iddia ederken, bir süre sonra kendisini arayan taksiciye de zararını karşılayacağını ama başka kimseyle muhattap olmaması gerektiğini söyledi.

Kazaya ve ardından gelişen olaya tanık olan Moda mahallesi sakinleri ise, Yiğit Bulut'un alkollü olduğunu iddia etti. Bulut'un fotoğraf çeken vatandaşlar karşısında alkollü olduğunu gizlemek için çaba sarf ettiği de dile getirildi.

Polisin olay yerine ancak 1 saat sonra geldiği belirtildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler