Canlı Bomba Haberleri

Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Teröristlerden biri PKK üyesi

Son dakika: İçişleri Bakanlığı Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili yeni detayları paylaştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Teröristlerden biri PKK üyesi, diğer teröristin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor" denildi. Saldırı girişiminin engellendiği yerde yapılan incelemelerde çıkan silah ve mühimmatlar ise şoke etti.

Haber 01-10-2023 22:24

Yılbaşını kana bulayacaktı! Yakalandı, hedefinde orası vardı

Yılbaşını kana bulayacak DEAŞ'lı canlı bomba Afyonkarahisar'da yakalandı. Canlı bombanın hedefinde alışveriş merkezleri, kilise ve sinagoglar olduğu belirtildi. Sabah karşı düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalanan canlı bombanın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Haber 29-12-2022 11:29

Bayram alışverişine çıktı, dükkandan çıkınca teröristin üstüne atladı! Katliamı önleyen kahraman annenin acısı hâlâ taze

Bundan tam 11 yıl önce, terör örgütü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Bingöl'de kanlı bir katliam gerçekleştirmeyi planlarken Hatice Belgin önüne geçti. O gün bayram alışverişine çıkan Belgin, dükkandan çıktıktan sonra canlı bomba teröristi fark edip üstüne atlayarak saldırıyı engelledi. Belgin ve 2 oğlu yaşamını yitirdiği, onlarca kişinin yaralandığı olayın ardından Belgin'in yakınlarının acısı bugün bile taze. Belgin'in eşi Kadri Belgin, acılarını unutmadıklarını, gurur da duyduklarını söyledi.

Haber 29-10-2022 10:59

Afrin'i kana bulayacaklardı! EGM duyurdu: Bombalı düzenek ile canlı bomba yeleği ele geçirildi

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Suriye'nin kuzeyinde bulunan, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terörden temizlenen Afrin'de, patlamaya hazır bombalı düzenek ile bir canlı bomba yeleği ele geçirildiğini açıkladı.

Haber 13-10-2022 21:58

Canlı Bomba

Canlı Bomba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Canlı Bomba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Canlı bomba paniği yaşatan şüpheli konuştu! Akılalmaz detaylar…

Gaziantep'te canlı bomba paniği ile ilgili akıllara durgunluk veren detaylar ortaya çıktı. Canlı bomba paniği yaşatan şüpheli Ümit Koçyiğit, eşi ile ayrıldığını ve sesini duyurmak istediği için böyle bir eylem gerçekleştirdiğini iddia etti. İşte Gaziantep’teki canlı bomba saldırısı ile ilgili son dakika haberinin detayları…

Haber 30-05-2022 15:26

Gaziantep'te sahte bomba düzeneği ile saldırı girişiminde bulunan şahıs tutuklandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne sahte canlı bomba düzeneğiyle gelerek korku dolu anlara neden olan ve polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirilen Ümit Koçyiğit isimli şahıs, hastanede tamamlanan tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 30-05-2022 14:53

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünde canlı bomba paniği! Yeni görüntüler ortaya çıktı, böyle gelmiş

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünde dün hareketli dakikalar yaşandı. Üzerinde sahte bomba düzeneği olan bir kişi, polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Öte yandan kimliği belli olan kişinin binanın önüne gelerek tekbir getirdiği anlar güvenlik kamerasına yansırken şahsın yayan olarak ara caddeden emniyet müdürlüğü binasının önüne geldiği anlar da görüntülerde yer aldı.

Haber 27-05-2022 09:07

DEAŞ’lı terörist Anas Abbud Alşahi Bnaman kimdir? Anas Abbud Alşahi Bnaman yakalandı mı?

DEAŞ’lı terörist Anas Abbud Alşahi Bnaman, İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasının ardından internette araştırılmaya başlandı. DEAŞ'lı teröriste ilişkin detaylar merak konusu oldu. Vatandaşlar internette; DEAŞ’lı terörist Anas Abbud Alşahi Bnaman kimdir? Anas Abbud Alşahi Bnaman yakalandı mı? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

Haber 24-05-2022 14:13

Canlı bomba eylemi hazırlığındaki DEAŞ'lı terörist İstanbul'da yakalandı

Canlı bomba eylemi hazırlığındaki DEAŞ'lı terörist İstanbul'da yakalandı

Yurthaber 24-05-2022 14:13

SON DAKİKA! İçişleri Bakanlığı açıkladı: DEAŞ'lı canlı bomba yakalandı

Son dakika haberine göre, eylem planı üzerinde olduğu belirlenen DEAŞ'lı canlı bomba Anas Abbud Alşahi Bnaman İstanbul'da yakalandı.

Haber 24-05-2022 14:01

Son Dakika: Bakanlık duyurdu! Afrin'de canlı bomba eylemi gerçekleştirecek 2 kadın terörist yakalandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Afrin’de canlı bomba eylemi gerçekleştirecek 2 PKK/KCK-PYD/YPG’li kadın teröristin yakalandığı duyuruldu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 18-05-2022 16:27

SON DAKİKA | DEAŞ'lı canlı bomba Bursa'da yakalandı! Son iki günde ikinci canlı bomba operasyonu...

Son dakika haberi: Bursa'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda canlı bomba eylemi hazırlığında olan Süleyman Elhamud yakalanarak gözaltına alındı. Dün de Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonda canlı bomba Beşşar El Mizhen hücre evine yapılan baskınla yakalanmıştı.

Haber 17-05-2022 12:13

SON DAKİKA | DEAŞ'lı 'canlı bomba' Şanlıurfa'da yakalandı! Eylem hazırlığındaydı...

Son dakika haberi: Şanlıurfa'da eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı 'canlı bomba' terörle mücadele polislerinin başarılı operasyonuyla yakalandı. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada "Bu yıl DEAŞ’ın yapmayı planladığı 10’uncu canlı bomba eylemi engellenmiş oldu." denildi.

Haber 16-05-2022 11:56

Adana'da canlı bomba paniği! Bekçiler üzerine atladı...

Adana’da ekipleri alarma geçiren olayda panik yaşandı. Bölgede devriye gezen çarşı ve mahalle bekçileri bir kişinin üzerinde bomba düzeneği gördü. Bu üzerine canlarını hiçe sayarak şüphelinin üzerine atlayan bekçiler şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Bomba imha uzmanları tarafından şüphelinin üzerinde bomba düzeneği bulunduğu belirlenirken üzerinde patlayıcının olmadığı da tespit edildi. Şüpheli şahıs, terör ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Haber 07-04-2022 00:42

Bursa'daki canlı bomba saldırısı davasının tutuklu sanıkları yeniden yargılanıyor

Bursa'daki canlı bomba saldırısı davasının tutuklu sanıkları yeniden yargılanıyor

Yurthaber 29-03-2022 16:15

Son dakika: 3 kadın 1 erkek canlı bomba yakalandı! Terör örgütü itirafı: Para karşılığı...

Emniyet Genel Müdürlüğü, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün canlı bomba saldırısı hazırlığında olan PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu 1’i erkek 3 kadını 13 kilogram ağırlığındaki C4 patlayıcı ile birlikte yakaladığını duyurdu.

Haber 09-02-2022 17:07

Afrin'deki bombalı terör saldırısıyla ilgili Hatay Valiliğinden açıklama

Afrin'deki canlı bomba olduğu değerlendirilen terör saldırısına ilişkin Hatay Valiliğinden açıklama yapıldı. Valilik, saldırıda ilk belirlemelere göre 3 kişinin yaralandığını bildirdi.

Haber 13-01-2022 20:31

Hatay Valiliğinden Afrin'deki bombalı terör saldırısına ilişkin açıklama:

"Silahlı terör örgütünce Afrin Zeytindalı Kavşağı'nda canlı bomba olduğu değerlendirilen patlamada, ilk belirlemelere göre 3 sivilin yaralandığı ve çevre hastanelerde tedavi altına alındığı belirlenmiştir"

Yurthaber 13-01-2022 20:24

Son Dakika: Irak'ta patlama: 33 ölü, 61 yaralı

Irak’ın başkenti Bağdat’taki Sadr bölgesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 33’e, yaralı sayısı ise 61'e yükseldi.

Haber 19-07-2021 20:15

Tunceli'de 'canlı bomba' krizi! 2 jandarma personeli açığa alındı

Tunceli'de jandarma, 'canlı bomba' olduğu şüphesiyle bir kadına müdahale etti. Yere yatırılıp, başına silah dayanılan kadının canlı bomba olmadığı anlaşılınca, iki jandarma personeli Valilik tarafından açığa alındı.

Haber 20-05-2021 18:39

Sivas'ta canlı bomba uyarısı

Sivas'ta, sahte kimlik taşıyan yasadışı DHKP/C örgütü üyesi bir kişinin bombalı saldırı yapacağı ihbarını alan polis alarma geçti.

Haber 31-12-2003 11:16