Dusuk Not Haberleri

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll deniz sezonunu açtı! Pamuk şekere benzetildi... Yorum yağmuruna tutuldu

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na katıldıktan sonra bir anda popülerliğe kavuşan eski Hırvatistan güzellik kraliçesi Ivana Knöll yaz sezonunu açtı. Fenomen isim pembe bikini takımıyla sahilde çekilen pozlarını paylaşınca hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 2024-05-18 13:37:42

Her giydiği olay oldu! Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz Cannes'a damga vurdu!

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali’ne Türk oyuncular adeta çıkarma yaptı. Birbirinden iddialı kıyafetleri ile kırmızı halıda boy gösteren isimlerden biri de Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz oldu. Deniz, maviler içindeki kombini ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 2024-05-18 09:58:35

Voleybolcu Ebrar Karakurt makyaj yaptı! Sosyal medyada beğeni yağdı

Hem özel hayatıyla hem de başarılı spor kariyeriyle adından söz ettiren Ebrar Karakurt maç öncesi makyaj yaptı. Voleybolcu Ebrar Katrakurt'un tarzı sosyal medyada tam not aldı.

Kulis 2024-05-16 13:51:35

Türkiye'yi terk etmişti... Ünlü rapçi Ezhel yeni imajıyla sosyal medyayı salladı

Yeni nesil rap müziğin öncü isimlerinden Ezhel, şarkılarıyla olduğu kadar sansasyonel yaşantısıyla da adından söz ettiriyor. Bir süredir Almanya'da yaşayan ünlü rapçi, son paylaşımıyla yine herkesi şaşırttı. Ünlü rapçi imaj tazeledi ve son görüntüsüyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 2024-05-14 13:01:08

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya bikini anne film festivali karakteri Pınar Pınar Deniz Ebrar Karakurt ele Ezhel Ceyda Düvenci Engin Öztürk Hazal Kaya Ali Atay Model Irina Shayk Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın adidas erkek ayakkabı adidas erkek spor ayakkabı gönül Gülsim Ali ünlü oyuncu camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı Mehmet Şimşek ihanet tiktok Aldatma alara ense Güneş ilik mon urban care Oyuncu Farah Zeynep Abdullah Melis Sezen Mia Khalifa Tehdit antalya bahçe maçı beşiktaş beşiktaş, devam edecek maçı maçın fenerbahçe bıraktı cenk da, sene önce süper li Süper Lig Derbi Jennifer Lopez Netflix düğün Altın Hazal Filiz Küçükköse aras bulut Buse Meral Aras Bulut İynemli uçak bagaj uçak bagaj hakkı Konya CHP Belediye başkanı Tofaş Kemal Kılıçdaroğlu Uğur Dündar columbia columbia tişört de galatasaray taraftar galatasaraylı galatasaray Seçim 2024 icardi duman Hafsanur Sancaktutan Demet Akbağ Özge Özpirinçci Zendaya atan erden hedefi Angel Di Maria benfica real madrid Arjantin petshop pet shop hayvan cansel Cansel Çördük evlilik Neslihan Atagül taciz istismar pilates samsung akıllı saat samsung galaxy watch cinayet Kocaeli yaşında Kaia Gerber Dilan Polat engin polat Elazığ ceset Sarıyer çöp konteyneri Belgrad ormanı İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak İntihar metro Mecidiyeköy Oğuzhan Koç Demet Özdemir Gürkan Uygun kurtlar vadisi Zehra Güneş Türkiye kredi not fitch güven Enflasyon döviz kadınları Cemre Baysel

Ceyda Düvenci'nin 'ped' önerisi Engin Öztürk'e soruldu, yanıtı olay oldu! Bunun ayıpmış gibi...

Ceyda Düvenci geçtiğimiz günlerde iş yerlerinde erkeklerin kadın iş arkadaşları için ped bulundurması gerektiğini söyleyince çok konuşuldu. Bu fikir muhabirler tarafından ünlü isimlere de sorulmaya başlandı. Engin Öztürk ise ped konusundaki yanıtıyla kadınlardan tam not aldı.

Magazin 12-05-24 09:05

Hazal Kaya imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Rol aldığı yapımlardaki başarısı, özel hayatı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Hazal Kaya şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. İki çocuk annesi Hazal Kaya'nın son hali takipçilerinden tam not aldı. Ünlü ismin yeni imajına yorum yağdı.

Magazin 10-05-24 08:13

Irına Shayk 84 bin Swarovski kristalli elbisesinin askısını indirip poz verdi

"Berrak kristal renginin zamansız güzelliği ve ışıltılı kalitesi, havanın narin ama güçlü özünü mükemmel bir şekilde yansıtan ikonik bir görünüme ilham verdi" diyerek hazırlanan Irına Shayk'ın elbisesi hayranlarından tam not aldı. Model bir göğsünü kapatarak verdiği pozla olay oldu.

Magazin 09-05-24 15:21

Hafif, esnek, dayanıklı, rahat! Adidas'ın en çok satan ayakkabı modelinde 685 TL indirim

Yükselen spor ayakkabı fiyatları karşısında siz de indirimli alternatiflerin arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Adidas'ın en sevilen modellerinden biri olan ve Amazon'un çok satanlar listesinde yer alan Adidas OZELLE Spor Ayakkabı, bugüne özel 685 TL indirimle satışta! Tarz tasarımıyla öne çıkan, rahatlığıyla kullanıcılarından tam not alan bu ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 09-05-24 13:57

Gülsim Ali'nin iddialı pozları hayranlarından tam not aldı

Gülsim Ali sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar ile dikkatleri üzerine çekti. Gönül Dağı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Gülsim Ali'nin iddialı tarzına yorumlar da gecikmedi.

Magazin 07-05-24 15:32

Klasik ve spor kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak! Camper Runner K21 Ayakkabı'nın fiyatı en dipte

Hem klasik hem de spor kombinlerinizin altına yakışacak, şık tasarımı ve konforlu yapısıyla öne çıkan Camper Erkek Runner K21 Ayakkabı'da bugüne özel harika bir indirim fırsatı sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan Camper kalitesini şıklıkla buluşturan bu ayakkabıya 935 TL indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, işte detaylar!

Haber 06-05-24 14:39

S&P'nin kredi notu kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum: 'Devamın habercisi'

Son dakika haberi... Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un (S&P) Türkiye'nin kredi notunu yükseltmesine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama geldi. Şimşek, "S&P, Fitch ve Moody’s’in pozitif not görünümleri not artışlarının devamının habercisi" dedi.

Finans 04-05-24 13:49

Sevgilisinin aldatıp aldatmadığını öğrenmek için arabasına düzenek hazırladı! Sosyal medyadan tepki topladı: Bu resmen bubi tuzağı

TikTok'ta Chrissy kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sevgilisinin kendisi aldatıp aldatmadığını kontrol etmek için uyguladığı yöntemi paylaşınca viral oldu. Chrissy sim tozlarını kullanarak sevgilisinin arabasına bir kadının binip binmediğini kanıtlayabileceğini söylediği paylaşımıyla kullanıcılardan adeta tam not aldı.

Trend 04-05-24 13:45

Yıpranan saçlarınıza özel bakım sunacak 10 etkili bakım ürünü

Yaz ve kış aylarında saçlarımız fazlasıyla yıpranıyor. Kışın soğuk havadan, yazınsa güneşten etkilenen saç tellerimiz nemini kaybediyor, kuruyor, parlaklığını yitiriyor... Neyse ki doğal içerikli saç bakım ürünleri sayesinde saçlarımızı her mevsim güçlendirmek ve korumak son derece kolay! Sizin için son zamanların en popüler saç bakım markaları arasında yer alan Urban Care'in kullanıcılardan tam not almış ürünlerinden oluşan bir seçki hazırladık. Gelin çok sevilen o ürünlere bir bakalım.

Kadin 04-05-24 03:21

Farah Zeynep Abdullah yine imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın yeni hali takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 03-05-24 07:16

Melis Sezen davet tarzı çok beğenildi! 'Sade ve şık'

Son olarak Murat Ünalmış ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle ekrana çıkan Melis Sezen dansları, iddialı tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa ünlü bir markanın özel davetine katıldı. Sezen, davet tarzıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 01-05-24 09:34

Dünyaca ünlü isim Mia Khalifa'nın makyajsız halleri beğeni topladı! Doğal halini paylaşınca övgü dolu yorumlar gecikmedi

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak dünya geneline yayılan 26 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Mia Khalifa, Instagram hesabından son olarak makyajsız hallerini gösteren bir paylaşımında bulundu. Fenomen ismin doğal hali hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 30-04-24 09:54

Banka müdürüne mermili tehdit! '115 bin Euro vermezsen...'

Antalya’da özel bir bankanın müdürüne ait aracın ön camına, “115 bin Euro verilmediği takdirde kendisinin ve ailesinin öldürüleceği” içerikli not kağıdı ve 3 adet uzun namlulu silah mermisi bırakıldı. Notu bırakan ve azmettiren 2 kişi yakalandı. Notun bırakılma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 29-04-24 17:30

Beşiktaş'tan Fenerbahçe maçının ardından suç duyurusu kararı!

Beşiktaş, Fenerbahçe maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Al-Musrati için Beyaz TV'de yapılan yorumlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Oyuncusuna sahip çıkan siyah-beyazlıların bu hamlesi taraftarlardan geçer not aldı.

Spor 29-04-24 07:55

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası spor yazarları ne dedi? İki takım hakkında dikkat çeken değerlendirmeler: 35 puanlık farkı doğrulayan derbi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak puanını 89'a yükseltirken Galatasaray ile arasındaki puan farkını tekrar 4'e indirdi. Kadıköy'de oynanan dev derbide Fenerbahçe'nin gollerini 30. dakikada Michy Batshuayi, 69. dakikada İrfan Can Kahveci atarken, Beşiktaş'ın tek golünü 82. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Derbi sonrası Fenerbahçe spor yazarlarından tam not aldı.

Spor 28-04-24 09:42

Başrolünde Jennifer Lopez'in yer aldığı 'Atlas' filminin fragmanı yayınlandı! Aksiyon sahneleri fragmandan bile tam not aldı

Başrolünü Jennifer Lopez’in üstlendiği "Atlas" filminden yeni bir fragman yayınladı. Film 24 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak. Ancak şimdidedn fragmandaki aksiyon sahneleri izleyicilerin gönlünü kazanmayı başardı. Fragmanın ardından sosyal medyadan yapılan yorumlarda aksiyon sahnelerine övgü yağdı.

Trend 27-04-24 15:53

'Kim, ne taktı' derdine son! Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip: Sayfa sayfa not alma dönemini bitirecek uygulama

Düğünlerin, nikâh törenlerinin vazgeçilmez bir parçası takı merasimidir. Öyle ki bazıları için çok büyük önem taşıyor. "Kim, ne taktı?" diyerek sayfa sayfa not alan bile var. Ancak yeni bir uygulama çıktı. Yazılım mühendisi bir genç, "Takı Takip" uygulamasını geliştirdi. İşte haberin detayları…

Finans 27-04-24 08:53

Hazal Filiz Küçükköse iddialı pozuyla sosyal medyayı salladı! Yazdığı not dikkat çekti

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, sosyal medya hesabını oldukça aktif olarak kullanan bir isimler arasında yer alıyor. Son olarak Instagram hesabından gönderi paylaşan oyuncu Küçükköse, iddialı pozuna düştüğü notla gündem oldu.

Magazin 26-04-24 10:01

Adı Aras Bulut İynemli ile anılıyordu... Cadı'nın yıldızı Buse Meral tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Furkan Andıç ile başrolünü paylaştığı 'Cadı' filminin galasına tarzıyla damga vurdu. Transparan mini bir elbise giyen Meral, güzelliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 25-04-24 14:48

Ekstra bagaj ücreti ödememek için öyle bir şey yaptı ki... TikTok'ta o anlar viral olmayı başardı! Dünyaları sığdırdın

TikTok'ta 'kristenashleyblack' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın ekstra bagaj ücreti ödememek için uyguladığı taktiği paylaşınca gündem oldu. Kişisel çantasına daha fazla ürün sığdırmak için kullandığı taktiğini paylaşan genç kadın sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı.

Trend 25-04-24 10:58

Yer: Konya! CHP'li belediye başkanının makam aracı gündem oldu: Dikkat çeken yazı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde oyların yüzde 42,63'ünü alarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) seçimi kazanan ve belediye başkanı olan Ahmet Nuri Köksal'dan gündeme bomba gibi düşen bir hamle geldi. Köksal'ın kendisine makam aracı olarak belirlediği araç ve üzerinde yazan not sosyal medyada büyük ses getirdi.

Haber 12-04-24 11:49

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a sert yanıt: 'Makosenlerimi tekrar giyerim... Hesabını sorarım'

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Uğur Dündar'ın açıklamalarına ateş püskürdü. "Geçmişe ve Geleceğe Not düşelim! Sayın Uğur Dündar'a açık mektubumdur…" ifadeleriyle X hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, 'Toplumu kutuplaştırma, ayrıştırma, partimi yeniden halktan koparma çabaları ve çalışmaları olduğunu hissettiğim zaman Uğur Bey, siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim... Hesabını sorarım' ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 18:34

Güneş korumalı kumaş teknolojisine sahip Columbia tişörtün fiyatı düştü

Bir tişörtten çok daha fazlasını sunan güneş korumasına sahip Columbia Utilizer Erkek Kısa Kollu Polo Tişört, Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Biz de sizin için, kullanıcılarından tam not alan bu ürünü inceledik. İşte detaylar!

Haber 05-04-24 14:27

Yapılan seçimlerde oyunu Icardi'ye verdi! Pusulanın içine Icardi'nin fotoğrafını yapıştırıp bir de not yazdı...

Türkiye'de yapılan seçimlerde ilginç bir an yaşandı. Bir Galatasaray taraftarı, oy kullandığı pusulanın içine Icardi'nin fotoğrafını koyup bir de not yazdı.

Spor 31-03-24 13:21

Hafsanur Sancaktutan'dan iddialı pozlar! Ceketinin içine hiçbir şey giymedi

Son olarak final yapan 'Ya Çok Seversen' dizisinde rol alan Hafsanur Sancaktutan bir marka için iddialı pozlar verdi. Ceketinin içine hiçbir şey giymeyen güzel oyuncu tarzıyla hayranlarından yine tam not aldı.

Magazin 31-03-24 08:47

Sandık Kokusu'nun Karsu'su Özge Özpirinçci saçlarını boyattı! Yeni imajı çok beğenildi

Demet Akbağ, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisinde hayat verdiği 'Karsu' karakteri ile büyük beğeni toplayan özge Özpirinçci saçlarını boyattı. Güzel oyuncun yeni imajı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 27-03-24 16:14

Challengers rolü çok konuşulmuştu! Zendaya gala tarzıyla hayran bıraktı

Euphoria'nın yıldızı Zendaya, bir aşk üçgeninin anlatıldığı Challengers filmiyle gündemdeydi. Challengers fragmanı yayınlanır yayınlanmaz oyuncu Zendaya sosyal medya gündemine oturmuştu. Filmin galasında boy gösteren güzel isim tarzıyla tam not aldı.

Magazin 26-03-24 14:37

Dünyaca ünlü yıldız Angel Di Maria uyuşturucu kartelinin hedefinde! Şehre dönerse, öldürürüz

Yıllarca Real Madrid forması altında harikalar yaratan ve Arjantin milli takımının da en önemli parçalarından biri olan Angel Di Maria, bugünlerde uyuşturucu kartelinin hedefinde. Memleketi Rosario'daki kartel Di Maria ve ailesini ölümle tehdit ediyor. Şu sıralarda Benfica formasını terleten Di Maria'nın evine kartel bir not bıraktı. Notta yer alan ifadeler dehşete düşürdü.

Spor 26-03-24 11:32

Pet shopta yasaklanan hayvan satışı sosyal medyada patladı! Rakamlar dudak uçuklatıyor

Pet shoplarda kedi ve köpek satışı vitrinde yasaklandı, internet üzerinden yapılan satışlar ise arttı. Binlerce kişinin üye olduğu Telegram gruplarında, satışlar fotoğraflı ve videolu reklamlarla yapılıyor. Hayvan fiyatları belirtilmiyor ancak "görüşülür" diye not düşülüyor. Telefonla yapılan görüşmelerde ise hayvanların fiyatları ve cinsleri hakkında bilgi veriliyor. Bu satışlarda hayvanlar hakkında yeterli bilgi bulunmamasına tepki gösterilirken, fiyatlar ise dudak uçuklatıyor. İşte detaylar!

Haber 26-03-24 10:59

Kısmetse Olur Cansel Çördük hayranlarından tam not aldı! Çok değişmişsin yorumları gecikmedi

Kısmetse Olur yarışmasıyla hafızalara kazınan Cansel Çördük sık sık değişimiyle gündeme geliyor. Yurt dışında yaşayan Çördük yine seçimleriyle adından söz ettirdi. Cansel' "Bu halin çok güzel" yorumları yağdı.

Magazin 26-03-24 10:33

Hem sade hem şık... Neslihan Atagül İtalya tarzıyla gündem oldu! Su gibi...

Kadir Doğulu ile yaşadığı evlilikle sık sık gündeme gelen Neslihan Atagül, İtalya'da "Verissimo" programına konuk oldu. Atagül beyaz kıyafeti ve sade tarzıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 24-03-24 09:14

Pilates dersi için evlerine gidiyordu! İğrenç tacizi not kağıtlarına yazmış... Anne kızına böyle demiş: 'Tacizden hapiste yatarım, hapiste yatmamı ister misin?'

Kartal'da Y.P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı. Babanın şikayeti üzerine dava açılırken annenin ise kızını ikna ederek olayı kapatmaya çalıştığı öne sürüldü.

Haber 23-03-24 12:01

Fiyatı 5045 TL'ye düştü! Samsung Galaxy Watch 6'da Bahar Fırsatları'na özel indirim

Hayalinizdeki akıllı saati uygun fiyata almanın şimdi tam zamanı! Samsung Galaxy Watch 6, Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için kullanıcılarından tam not alan teknoloji harikası cihazı inceledik. İşte detaylar!

Haber 22-03-24 14:38

İki çocuğunu boğarak öldürdü, başlarına bu notu bıraktı: 'Sizi bu kötü dünyanın insanlarına emanet etmeyeceğim'

Kocaeli'de Murat Rüzgar (45), geçen yıl 2 çocuğunu boğarak öldürdü. Rüzgar'ın, çocuklarının yattığı yatağın başına not bıraktığı ortaya çıktı. Notta, "Sizler meleksiniz. Artık sizi bu kötü dünyanın insanlarına emanet etmeyeceğim" yazdığı öğrenildi. Rüzgar, yargılandığı davanın ilk duruşmasında, "Çocuklarım için elimden gelen her şeyi yaptım. Eşimin isteklerine yetişemedim. Cezaevinde huzur buluyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 16:59

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber dergi için poz verdi! 'Annesinin kızı'

90’lı yılların en iyi modellerinden biri olan Cindy Crawford’ın kızı ABD’li model Kaia Gerber, podyumların en çok aranan isimleri arasında yer alıyor. Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Cindy Crawford bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Kaia Gerber cesur pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 21-03-24 10:15

Fenomenler dosyasında flaş gelişme! Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinin şirketine atanan kayyım intihar etti! Bıraktığı not dikkat çekti

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmiş ve Özlem Öz-Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyım atanmıştı. Fenomenler dosyasında flaş bir gelişme gündeme geldi. Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, İstanbul Başakşehir'de bulunan evinin 9. katından atlayarak hayatına son verdi.

Magazin 20-03-24 14:52

Elazığ Belediyesi, çocuklara unutulmaz bir Ramazan yaşatıyor

Ramazan aynının maneviyatını yansıtan etkinliklerin yanı sıra çocuklar içinde çocuk etkinlik alanını hizmete sunan Elazığ Belediyesi, miniklerden ve ailelerinden tam not aldı.

Yurthaber 19-03-24 15:33

Belgrad Ormanı'nda vahşet! Çöp konteynerine yazılan o not cesede götürdü

Sarıyer'de Belgrad Ormanı içinde bulunan çeşmeden su almaya gidenler, çöp konteynerinin üzerindeki 'Ceset aşağıda' yazısını fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine inceleme yapan polis, konteynerden yaklaşık 300 metre aşağıda bir erkeğe ait ceset buldu. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. İşte detaylar...

Haber 18-03-24 13:59

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan iddialı seçim! Resmen eridi

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekiyordu. Dilan Çıtak son olarak iddialı pozlarını paylaşarak hayranlarından tam not aldı.

Magazin 17-03-24 10:19

SON DAKİKA | Metro istasyonunda intihar! Telefonundan çıkan not kahretti: 'Ailemin sırtında bir kambur olup asalak gibi yaşamaya çalıştım...'

Son dakika haberi: Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda 25 yaşındaki M.E.E. raylara atlayarak intihar etti. Korkunç olay nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu, duraklarda yoğunluk oluştu. M.E.E.'nin hayatını kaybettiği belirlenirken, telefonundan çıkan not ise kahretti. İşte detaylar...

Haber 14-03-24 15:25

Demet Özdemir hayranlarından tam not aldı! Görenler belden aşağısına takıldı

Şarkıcı Oğuzhan Koç'tan anlaşmalı olarak boşandıktan sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Demet Özdemir'in son pozları hayranlarından tam not aldı. Özdemir'in kazak altına yaptığı seçime ise yorum yağdı.

Magazin 14-03-24 13:23

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun son haliyle şaşırttı! 'Bu Şehir Girdap Gülüm' performansı sosyal medyayı salladı

Bir döneme damga vuran efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Memati karakteriyle hafızalara kazınan Gürkan Uygun şimdi de son haliyle gündem oldu. Uygun, dizideki ikonik sahnelerinden biri olan 'Bu Şehir Girdap Gülüm' şarkısını yeniden seslendirdi. Ünlü ismin performansı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 14-03-24 09:32

Zehra Güneş'in son paylaşımı olay oldu! 'Fiziğin olay git tadını çıkar'

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, özel hayatı ve kariyeriyle sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde imaj değişikliğine giden Güneş saçlarını koyulaştırmış ve takipçilerinden tam not almıştı. Ünlü isim şimdi de spor yaptığı anları paylaşınca sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 13-03-24 11:57

Türkiye'nin notunu yükseltmişlerdi! Fitch'ten yeni açıklama geldi: Enflasyonda yeni tahmin

Kredi derecelendirme Kuruluşu Fitch Türkiye'nin kredi notunu B'den B+'ya yükseltti. Türkiye'nin not görünümünü de "durağan"dan "pozitif"e çıkardı. Fitch Ratings'in Kıdemli Direktörü ve Türkiye Analisti Erich Arispe Morales, Türkiye'nin mevcut ekonomi politika ekseninin daha dayanıklı olduğuna ve politikaların sürdürüleceğine güvenlerinin arttığını söyledi.

Finans 12-03-24 12:43

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel davet tarzıyla gündem oldu! 'Şık ve güzel'

Şimdilerde başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek ile paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'İncila' karakteri ile adından söz ettiren Cemre Baysel Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğinde boy gösterdi. Baysel siyah elbisesi ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 09-03-24 14:26