Enerji Haberleri

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara Gezici Tiyatro gösterileri düzenledi

Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı "gezici çocuk tiyatro" gösterileri düzenledi.

Yurthaber 19-04-2024 10:39

Ramazan’da tok tutan atom içeceği kapış kapış gidiyor! 'Satışlarımız yükseldi' Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, vücuda enerji veriyor

Gaziantep’te iftar sonrası tüketilen geleneksel içeceklerden bağışıklık sistemini güçlendirdiğine inanılan 'atom'a ilgi arttı.

Yemek 25-03-2024 12:03

Bakan Bayraktar: 2024 yılını inşallah keşif yılı olarak ilan edeceğiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bu sene, 2024 yılını inşallah keşif yılı olarak ilan edeceğiz." dedi. Bayraktar, "Türkiye olarak enerjideki bu dışa bağımlılık sorununu hep birlikte ortadan kaldırmış olacağız." değerlendirmesini yaptı.

Finans 17-03-2024 15:01

Bakan Bayraktar'dan enerjide yeni keşif açıklaması: 3 lokasyonda arama yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bu yıl enerjide yeni keşiflerin beklendiğini belirterek, "Karadeniz'de çok önemli 3 lokasyonda 2024 içerisinde arama yapacağız." ifadesini kullandı.

Finans 13-03-2024 16:56

Diğer Haber Etiketleri

bamya tohumu bereket Ceza Enflasyon Memur deprem adaçayı bamya c vitamini limon mastürbasyon sirke soğan yoğurt Aslan burcu İkizler burcu Yay burcu kolesterol saç dökülmesi şeker buzdolabı meditasyon yatak odası köy kurutma makinesi Lindsay Lohan Halsizlik böcek tarım Merkez Bankası elektrik kafein demir Raif İnan çamaşır makinesi hafıza hastalık tütsü kettle Şarj istasyonu fırın karanfil 23 nisan Otomobil Göz Dilan Polat Gaziantep Adana Bilecik Bitlis Erzincan Hatay Mersin Samsun Zonguldak Aksaray Aralık Atakum Çay Uşak Valiliği Cinsellik sigara Fitch Ratings doğal gaz Uludağ su faturası para Astroloji Elektrik faturası sinek yeşil enerji güneş enerjisi okul antibiyotik rüzgar bulaşık makinesi tedavi Ramazan Zam tuz tiktok Bağışıklık Sistemi baş ağrısı depresyon diyabet erken boşalma kabızlık kansızlık stres uykusuzluk virüs Libya Rusya Türkiye Fatih Dönmez ampul adaçayı faydaları çöp cilt tahrişi cinsel değerlendirme bağırsak temizliği bolluk bereket duası fatura enerji tasarrufu enerji ve tabii kaynaklar bakanı fan fiş fiyat gazete frekans frozen hangi burç inanç ilik hile ayak atom elektrik faturaları elektrikli emekli dondurucu doğal taş kaplan gözü taşı yöntem yapi keşif mon nasıl kullanılır nazar negatif mikrop metan gazı sabancı safir priz protein placebo sitrin taşı sigara bırakma santral pozitif su ısıtıcı su ısıtıcı kettle su ısıtıcısı solunum taş tasarruf tahıl kilo verme kireç çözücü üretim trend uzman ucuz uedaş atom içeceği alparslan bayraktar turkuaz tüyo ziraat zarar zengin verimlilik mastürbasyon zararları sinirli zihin mastürbasyon bağımlılığı kettle kireç temizleme spril mastürbasyon zararlı mı doğal taş nasıl arındırılır sosyal medya

Enerji

Enerji Hakkındaki Haberler Mynet'te. Enerji Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

TÜİK, 2022 yılına ilişkin hane halkı nihai enerji tüketim verilerini açıkladı

Hane halkı nihai enerji tüketimi içerisinde 2022'de doğal gaz yüzde 48,3 ile en yüksek paya sahip oldu.

Finans 19-02-2024 11:22

Üzerinizde negatif enerji olduğunu düşünüyorsanız bunları yapın! En etkili 4 enerji temizleme yöntemi

Auramız zayıf olduğu zamanlar başkalarının negatif enerjilerini üzerimize alabiliriz. Böyle zamanlarda enerji temizliği yapmak kişiyi oldukça rahatlatır. En etkili 4 enerji temizleme yöntemini haberimizde derledik.

Kadin 13-02-2024 08:41

Mersin açıklarının rüzgar enerjisi potansiyeli araştırılacak

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), Mersin açıklarının deniz üstü rüzgar santralleri kurulma potansiyelini araştırmak üzere işbirliği yapacak.

Yurthaber 12-02-2024 11:14

Deprem bölgesinde temiz enerji yatırımlarının önü açıldı

Deprem bölgesinde rüzgar ve güneş enerjisi başta olmak üzere temiz enerji yatırımlarının "6. Bölge" teşvikleri kapsamına alınmasıyla bu alanda daha fazla yatırımın önü açıldı.

Finans 07-02-2024 13:32

Rusya'nın enerji ihracatı 2023'te geriledi

Rusya'nın petrol ihracatı geçen yıl 234,4 milyon tona, boru hatlarıyla doğal gaz ihracatı da 99,6 milyar metreküpe düştü

Finans 06-02-2024 17:22

Fitch'ten enerji fiyatlarına ilişkin açıklama

Fitch Ratings, petrol ve gaz fiyatlarında bu yıl güçlü artış beklemiyor.

Finans 24-01-2024 16:15

Türkiye ile Libya enerjide işbirliğini ileri seviyeye taşıyacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye ile Libya'nın birçok alandaki işbirliğini enerji alanında da ileri seviyeye taşıyacağını söyledi.

Finans 14-01-2024 15:06

Merkez Bankası'ndan enflasyon değerlendirmesi: Enerji ve gıda gruplarındaki artış daha belirgin oldu

TÜİK, milyonlarca memur ve emeklinin beklediği aralık ayı enflasyon oranlarını açıkladı. Merkez Bankası, TÜİK'in açıkladığı enflasyon verilerini değerlendirdi. Değerlendirmede, "Enerji ve gıda gruplarındaki artış daha belirgin oldu" denildi.

Finans 04-01-2024 12:22

Enerji verimliliğini ihlal edenlere verilecek para cezası yüzde 58,46 artırıldı

Enerji verimliliği kanununda belirlenen yönetmelik hükümlerine aykırı hareket edilmesi halinde verilecek idari para cezaları yüzde 58,46 artırıldı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 29-12-2023 10:41

Çukurova’da tarımsal üretime yeşil destek

Adana'da tarımsal üretimin önemli giderlerinden olan sulamada kullanılan enerjinin güneşten karşılanması amacıyla üreticilere hibe desteği sağlanacak.

Yurthaber 27-12-2023 11:19

Dilan Polat'ın 'Enerji'sine Roman yorumu! Edirne'de renkli anlar: Dinleyenler oynamadan duramıyor

Dilan Polat'ın ismi her telaffuz edildiğinde çoğu kimsenin aklında çalmaya başlayan o ünlü "Enerji"yi Romanlar mizahla ile harmanlayınca ortaya bambaşka bir eser çıktı. Şarkının enerjisini değiştiren Edirneli sokak sanatçıları kendi yorumları da "Oldun Dilenci" başlığıyla adlandırdı.

Haber 03-12-2023 13:26

Mucizevi besin: Bağırsakları temizliyor, kolesterolü dengeliyor! İşte saymakla bitmeyen faydaları

Adeta şifa niyetinde olan bamya tohumu diyabetten kabızlığa birçok hastalığın önüne geçebilme özelliğine sahip. Velinimet değeri taşıyan bamya tohumunun içinde demir, kalsiyum, magnezyum ve çinko gibi önemli besin maddeleri yer alır. Bamya tohumunu haftada bir kez tüketmek, yorgunluğu alıp götürüyor. Sabah yorgun uyananları yataktan zımba gibi uyandıran mucize besin bamya tohumunun faydaları haberimizde.

Haber 05-11-2023 08:51

Cazibe onlardan sorulur! Astrolojiye göre en cilveli 3 burç

Astroloji, kişilik özelliklerini ve davranışları yıldız konumlarına dayandırarak analiz eden bir bilimdir. Her burç kendine özgü bir kişilik özelliğine sahiptir. Astrolojiye göre en cilveli olarak kabul edilen 5 burç belli oldu. Bu burçlar, doğal bir çekiciliğe sahip olmalarıyla tanınır ve insanları etkileyebilme yetenekleriyle ön plana çıkarlar. Siz de hangi burçların en cazip olduğunu öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 03-11-2023 10:49

Uşak'ta kurulan güneş enerjisi santrali, köylerin sokak aydınlatmasını karşılayacak

Uşak'ta kurulan güneş enerjisi santralinden elde edilecek enerjiyle köylerin sokak aydınlatmasının karşılanacağı belirtildi.

Yurthaber 17-10-2023 14:57

Tiryakiler dikkat: Sağlığınızdan olmayın! Çay içmeden önce mutlaka bilmelisiniz

Dünya genelinde en çok popüler içeceklerden biri olan siyah çay özellikle ülkemizde oldukça fazla tüketiliyor. Günün her saati sevilerek tüketilen çay sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebiliyor. İşte çay içmeden önce mutlaka bilmeniz gereken madde

Haber 15-10-2023 13:03

Biorezonans ile sigara bırakılır mı? Biorezonans ile sigara bırakma işe yarıyor mu?

Biorezonans terapisi son yıllarda sigara bırakma sürecinde bir alternatif olarak dikkat çekmiştir. Bu terapi türü vücudun enerji frekanslarını düzenlemeye odaklanarak bağımlılık yaratan maddelere karşı direnci artırmayı amaçlar. Sigara bağımlılığı sağlık sorunlarına yol açabilen ve kişinin yaşam kalitesini olumsuz etkileyen bir problemdir. Bu nedenle birçok kişi sigara bırakma yöntemlerini araştırırken biorezonansın sigara bırakmada etkili olup olmadığını merak eder.

Haber 29-09-2023 01:21

Biorezonans ne zaman etkisini gösterir? Biorezonans kimlere yapılmaz?

Biorezonans terapisi vücudun enerji frekanslarını düzenlemeyi amaçlayan bir alternatif tıp yöntemidir. Biorezonans terapisi vücuttaki enerji akışını optimize etmeye çalışarak bir dizi sağlık sorununu hafifletmeye veya tedavi etmeye yardımcı olabilir. Ancak bu terapinin etkileri kişiden kişiye farklılık gösterebilir ve hızlı bir şekilde ortaya çıkmayabilir.

Haber 29-09-2023 01:13

Biorezonans ile kilo verilir mi? Biorezonans metabolizmayı hızlandırır mı?

Günümüzde sağlıklı yaşam tarzlarını benimseyen birçok insan kilo kontrolü ve metabolizma hızlandırma konularında farklı tedavi ve terapi seçeneklerine yönelir. Bu seçeneklerden biri de biorezonans terapisidir. Biorezonans son yıllarda popülerlik kazanan bir tedavi yöntemi haline gelmiştir ve bazılarına göre kilo verme sürecini kolaylaştırabilir ve metabolizmayı hızlandırabilir.

Haber 29-09-2023 01:07

Biorezonans nedir? Biorezonans tedavisi ne işe yarar?

Biorezonans son yıllarda alternatif tıp dünyasında giderek daha fazla ilgi çeken bir tedavi yaklaşımıdır. Bu yöntem vücudun içsel enerji frekanslarını kullanarak sağlığı iyileştirme amacı taşır ve kişinin kendi kendini düzelteme kapasitesini desteklemeyi hedefler. Biorezonans tedavisi birçok farklı sağlık sorununun tedavisinde kullanılabilir ve geleneksel tıp yöntemlerinin dışında bir yol sunar.

Haber 29-09-2023 01:01

Bilecikli aile otomobillerini 40 bin liraya kurdukları sistemle şarj ediyor

Bilecik'te 5 yıldır elektrikli araç kullanan aile, sahip oldukları üç otomobilin enerji ihtiyacını karşılamak için 40 bin lira maliyetle evlerinin garajına şarj istasyonu kurdu.

Yurthaber 11-08-2023 11:44

Bitlis'te çöpten üretilen elektrikle 2 bin 200 evin ihtiyacı karşılanıyor

Bitlis merkez ile ilçelerinden Bitlis Katı Atık Birliği (BİKA) Katı Atık Depolama Tesisi'ne getirilerek işlenen çöplerden üretilen enerjiyle 2 bin 200 evin elektrik ihtiyacı karşılanıyor.

Yurthaber 13-06-2023 11:02

Erzincan'da kurulu arıtma tesisinde organik atıklardan elektrik üretiliyor

Erzincan Belediyesince 31 yıl önce kurulan Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nde arıtılan sular, Karasu Nehri'ne ve çevresindeki doğal yaşama hayat veriyor.

Yurthaber 09-06-2023 14:36

Sabancı, enerjide ‘imkansız üçlü’nün çözümünde Türkiye ile dünya arasında köprü olacak

Enerji sektörünün dünyadaki en önemli buluşma noktalarından biri olarak gösterilen Reuters Global Transition Summit, 07-08 Haziran 2023 tarihlerinde ABD’nin New York kentinde düzenlendi. Kamu, özel sektör, sivil toplum ve akademi dünyasından, 750’den fazla ismin katıldığı organizasyonda, enerji sektörünün karşı karşıya kaldığı küresel problemlerin yanı sıra ‘net sıfır’ yolculuğuna ilişkin çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Finans 09-06-2023 10:27

Tüketilenin 8 katı üretilebilir! Raif İnan’dan enerji kaynakları için dikkat çeken açıklama: “Dünyadaki tüm potansiyel kaynaklar kullanılsa…’

Aira Yönetim Kurulu Başkanı Raif İnan, atık ve biyokütleden elde edilen enerji üretim kapasitesi hakkında açıklama yaptı. Çevre dostu enerji kaynaklarından biri olan biyokütle ve atık teknolojisine yatırım yaptıklarını söyledi. Biyokütle ve atıkların enerji kapasitesinin yüzde 65’ini oluşturduğunu söyleyen Raif İnan, “Fosil yakıtlara olan bağımlılığımız hem cebimizi hem de iklim değişikliği nedeniyle çevremizi yakıyor” sözleriyle konunun önemine dikkat çekti.

Finans 23-05-2023 14:12

Enerji Yönetimi mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Enerji Yönetimi bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Meslek hayatı konusunda üniversite bölümü seçimi oldukça önemlidir. Öğrenciler bölüm tercihi yaparken çalışmak istedikleri alanı mutlaka göz önünde bulundurmalıdır. Oldukça sık tercih edilen bir bölüm olarak enerji yönetimi ön plana çıkar. Çünkü her ülkenin kendi enerji kaynaklarını üretebilmesi ve paylaşabilmesi gerekir. Bunun için de bu alanda çalışacak personellere ihtiyaç vardır. Enerji yönetimi bölümünden mezun olanlar ne iş yapar ve nerelerde çalışır?

Egitim 10-04-2023 14:40

Bakan Dönmez tarih verdi: Bir dönüm noktası olacak, devrim yaşanacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gazın gemide yanmasını gördüğü halde inanmak istemeyenler olduğunu belirterek "Bakalım karada yaktığımızda inanacaklar mı? Çünkü bazı insanlar maalesef gözleri var görmüyor, kulakları var duymuyor." dedi. Bakan Dönmez ayrıca, "Sizlerin emeği, çabası ve gayretiyle 20 Nisan bir dönüm noktası olacak. Enerji tarihimizde bir devrim yaşanacak." ifadelerini kullandı.

Haber 08-04-2023 21:22

EPDK Başkanı açıkladı: Enerjide kritik adım: ‘Sahaya yansıyacak…’

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, depolamalı rüzgar ve güneş enerjisi alanında ilk önlisansların verildiğini, böylece 1,5 milyar dolarlık yatırımın sahaya yansıyacağını bildirdi.EPDK Başkanı konuya ilişkin, “Depolama düzenlememizin yenilenebilir enerjide çığır açacak bir düzenleme olduğunu söylemiştik. Sektörümüzün 270 milyar doları aşan yatırım talebi, bu öngörümüzün doğruluğunu tescillemiş oldu” ifadelerini kullandı.

Finans 08-04-2023 11:21

Onlar sayesinde faturalarda düşüş 'Enerji dedektifleri' diyorlar! Öğrenciler sınıfa girdikten sonra...

Samsun'un Atakum ilçesinde uygulanan "Enerji Dedektifleri Projesi" sayesinde okullarda tasarruf sağlandı. Projede, o günün nöbetçi öğrencileri, diğer öğrenciler sınıfa girdikten sonra koridorları ve lavaboları dolaşıp açık lamba ya da musluk varsa kapatıyor. Projeyle öğrencilere çevre bilinci aşılamayı ve tasarruf sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, "Faturalara yansıdığını görüyoruz" dedi.

Finans 27-03-2023 14:44

Hatay'da rüzgarı enerjiye dönüştüren türbinler depremde ayakta kaldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Hatay'da sarsıntılarda zarar görmeyen 11 santraldeki rüzgar türbinleri, afet bölgesindeki enerji ihtiyacının karşılanmasında kritik rol oynadı.

Yurthaber 24-03-2023 13:28

AKEDAŞ'tan Kahramanmaraş ve Adıyaman'ın elektrik altyapısına ilişkin açıklama:

Kahramanmaraş ve Adıyaman'da elektrik dağıtım hizmeti veren AKEDAŞ Elektrik Dağıtım AŞ, AFAD tarafından Kahramanmaraş'ta 43, Adıyaman'da 16 bölgede kurulan çadırların tamamına enerji verildiğini bildirdi.

Yurthaber 22-02-2023 07:49

Elektrik faturalarını artırıyor: Su ısıtıcısı kirecinden anında kurtulun! Kettle kireci nasıl temizlenir?

Su ısıtıcısı hayatımızı oldukça kolaylaştıran ev aletleri arasında yer alıyor. Çaydanlığa göre çok daha etkili sonuçlar sağlayan su ısıtıcıları hemen hemen her evde bulunuyor. Ancak zaman içerisinde kettleda biriken kireçler hem sağlığı hem de cebi yakabiliyor. Uzmanlar kettle kirecinin faturaları artırdığını belirtiyor. Evde uygulayacağınız ipuçlarıyla su ısıtıcısı kireçlerinden kurtulmanız mümkün.

Kadin 06-02-2023 09:29

Yanlış biliyormuşuz! Şekerden çok daha zararlı olan 5 yiyecek

Sağlıklı beslenme üzerine çok farklı düşünceler bulunuyor. Dışarıdan aldığımız bazı yiyecekler sağlıklı olarak pazarlansa da diyetisyenler bu yiyeceklerin çeşitli sağlık sorunlarına neden olabileceğini paylaştı. Şekerden çok daha zararlı olduğu belirtilen bu yiyecekleri yemeden önce tekrar düşünün.

Haber 19-01-2023 09:03

Uludağ'da kesintisiz enerji için elektrik dağıtım ekiplerinin nöbeti başladı

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da beklenen kar yağışının etkisini göstermesiyle Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) ekiplerinin nöbeti de başladı.

Yurthaber 13-01-2023 11:51

Elektrik faturanızı anında yarıya indirecek tüyolar! Tasarruf yapmak için uzak durmanız gerekenler

Elektrik faturası hem yazın hem de kışın cebi en çok zorlayan faturalar arasında bulunuyor. Kışın doğal gaz faturalarının da eklenmesiyle birlikte göze batan yüklü elektrik faturasını düşürmek için etkili yöntemler aranıyor. Enerji uzmanları elektrik faturanızı düşürecek basit tüyoları paylaştı.

Kadin 09-01-2023 14:15

Aksaray'da çöpten 15 bin haneye yetecek elektrik üretiliyor

Aksaray'da 372 dönüm alanda yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen tesiste katı atıklardan 15 bin hanenin yıllık enerji ihtiyacını karşılayacak miktarda elektrik elde ediliyor.

Yurthaber 23-12-2022 11:23

Rusya'nın hamlesi sonrası AB de harekete geçti! Türkiye’yi çok yakından ilgilendiriyor: Karadeniz'in altından elektrik hattı döşeyecekler…

Rusya’ya yönelik Avrupa’nın yaptırımları devam ederken, Rusya Türkiye’de gaz merkezi kurmaya hazırlanıyor. Batı’da ses getiren karar sonrası büyük bir enerji krizi içinde olan Avrupa’dan kritik bir hamle geldi. Avrupa Birliği Türkiye’yi de yakından ilgilendiren bir karara imza atarak, Karadeniz'in altından elektrik hattı döşeme hazırlığında olduğunu duyurdu.

Finans 17-12-2022 15:12

AB Komisyonu Başkanı Leyen kötü haberi verdi! 'Ucuz enerji devri bitti'

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ucuz enerji devrinin bittiğini söyledi. Avrupa için en akıllı çözümün yenilenebilir enerji olduğunu belirten Leyen, ABD’nin kendi şirketlerine uyguladığı mali destek politikasını da eleştirdi.

Haber 14-12-2022 17:06

Güne zinde başlamanın formülü bu besinlerden geçiyor

Güne zinde ve enerjik başlamak için planlar yapıp, her güne daha yorgun kalkarız ve günümüz yorgun mutsuz geçer. Oysa ki enerjik olmak için yapılması gerekenler oldukça basittir. Sadece değişim istiyorsak değişmek için davranışlarımızı değiştirmeliyiz. İstediklerimizi eyleme geçirmediğimiz sürece değişim başlamayacaktır.

Haber 10-12-2022 07:14

Kötü enerjileri yok eder! Evinize bolluk ve bereket getirmek için adaçayı nasıl yakılır? Adaçayının şaşırtan faydaları

Kapalı ortamlarda zaman zaman ağır enerjiler oluşabiliyor. Bu olumsuz enerjiler o ortamda yaşayan kişilerin ruh halini oldukça etkiliyor. Uzun süredir gergin ve depresif hissediyor evinizde bolluk ve bereketin olmadığını düşünüyorsanız bunun nedeni evin kötü enerjisi olabilir. Evde adaçayı yakmanın tüm kötü enerjiyi alacağı ve çok çeşitli faydalar sağlayacağı belirtiliyor. Peki adaçayı nasıl yakılır?

Kadin 08-12-2022 10:33

Hayatını değiştiren meditasyon yöntemini paylaştı! Lindsay Lohan gibi ben de duşta meditasyon yapıyorum

Meditasyon gün içerisinde yaşadığımız stresi, gerginliği azaltarak rahatlamamızı sağlayabiliyor. İnsanların rahatlamalarını sağlayan meditasyon yöntemleri değişiklik gösteriyor. TikTok'ta #ShowerMeditation hashtag'i ile trend olan duşta meditasyon yöntemini paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı bu yöntemin hayatını değiştirdiğini belirtti.

Kadin 28-11-2022 17:25

Hemen deneyin: Yatak odanıza koyacağınız soğan ile fark yaratın! Etkileri şaşırtacak

Soğan doğal antibiyotik olarak görülüyor. Her yemeğin olmazsa olmazı olan soğan vücuda kuvvet sağlıyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Soğanın faydasını duyanlar oldukça şaşırıyor. Özellikle kışın görülen hastalıklar için soğan vazgeçilmez nimetler arasında bulunuyor. Yatak odasında baş ucunuza koyacağınız soğanın etkileri ise fark yaratıyor.

Haber 09-11-2022 15:19

Uzmanlar paylaştı! Dondurucu kullanıyorsanız enerji tasarrufu hilesini mutlaka deneyin

Elektrik faturalarına yansıyan birçok ev aleti bulunuyor. Dondurucu hayatımızı oldukça kolaylaştıran aletlerden olsa da elektrik faturasının oldukça yüklü gelmesine neden olabiliyor. Birçok kişi sırf bu sebeple evine dondurucu almak istemiyor. Uzmanlar enerji tasarrufu için dondurucunuzda kullanmanız gereken hileyi paylaştı.

Kadin 09-11-2022 09:21

Yüksek elektrik faturalarına dur diyebilirsiniz! Bu yöntem kimsenin aklına gelmiyor: Yüklü elektrik faturalarını ortadan kaldırın!

Yüksek elektrik faturaları hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşı zorlayabiliyor. Bilhassa kış aylarında doğalgaz ve elektrik faturasını düşürmek için yapılacak yöntemler vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Ev ekonomisine katkı sağlamak ve elektrik faturasını düşürmek için bazı basit yöntemleri uygulayarak etkili sonuçlar elde edilebiliyor. İşte yüklü elektrik faturalarını ortadan kaldırmak için birkaç ufak püf noktası...

Kadin 03-11-2022 14:01

Sürekli yapıyorsanız risk altındasınız! Mastürbasyonun 5 sağlık riski

Mastürbasyon cinsellik hakkında merak edilen konular arasında bulunuyor. Birçok kişi internet üzerinden mastürbasyon zararlı mı? diye aramalarda bulunuyor. Mastürbasyonun sağlık üzerindeki etkileri göz korkutabiliyor. Uzmanlar sık yapılan mastürbasyonların 5 sağlık riskini belirtiyor.

Haber 02-11-2022 22:04

Bu taşlar evinize bolluk ve bereket getiriyor! Zenginlik için almanız gereken taşlar

Doğal taşlar hayatın birçok alanında sıklıkla kullanılıyor. İnsanlık tarihi boyunca oldukça ilgi gören doğal taşların faydalarına inanlar bu taşları yanlarında ayırmıyor. Doğal taşların para, aşk, bereket, sağlık getirdiği düşünülüyor. Evinize bolluk ve bereket getirmek istiyorsanız aşağıda bulunan taşların enerjilerine bakabilirsiniz.

Kadin 01-11-2022 18:47