Manken Haberleri

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına ağzına geleni söyledi! Sen kimsin? Ev benim... deyip...

Türkiye'de son dönemde ciddi sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin TL ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" diyerek duydukları karşısında sinirlenen Akalın sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 24-04-2024 13:29

Özlem Yıldız dudakları eleştirilince dayanamadı! Takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu

Bir dönemin ünlü mankeni ve şimdilerde ise sunucu olan Özlem Yıldız sosyal medyadaki paylaşımlarıyla zaman zaman adından söz ettiriyor. Her gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Özlem Yıldız dudakları eleştirilince dayanamadı. Takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 18-04-2024 10:47

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor' iddialarına yanıt! Erdoğan'dan açıklama geldi

Yılmaz Erdoğan'ın bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen Cansu Taşkın ve kız kardeşine dava açacağı iddia edilmişti. Erdoğan'ın Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'u dava edeceği haberleri asılsız çıktı. Erdoğan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.İşte detaylar....

Magazin 16-04-2024 23:11

59 bin liralık nafaka krizi büyüdü! Demet Şener'den eski eşi İbrahim Kutluay'a olay sözler

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer ve kızı İrem için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması talep etti. Demet Şener eski eşiyle arasındaki nafaka krizine dair bomba açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-04-2024 15:28

Ebru Şancı Kocam terk etmedi deyip bomba bir halini paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Bir dönem podyumların aranan modellerinden olan Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenince o hayatına veda etmişti. Sosyal medya hesabını sık sık kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen pozunu paylaştı. Paylaşıma "Kocamı tebrik ediyorum" notunu yazdı.

Magazin 16-04-2024 13:54

Her şeyi bırakıp eşi için Amerika'ya yerleşmişti! Yeşim Erçetin kocasından şiddet gördü

2 yıl önce Fevzi Kardeseci ile evlenip Amerika’ya yerleşen şarkıcı Yeşim Erçetin eşinden şiddet gördüğünü açıkladı. Erçetin yüzünün halini paylaşarak "Arkadaşımın evine sığındım" dedi.

Magazin 14-04-2024 08:52

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan gündemden düşmüyor! Hatice'den bomba yorum

Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'la ilişkileri olduğunu açıklamıştı. Aşk açıklaması sonrası ortaya çıkan ilişkiye dair görüntüler de gündem oldu. İkilinin aşk pozlarına şarkıcı Hatice de sessiz kalamadı.

Magazin 12-04-2024 09:49

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ın aşk görüntüleri gündemde! Armağan Çağlayan rahatsız oldu

Armağan Çağlayan, İnci Taneleri dizisiyle son dönemde adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan’ın Cansu Taşkın ile ortaya çıkan aşk haberlerine yapılan yorumlara tepki gösterdi.

Magazin 10-04-2024 10:50

Özge Ulusoy isyan etti: Pişmanlık ve vicdansızlık sıfır

Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, geçtiğimiz yıllarda Ankara'da karşıdan karşıya geçerken Elif Nasır'ın çarpması sonucu hayata gözlerini yummuştu. Nasır, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Babasının mezarını ziyaret eden Ulusoy, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Magazin 09-04-2024 09:51

Şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp gitmişti! Tarık Tarcan'dan yıllar sonra olay itiraf

Bir döneme damga vuran manken, sunucu ve oyuncu Tarık Tarcan şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp gitti. Yıllar önce İstanbul'u terk edip Antalya'da yaşamaya başlayan ünlü isim Hülya Koçyiğit'e konuk oldu ve itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 07-04-2024 07:48

Bir dönemin aranan ismiydi... İsmet Özhan yıllar sonra ortaya çıktı!

Bir dönem podyumların aranan mankeni ve dizi ve sinema oyuncusu, İsmet Özhan uzun yıllar sonra Türker İnanoğlu'nun cenazesinde ortaya çıktı. Ünlü ismin son hali gündem oldu.

Magazin 06-04-2024 16:08

Deniz Akkaya 'Siyaset bitti ise...' dedi! O yoruma dayanamadı! Küfürler havada uçuştu

Ünlü manken Deniz Akkaya açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her açıklaması olay olan ünlü isim bu defa bir takipçisine verdiği yanıtla adından söz ettirdi. Akkaya kendisine 'abla' denmesine çok sinirlendi ve küfürler havada uçuştu.

Magazin 06-04-2024 08:34

Amerika'ya yerleşmişti... Şarkıcı ve manken Yeşim Erçetin Miami'de doğum koçu oldu!

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Yeşim Erçetin, evlenip Amerika'ya yerleşmişti. Erçetin, Miami'de doğum koçu oldu. Şarkıcı doğumlara da girdiğini söyledi.

Magazin 05-04-2024 17:10

Maneviyata dönmüştü! 'Sanatçılar ticaret yapamıyor' diyen Yaşar Alptekin batırdığı işleri tek tek saydı

İslamiyet'e yöneldikten sonra bambaşka biri olarak yıllar sonra karşımıza çıkan eski manken Yaşar Alptekin katıldığı bir programda 12 kez ticarete atıldığını ama hepsinde battığını söyledi.

Magazin 05-04-2024 13:50

Arzu Yanardağ saçlarını üçe vurdurdu! Son haline beğeni yağdı

Bir döneme damga vuran isimlerden olan Arzu Yanardağ kısacık saçları ve imajıyla dikkat çekti. Yanardağ'ın o halini görenler "Yıllara meydan okuyor" dedirtti.

Magazin 31-03-2024 09:32

Maneviyata yönelmişti! Yaşar Alptekin 4 katlı müstakil 'saray yavrusu'nda yok yok... Evcilik köşesi, bahçe jakuzisi ve manevi detaylar

Son dönemde camide vaaz verdiği anlarla gündeme gelen oyuncu Yaşar Alptekin Aramızda Kalmasın'a evinin kapılarını açtı. Saray yavrusu evini gezdiren oyuncunun evinin detayları gündem oldu. Alptekin'in evinde evcilik köşesi, bahçe jakuzisi ve manevi detaylar yer alıyor.

Magazin 28-03-2024 13:50

Real Madrid'e transfer olmuştu! Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer 15 oldu! 'Babasının kopyası'

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tescilli güzel Demet Şener'in oğulları Ömer Kutluay genç yaşında büyük bir başarıya imza atarak dünya devi Real Madrid'in basketbol takımına transfer olmuştu. Babasının izinden giden Ömer Kutluay şimdi de yeni yaşını kutladı. 15 yaşına basan Ömer'i görenler 'Babasının kopyası' demeden geçemedi.

Magazin 27-03-2024 11:30

Oyuncu Tuba Ünsal iftar sonrası gelen hesaba isyan etti! Geçirmişler de geçirmişler

Ünlü manken ve oyuncu Tuba Ünsal, iftar yapmak için çocukları ve çalışanlarıyla evinin yakınlarında bir restorana gitti. Yemek sonunda gelen hesaba şaşıran Ünsal, “Geçirmişler de geçirmişler” sözleriyle isyan etti.

Magazin 22-03-2024 11:10

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer fotoğraflarından sonra şimdi de şarkılarını satışa çıkardı!

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde faturalarını ödeyemediğini söyleyerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. 'Geçinemiyorum' diye isyan eden ünlü isim şimdi de şarkılarını satışa sundu.

Magazin 15-03-2024 08:10

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızı İrem büyüdü, kocaman oldu! Son hali görenleri şaşırttı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem Kutluay'ın, lise mezuniyet fotoğrafını ve 1. sınıftan bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşıma ünlü ismin hayranları tarafından beğeni geldi.

Magazin 13-03-2024 14:21

Ablasının düğününe birlikte katılmışlardı! Çağla Şıkel ve Nail Gönenli barıştı mı? Düğün öncesi ne konuştuklarını söyledi

Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel iş insanı Murat Filcan ile evlendi. Çiftin nikah şahidi ise Çağla Şıkel'in eski sevgilisi Nail Gönenli oldu. Düğünden karelerin yayılması ile birlikte Çağla Şıkel ve Nail Gönenli hakkında 'Barıştılar mı?' yorumları yapılmaya başlandı. Gönenli düğün öncesi ne konuştuklarını açık açık anlattı.

Magazin 12-03-2024 10:00

Maneviyata döndü! Yaşar Alptekin'in camide vaaz verdiği görüntüler gündem olmuştu... Taytlı hali hatırlatılınca: Ben dinimin adamıyım...

İslamiyet'e yöneldikten sonra bambaşka biri olarak yıllar sonra karşımıza çıkan eski manken Yaşar Alptekin, camide vaaz verdiği anları sosyal medya hesabında yayınlanmıştı. Alptekin, katıldığı bir programda cami görüntüleri ve eski halleriyle ilgili konuştu.

Magazin 11-03-2024 12:16

Son haline 'estetik' dendi! Didem Soydan o yoruma kayıtsız kalamadı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan her paylaşımıyla olay oluyor. Bu defa saç renginde değişikliğe giden ünlü model kendisine yapılan 'estetik' yorumuna kayıtsız kalamadı. Verdiği cevap kısa sürede gündem oldu.

Magazin 08-03-2024 08:14

Fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı! Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Geçinemiyorum' diyerek isyan etti

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde faturalarını ödeyemediğini söylerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. Ünlü isim zor günler geçirdiğini dile getirdi ve 'Geçinemiyorum' diyerek isyan etti.

Magazin 07-03-2024 16:28

Şehir hayatından bıkıp doğaya kaçmıştı... Tuğba Özay kolları sıvadı! Pijama terlikle bahçeye girdi

Daha önce çiftliği yandığı için zor günler geçiren Tuğba Özay kolları sıvayıp bahçeye girdi. Yeni sezona hazırlık yapan Özay'ın fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-03-2024 17:00

Ebru Şallı’nın oğlu Beren Tan büyüdü, koca delikanlı oldu! Son hali görenleri şaşırttı: Ana oğul değil, abla kardeş gibiler

Ünlü manken Ebru Şallı, Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Beren Tan'ın doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı karelerle kutladı. Beren ile pozunu paylaşan Şallı'nın bu gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 06-03-2024 10:06

Didem Soydan yine sınır tanımadı! Posta sarınıp, uzandı... Cesur tarzına yorum yağdı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Didem Soydan posta sarınıp uzandı. Ünlü ismin cesur paylaşımına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 27-02-2024 09:39

Haluk Levent’i dolandırıcılıkla suçlamıştı: Deniz Akkaya’ya 3,5 yıla kadar hapis talebi

Sosyal medyadan sanatçı Haluk Levent’e yönelik iddialarda bulunan eski manken Deniz Akkaya hakkında Levent şikayetçi olmuştu. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Akkaya’nın 3,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

Magazin 26-02-2024 11:49

Eski manken Ebru Şancı pozunu paylaşınca kocası Alpaslan Öztürk dayanamadı! Kıskanç

Bir dönem podyumların aranan mankenlerinden olan Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenince o hayatına veda etti. 3 çocuğu olan güzel isim yıllara meydan okuyor. Son olarak pozlarını paylaşan Şancı'ya kocası bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 25-02-2024 12:26

Her şeyi bırakıp Kıbrıs'a yerleşti! Manken Gizem Özdilli'nin iddialı pozlarına Kadın yaşlanmıyor yorumları

Bir dönem podyumların dikkat çeken isimlerinden olan Gizem Özdilli her şeyi bırakıp İstanbul'u terk etti. Dünyada trend olan dolgun ve çıkık popo modasına uyan Gizem Özdilli son haliyle dikkat çekti. Özdilli'nin pozları "Yılları meydan okuyor" dedirtti.

Magazin 22-02-2024 15:20

Çarkıfelek'in ilk sunucusu Tarık Tarcan gözlerden uzak yaşıyor! Yıllar sonra gelen itiraf ve Mehmet Ali Erbil yorumu

Bir dönemin yakışıklı manken ve oyuncularından olan Tarık Tarcan Çarkıfelek'in ilk sunucusu olarak hafızalarda yer etti. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan ve şehir terk eden Tarcan yıllar sonra Çarkıfelek itirafıyla ve Mehmet Ali Erbil yorumuyla dikkat çekti.

Magazin 22-02-2024 08:28

Survivor yarışmacısı Bozok'un gençlik fotoğrafı ortaya çıktı! Eski hali şaşırttı

Survivor yarışmacılarından olan Bozok Gören, son konseyde yaşanan kavgaların kendisine garip geldiğini belirtmişti. Bozok'un gençlik fotoğrafı ortaya çıktı. Yarışmacı karizmasıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 20-02-2024 13:56

Yaşar Alptekin maneviyata yönelmişti... Camide vaaz verdiği anlar ve son hali gündemde

Bir dönemin ünlü mankeni ve oyuncusu Yaşar Alptekin maneviyata yönelmişti. Gözlerden uzak yaşayan eski oyuncu Yaşar Alptekin, cuma günü Eminönü'ndeki Marputçular Camii'nde vaaz verdiği görüntülerle gündeme geldi.

Magazin 19-02-2024 08:23

Ebru Şancı ortağı tarafından dolandırıldı mı? Türk Türk'ü gurbette öpermiş

17 yaşındayken Brezilya'daki 2001 MİSS Globe güzellik yarışmasında birinci seçilen Ebru Şancı evlendikten sonra modelliği bıraktı. Yurt dışında gelinlik markası olan Şancı sosyal medyada dolandırıldığına dair yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 13-02-2024 07:15

Futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Ebru Şancı'nın son pozlarına yorum yağdı! Kocan çok şanslı

Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan ve cesur pozlarıyla dikkat çeken eski manken Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlendikten sonra podyumları bıraktı. Sosyal medyada aktif olan eski manken son haliyle yıllara meydan okuduğunu gösterdi.

Magazin 12-02-2024 07:47

Tescilli güzel feci şekilde can vermişti! Manken Aslı Baş'ın babasından çarpıcı sözler

Muğla'da 2010 yılında turizmci Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşüp ölen manken Aslı Baş'ın (32) babası Mehmet Baş (76), öldürüldüğünü ileri sürdüğü kızı için 14 yıldır hukuk mücadelesi verdiğini söyledi. Sanıklar hakkındaki beraat kararının Yargıtay'da olduğunu aktaran Baş, “Bu mücadeleyi verirken kızım geri gelmeyecek. Güçlünün adaleti değil, adaletin, hukukun gücünü istiyorum" dedi.

Haber 26-01-2024 10:59

Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Beğeni ve yorum yağdı

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 24-01-2024 08:37

Bir dönemin ünlü mankeni Nefise Karatay'dan dikkat çeken estetik açıklaması: Haftada üç gün...

Bir dönemin ünlü mankenlerinden Nefise Karatay fit görünümüyle sık sık gündeme geliyor. Mehmet Ali Erbil ile verdiği pozlarla hafızalara kazınan manken Nefise Karatay'dan estetik açıklaması geldi.

Magazin 19-01-2024 17:36

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer faturalarını ödeyebilmek için yardım istemişti! Bakanlık harekete geçti

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabı ile büyük bir ün kazanan eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, şimdilerde sıkıntılı günler yaşıyor. Elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyebilmek için takipçilerinden yardım isteyen Serpil Örümcer için Bakanlık harekete geçti.

Magazin 18-01-2024 13:35

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer'in son hali yürek sızlattı! Faturalarını ödeyebilmek için yardım istedi

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, şimdilerde zor günler yaşıyor. Yıllardır sıkıntılı bir hayat mücadelesi veren Örümcer, son olarak elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyebilmek için yardım istedi. Serpil Örümcer'in son hali yürekleri sızlattı.

Magazin 17-01-2024 15:15

Bir dönemin ünlü mankeni Nefise Karatay sırrını paylaştı! Formunu bakın nasıl koruyor

Bir dönemin ünlü mankenlerinden Nefise Karatay fit görünümüyle sık sık gündeme geliyor. Mehmet Ali Erbil ile verdiği pozlarla hafızalara kazınan manken Nefise Karatay formunu nasıl koruduğunu açıkladı.

Magazin 14-01-2024 14:56

Şöhretin zirvesinde İstanbul'u terk etmişti! Çarkıfelek'in efsane hostesi Tarık Tarcan'ın son hali gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran Çarkıfelek yarışmasının efsane hosteslerinden biri olan Tarık Tarcan son haliyle gündem oldu. Sempatik halleri, karizması ve yakışıklılığıyla 90'lı yıllara damga vuran Tarık Tarcan şöhretinin zirvesindeyken her şeyi geride bırakıp İstanbul'u terk etmişti. Şimdilerde 66 yaşında olan Tarcan'ın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 11-01-2024 17:47

Kendall Jenner şezlongda poz vermek için şekilden şekle girdi! Bikini altı neredeyse yoktu

Yaptığı her hareketiyle gündem olan Kendall Jenner, Instagram'da paylaştığı iddialı ve cesur pozlarıyla çok konuşuluyor. Son pozlarıyla bakana bir daha baktıran Kendall Jenner minik bikinisiyle pozlar verdi. Ünlü ismin son pozlarına kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 09-01-2024 11:46

Altın Küre tarzı olay oldu! Ebru Şallı derin göğüs dekoltesiyle mest etti

Özel hayatıyla sık sık gündem olan ünlü manken Ebru Şallı bu defa Altın Küre tarzıyla gündem oldu. Altın Küre Ödülleri Töreni'ne eşi Uğur Akkuş ile birlikte özel davetli olarak katılan Ebru Şallı derin göğüs dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 09-01-2024 10:43

İddialı pozlarıyla sık sık gündem olan Didem Soydan'ın iç çamaşırı ayrıntılı videosu olay oldu!

Ünlü manken Didem Soydan, sosyal medya hesabında paylaştığı cesur pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Her pozuyla magazin gündemine bomba gibi düşen Soydan, bu sefer de iç çamaşırı ayrıntılı videosuyla dillere düştü.

Magazin 05-01-2024 14:35

Heidi Klum kocasına üstsüz poz verdi! 2024'ün gelişini yine cesur bir gösteriyle kutladı

Geçtiğimiz hafta Noel tatilinde halk plajında üstsüz şekilde denize giren model Heidi Klum yine şaşırtmadı. Bu sefer kocasına üstsüz pozlar veren Heidi Klum 2024'ün gelişini yine cesur bir gösteriyle kutladı.

Magazin 03-01-2024 15:44

Olay yorumlar: Ebru Şallı derin göğüs dekolteli paylaşımıyla büyüledi! 'Seksi hatun'

Özel hayatıyla sık sık gündem olan ünlü manen Ebru Şallı bu kez de sosyal medya hesabından paylaştığı yeni yıl pozlarıyla gündeme geldi. Ünlü mankenin siyah derin göğüs dekolteli paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-01-2024 11:09

Çağla Şıkel ile Nail Gönenli aşkı bitti mi? İlk açıklama geldi!

Manken ve sunucu Çağla Şıkel uzun yıllar gözlerden uzak tuttuğu özel hayatıyla şu sıralar gündemde. Çağla Şıkel, 1 yıldır birlikte olduğu avukat Nail Gönenli ile ayrıldığı iddia edilmişti. Ünlü sunucudan konuyla ilgili açıklama geldi. Şıkel, ayrıldığını doğruladı.

Magazin 29-12-2023 17:15

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu spor salonundan paylaştı! Mini taytıyla ayna karşısında poz verdi

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Deren Talu spor salonundan paylaşım yaptı. Ayna karşısına geçen Talu mini taytıyla bakana bir daha baktırdı.

Magazin 29-12-2023 13:01