Matkap Haberleri

Elinde matkapla namaz kılan robot taklidi yapmaya çalıştı: Sosyal medyada tepki çeken Robokıble videosu

Eline matkap alıp namaz kılıyormuş gibi yaparak kendini robota benzetmeye çalışan kişi sosyal medyada tepkilere yol açtı. "Robokıble" etiketiyle yaptığı paylaşımdaki videoyu çeken kişinin de kahkahalarla eşlik ettiği duyuldu. Şahsın diğer paylaşımları da dikkatlerden kaçmadı.

Haber 17-02-2024 10:36

Hem profesyonel hem acemi kullanıcılar tarafından rahatlıkla tercih edilebilecek 2022 yılının en iyi matkap markaları

Evde bozulan, tamirat ve tadilat gerektiren eşyaları onarmak için kaliteli bir matkaba ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Öyleyse 2022 yılının ön plana çıkan matkaplarını incelediğimiz bu yazımızın fazlasıyla ilginizi çekeceğini düşünüyoruz. Tıpkı bir usta gibi, evde yapılması gereken işleri tek başınıza halletmenizi sağlayacak, birbirinden kaliteli matkapları yakından incelemek ister misiniz?

Haber 23-12-2022 14:03

Şarjlı, darbeli fark etmeksizin her türlü matkabınızı taşıyabileceğiniz en iyi matkap çantası modelleri

Matkabınızı istediğiniz her yere taşımanızı ve kullanmadığınız zamanlarda da güvenle muhafaza etmenizi sağlayacak bir matkap taşıma çantasına mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz! Plastik çantalardan kumaş ürünlere, çok gözlü seçeneklerden minimal tasarımlı çantalara kadar birçok farklı ürünü listeledik. İhtiyacınıza cevap verecek size en uygun çantayı bulmak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Haber 02-11-2022 17:23

Küçük büyük her türlü vidalama işleminizde imdadınıza yetişecek akülü matkap modelleri ve tavsiyeleri

Yeni aldığınız mobilyaları kurarken veya bozulan eşyaları tamir ederken kablolarla uğraşmak istemiyorsanız iyi bir akülü matkaba ihtiyacınız var. Darbeli modellerden darbesiz matkaplara, setlerden vidalama makinelerine, ekonomik seçeneklerden profesyonel opsiyonlara kadar bir araya getirdiğimiz akülü matkap tavsiyelerini inceleyebilir ve size en uygun cihazı kolayca bulabilirsiniz!

Haber 28-10-2022 16:17

Matkap

Matkap Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Matkap Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Profesyonel kullanım için birebir en iyi darbeli matkap seçenekleri ve markaları

Kitaplığınızı onarırken veya hobinizle ilgilenirken sert zeminleri delmeniz veya tüneller açmanız gerekebilir. Ayrıca devrilmeleri önlemek için eşyalarınızı duvara sabitlemek isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda alet çantasında bulundurduğunuz bir darbeli matkap profesyonel asistanınız olabilir. İhtiyacınız olan doğru aleti seçebilmek için matkap türlerine ve fonksiyonlarına göz atmanızda fayda var. Hazırsanız en kaliteli matkap modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 17-10-2022 11:47

Hem küçük hem büyük işleri rahatça yapabilmenizi sağlayacak en iyi matkaplar ve markaları

Evinizdeki demonte ürünlerin kurulumundan delme işlemlerine ve eşyaları söküp sabitlemeye kadar büyük küçük bütün işleri kendiniz halletmek istiyorsanız iyi bir matkaba ihtiyacınız var! Şarjlı modellerden elektrikli cihazlara, darbeli seçeneklerden darbesiz matkaplara kadar en doğru ürünü bulmak için bir araya getirdiğimiz matkap tavsiyelerini inceleyebilir ve evinizin ustası olmaya adım atabilirsiniz.

Haber 14-10-2022 17:21

Mersin'in simge ağacına zarar verilmesine ilişkin 3 sanığa dava açıldı

Sahildeki Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda bulunan yaklaşık 50 yıllık kauçuk ağacına matkap ve yabancı madde enjekte ederek zarar verdikleri gerekçesiyle 3 sanık hakkında "nitelikli kamu malına zarar verme" suçundan iddianame hazırlandı - İddianamede ifadesine yer verilen sanıklardan belediye personeli Yusuf S: - "Diğer sanık Oğuzhan Ç. ile daire başkanı Salim Serdar G'nin odasına gittik. Kendisi bize meydandaki ağacı matkapla delip ilaç enjekte etmemizi, sonra da ilacı tulumbayla dallara sıkmamızı söyledi"

Yurthaber 04-10-2022 11:05

GÜNCELLEME 2 - Mersin sahilinin simge ağacına matkapla zarar veren 3 kişi salıverildi

Yaklaşık 50 yıllık kauçuk ağacına zarar verilmesi güvenlik kamerasına yansıdı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Yurthaber 19-07-2022 18:11

GÜNCELLEME - Mersin sahilinin simge ağacına matkapla zarar veren 3 kişi adliyede

Yaklaşık 50 yıllık kauçuk ağacına zarar verilmesi güvenlik kamerasına yansıdı ZANLILARIN ADLİYEYE SEVKİ EKLENDİ

Yurthaber 19-07-2022 13:25

Mersin sahilinin simge ağacına matkapla zarar veren 3 kişi gözaltına alındı

Yaklaşık 50 yıllık kauçuk ağacına zarar verilmesi güvenlik kamerasına yansıdı

Yurthaber 19-07-2022 12:33

Topkapı çinilerine matkap iddiası! Yanıt geldi

Milli Saraylar Başkanlığından, Topkapı Sarayı çinilerinin matkapla delindiği iddialarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada "Harem Dairesi 3. Murat Has Odası girişinde yer alan tarihî çiniler üzerine 1950'li yıllarda eklenen kapı kancaları, restorasyon çalışmaları sebebiyle çıkarılmış, gerekli müdahaleden sonra aslına uygun şekilde yerlerine takılacaktır. İddia edildiği gibi çinilerin matkapla delinmesi veya restorasyona aykırı herhangi bir müdahalede bulunulması söz konusu değildir" denildi.

Haber 11-07-2022 22:22

Kayseri'de bir hurdacıda 174 çalıntı eşya bulundu

Kayseri'de bir hurdacıda 174 çalıntı eşya bulundu

Yurthaber 06-07-2022 09:47

Komşusu itiraf etti! Şüpheli ölüm aydınlatıldı: Matkabı çalıştırınca...

İstanbul Beylikdüzü'nde yalnız yaşayan bir kişinin ölümünün arkasından "gürültü cinayeti" çıktı. 73 yaşındaki Remzi Şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, Tunç'un, yabancı uyruklu komşusunu gürültü nedeniyle uyardığı, ardından ise komşusu tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Haber 28-05-2022 20:09

Afyonkarahisar'da matkabın içine uyuşturucu gizleyen 2 şüpheli yakalandı

Afyonkarahisar'da matkabın içine uyuşturucu gizleyen 2 şüpheli yakalandı

Yurthaber 11-05-2022 15:46

Sağlam ve dayanıklılıklarıyla dikkat çeken en iyi matkap ucu seti ve çeşitleri

Ahşap, beton ya da metal malzemelerde delme işlemi yapmak için kaliteli matkap uçlarına ihtiyaç duyarız. Piyasada birçok markaya ait farklı segmentte ürün bulmak mümkün. Siz de onlarca model ve marka arasında kayboluyor ve ihtiyacınızı karşılayacak matkap ucu seti bulmakta zorlanıyorsanız doğru yerdesiniz. En iyi matkap ucu markası ve modellerini listelediğimiz yazımızı mutlaka incelemelisiniz.

Haber 01-02-2022 18:19

Ben her işimi kendim hallederim diyenlere en iyi şarjlı matkap tavsiyeleri

Evde yapılacak her iş için usta çağırmak istemiyorsanız bazı küçük işleri ustalık gerektirmeyen cihazlarla kendiniz halletmek istiyorsanız şarjlı matkaplar en büyük yardımcılarınızdan biri olabilir. "Ben her işimi kendim hallederim." diyenlere en iyi şarjlı matkap tavsiyelerine göz atmalarını tavsiye ederiz.

Haber 08-11-2021 11:25