Sosyal Paylasim Haberleri

Sosyal medya kullanıcıları bu yoga görüntülerini konuşuyor! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyadan paylaşılan bir çift yogasına ait görüntüler kullanıcıların ilgisini çekti. 'Yeni nesil yoga' olarak sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kullanıcıları adeta ikiye böldü. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı görüntülere tepki gösterirken diğer bir kısmı ise ne olduğunu anlayamadığını söyledi.

Trend 2024-05-03 15:52:13

RTÜK NOW TV ve Tele 1'e para cezası kesti! Başkan ile üye arasında dikkat çeken 'torpil' diyaloğu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), NOW TV'ye idari para cezası ve idari yaptırım, Tele 1'e idari para cezası verilmesini kararlaştırdı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirme yapan RTÜK üyesi İlhan Taşçı'ya, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den yanıt geldi. İşte detaylar...

Finans 2024-05-03 15:47:08

Halini görenlerin acıdığı 8 çocuk babasının karanlık sırrı tüyler ürpertti: Evindeki kulübeye köpek tasmasıyla zincirlemiş!

Sekiz çocuğunu güç koşullarda yetiştiren babanın acıklı hikayesi sosyal medyada viral oldu. Ancak göz yaşartan bu hikayenin perde arkasından bambaşka ve kapkaranlık bir gerçek çıktı, sosyal medya bir kez daha yıkıldı. Çin'deki küçük bir köyde yaşayan adamın evine giden blog yazarı, harap bir kulübenin içinden izlendiğini fark edince uzun yıllar süren köpek tasmalı işkence dehşeti gün yüzüne çıktı!

Trend 2024-05-03 15:42:08

ABD'li reality şov yıldızı Nick Viall ile Natalie Joy evlendi! Giydiği iddialı gelinlik olay oldu! Sosyal medyada yorum yağdı

ABD'li reality şov yıldızı Nick Viall, geçtiğimiz günlerde Natalie Joy ile evlenmişti. Yeni evli çift, düğün fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşırken, Joy'un giydiği gelinlik sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 2024-05-03 15:25:41

Bülent Şakrak ile boşanmasıyla gündemdeydi! Ceyda Düvenci Pınar Sabancı'ya konuk oldu! 'Regl' yorumu sosyal medyayı salladı

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılığı uzun süre konuşuldu. Boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci son dönemde özel hayatıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her adımı olay olan ünlü isim bu defa Pınar Sabancı'nın YouTube programına konuk oldu. Düvenci'nin 'regl' yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 03-05-24 15:22

Seren Serengil 'hasta yemeği' diye paylaştı! Öğünü sosyal medyanın diline düştü

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil son olarak seçim açıklamalarıyla adından söz ettirmişti. Serengil şimdi de 'hasta yemeği' diyerek paylaştığı öğünüyle gündem oldu. Ünlü ismin o paylaşımı sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 03-05-24 14:50

Suudi Arabistanlı sosyal medya fenomeni Manahel el-Otaibi 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı! Nedeni: Kıyafet seçimleri ve kadın haklarına destek

Suudi Arabistanlı bir fitness fenomeni olan Manahel el-Otaibi 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ocak ayında hapis cezası verilen şoke edici davaının ayrıntıları yeni yeni ortaya çıkmaya başladı. Fenomen ismin ülkedeki 'terörle mücadele' yasaları uyarınca hapis cezasına çarptırıldığı iddia edilse de İngiliz basını cezasının nedeninin kıyafet seçimleri ve kadın hakları savunuculuğu olduğunu söyledi.

Trend 03-05-24 14:27

Çiçeği burnunda belediye başkanı Lal Denizli'den 3 günlük festivale 15 milyon TL! Sosyal medyada gündem oldu

31 Mart seçimlerinde CHP'den Çeşme Belediye Başkanı seçilen Lal Denizli, Alaçatı Ot Festivali için 15 milyon lira harcadı. 3 günlük festival için 15 milyon lira harcanması sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Öte yandan festivale katılan ünlü isimler de dikkat çekti.

Haber 03-05-24 14:08

Yeşilçam'ın cesur kadınlarındandı... Serpil Çakmaklı son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Hiç yaşlanmıyor

Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Serpil Çakmaklı yıllara adeta meydan okuyor. Ünlü oyuncunun son pozları sosyal medyayı salladı. Çakmaklı'nın son hali ise görenleri oldukça şaşırttı.

Magazin 03-05-24 14:08

Altı yıl önce yaptırdığı dövmesini paylaşınca sosyal medyada viral oldu! Şimdi insanlar ne olduğunu bile anlayamıyor

TikTok'ta "Lydia Royce" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın altı yıl önce yaptırdığı dövmesinin son halini paylaşınca bir anda viral oldu. TikTok'ta ince çizgili dövmelerin zaman içinde şeklinin bozulduğuna yönelik bir paylaşım gördükten sonra kendi dövmesini kontrol ettiğini söyleyen Royce, "Şimdi insanlar ne olduğunu bile anlayamıyor" ifadesini kullandı.

Trend 03-05-24 13:53

Acun Ilıcalı'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

Acun Ilıcalı'nın amcası Gürbüz Ilıcalı 86 yaşında yaşamını yitirdi. Ünlü yapımcı haberi sosyal medya hesabından yaptığı duygusal mesajla duyurdu.

Magazin 03-05-24 13:38

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen Sever ona benzetildiği için sitem etmişti! Afra Saraçoğlu'ndan yanıt gecikmedi

Show TV'nin yeni dizisi Bahar'da hayat verdiği 'Umay' karakteri ile büyük beğeni toplayan Alisa Sezen Sever son olarak Afra Saraçoğlu'na benzetilmekten çok yorulduğunu söyleyerek sosyal medyada isyan etmişti. Genç oyuncuya Afra Saraçoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Magazin 03-05-24 12:44

Yüzde 10, yüzde 15 hatta yüzde 20'ye varıyor! Sosyal medyada herkes fişlerini paylaştı: Restoranlarda 'zoraki bahşiş' uygulaması

Bahşiş bırakılmadığı gerekçesiyle hesaba servis ücreti adı altında eklenen ek ücret tartışmaları gündemde. Tüketici Konfederasyonu Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Mücahit Saraçlı, bu tür ek ücretlerin haksız olduğunu belirtiyor. Tüketicilerin bu ücretleri zorunlu ödeme yükümlülüğü olmadığını vurguluyor ve ödeme durumunda şikayette bulunabileceklerini ifade ediyor.

Finans 03-05-24 12:09

Restoranda tatlı yiyen kadının yanına yaklaşıp Bu kadar şişman olmanın nedeni bu dedi! O anlar sosyal medyada viral oldu: 'Resmen taciz'

TikTok'ta 'Strawberryifyme' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın restoranda tatlı yediği anları kameraya çekiyordu. Ancak o anlarda yanınan yaklaşan bir kişi genç kızın yediği tatlılara baktıktan sonra kilosuna dair yorumlarda bulunmaya başladı. TikTok'tan paylaşılan görüntülere kullanıcılar tarafından tepki yağdı.

Trend 03-05-24 11:46

Kylie Jenner üstsüz pozunu paylaştı! Bir bakan bir daha baktı

İddialı paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen iş insanı Kylie Jenner bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü isim Instagram hesabından üstsüz pozunu paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı. Sosyal medyada ünlü isimin hayranları cesur paylaşımına beğeni ve yorum yağdırdı.

Magazin 03-05-24 11:19

Bakan Yerlikaya 'gereği yapıldı' diyerek duyurdu! 1 Mayıs'ta polise saldıran 29 kişi yakalandı: Aralarında sosyal medya fenomeni de var

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nda, Saraçhane'de toplanan bir grup polise saldırıda bulunmuştu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından 'gereği yapıldı' diyerek 29 kişinin kaçtıkları adreslerde yakalandığını belirtti. Yakalananların arasında 'Basel' isimli sosyal medya fenomeni Bekir Aslan'ın da yer aldığı tespit edildi.

Haber 03-05-24 11:06

Antik yola beton dökülmesi gündem olmuştu! Bakanlıktan açıklama geldi: İzinsiz uygulamalar kaldırılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde bulunan antik yola beton dökülmesi olayı ile ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, izinsiz uygulamanın kaldırılacağı ve bu konu hakkında kamuoyuna bilgilendirme yapılacağını bildirdi.

Haber 03-05-24 11:01

Trabzon'u ayağa kaldıran olay! KTÜ Rektörlüğünden sert tepki geldi: Kimsenin şüphesi olmasın

Trabzon, Sürmene'de KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin dolmuş şoförleri tarafından darp edildiği anları konuşuyor. Sosyal medyada da geniş yankı uyandıran olayla ilgili üniversite rektörlüğünden açıklama geldi. Açıklamada "Yaşanan çirkin olay ve arbedenin görüntüleri, sosyal medyada tüm açıklığı ile gözler önüne serilmiştir" dendi.

Haber 03-05-24 10:54

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Sevgilisi Yiğit Poyraz'dan yorum gecikmedi! 'Bundan sonra...'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir, adını Survivor yarışması ile duyduğumuz Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil son pozlarıyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sevgilisi Yiğit Poyraz'dan yorum gecikmedi...

Magazin 03-05-24 10:54

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programındaki o sahne sosyal medyayı salladı! O sözleri olay oldu! Ayakta farklı yatakta farklı...

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programının her sahnesi çok konuşuluyor. Ünlü komedyen bu kez ise programına katılan bir kadın konukla yaptığı astroloji muhabbeti sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-05-24 10:31

Sosyal medya aksaklığı! Yanlışlıkla annesine uygunsuz görüntülerini gönderdi...İlişkimi renklendirmek istemiştim

Kanadalı bir TikTok kullanıcısı, yanlışlıkla kendi annesine eşine göndermeyi planladığı müstehcen pozlarını gönderdiğini söyledi. Sosyal medyada Kara Tohin kullanıcı adıyla paylaşım yapan kadının son derece utandığını söyleyerek açıkladığı talihsizlik kısa sürede kullanıcılar arasında viral oldu.

Trend 03-05-24 10:07

Dilan Polat mahkemenin kararı sonrası resmen çıldırdı! Cezaevinde intihara kalkıştı: Vücudunda kesikler var...

Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında mahkemenin ara kararı belli oldu. Aylardır manşetlerden düşmeyen Polat çiftinin tutukluluk hallerinin devamına karar verilmişti. Karara büyük tepki gösteren ve "ölmek istiyorum" diye bağıran Dilan Polat'ın intihara kalkıştığı ortaya çıktı. Bir diğer tutuklu sosyal medya fenomeni Nihal Candan'ın geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildiği biliniyor.

Haber 03-05-24 09:51

Gaddar dizisindeki o sahne yeniden gündem oldu! Bomba 'Adnan Oktar' göndermesi

Son zamanlarda dizilerde güncel konuları işleniyor. Büyük bir ilgiyle izlenen Gaddar dizisinin bu akşam yayınlanacak bölümünün fragmanı sosyal medyada yeniden gündem oldu. Sık sık güncel konuları işleyen Gaddar dizisi bu kez Adnan Oktar olayını işleme kararı aldı.

Magazin 03-05-24 09:43

Trafikte akılalmaz dakikalar! Polisin 'sağa çek' anonsunu umursamadı... Ehliyetim yok, plakam da yok diyerek hızla uzaklaştı

Akan bir trafikte kaydedilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem olmayı başardı. Görüntülerin nerede çekildiği belirtilmezken bir motosiklet sürücüsünün sağa çekmesi için kendisine anons yapan polisi umursamadığı ve olay yerinden 'Ehliyetim yok, plakam da yok' diyerek hızla uzaklaştığı görüldü.

Trend 03-05-24 08:57

Sosyal medyada bu görüntüleri konuşuyor! Kızının doğum gününde bir anda twerk yapmaya başladı... Tepkiler gecikmedi

TikTok'ta paylaşılan bir görüntüde 26 yaşındaki Brenna Azevedo, küçük kızının Minnie Mouse temalı doğum günü partisinde eğlencenin dozunu kaçırınca bir anda twerk yapmaya başladı. O anlar sosyal medyada paylaşılınca viral olurken görüntülere tepkiler gecikmedi.

Trend 03-05-24 07:47

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu! Dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa çekim hatası ile gündem oldu. Mehmet Yılmaz Ak'ın o sahnesi dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin 03-05-24 07:44

Farah Zeynep Abdullah yine imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın yeni hali takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 03-05-24 07:16

Görüntüler tepki çekti! Minibüs şoförleri, servis kiralayan üniversite öğrencilerini darbetti

Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerince kiralanan öğrenci servisi minibüsü, ilçede hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri tarafından durduruldu. Önleri kesilen dolmuşçuların saldırısına uğradığını öne süren servis sürücüsü ve öğrenciler, darp raporu alıp şikayetçi odu. Yaşanan olay sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 03-05-24 00:27

''Beşiktaş'ın mülklerini satacaklar olay yaratan iddia...

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul öncesi tüzüğe eklenecek maddeler tartışma yarattı. Sosyal medyada gündeme gelen konular sonrası siyah-beyazlı taraftarlar endişelerini dile getirdi.

Spor 02-05-24 23:49

Sosyal medyada gündem oldu! Üç harfli marketten alınan kavrulmuş çekirdek paketinden fare çıktı: 'Çitlemeye çalışırdım ben bunu'

Sosyal medyada marketlerden alınan ürünlerin içinden çıkanlar gündem olmaya devam ediyor. Bu sefer de Türkiye'de popüler olan üç harfli bir marketin sattığı ürünün içinden fare çıktı. Birçok sosyal medya kullanıcısı ise fareyi fark edemeyip yiyebileceklerinden bahsetti.

Trend 02-05-24 22:49

Her şeyi bu video ortaya çıkardı! Kasap kasap dolaşıp kürek kemiği arıyorlar, sebebi şoke etti

Bir kasabın sosyal medyada paylaştığı video şoke etti. Görüntülerde üfürükçülerin, büyü şarlatanlığı yapanların kasap kasap dolaşıp kürek kemiği aradığı ifade edildi. Videoda kasap "Bu kürek kemiklerini bizden büyü yapmak için istiyorlar. Para teklif ediyorlar, hatta akşamları bizim çöplerimizi karıştırıyorlar" dedi.

Haber 02-05-24 22:20

Acun Ilıcalı, Hull City antrenman sahasının kapılarını ilk kez açtı! Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür arasında güldüren diyalog

Hull City'nin sahibi Acun Ilcaılı, takımının antrenman sahasının görüntülerini ilk kez medyaya açtı. Abdülkadir Ömür ve Ozan Tufan'ın da yer aldığı görüntüler sosyal medyada beğeni topladı.

Spor 02-05-24 21:32

İstanbul'daki iğrenç olayda yeni gelişme! Metroda genç kıza karşı mastürbasyon yapmıştı, başka bir taciz olayı sonrası yakalandı

İstanbul'da yaşlı bir adamın metroda seyahat ederken genç bir kıza yönelik cinsel organını çıkarıp mastürbasyon yapması sosyal medyada infiale yol açmıştı. Görüntüler sonrası harekete geçen ekipler, farklı bir taciz olayı sonrası yaşlı adamı gözaltına aldı.

Haber 02-05-24 20:32

'Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum' dedi Esra Ezmeci çok şaşırdı! İstediği ücreti duyunca indirim önerisi geldi

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programına gelen itiraflar adeta ağızları açık bırakıyor. Gelen bazı itiraflara Esra Ezmeci bile inanamıyor. Programa bu defa 'Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum' diyen Simge Hanım'ın itirafı damga vurdu. Programdaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-05-24 17:51

Kuş Uçuşu'nun Güliz'i Şifanur Gül kapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Şimdilerde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol ile başrolünü paylaştığı Kuş Uçuşu dizisiyle adından söz ettiren Şifanur Gül başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımları da beğeni toplayan ünlü isim bu defa bir dergi kapağı için kamera karşısına geçti. Şifanur Gül'ün o pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 02-05-24 17:36

Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti! İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın mezarı açılacak

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden ve ailesi tarafından, sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın Adana’daki mezarın açılarak, otopsi yapılacak. Taktaş ailesinin avukatı, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde cinayet şüphesiyle başlatılan soruşturmanın aktif olarak devam ettiğini açıkladı.

Magazin 02-05-24 16:59

9 çocuk babası İzzet Yıldızhan’ın eşini görenler hayran kaldı! 'Ne şanslı adamsın'

9 çocuk babası İzzet Yıldızhan sanat camiasında ailesine olan düşkünlüğüyle biliniyor. Geçtiğimiz günlerde 23 yıllık eşi Ajda Yıldızhan ile ilk kez görüntülenen Yıldızhan bu defa karısını kendisi paylaştı. Ünlü ismin karısı ile pozu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-05-24 16:40

Ali Erbaş'a kiralanan lüks araç tartışılırken Diyanet İşleri Müşavirinden tepki çeken çağrı: İş adamlarından açık açık araba istedi

Diyanet İşleri son günlerde lüks araç tartışmalarıyla kendine kamuoyunda yer buluyor. Daha Ali Erbaş'ın kiraladığı Audi A8 marka lüks aracın tartışmaları bitmemişken Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'ın iş adamlarına yaptığı çağrı tepki çekti. Okuyan sosyal medya hesabından iş adamlarına ve hayırseverlere açık açık seslenerek Ali Erbaş'a bir araç bağışlanmasını istedi.

Haber 02-05-24 15:54

Vali Çiftçi, sosyal medya takipçisi Kısmet Pala’yı makamında ağırladı

Erzurum Valiliği sosyal medya hesaplarının sıkı takipçilerinden Kısmet Pala, annesi Naciye Pala ile birlikte Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti.

Yurthaber 02-05-24 15:43

Enver Aysever açtı ağzını yumdu gözünü: Solcu düşmanı, çantacı, yalaka... Şaban Sevinç'i mi hedef aldı?

Gazeteci Enver Aysever'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar gündem yarattı. Söz konusu paylaşımında çok sert ifadeler kullanan Aysever'in "Solcu düşmanı, çantacı, yalaka" diye bahsettiği isimin ise gazeteci Şaban Sevinç olduğu iddia edildi. Aysever'in "Sevinç'ten bahsediyor" yorumlarını da paylaştığı görüldü.

Haber 02-05-24 15:37

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen Sever Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Böyle sitem etti

Show TV'nin sevilen dizisi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisinde hayat verdiği 'Umay' karakteri ile büyük beğeni toplayan Alisa Sezen Sever başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Genç oyuncu, sosyal medya hesabından yayımladığı bir videoda kendisini Afra Saraçoğlu'na benzetenlere sitem etti; "Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni" dedi. Ünlü ismin o anları kısa sürede gündem oldu.

Magazin 02-05-24 15:32

Neşet Turan Kayseri'den yürüyerek İstanbul'a gitmek istemişti! Ölüm haberi sonrası CZN Burak gelen mesajlara isyan etti

Kayseri'de yaşayan sosyal medya fenomeni Neşet Turan, CZN Burak ile görüşmek için Kayseri'den İstanbul'a yürümeye karar vermişti. Turan geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybedince CZN Burak'a olay yorumlar geldi. ünlü fenomen ise en sonunda patladı.

Magazin 02-05-24 15:25

Asgari ücrete ara zam iddiası! Rakam vererek duyurdu, kulislerde de konuşuluyor: Temmuz ayında...

Asgari ücretli milyonlarca çalışan bu haberi bekliyor. 'Temmuz ayında asgari ücrete ara zam gelecek mi?' sorusuna yanıt ararken canlı yayında dikkat çeken iddia gündeme geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kapıları kapatsa da asgari ücrete ara zam için peş peşe iddialar gelmeye devam ediyor. İşte asgari ücrete ara zam iddialarında son dakika haberinin detayları...

Finans 02-05-24 15:20

Doğum günü kutlaması için huzurevine dansöz çağırdı! Eğlenceli anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Kanada'da bir huzurevinde kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir huzurevi sakininin doğum günü için dansöz çağırıldı. Dansözlü kutlama sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 02-05-24 15:05

Sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı! Çiçekçilik yapan kızın cevaplarına tepki yağdı... Onlar çok biliyorlar

Instagram'da Yiğit Tatlı kullanıcı adıyla sokak röportajları gerçekleştiren bir kişinin çiçekçilik yapan bir kızla yaptığı röportaj gündem yarattı. Sosyal medya 19 milyona yaklaşan izlenmeye ulaşan görüntülerde çiçekçilik yapan kızın verdiği cevaplar tek tek olay olurken kullanıcıların da tepkisini çekti.

Trend 02-05-24 14:27

Cumhurbaşkanı başdanışmanından dikkat çeken 'Osman Kavala' çıkışı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hiçbir önemi yok varsa yoksa...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu'ndan dikkat çeken bir 'Osman Kavala' çıkışı geldi. Köroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ne Osman Kavala'ymış arkadaş" ifadesinde bulundu.

Haber 02-05-24 12:35

Müjdat Gezen'in 'Kızılcık Şerbeti bitsin istiyorlar' sözleri Faruk Turgut'u çileden çıkardı! 'Yaşını başını almış oyuncuların...' diyerek sert çıktı

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Son günlerde dizinin final yapacağına dair iddialar gündeme geldi. Usta sanatçı Müjdat Gezen Kızılcık Şerbeti hakkında ilginç iddialarda bulundu. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut ise iddialara sert çıktı.

Magazin 02-05-24 11:47

Nihal Candan'dan sonra Dilan Polat da tahliye mi olacak? Kolları, yüzü, her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor

Nihal Candan 37 kiloya düşmesinin ardından tahliye edilmişti. Candan'ın tahliyesi sosyal medyayı ikiye bölerken Dilan Polat'ın da cezaevinde zor günler geçirdiği iddia edildi. Arkadaşının iddiaları sonrası "Nihal Candan'a mı özendi?" yorumları geldi.

Magazin 02-05-24 11:24

Sonunda beklenen oldu! Zeytin Ağacı dizisinin 2 sezon tarihi açıklandı... Bu yaz yine Ayvalık'tayız!

İlk sezonundaki 8 bölümle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ve sosyal medyada gündem yaratan Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon tarihi 11 Temmuz olarak açıklandı. İlk bölümü 28 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan dizi 2 senelik aranın ardından hayranlarıyla hasret gidermek için adeta gün sayıyor.

Trend 02-05-24 11:15